- St. Petersburg - Tot -70% | Voyage Privé

Uw hotel

Het Grand Hotel Emerald 5* is een luxueus hotel in het hart van de stad met uitstekende faciliteiten. Het hotel combineert verfijnde interieurelementen, zoals Swarovski-kristallen met natuurstenen en kostbare houtsoorten. Laat u verbazen door de onberispelijke service en de levensstijl die zo typisch is voor Petersburg en de aristocratie. De klassieke stijl is een eerbetoon aan de grootsheid van het Tarsienne-tijdperk. Stort u in een wereld vol luxe en verwondering! Een ding is zeker; er staat u een schitterend verblijf te wachten in Sint-Petersburg!

Uw kamer

Superior Room (29 M²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Junior Suite (35 M²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Begin uw dag met het uitstekende ontbijt dat in het hotel wordt geserveerd, de ideale manier om de dag op zijn best te beginnen. Tijdens het weekend vindt u zelfs champagne en kaviaar. De Suvorovsky Bar biedt de juiste sfeer om te lezen, te praten of te genieten van een drankje in goed gezelschap. Een ruim aanbod aan lichte maaltijden en volledige diners worden geserveerd, vergezeld van een grote collectie wijnen, whisky's en cognacs waarvan u kunt genieten bij de prachtige marmeren open haard. De lekkerste en traditioneelste Russische keuken wordt geserveerd in het Gzhel Restaurant , een typisch Russisch restaurant in oude stijl. Chef-kok Vasiliy Malyshev gebruikt zijn unieke creativiteit om honderden negentiende-eeuwse authentieke recepten zoals soepen, salades en heerlijke voorgerechten te bereiden. Voor lichte maaltijden, sandwiches, taartjes of gewoon een lekker dessert is het Atrium Café Versailles de plaats bij uitstek. Het brede assortiment koffie en thee, het vriendelijke en behulpzame personeel en het opvallende glazen dak zorgen voor onvergetelijke momenten van ontspanning.

Activiteiten

Het Grand Hotel Emerald beschikt ook over een prachtige spa met Russisch bad, Turks bad, zwembad, schoonheidssalon, sauna en een prachtig binnenzwembad. Het Top Gym Fitness Center, gelegen op de tweede verdieping van het hotel, is uitgerust met talrijke machines. Het biedt ook een verschillende lessen en cursussen, zoals yoga en pilates, maar ook individuele sessies met professionele personal trainers.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Sint-Petersburg per bus, met of zonder boottocht

Ontdek het beste van St. Petersburg met deze pas, die u een dag lang onbeperkt toegang geeft tot een dubbeldekker. Met deze pas kunt u in- en uitstappen bij de verschillende haltes van de 2 voorgestelde tours. Deze tours brengen u in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

 

U kunt ook kiezen voor de 2-daagse pas in combinatie met een 2 uur durende cruise op de Neva.

 

De St. Isaakkathedraal, de Admiraliteit, het Kasteelplein, de Kazan-kathedraal, het Anichkov-paleis en de Brug hebben voor u geen geheimen meer dankzij de meertalige audiogids. Leer en ontdek interessante feiten en weetjes over de geschiedenis van de stad en haar bezienswaardigheden.

Belangrijke informatie:
-Elke dag
-Audiogidsen in verschillende talen, waaronder Engels, Frans en Duits
-Enkel beschikbaar van mei tot september

... verder lezen

Half day city tour + Hermitage

Half day City tour (no entry) - All markets excl Spain & Italy The rate includes entrance tickets, English/French/German speaking guide, private car transportation If single booking, the guest will have to pay twice the amount of the excursion as it is based on 2 guests

Half day City tour + St.Isaac's Cathedral (4 hours duration, Day off -Wednesday)

Half day City tour + St.Isaac's Cathedral (4 hours duration, Day off -Wednesday) - All markets excl Spain & Italy The rate includes entrance tickets, English/French/German speaking guide, private car transportation If single booking, the guest will have to pay twice the amount of the excursion as it is based on 2 guests

Walking tour to Hermitage, Main Complex (3 hours, Day off -Monday) - All markets excl Spain & Italy

Walking tour to Hermitage, Main Complex (3 hours, Day off -Monday) - All markets excl Spain & Italy The rate includes entrance tickets, English/French/German speaking guide, private car transportation If single booking, the guest will have to pay twice the amount of the excursion as it is based on 2 guests

Ligging

18 Suvorovsky Prospect, St. Petersburg, Rusland

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 93

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag

Faciliteiten in de kamer:

  • Kluisje
  • Minibar
  • Tv
  • Douche
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Badjassen
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Binnenzwembad
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.


Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - St. Petersburg - Tot -70% | Voyage Privé