Hilton Rotterdam 5* - Rotterdam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vroege check-in
  • Late check-out tot 14.00 uur

Heeft u zin in een leuke citytrip naar Rotterdam met overnachting in een stijlvol hotel? Het Hilton Rotterdam 5* is hiervoor het perfecte adresje! Dit hotel ligt in de Cool, een bruisende wijk in het centrum van Rotterdam. Hier vindt u tal van gezellige barretjes, restaurants en shoppingmogelijkheden en het Centraal Station ligt op een halve kilometer. 

 

In het Hilton Rotterdam vindt u een elegante lobby, een volledig uitgeruste fitness, prachtige kamers en verschillende eet- en drinkgelegenheden waaronder een sterrenrestaurant en een cocktailbar. Klaar voor een fantastische citytrip?

Gerust op vakantie in Hilton Rotterdam 5*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.

De hotelketen Hilton engageert zich de geldende gezondheidsmaatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Gezondheidsmaatregelen in de Hilton hotels:

  • Verhoogde frequentie van desinfectie van de top 10 contactpunten (deur,- lift-, lichtknoppen)
  • Verhoogde frequentie van schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes
  • Verscherping van de schoonmaak van voor buffetten, roomservice en vergaderzalen en andere aanpassingen
  • Verscherping van de schoonmaak in de fitness
  • Contactloze check-in en check-out in meer dan 4700 hotels
  • Verscherping van de veiligheid van het personeel dankzij persoonlijke beschermingsmiddelen en verscherpte training en protocollen
  • Reiningsdoekjes beschikbaar voor gasten op verschillende plaatsen in het hotel  

 

Meer informatie:

https://www.hilton.com/en/corporate/coronavirus/ 

https://www.hilton.com/en/corporate/cleanstay/

 

Opmerking: De gezondheidsmaatregelen kunnen wijzigen naargelang de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg is het mogelijk dat de toegang tot bepaalde infrastructuren wordt beïnvloed.

Het is aangeraden om een mondmasker mee te nemen en voldoende afstand te bewaren met andere gasten tijdens uw verblijf.

... verder lezen

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar King Deluxe High Floor Kamer

KING DELUXE HIGH FLOOR KAMER

De King Deluxe Kamers bevinden zich op de achtste verdieping van het hotel, waardoor u zeker kunt zijn van een schitterend uitzicht. De inrichting is modern en er is veel natuurlijke lichtinval. De badkamer beschikt over een ligbad of douche.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 driegangendiner (exclusief drankjes) voor 2 personen per verblijf in restaurant JAQ

U geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt.

Op het vlak van eten en drinken is er keuze genoeg bij Hilton Rotterdam. Een diner in een chique of meer casual sfeer of een lekkere cocktail ... hier kan het allemaal. Bij het ontbijt is er een ruim aanbod, met onder meer croissants, roereieren, pannenkoeken en zelfs Aziatische specialiteiten.

 

 

JAQ Restaurant

Proef van gerechten die met veel liefde en zorg gemaakt zijn in een stijlvol restaurant met een mix van street art, fluweel en bling. U kunt hier ook terecht voor een cocktail, lokaal biertje of barhapjes.

 

Joelia by Mario

Dit restaurant heeft niet alleen een aangenaam uitzicht op het stadscentrum, maar ook een Michelinster! Hier geniet u van moderne gerechten uit de Franse keuken bereid met de verse ingrediënten. Geopend voor lunch en diner van dinsdag tot en met zaterdag.

 

HUGH

Van 's morgens tot 's avonds kunt u hier komen brunchen, lunchen, dineren, genieten van een dessert of drankje en socializen. 's Avonds is er een dj en kunt u genieten van uw favoriete cocktail. 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Driegangendiner (exclusief drankjes) voor 2 personen

Uw kamer

Tijdens uw verblijf in Rotterdam profiteert u een keer van een inbegrepen driegangendiner (exclusief drankjes) voor twee personen. Het diner wordt geserveerd in Restaurant JAQ en bestaat uit een gedeeld voorgerecht, een hoofdgerecht met vlees of vis of een vegetarisch gerecht en een gedeeld dessert.

Activiteiten

Start de dag met een work-out in de volledig uitgerust fitness van het hotel, net voor of na het ontbijt. Na een dag wandelen in de stad kunt u even relaxen in de lobby.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Welkom in ... Rotterdam!

Bent u op zoek naar een originele stedentrip? Wacht niet langer ... op naar Rotterdam! Ontdek de moderne architectuur, de vele musea en kunstgalerijen, de luxe boetiekjes en de hippe bars en restaurants. Rotterdam is gelegen in het westen van Nederland aan de Nieuwe Maas, en vormt de grootste zeehaven van Europa.

 

De historische binnenstad, die tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels werd verwoest door bombardementen, staat sinds de wederopbouw bekend om haar vernieuwende architectuur. Echte eyecatchers zijn het Centraal Station, de Markthal en de Kubuswoningen. Daarnaast raden we u aan om ook zeker de Euromast bezoeken. Vanaf het uitkijkplatform op 100 meter hoogte heeft u een knap uitzicht over de skyline van Rotterdam en de omgeving.

 

Breng daarna een bezoek aan het Witte de Withkwartier, waar u overdag diverse galerieën en musea kunt bezoeken (o.a. Museum Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal en het Maritiem Museum) en waar u ’s avonds terecht kunt om het bruisende Rotterdamse nachtleven te ontdekken. 

 

Een ideale stad om geschiedenis en gezelligheid te combineren! Gaat u mee?

Ligging

Weena 10, 3012 CM Rotterdam, Nederland

De afstand tussen het Centraal Station en het hotel bedraagt ongeveer 500 meter.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 254

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan
De toeristenbelasting (6,5% van het totaalbedrag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Minibar
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Tv
  • Airconditioning
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant JAQ
  • Restaurant Joelia by Mario
  • HUGH

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

COVID-19
Om ervoor te zorgen dat u veilig op reis kunt, heeft de Nederlandse overheid haar maatregelen met betrekking tot de gezondheidscontrole bij aankomst in het land aangescherpt. Alle reizigers die vanuit de provincie Antwerpen komen worden bij aankomst in Nederland geacht om gedurende een periode van 10 dagen in zelfquarantaine te gaan.

Raadpleeg de website van de overheid voor meer informatie en de actuele situatie: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/nederland

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hilton Rotterdam 5*