- Wenen - Tot -70% | Voyage Privé

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een elegant hotel in een van de beste buurten van Wenen
  • Start uw dagen met lekkernijen van regionale herkomst en biologische productie
  • Ontdek de Oostenrijkse hoofdstad en relax achteraf in de sauna

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Nestel uzelf in een van de meest prestigieuze wijken in Wenen, vlak bij de winkelstraat "Landstrasser Hauptstrasse" en het centrum van de stad. Het boetiekhotel Spiess & Spiess 4* met zijn 22 elegante en stijlvolle kamers laat u genieten van een verblijf in een intieme setting in een klein straatje in Wenen waar u stilte en rust zult ervaren. 's Morgens wacht u een smakelijk bio-ontbijt en na uw uitstapjes kunt u in de namidag gaan ontspannen in de sauna- en ontspanningszone.

 

Gerust op vakantie in Hotel Spiess & Spiess

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Superior Kamer (35 m²)

Luxueus veel plaats, stijl en comfort ... Uw Superior Kamer bestaat uit een grote woon-/slaapkamer, een badkamer met ligbad, een aparte wc. Hier kunt u na een lange dag vol ontdekkingen rustige nachten doorbrengen.

U slaapt in een kamer aan de straatkant of aan de kant van de tuin. Deze laatste beschikt over een balkon of terras met tafeltje en stoelen.

Maximale kamercapaciteit

SUPERIOR FAMILY ROOM GARDEN VIEW WITH BALCONY (35 m²)

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Doe uzelf tegoed aan de kwalitatieve regionale producten die in de ontbijtzaal worden aangeboden. Het merendeel van de producten is biologisch en samen zorgen ze voor een smakelijk, gevarieerd ontbijtbuffet. Ook lactose- en glutenvrije producten zijn beschikbaar, net als vegetarische producten.

 

 

Profiteer van uw vakantie in Wenen om de traditionele gerechten en specialiteiten van de stad en het land te proeven! De bekende Sachertorte, een overheerlijke chocoladetaart; de Wienerschnitzel, een gebraden stuk kalfsvlees; of de Tafelspitz, een verrukkelijk stoofpotje met rundvlees ...

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Het hotel is ideaal gelegen om de stad en al haar betoverende bezienswaardigheden te verkennen. Het Slot Belvedere, de Stephansdom, de Weense Staatsopera of de Nationale Bibliotheek beloven u allemaal een prachtige dag vol cultuur. Loop door de Weense straten op het ritme van de hoofdstad van de muziek ...

 

Wanneer u klaar bent met uw ontdekkingen, kunt u in de sauna gaan relaxen. Geniet van uw verblijf in een ontspannende en kalmerende atmosfeer, die wordt gecreëerd door de kleuren, het materiaal en de aroma's van de Donau-Auen.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Skip-the-line ticket voor Kasteel Belvedere (toegang tot Obere Belvedere)

Uw kamer

Ontdek het museum van het Kasteel van Belvedere in Wenen, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Het prachtige barokke kasteel herbergt ook een van de meest waardevolle kunstcollecties van Oostenrijk. Je kan er onder andere werken van Gustav Klimt, Egon Schiele en Oskar Kokoschka bewonderen.

Dankzij de toegang met voorrang kan je gemakkelijk de wachtrij overslaan en optimaal genieten van je vakantietijd.

Explorer Pass Wenen - 3 activiteiten naar keuze (Go City)

Uw kamer

Kies 3 activiteiten met je Explorer Pass en mis niets in de Oostenrijkse hoofdstad!

De stad Wenen heeft een rijk erfgoed. Bekend om zijn keizerlijke paleizen, moderne architectuur en beroemde cafés, is het een geweldige stad om te wonen en te ontdekken. 

Met je Explorer Pass Wenen bespaar je tot 40% en krijg je toegang tot 3 van meer dan 40 activiteiten.

Op de lijst staan het rococopaleis Schönbrunn en populaire activiteiten zoals bus- en kickbiketochten om Wenen op een andere manier te ontdekken.

Met je pas kan je genieten van alle activiteiten die Wenen te bieden heeft!

Bezoek aan paleis Schönbrunn en klassiek concert in de Orangerie

Uw kamer

Bezoek Paleis Schönbrunn in je eigen tempo en geniet van een concert in de Orangerie van het paleis!

Paleis Schönbrunn is een 17e-eeuwse Oostenrijkse keizerlijke residentie en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Je ontdekt de Grote Galerij, die ooit werd gebruikt als ontvangstruimte voor officiële banketten, de Oude Lakkamer wiens muren met Chinese prenten zijn versierd, het Chinese Kabinet waar Maria Theresia van Oostenrijk haar kanselier onder vier ogen ontving, en het Grote Salon de Rosa, bekend om zijn vergulde omlijsting van de portretten van de keizerlijke familie.

Vervolg je avond met een concert van het traditionele Paleisorkest, begeleid door twee operazangers. Je kan kiezen uit concertkaarten van categorie A "Deluxe", B "Grand" of C "Imperial".

Klassiek concert in de Orangerie van paleis Schönbrunn

Uw kamer

Kom en geniet van de beroemdste klassieke muziek in de orangerie van paleis Schönbrunn! Van de klassiekers "Le Nozze di Figaro", "Die Zauberflöte" en "Don Giovanni" tot walsen, opera-aria's, balletaria's en polka's of optredens van operazangers en balletdansers in historische kostuums, laat je meevoeren naar een unieke ervaring!

Je kan een ticket voor het concert reserveren in categorie A, B of C.

Combinatieticket voor het Haus der Musik en het Mozarthuis

Uw kamer

Om je helemaal onder te dompelen in de Oostenrijkse muziek kan je als optie en tegen betaling een combinatieticket met toegang tot het muziekmuseum en toegang tot het Mozarthuis kopen.

Je bezoekt eerst het Haus der Musik (Huis van de Muziek) en krijgt een interactieve en ludieke rondleiding door de tijdperken en ontwikkelingen van de muziek.
Daarna betreed je het Mozarthuis en ontdek je het leven van de beroemde Oostenrijkse musicus. Je wandelt met een audiogids door zijn laatste appartement van 3 verdiepingen en geniet van de plek in je eigen tempo.

... verder lezen

Tickets voor de musea Albertina & Albertina Modern

Uw kamer

Ontdek meesterwerken van Raphael tot Picasso in het Albertina Museum of dompel je onder in de wereld van na 1945 door te dwalen door de galerijen van de het Albertina Modern.

Welkom in ... Wenen!

Droom je van een citytrip naar Wenen? De bakermat van de klassieke muziek is ook de thuisbasis van het Musikverein concertgebouw met haar bekende “Gouden Zaal” en het Weens Filharmonisch Orkest. Het Danube Island Festival vindt elk jaar plaats in juni en heet tal van bekende rock-, pop- en jazzgroepen welkom. Van welk soort muziek je ook houdt, er is iets te vinden voor ieders smaak! Ook als het op culturele bezoeken aankomt is er keuze in overvloed.

 

Wandel door het historische stadscentrum waar een grote concentratie aan barokke en klassieke gebouwen te bewonderen zijn. Niet te missen bezienswaardigheden zijn het Hofburg paleis, de Sint-Leopoldkerk en het Majolikhahaus, een art deco meesterwerkje van Otto Wagner. Onze tip om al dat moois te ontdekken? Huur een fiets en verken het centrum en de omgeving op je eigen tempo. De Oostenrijkse hoofdstad zal je op meer dan een manier betoveren!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 22

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Lift
  • Meertalig personeel
  • Wifi
  • Parking (buiten)
  • Airconditioning

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Minibar
  • Haardroger
  • Waterkoker

Restaurants en bars in het hotel:

  • Ontbijtzaal

Activiteiten bij het hotel:

  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Wenen - Tot -70% | Voyage Privé