Ammonite Hotel Amsterdam 4* - Amsterdam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een citytrip dicht bij huis in de Nederlandse hoofdstad
  • Logeer in een modern hotel met tal van voorzieningen, waaronder een spa
  • Maak uw keuze tussen twee fantastische kamers, beiden met ontbijt
  • Ontdek de Amsterdamse grachten, musea, cafés en de unieke charme

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Amsterdam!

De Nederlandse hoofdstad wordt gedomineerd door water en krijgt vaak de bijnaam "Venetië van het noorden" dankzij de alomtegenwoordige grachten die samen meer dan 100 km vormen. Door de gezellige straatjes wandelen, of nog beter: fietsen, iets eten aan het water of de bekende bloemenmarkt bezoeken, het zijn allemaal favoriete bezigheden van de locals. In het stadscentrum vindt u de historische koopmanshuizen, musea, galerijen en eclectische bars en restaurants. 

Start uw dag op de Dam, gedomineerd door de indrukwekkende façade van het 17e eeuwse koninklijk paleis. Ook de iconische werken van Rembrandt in het Rijksmuseum mag u niet missen, net als de uitdagende stukken in het moderne Stedelijk Museum.

Wilt u de drukte even ontvluchten? Ga dan richting het Vondelpark voor u een drankje neemt op het Leidseplein of in de trendy wijk De Pijp. Als u langer blijft is een excursie naar de tuinen van het Keukenhof een absolute aanrader, net als het openluchtmuseum de Zaanse Schans met pittoreske windmolens en traditionele winkeltjes. U hoort het al: voor een opwindende stedentrip hoeft u niet ver te reizen!

Kerstmarkten in Amsterdam 2019 (eind november tot begin januari)

Amsterdam is een fantastische stad om de kerstperiode door te brengen met tal van markten, versieringen en festivals. Het spectaculaire Amsterdam Light Festival tovert de stad om in een magisch winter wonderland met lichtsculpturen rond de Grachtengordel, de Amstel en tal van andere locaties in de stad.

Overal in de Amsterdamse straatjes komt u feestelijke kerstmarkten tegen, zoals aan de Westergasfabriek in Westerpark en het Museumplein, waar u ook een schaatsbaan vindt. De indoor kerstmarkt loopt enkel van vrijdag 22 tot zaterdag 23 december, maar is absoluut de moeite waard met kerstversieringen, geschenken, lekkernijen zoals kaas, chocolade en kruidennoten, prachtige kunstwerkjes en veel meer. Hier kunt u ook genieten van live muziek, een winterse cinema en de lekkerste eetstalletjes. Het belooft een betoverende kerst te worden!

Uw hotel

Welkom in het Ammonite Hotel Amsterdam 4*, een indrukwekkend hotel op slechts 20 minuten rijden van het stadscentrum waar u in alle rust kunt genieten. Uw ruime kamer is uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw verblijf en garandeert een verkwikkende nachtrust. Nadat u de talrijke bezienswaardigheden in de stad heeft ontdekt, is het tijd om te genieten in de luxueuze spa van het hotel, compleet met fitness, sauna en jacuzzi. Dineer in het Ammonite Club Restaurant en zak nadien af naar de stijlvolle bar. Dit hotel heeft het allemaal!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Comfort Kamer

Comfort Kamer (22 m²)

De naam van uw Comfort Kamer zegt het al: hier logeert u in alle comfort! Ontdek een moderne ruimte waar lichte en donkere, rustgevende kleuren worden gecombineerd en waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Stap uit uw comfortabele bed richting de moderne badkamer, maak zelf een kopje koffie of thee klaar in uw kitchenette (in de meeste kamers) en kijk na uw avonturen in de stad wat TV of deel al uw foto's met de thuisblijvers dankzij de wifi. Verder vindt u hier ook een kluis, strijkijzer en haardroger.

Suite (40 m²)

Kies voor de Suite als u wilt genieten van nog meer ruimte en luxe tijdens een weelderige stedentrip! Hier vindt u dezelfde handige voorzieningen als in de Comfort Kamer, met eveneens een kitchenette, een TV en privébadkamer, en dat alles in een stijlvolle, trendy en moderne omgeving.

Maximale kamercapaciteit van beide kamertypes:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Start uw dagen in Amsterdam met een lekker ontbijt in het hotel.

Het Ammonite Club Restaurant serveert de hele dag lang de lekkerste gerechten, of u nu op zoek bent naar een lichte lunch of een elegant diner! In de eenvoudige en seizoensgebonden keuken spelen regionale producten de hoofdrol en dat proeft u bij iedere hap. Heeft u na een lange dag in de stad zin in een snelle maaltijd, of toch eerder een vier-, vijf-, of zesgangendiner? U kiest het helemaal zelf!

De Bar Ammonite is dan weer perfect om te relaxen met een koffie of een fruitsapje tussen uw avonturen door, of de dag af te sluiten met een cocktail of wijntje.

Activiteiten

Bent u vermoeid na uw sightseeig-avonturen in de Amsterdamse straatjes? Het Ammonite Hotel Amsterdam beschikt over een fantastische spa met een sauna, jacuzzi, massagestoel en meer, ideaal om uw spieren weer tot rust te brengen. Actievere reizigers kunnen zich dan weer in het zweet werken in de volledig uitgeruste fitness op de tiende verdieping van het hotel.

Extra opties

Skip-the-lineticket Rijksmuseum + pas 24u Hop-on Hop-off

Extra opties
Ontdek het Rijksmuseum en vermijd de wachtrijen dankzij uw skip-the-lineticket en profiteer van een 24-uurspas voor een hop-on-op-offbus om op ontdekking te gaan naar het beste van wat Amsterdam te bieden heeft.

Het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Frank Huis, Rembrandtplein of De Dam zullen geen geheimen meer voor u hebben dankzij de meertalige audiotour die uw bezoek zal kleuren met de geschiedenis en anekdotes van de stad en haar monumenten.

Info: Dagelijks, audiotour in het Nederlands

Rondvaart door de grachten van Amsterdam (1,15 uur)

Extra opties
Het Leidseplein, Anne Frank Huis, Rembrandthuis of het Oude Stadhuis … Bewonder gedurende 1 uur en 15 minuten de trekpleisters van deze hoofdstad.

Stap aan boord en ontdek het beste van Amsterdam vanaf het water.

Info: Dagelijks, audiotours in het Nederlands

Holland Pass: gratis toegang en kortingen in heel Nederland

Extra opties
Een exclusieve stadspas om Nederland te ontdekken zonder beperkingen ! U heeft de keuze uit vier activiteiten uit de meest populaire bezienswaardigheden van Amsterdam en heel Nederland en ontvangt korting in meer dan 200 musea, bezienswaardigheden en winkels!

Info:
-Dagelijks geldig (behoudens uitzonderingen)
-De Pass is niet beschikbaar voor kinderen

De bezienswaardigheden van Amsterdam met de bus – 1 dag

Extra opties
Hop, stap op de bus en laat u leiden door deze hoofdstad!

Ontdek het beste van Amsterdam dankzij deze Pass die u onbeperkte toegang biedt tot een dubbeldekker voor een periode van 24 uur, waarbij u kunt op- of afstappen naar wens aan de talrijke haltes op de route, allemaal in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Het Koninklijk Paleis, De Dam, de Westerkerk en windmolens zullen geen geheimen meer hebben voor u dankzij de meertalige audiotour die uw bezoek zal kleuren met de geschiedenis en anekdotes van de stad en haar monumenten.

Info: Dagelijks, audiotours in het Nederlands

Het weer

Jan
min : 1°C max : 5°C
Feb
min : 1°C max : 5°C
Mrt
min : 3°C max : 9°C
Apr
min : 6°C max : 13°C
Mei
min : 9°C max : 17°C
Jun
min : 12°C max : 20°C
Jul
min : 15°C max : 22°C
Aug
min : 15°C max : 22°C
Sep
min : 12°C max : 19°C
Okt
min : 8°C max : 14°C
Nov
min : 5°C max : 9°C
Dec
min : 2°C max : 6°C

Ligging

 Professor W.H. Keesomlaan 14, 1183 DJ Amstelveen, Nederland

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 227
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 11.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (€ 1,75 per persoon per nacht in 2019; € 2,50 per persoon per nacht in 2020) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Vergaderruimtes
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • TV
  • Kitchenette (in de meeste kamers)
  • Kluis
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Massagestoel

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ammonite Hotel Amsterdam 4*