Tamassa Resort 4* - Bel Ombre - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Mauritius is een schitterend eiland in de Indische Oceaan dat u zal betoveren met zijn zachte zanden en heldere turquoise wateren - het ultieme paradijs!
  • Ervaar rust en ontspanning tijdens uw verblijf in dit moderne hotel in een adembenemende omgeving
  • Onze leden profiteren van een gratis massage in de spa van 30 minuten

Welkom op ... Mauritius

Een prachtige mix van Indiase, Chinese, Afrikaanse, Franse en Britse invloeden zijn terug te vinden op dit eiland. Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan en betovert iedereen die het bezoekt. Naast zijn beroemde witte zandstranden en luxe hotels heeft Mauritius meer te bieden dan dat: de tropische eilanden, prachtige wandelgebieden, bergbeklimmen, duiken en andere ecotoerisme mogelijkheden.

Dit All Inclusive hotel op Mauritius, gelegen op Bel Ombre in het zuid westen van het eiland, wordt omgeven door indrukwekkende bergen en dichte suikerrietvelden.

Uw hotel

Dit hotel is spectaculair: geniet van filmvertoningen op het strand bij zonsondergang, een hangmat en cocktails bij het zwembad. Dit levendige 4 sterren hotel is gelegen in tropische tuinen op witte zandstranden met grote palmbomen en een turquoise oceaan.

Ervaar ontspanning en rust terwijl u verblijft in een modern vormgegeven hotel met prachtige omgevingen en fantastische faciliteiten.

Maak een wandeling door de prachtige tuinen of in de nabije omgeving, dineer in een van de twee restaurants of laat u verwennen in de spa. Dit is DE ontspannende vakantie!

Voorproefje

Bij het hotel:



Tuinen
• Terras
2 restaurants
Café
Bar
Privé diners
• Watersport
Spa


Sommige diensten kunnen extra kosten met zich meebrengen die ter plaatse betaald moeten worden

Uw kamer

Just for you: upgrade naar een Superior Kamer

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
Traditionele architectuur, één met de natuur, wordt gecombineerd met het chique interieur. De levendige kleuren van de inrichting komen overeen met de tropische omgeving.
De kamers zijn stijlvol en comfortabel en in lijn met de eco vriendelijke inrichting van de rest van het hotel.

Uw pension & restaurants

Deze aanbieding is gebaseerd op een All Inclusive formule

Geniet van een heerlijke culinaire ervaring dankzij de keuze uit hippe restaurants en bars in Tamassa. Kies uit romantische diners bij kaarslicht onder de sterren of houtgestookte pizza's of andere lokale lekkernijen.

Show
Het hoofdrestaurant Show biedt een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en diner. De open keuken zal u laten zijn wat voor spetterende gerechten zij maken voor u. Daarnaast kunt u genieten van vers fruit, salades en pizza's, terwijl de andere drie zich focussen op Europees, Zuid-Oost Aziatisch en ofwel Indisch ofwel Libanees eten.

Playa
Zoals de naam al doet vermoeden, bent u hier direct aan het strand. Geniet van de geluiden van de oceaan, stap met uw voeten in het zand en bekijk het menu dat geïnspireerd is op de Middellandse Zee.

B Bar
Hier vindt u een lichte en vrolijke lounge met fauteuils rond de bar en waar u een beetje kunt dansen. Voor de lunch kunt u hier lekkere hapjes bestellen, zoals de frambozen gazpacho of Thaise garnalen met gember en citroen.

Jalsa Night Club
Als u zin heeft in een cocktail, ga dan naar de Jalsa nachtclub. Tamassa is het eerste beach resort met een eigen nacht club en de late feestgangers kunnen coole beats verwachten, decadente zwarte lederen stoelen met oversized rode kussens.

Beach and Room Service
Terwijl u aan het loungen bent aan het zwembad of de oceaan of zelfs in uw kamer kunt u tevens geserveerd worden.

Private Dining
Wanneer u wilt genieten van een beetje privacy met bijvoorbeeld uw partner of een intiem feestje voor familie of vrienden, biedt Tamassa een scala aan alternatieven om uw maaltijd speciaal te maken. Geniet  van een heerlijke lunch voor twee op het strand.

Evening Entertainment
In de avond kunt u genieten van enthousiaste en zeer getalenteerde dansers, muzikanten en artiesten. Elke avond is er iets nieuws om te ontdekken.

Dress Code / Kledingvoorschriften
Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden. Zo vraagt het hotel u geen zwemkleding te dragen in het restaurant tijdens het ontbijt. Avondkleding is smart casual na 18.00u. En voor de heren geen slippers of korte broeken in de restaurants en bars tijdens etenstijd.

Let op: sommige menu items en premium drank merken zijn niet opgenomen in de All Inclusive formule en kunnen te kopen zijn tegen een extra toeslag die ter plaatse betaald moet worden.

Uw tijd

Just for you: een gratis massage van 30 minuten in de spa (eens per volwassene per verblijf)

Er is genoeg te doen in en bij het resort.
Zo is de LUX* Me Spa zeker het bezoeken waard om geheel tot ontspanning te komen.

Ook kunt u kiezen uit drie zwembaden. Twee van hen liggen in de buurt van het strand en de derde ligt in het hart van het resort, bij het restaurant en de bar. En er is zelfs een vierde zwembad in de Spa.

De actievelingen kunnen genieten van de vele watersporten en activiteiten die beschikbaar zijn voor gasten van het resort. Tevens zijn er fitnessprogramma's en yogalessen.

Het prachtige championship course (par 72) biedt een uitkomst voor golfliefhebbers.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere-, - of chartermaatschappij.
U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Transfers: transfers optioneel voor aanbiedingen zonder vlucht en transfers zijn inbegrepen bij aanbiedingen met vlucht.
De afstand tussen het vliegveld en uw hotel is ongeveer 50 minuten/ 40 km.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :
 - Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).
- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Belangrijke informatie

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn.De administratieve formaliteiten en de reisdocumenten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden door op deze link te klikken: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/
Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Tamassa Resort 4*