Noordzee Résidence Cadzand-Bad - Zeeland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Uitwaaien aan de schitterende Zeeuwse kust
  • Verblijf in een uiterst comfortabele bungalow of villa op een fijn vakantiepark
  • Beleef een heerlijke vakantie met het hele gezin dankzij de vele faciliteiten en activiteiten
  • Ontdek de monumentale schatten van Zeeland

De beoordeling van onze klanten

Uw vakantiepark

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Roompot reserveringskosten

Op zoek naar een heerlijk ontspannen vakantie, maar u blijft liever wat dichter in de buurt? Zoek dan niet verder dan het Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad! Dit prachtige resort is ideaal gelegen in de prachtige provincie Zeeland.

 

Het vakantiepark is er volledig op ingesteld u een onbezorgde en ontspannende vakantie te bezorgen.  Het zal u hier aan niets ontbreken. Niet alleen vindt u hier een indrukwekkende natuur vol verrassingen en ontdekkingen, ook kunt u vanuit het park gemakkelijk een bezoek brengen aan een van de vele monumentale en statige stadjes die Zeeland rijk is.

 

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad behoort tot de meer dan 125 leuke vakantieparken van Roompot, welke verspreid zijn over Nederland en Europa. Elk vakantiepark is uniek, maar kwaliteit en comfort zijn twee factoren die onmiskenbaar verbonden zijn met het DNA van Roompot. 

 

Uw villa

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Bungalow 4 Comfort of Villa 6B
  • Beddengoed, keukenhanddoeken en handdoeken
  • Eindschoonmaak inbegrepen

Bungalow 4 Comfort

Open de deuren van uw gerestylede, geschakelde bungalow en voel u meteen op uw gemak! Uw bungalow maakt deel uit van een 3-onder-1-kap waarmee u enkel de entree deelt. Zowel in de winter als in de zomer is het aangenaam vertoeven hier dankzij de vloerverwarming in de woonkamer en de openslaande deuren naar uw eigen terras. Verder beschikt de bungalow over een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche, 2 aparte toiletten en 2 slaapkamers.

Tevens vindt u in de bungalow verschillende kinder- en babyvoorzieningen, zoals een kinderstoel, box en traphekje.

 

Voorzieningen op de begane grond:

- Open keuken (incl. koffiepadapparaat, Nespresso-cupapparaat, vaatwasser, koel-vriescombinatie, waterkoker en (combi)magnetron)

- Woonkamer (zelfde ruimte als de keuken)

- 1 toilet

- Berging

- Terras met tuinmeubilair

- Parkeerplaats 

 

Voorzieningen op de bovenverdieping:

- 2 slaapkamers

- Badkamer met douche

- Toilet

 

** N.B. Het interieur en exterieur van de villa's kan afwijken van de foto's.**

... verder lezen

Maximale kamercapaciteit

Villa 6B

Verblijf in een moderne en stijlvolle villa voor 6 personen, die van alle gemakken is voorzien. De villa beschikt over een lichte woonkamer met vloerverwarming, die u via de hal kunt bereiken. Dankzij de openslaande deuren heeft u direct toegang tot uw eigen overdekte terras. De benedenverdieping van de villa is verder voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een apart toilet en een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers, een badkamer met douche, een badkamer met ligbad, een apart toilet en een infrarood sauna. Voor nog meer comfort, kunt u gebruik maken van de buitenberging, waar u bijvoorbeeld uw fietsen in kunt stallen. 

 

Voorzieningen op de begane grond:

- Woonkamer (incl. televisie en vloerverwarming)

- Open keuken (in woonkamer, incl. koel-vriescombinatie, koffiepadapparaat, vaatwasser en waterkoker)

- 1 slaapkamer met aangrenzende badkamer

- 1 toilet

 

Voorzieningen op de bovenverdieping:

- 2 slaapkamers

- 1 badkamer met douche

- 1 badkamer met ligbad

- 1 toilet

- 1 infrarood sauna

 

Voorzieningen buiten:

- Overdekt terras / tuin

- Buitenberging

 

** N.B. Het interieur en exterieur van de villa's kan afwijken van de foto's.**

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf op basis van logies

Bij deze aanbieding verblijft u op basis van logies. Zo kunt u zelf in uw uitgebreide keuken de meest heerlijke maaltijden bereiden!

Alhoewel u tijdens uw verblijf beschikt over een fijne en moderne keuken, is er ook de mogelijkheid een heerlijke maaltijd te nuttigen dankzij de afhaalservice. Bovendien is er een fijn à-la-carterestaurant aanwezig op het park om zo aan al uw wensen tegemoet te komen ... tijdens uw verblijf in het Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad bent u van alle gemakken voorzien!

 

Activiteiten

Heerlijk ontspannen in het zwembad van 5x15 meter, of u wagen aan een potje tennis of minigolf? Hier kan het allemaal. Bovendien huurt u gemakkelijk een fiets en zijn er tal van activiteiten voor de kinderen. Zo beschikt het park over een geweldig speelschip, fijne speeltuinen, en een gezellige Kids Club.

 

Voor spanning en sensatie kunt u terecht bij de bowlingbanen of neemt u deel aan een spannende lasergame... Ook kunt u toffe watersporten doen, zoals: suppen, kajakken, raften of surfen. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

 

Welkom in ... Zeeland!

Wilt u heerlijk uitwaaien aan de kust? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan de schitterende Nederlandse provincie Zeeland. Deze provincie biedt een prachtige achtergrond voor een heerlijk verblijf aan zee, waarbij u niet alleen heerlijk kunt recreëren, maar u ook kunt wagen aan diverse watersportactiviteiten! Deze onwerkelijk mooie provincie biedt voor ieder wat wils ...

 

Trekt u er graag op uit om steden vol monumenten en geschiedenis te bezoeken? Dan zult u zich in Zeeland ongetwijfeld vermaken. Het bijzondere aanbod aan schattige winkeltjes, een indrukwekkende lokale keuken vol heerlijke zeegerechten, en de unieke geur van de zee zullen een onuitwisbare indruk op u achterlaten.

 

Waar wacht u nog op?

Meer details ...

Alle praktische informatie over de accommodatie:
Het complex is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 16:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen. (€5,50 per dier per dag, max. 2 dieren). Indien u een dierenallergie heeft, gelieve vooraf contact op te nemen met de Gastenservice van Roompot.
De lokale heffingen (€ 2,77 per persoon per nacht) moeten ter plaatse betaald worden en zijn niet inbegrepen in deze aanbieding.

De waarborg (€ 65 per accommodatie per verblijf) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in de prijs.


Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Let op: de hoofdboeker moet 21 jaar of ouder zijn.

 

Er gelden specifieke wijzigings- en annuleringsvoorwaarden bij deze aanbieding. U kunt deze vóór reservering opvragen bij Voyage Privé en na reservering raadplegen in de documenten in uw account.

Het domein beschikt over:

  • WiFi
  • Gratis parking
  • Supermarkt

De villa beschikt over:

  • Douche
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Microgolf

Restaurants en bars in het hotel:

  • A-la-carterestaurant
  • Afhaalservice

Activiteiten bij het domein:

  • Binnenzwembad
  • Huurfietsen
  • Kinderclub
  • Tennisbaan
  • Kinderspeelruimte

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Noordzee Résidence Cadzand-Bad