Pullman Eindhoven Cocagne 4* - Eindhoven - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een elegant en stijlvol hotel waar je je direct thuis zult voelen
  • Overnacht in een van de comfortabele en ruime kamers
  • Profiteer van de heerlijke gerechten in het restaurant en ontspan in de Fit and Spa Lounge
  • Verken het sfeervolle Eindhoven, de creatieve en innovatieve wijk Strijp-S en de gezellige winkelstraten

Pullman Eindhoven Cocagne

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Snacks bij aankomst

Welkom in Pullman Eindhoven Cocagne 4*, een stijlvol en eigentijds hotel midden in het centrum van 'lichtstad' Eindhoven. De naam Cocagne doet denken aan het land van Kokanje waarover men zei dat het een Luilekkerland was. Het hotel is volledig in lijn met dit gedachtegoed: gasten worden volledig vertroeteld en kunnen hier optimaal genieten.
 
Je zult de sfeer in het hotel absoluut waarderen, evenals de onberispelijke en vriendelijke service van het personeel. Laat je smaakpapillen verwennen in het restaurant of de bar en kom volledig tot rust in de Fit and Spa Lounge. Voeg daar de ideale ligging in het centrum aan toe en alle ingrediënten voor een geslaagde citytrip zijn aanwezig! 

Je kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Deluxe Kamer

Deluxe Kamer (25 m²)

Pak je koffers uit in je Deluxe Kamer. Deze kamer is voorzien van modern comfort en een warm interieur zodat je hier zorgeloos kunt ontspannen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Je pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Restaurant Vestdijk47
Dit is de perfecte plek om te genieten van klassiekers uit de Franse keuken met een moderne twist. Ieder gerecht dat de keuken verlaat, is een genot om naar te kijken en een ware verwennerij voor je smaakpapillen. Dankzij de open keuken heb je tevens een uniek inkijkje in hoe je maaltijden bereid worden.
 
Bar47
Na een dag de stad verkend te hebben is Bar47 een heerlijke plek om nog even na te praten met een drankje in de hand. Geniet van de cosmopolitische sfeer, proef elegante wijnen of kies voor een van de luxe digestieven. 

Activiteiten

Voor inspanning en ontspanning kun je terecht in de Fit and Spa Lounge van het hotel. Hier vind je een zwembad waar je baantjes kunt trekken en een fitnessruimte die is uitgerust met moderne apparatuur en waar op verzoek met een personal trainer gewerkt kan worden. Of trek je hardloopschoenen aan en vraag bij de receptie naar een van de hardlooproutes in de omgeving.
 
Daarna is het tijd voor ontspanning. Neem plaats in de een van de twee sauna's, stap in een sensatiedouche of geniet van de warmte van het solarium. Daarnaast is het mogelijk om jezelf te trakteren op een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling en te genieten van een moment voor jezelf.

Welkom in ... Eindhoven!

Eindhoven wordt ook wel de lichtstad van Nederland genoemd, een naam die de stad te danken heeft aan lampenfabriek Philips die jarenlang vervlochten was met de ontwikkeling van Eindhoven. Creativiteit, innovatie en design zijn nog altijd termen die nauw verbonden zijn met Eindhoven. 
 
Wie geïnteresseerd is in stadsontwikkeling kan zijn hart ophalen in de bruisende en industriële wijk Strijp-S. Dit voormalige fabrieksterrein is volledig getransformeerd tot een dynamische stadswijk waar werken, wonen en cultuur samenkomen. De originele historische complexen zijn grotendeels intact gebleven en het gebied staat nu bekend als een plek waar volop ruimte wordt geboden aan innovatieve ideeën en duurzame initiatieven. 
 
Ook voor unieke evenementen moet je in Eindhoven zijn. Ieder jaar vanaf 18 september vindt de Lichtjesroute plaats in de stad. Gedurende drie weken wordt Eindhoven 's avonds prachtig verlicht door ornamenten die verspreid zijn door verschillende wijken in de stad en een kilometerslange wandelroute vormen. Eindhoven is tevens een stad waar design een grote rol speelt. Jaarlijks vindt hier de Dutch Design Week plaats, het grootste design event van Europa. In de stad zijn diverse designstudio's gevestigd met wisselende exposities die je kunt bezoeken, of je kunt een speciale thematour volgen die je langs alle hotspots leidt. 
 
Natuurlijk barst het in de stad ook van gezellige restaurantjes en bars en kun je terecht in een van de winkelcentra voor volop shopplezier. Eindhoven is een dynamische en sfeervolle stad die absoluut de moeite waard is om te (her)ontdekken!

Het weer

Jan
min : 0°C max : 4°C
Feb
min : 0°C max : 5°C
Mrt
min : 1°C max : 9°C
Apr
min : 3°C max : 13°C
Mei
min : 7°C max : 18°C
Jun
min : 10°C max : 20°C
Jul
min : 12°C max : 22°C
Aug
min : 12°C max : 21°C
Sep
min : 10°C max : 18°C
Okt
min : 7°C max : 14°C
Nov
min : 3°C max : 8°C
Dec
min : 1°C max : 5°C

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen. (€ 15 per dier per nacht)
De toeristenbelasting (€ 3,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Let op: het hotel accepteert geen contante betalingen.
 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Parking (binnen)
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Douche
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Kluisje

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Vestdijk47
  • Bar47

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitness
  • Spa
  • Binnenzwembad
  • Huurfietsen

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Pullman Eindhoven Cocagne 4*