- Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Verscholen tussen oude kokospalmen aan de rand van het water, niet ver van Pointe aux Canonniers en aan de prachtige baai van Grand Baie, ligt Hotel 20 Degrés Sud 5*. Dit prachtige hotel, dat is gereserveerd voor personen van 18 jaar en ouder, is in 2020 nog volledig gerenoveerd. Zodra u de grote zogenaamde porte-cochère bent gepasseerd, ontdekt u een ware oase van verfijning en elegantie in een boetiekhotel met een goed doordacht concept in een uitzonderlijke omgeving. Hier worden intimiteit en charme wonderbaarlijk gecombineerd om u het gevoel te geven in een andere wereld te zijn. De decoratie creëert een sfeer van zachtheid en de perfecte service van het personeel zal u telkens weer verbazen!

 

Gerust op vakantie in Hotel 20 Degrés Sud 5* - Adults Only

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust.
Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Kamer

Charm Kamer (25 m²)

In de knusse Charm Kamer zult u betoverende momenten beleven. Alle kamers zijn verschillend en hebben een warme, unieke en persoonlijke sfeer met een mix van modern en antiek. De lichtgekleurde decoratie zal u meteen doen wegdromen. Kom tot rust en geniet vanaf uw terras van het magische uitzicht en de ondergaande zon ...

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Beachfront Kamer (35 m²)

Voor een echte droomvakantie kiest u voor een Beachtfront Kamer. Met een verblijf in deze kamer zult u iedere dag worden betoverd door een geweldig landschap. De gezellige inrichting en moderne faciliteiten verzekeren u van een onvergetelijk verblijf, met als sleutelwoord: ontspanning!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Met twee restaurants heeft u bij Hotel 20 Degrés Sud 5* altijd een keuze. Of u nu bij het zwembad, binnen of aan zee wilt eten, u zult ontspannen van uw maaltijd kunnen genieten. De specialiteiten bestaan uit gerechten met zeevruchten en vis die is gevangen in de Mascarenenarchipel, waarvan Mauritius deel uitmaakt.

 

Beleef ook een unieke ervaring door te dineren op de M/S Lady Lisbeth, de oudste motorboot van het eiland, die elke avond uitvaart voor een gastronomische cruise in de baai.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Upgrade to FB

Kamer

Activiteiten

Niets is hier onmogelijk ... Begin de dag met een verfrissende duik in een van de twee zoetwaterzwembaden voordat u een wandeling maakt langs het strand. Ga onder een kokospalm liggen of in de schaduw van een parasol en val in slaap met het zachte ruisen van de golven op de achtergrond.

 

Zin in avontuur? Ontdek dan de onderwaterwereld tijdens een duikexcursie, leer zeilen, ontdek wat "big game fishing" is, stap op de fiets om het eiland te verkennen, vaar per boot over de azuurblauwe wateren of kies voor een wellnessmomentje in de spa.

 

Er is bovendien een golfbaan, geopend in december 2016, bereikbaar op slechts 5 minuten van het hotel. En wie dol is op lezen, kan in de bibliotheek lekker wegkruipen in een comfortabele fauteuil met een goed boek ...

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Het kleurrijke zuiden

Kamer

Je dagtocht begint bij Trou-Aux-Cerfs, een slapende vulkaankrater met een uniek 360° panoramisch uitzicht. Het gaat verder bij Les Voiliers de l'Océan, waar je plaatselijke ambachtslieden nauwgezet replica's van authentieke 18e-eeuwse zeilschepen kan zien maken.

Het exotische noorden

Kamer

Deze tocht voert door Cap Malheureux, een klein dorp aan de noordkant van het eiland, dat wordt gedomineerd door een mooie kerk met rode daken en een prachtig uitzicht biedt op Gunner's Quoin en de noordelijke eilanden.

Aquarelle catamaran

Kamer

Deze schitterende catamaranreis brengt je naar het eiland Bliss: de essentie van deze droomcruise langs de westkust. Geniet van de schoonheid van de oceaan, de perfecte luchten en de tinten groen en blauw van de ongerepte lagune terwijl je langs prachtige plekjes vaart.

Islet Escapade Excursie

Kamer

Bewonder zeldzame dieren en weelderige vegetatie in het natuurreservaat Île-aux-Aigrettes. Ontspan vervolgens op de stranden van Île des Deux Cocos voordat je de bijzondere architectuur van Les Folies bezoekt. Neem tot slot een duik in zee of bekijk de zeebodem vanuit een boot met glazen bodem!

Hotel Chalets Chamarel 4*

Hotel Chalets Chamarel ontvangt je in een atypische omgeving. Het domein ligt in Chamarel, een mooi dorpje gelegen in de bergen van de zuidwestkust met een adembenemend uitzicht op de lagune van de Morne en het Île aux Bénitiers. Dit Adults Only hotel, toegankelijk voor personen vanaf 15 jaar, bestaat uit een klein aantal huisjes, omgeven door een prachtige natuur. Een klein paradijsje op aarde.

Kamer

Deluxe Kamer met zeezicht (44 m²)

In deze buitengewone omgeving verblijf je in een Deluxe Kamer. Deze kamer biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een rustig en sereen verblijf. Afgezonderd van de andere chalets, geniet je van een intieme, private omgeving. Bovendien biedt elke kamer een uniek uitzicht op de Morne...

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Geniet van smakelijke lokale en internationale gerechten in het intieme SeaForest restaurant van het hotel, gelegen bij het zwembad, met een prachtig panoramisch uitzicht.

Activiteiten

De omgeving en de ligging van het hotel, midden in de natuur, maken dat je verblijf in het teken staat van ontspanning en rust. Overdag kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad van het hotel, waarna je lekker gaat zitten om te genieten van het uitzicht op de oceaan. Dat is vakantie, toch?

Helikoptervlucht van 10 minuten

Klim aan boord van een Airbus H20 helikopter om een van de mooiste landschappen ter wereld te bewonderen. Vlieg naar de noordelijke stranden en geniet zowel overdag als bij zonsondergang van de mooie lagunes, de Grand Bay en de eilandjes langs de noordkust.

Helikoptervlucht van 25 minuten

Vlieg noordwaarts naar Grand Baie en Coin de Mire, die je alleen vanuit de lucht kunt bezoeken. Dan het dorp Cap Malheureux met zijn beroemde kapel met rode daken, gevolgd door een vlucht over Île d'Ambre en het Château de Labourdonnais en zijn landgoed.

Welkom in ... Chamarel!

Chamarel is een dorp in het district Rivière Noire van Mauritius, aan de westkust van het eiland. Het dorp is vooral bekend om zijn landschappelijke en natuurlijke attracties, waaronder de Zeven Gekleurde Aarden, de Chamarel watervallen en Nationaal Park Gorges de Rivière Noire.

De Zeven Gekleurde Aarden is een must-see als u in het gebied bent. Het is een kleine groep zandduinen met felle regenboogachtige kleuren. De duinen worden omringd door bos en zijn ontstaan door vulkanische activiteit. Vlakbij de duinen vindt u een kinderspeelplaats en reuzenschildpadden. U kunt ook de watervallen van Chamarel bewonderen vanuit de observatiepost op het bovendek.

Welkom in... Grand Baie!

Vlieg naar een magische plek in het hart van de Indische Oceaan en ontdek de schatten in de botanische tuinen in het voormalige vissersdorp Grand Baie. Hier contrasteert het turquoise water met het wit van het zand en het groen van de weelderige natuur die dit paradijs op aarde je bied. Laat je gaan en geniet van deze prachtige omgeving door te genieten van een cocktail op het strand, maak een duik en bewonder de prachtige onderwaterwereld met tropische vissen of ontdek de omgeving en maak een wandeling op de Morne. Wat je ook kiest, één ding is zeker... Mauritius is een bestemming die je zeker zal bevallen.

Meer details

20 Degrés Sud

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 36

Check-in: 11:30
Check-out: 11:30

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Bad
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Haardroger
  • Minibar
  • Kluisje
  • Tv
  • Koffiemachine

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant en Bar L’Explorateur
  • M/S Lady Lisbeth
  • Beach Bar La Voile

Activiteiten bij het hotel:

  • Bibliotheek
  • Spa
  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Privéstrand

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Hotel Chalets Chamarel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 11

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor volwassenen vanaf 15 jaar.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant SeaForest

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Excursiebalie

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé