Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort 5* - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom binnen in een prachtig 5* hotel met een luxueuze uitstraling
  • Oefen je swing op het golfterrein of neem een duik in het zwembad
  • Proef van de verschillende smaken en laat je verleiden door de lokale gastronomie

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

In Bel Ombre, een juweel dat in de tijd stil lijkt te staan, biedt Le Telfair een attente service. Onder de palmbomen is een lichte lunch een waar festijn, fervente golfers veroveren twee uitdagende golfbanen en kinderen zijn de koning in de miniclub en amuseren zich te pletter.  Vanaf de eerste stap tot de laatste sterrennacht belooft Le Telfair onvergetelijke ervaring met een gouden randje. Elk gebaar, elke attentie voelt oprecht, waardoor deze plek veel meer is dan alleen een decor. Het is zonder twijfel mijn favoriete plek in het zuiden.

Arman

Heritage Le Telfair

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse

Welkom in Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort! Dit 5* etablissement combineert luxe, intimiteit en architectuur met een sfeer waarin authenticiteit en modern comfort perfect samengaan.

 

Dit unieke verblijf ligt in de Bel Ombre streek en biedt je een veelheid aan mogelijkheden tussen gastronomie, wellness, golf of ontspanning. Vernoemd naar de beroemde Ierse natuuronderzoeker Charles Telfair, zal dit hotel je blijven verleiden en verrassen.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Suite, Deluxe Suite met zeezicht, Deluxe Beachfront Suite of Junior Beachfront Suite

Deluxe Suite met zeezicht

Wil je er even tussenuit? Ga voor de Deluxe Suite met zeezicht! Met uitzicht op de lagune, biedt deze cocon je een bevoorrecht panorama voor een zeer aangename escapade.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Deluxe Suite

Je zult snel gecharmeerd zijn van de elegante inrichting van je Deluxe Suite. Licht en ruim, het biedt je al het nodige comfort en zal je toelaten om je batterijen op te laden in alle rust tijdens je Mauritiaanse pauze.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Deluxe Beachfront Suite (62 m²)

De Deluxe Beachfront Suite is een echt paradijselijk juweeltje en belooft een ontsnapping in een decor van zachte kleuren en elegante lijnen. Deze ruimte is volledig open voor de betoverende natuur en nodigt je uit om in alle comfort te genieten van de schoonheid van de kustlijn.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Junior Beachfront Suite (81 m²)

Wat is er exotischer dan wakker worden met de kristalheldere charme van de Indische Oceaan? De ruime, verfijnde en comfortabele Junior Beachfront Suite is de ideale plek om optimaal te genieten van je tropische vakantie.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

 

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor de ''Gourmet Bliss'' all-inclusiveformule tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Met 12 restaurants en bars verspreid over het Domaine de Bel Ombre, vinden fijnproevers zeker iets van hun gading! Van de Mauritiaanse gastronomie tot de Japanse keuken en Franse gerechten (onder andere), er staat je een breed scala aan smaken te wachten. Annabella's, Gin'ja, Le Kiosque Gourmand, Le Palmier, Le Château... deze namen zullen synoniem zijn voor een culinair uitstapje van hoge kwaliteit in Mauritius...

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de golfbaan
  • Exclusieve toegang tot La Reserve Golf Links voor verblijven met de ''Gourmet Bliss'' all-inclusiveformule (één ronde per verblijf)

Na een verfrissende duik in het buitenzwembad ga je naar het prachtige zandstrand om bij te bruinen voordat je de unieke zeebodem van de regio gaat verkennen.
 
Golfliefhebbers worden niet aan hun lot overgelaten, want zij kunnen aan hun swing werken op de bekroonde golfbaan. Ondertussen kunnen wellness-liefhebbers genieten van momenten van pure ontspanning in de Spa.

Je optionele excursies

Helikoptervlucht van 10 minuten

Je optionele excursies

Klim aan boord van een Airbus H20 helikopter om een van de mooiste landschappen ter wereld te bewonderen. Vlieg naar de noordelijke stranden en geniet zowel overdag als bij zonsondergang van de mooie lagunes, de Grand Bay en de eilandjes langs de noordkust.

Helikoptervlucht van 25 minuten

Je optionele excursies

Vlieg noordwaarts naar Grand Baie en Coin de Mire, die je alleen vanuit de lucht kunt bezoeken. Dan het dorp Cap Malheureux met zijn beroemde kapel met rode daken, gevolgd door een vlucht over Île d'Ambre en het Château de Labourdonnais en zijn landgoed.

Het kleurrijke zuiden

Je optionele excursies

Je dagtocht begint bij Trou-Aux-Cerfs, een slapende vulkaankrater met een uniek 360° panoramisch uitzicht. Het gaat verder bij Les Voiliers de l'Océan, waar je plaatselijke ambachtslieden nauwgezet replica's van authentieke 18e-eeuwse zeilschepen kan zien maken.

Het exotische noorden

Je optionele excursies

Deze tocht voert door Cap Malheureux, een klein dorp aan de noordkant van het eiland, dat wordt gedomineerd door een mooie kerk met rode daken en een prachtig uitzicht biedt op Gunner's Quoin en de noordelijke eilanden.

Aquarelle catamaran

Je optionele excursies

Deze schitterende catamaranreis brengt je naar het eiland Bliss: de essentie van deze droomcruise langs de westkust. Geniet van de schoonheid van de oceaan, de perfecte luchten en de tinten groen en blauw van de ongerepte lagune terwijl je langs prachtige plekjes vaart.

Excursie Ile aux Cerfs (8 uur)

Je optionele excursies

Geniet van een uniek moment op een van de mooiste stranden van Mauritius tijdens een excursie op Ile aux Cerfs. Dit eiland is bekend om zijn witte zandstranden, zijn 100 hectare casuarinas, kokospalmen en bloeiende struiken, en zijn lagune met een rijke zeefauna. Een scala aan sport- en wateractiviteiten is beschikbaar (tegen betaling).

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Tijdens het boeken kun je ervoor kiezen om een auto te huren (met toeslag) als alternatief voor de inbegrepen transfers. Je betaalt dan alleen het prijsverschil tussen de twee diensten.

Voor aanbiedingen met vluchten:
De luchthaventransfers zijn inbegrepen in je aanbieding.
Als je voor een huurauto hebt gekozen, vervangt dit je inbegrepen transfers. Je betaalt alleen het prijsverschil tussen de twee diensten.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Bel Ombre!

Zijn ontspanning, warm zand en een azuurblauwe zee iets voor je?

Kies dan voor een hemels verblijf in het zuiden van Mauritius! Het dorp Bel Ombre ligt in een oude suikerrietplantage en biedt een schitterende combinatie van een rijke natuur en exotische fijne zandstranden. Deze gezellige badplaats is het ideale vertrekpunt om het zuiden van Mauritius te ontdekken.

Op minder dan 15 km vind je de beroemde 555-meter hoge Le Morne Brabant, die je een prachtig panoramisch zicht op de oceaan en de tropische vegetatie van de regio biedt. Wat verder naar het noorden zal de schoonheid van Chamarel en zijn waterval je sprakeloos laten.

Twijfel niet langer en reis met ons mee naar deze betoverend mooie bestemming!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 158

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • 24-uursreceptie
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Bad
  • Tv
  • Haardroger
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Badjassen

Restaurants en bars in het hotel:

  • Annabella's
  • Gin'ja
  • Le Palmier
  • The Cavendish Bar & Lounge
  • Le Château de Bel Ombre
  • C Beach Club
  • Chill
  • The Club House
  • Savana
  • Kuzini
  • Zafarani
  • Infinity Blue
  • Boma
  • Amafrooty
  • Zenzi Bar

De ''Gourmet Bliss'' all-inclusiveformule omvat:

Ontbijt
- Ontbijt in het hoofdrestaurant van Telfair, Annabella's, of in de C Beach Club.

 

Lunch
- Lunch in Heritage Resorts in de volgende restaurants/etablissementen:

  • Heritage Le Telfair: Gin'Ja*,
  • Le Palmier, Cavendish en "strand- en zwembadservice"
  • C Beach Club
  • Heritage Awali: Infinity Blue
  • Heritage Golf Club: direct in het Club House of maaltijd-, snack- of drankenservice halverwege de baan
  • Restaurant op de golfbaan La Reserve Golf Links
  • Kaz'Alala restaurants

 

Brunch
- Elke zondag in C Beach Club

 

Thee in de middag
- Héritage Le Telfair: selectie van gebak, koekjes, crêpes en huisgemaakt ijs in de "Kiosque Gourmand".

 

Diner
- Diner in de Resorts Heritage in de volgende restaurants/etablissementen:

  • Heritage Le Telfair: Annabella's, Le Palmier & Gin'Ja*
  • C Beach Club
  • Heritage Awali: Infinity Blue, Savana, Zafarani (alleen volwassenen) en BOMA (als het weer het toelaat)
  • Le Château Golf Course: O'Grill Restaurant
  • Le Château de Bel Ombre Voor speciale avonden wordt een F&B-tegoed aangeboden Menu met kreeft, foie gras, Wagyu rundvlees, kaviaar en specialiteiten van de chef zijn extra.

 

Bars:
- Heritage Le Telfair: Cavendish & Gin'Ja*
- Heritage Awali: Zenzibar, Infinity Blue en Coco Shack.
- C Beach Club: Gin Bar & Beach Bar.

 

Andere diensten:
- Strand- en zwembadservice bij Heritage Le T

Activiteiten bij het hotel:

  • Golf
  • Kinderclub
  • Buitenzwembad
  • Spa

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort 5*