Grand Hyatt Muscat 5* - Muscat - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar de unieke cultuur van Oman en verblijf aan zee in het Grand Hyatt Muscat 5*, een luxe hotel met geweldige faciliteiten voor een welverdiende vakantie
  • Pak uw koffers uit in een View Kamer en geniet bovendien van de heerlijke gastronomie in de bekroonde restaurants van het hotel dankzij uw halfpension
  • Relax aan het zwembad of ga op verkenning in het interessante Oman met zijn rijke cultuur en adembenemend landschap

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Oman

Het Sultanaat Oman betovert al sinds mensenheugenis reizigers van over heel de wereld met zijn prachtige landschappen, eeuwenoude tradities en rijk erfgoed. Het is een land waar moderniteit samengaat met de bekoorlijke Omani cultuur waardoor het een unieke charme verleent aan deze parel uit het Midden-Oosten.

Het Sultanaat van Oman is een zich snel ontwikkelend land waar eeuwenoude manieren van leven nog steeds de norm zijn buiten de bruisende hoofdstad. Uw hotel bevindt zich aan de zee in Muscat op slechts 12 minuten rijden van de Sultan Qaboos Grote Moskee - een mooi voorbeeld van de islamitische architectuur, die een prachtig inzicht geeft in het culturele erfgoed van Oman. Bezoekers kunnen er ook voor kiezen om de Muttrah Souq te bezoeken, de oudste markt in de hoofdstad. Goud, zilver, antiek, kruiden, dadels en wierook zijn allemaal in overvloed te vinden in deze kleurrijke uithoek van Muscat.

Uw hotel

Welkom in het Grand Hyatt Muscat 5*, een luxe modern resort aan de zee in Muscat en het perfecte adres voor een zonovergoten vakantie in het exotische Oman. Het weelderige interieur van het hotel is geïnspireerd door de traditionele islamitische architectuur en het hotel beschikt over talrijke faciliteiten zoals een fitness, tennisbanen en een prachtig buitenzwembad tegenover de Golf van Oman!

In de verschillende restaurants en bars van het hotel vindt vast iedereen zijn gading en kunt u genieten van zowel de Oosterse en internationale keuken.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • View Kamer

View Kamer (42 m²)

Vanaf het balkon van de stijlvolle View Kamer kunt u genieten van een betoverend uitzicht op de Golf van Oman en dankzij de zachte bedden is uw nachtrust gegarandeerd. Ook heeft de kamer alle nodige voorzieningen zoals badjassen, een minibar, TV en airconditioning voor een aangenaam verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  Halfpension (exclusief drankjes)
Geniet van uw inbegrepen halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes) en probeer alle lokale en internationale gerechten en drankjes uit die geserveerd worden in de verschillende toprestaurants en bars van het Grand Hyatt Muscat 5*. 

Houdt u van Italiaans? Loop dan zeker langs in het bekroonde Tuscany restaurant waar u in stijl kunt dineren in een interieur dat u doet denken aan het oude Rome. De liefhebbers van de Arabische keuken kunnen terecht in het Mokha Cafe voor zowel buffet- als à-la-carte-gerechten. 
Ook kunt u de Indonesische keuken proberen in het Marjan Restaurant of een lekkere vis of steak in The Grill House

Zin in een leuke sportwedstrijd? Breng dan zeker een bezoekje aan de Habana Sports Bar die wekelijks biljartwedstrijden, quizzen en karaokeavonden organiseert. In de late uurtjes kunt u de benen strekken in de Safari Club waar de Dj's uw avond vervolmaken.  

Activiteiten

Tijdens uw verblijf in het Grand Hyatt Muscat 5* zult u zich absoluut niet vervelen dankzij het uitgebreide aanbod faciliteiten waaronder het ruime buitenzwembad met een spectaculair zicht op de Golf van Oman. Ook beschikt het hotel over tennisbanen en een grote high-tech fitness voor de sportievelingen! 

Ook de hoofdstad Muscat heeft veel te bieden qua activiteiten. Trek de indrukwekkende bergen in rond de stad of dompel uzelf onder in de Omani cultuur en breng een bezoek aan de Muttrah Souq of de Sultan Qaboos Grote Moskee. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Klassiek Muscat (zonder lunch)

Extra opties
Deze klassieke stadstour is een schitterende kennismaking met Oman. U wordt rondgeleid in de Omaanse hoofdstad Muscat en maakt kennis met zijn unieke cultuur en geschiedenis.

Van verleden tot heden (lunch als picknick of in een lokaal restaurant)

Extra opties
Reis mee naar Nizwa, de oude hoofdstad van het binnenland van Oman. U bezoekt er het indrukwekkende fort en verschillende markten, waar u enkele leuke souvenirs, zoals traditioneel zilverwerk, op de kop kunt tikken. Tijdens deze excursie bezoekt u ook de forten van Bahla en Jabrin.

Mariene wonderen (zonder lunch)

Extra opties
Vertrek 's ochtends vroeg en probeer speelse dolfijnen en majestueuze walvissen te spotten in de Golf van Oman. Deze ochtend vol fotografische opportuniteiten zult u niet snel vergeten... Een geweldige start van de dag!

Het beste van Oman (lunch als picknick of in een lokaal restaurant)

Extra opties
Zin om om door de uitgestrekte woestijn van Wahiba Sands te rijden met ervaren chauffeurs en om te genieten aan het water van Wadi Beni Khaled? Dan is deze excursie iets voor u! U rijdt ook langs de oude stad Ibra, waar u de kans heeft om spectaculaire foto's te maken.

Ligging

 Shatti Al Qurm, P.O. Box 951, Muscat, Oman, 133

De afstand tussen de luchthaven van Muscat en uw hotel bedraagt 19 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 280
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Gratis Wifi
  • Conciërge
  • Gratis parkeerplaats
  • Restaurants en bars
  • Roomservice (24u)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Balkon
  • Kluis
  • Haardroger
  • Minibar
  • TV
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Plafondventilator
  • Mineraal water
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Strijkbenodigdheden (op aanvraag)

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Fitness
  • Tennisbanen
  • Golf
  • Wandelen
  • Watersport
  • Speleologie
  • Abseilen

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Grand Hyatt Muscat 5*