Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade Hotel 4* & Mercure Penang Beach 4* met optionele stopover in Singapore - Kuala Lumpur - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar Maleisië voor een formidabele combinatievakantie in Kuala Lumpur en Penang
  • Pak uw koffers uit in twee Mercure-hotels en profiteer van uitstekende eetgelegenheden, kamerupgrades en een onberispelijke service
  • Kies voor een optionele stopover van 3 nachten in Singapore

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Maleisië!

Kuala Lumpur

De hoofdstad van Maleisië wordt door de locals, en de vele toeristen die hier elk jaar op bezoek komen, liefkozend ook wel eens KL genoemd. Deze dynamische en bruisende stad is een echte poort naar Azië en herbergt een combinatie tussen moderniteit en traditie. De duizelingwekkende wolkenkrabbers, gigantische winkelcentra, het monorail netwerk en de indrukwekkende sportstadions zijn getuigen van het innovatieve gezicht van de stad. De boeddhistische en hindoeïstische tempels, de moskeeën en de traditionele straatjes bieden dan weer een inzicht in het rijke verleden van de stad en de rest van het land.

Een bezoek aan de iconische Petronas Twin Towers mag niet ontbreken, net als een boottochtje over de Gombak en Klang rivier. En met meer restaurants dan u ooit zult kunnen tellen, vindt u hier ook op gastronomisch gebied een enorme rijkdom. 

Penang

Vanaf de westkust van Maleisië loopt een brug die meer dan 6 km lang is en die het eiland Penang verbindt met het vasteland. Deze plek is vooral bekend als strandbestemming,maar het eiland heeft nog veel meer te bieden. Een bezoek aan de historische hoofdstad George Town, door Unesco geklasseerd als Werelderfgoed, mag niet ontbreken om het koloniale verleden te ontdekken. 

En ook de natuur is alomtegenwoordig op Penang, van regenwoud, rijstvelden, groene heuvels en zonovergoten stranden. En tussen dat alles vindt u charmante dorpjes en indrukwekkende tempels. Batu Ferringhi wordt beschouwd als het beste strand van het eiland en ook de Kek Lok Si-tempel mag u zeker niet missen!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Verblijf in Kuala Lumpur en Penang
- 8 nachten: 3 nachten in Kuala Lumpur + 5 nachten in Penang
- 10 nachten: 3 nachten in Kuala Lumpur + 7 nachten in Penang

Aanbieding 2: Stopover in Singapore en verblijf in Kuala Lumpur en Penang
- 11 nachten: 3 nachten in Singapore + 3 nachten in Kuala Lumpur + 5 nachten in Penang
- 13 nachten: 3 nachten in Singapore + 3 nachten in Kuala Lumpur + 7 nachten in Penang

Staan uw koffers al klaar?

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade Hotel 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vanaf 3 nachten: late check-out tot 14.00 uur
Het Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade Hotel ligt naast de Bukit Bintang, dé winkelstraat van Kuala Lumpur, en is verbonden met het Shaw Parade winkelcentrum. Het hotel ligt op loopafstand van verschillende winkelcentra zoals Berjaya Times Square, Lot 10, Paviljoen en Imbi Monorail Station. 

Dit luxueuze hotel biedt alle moderne faciliteiten die u kunt wensen van een 4* verblijf om uw comfort te garanderen. Bij de inrichting is aan elk detail gedacht zodat uw gevoel van luxe en verwennerij helemaal compleet is!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Executive Kamer

Executive Kamer (25 m²)

Ook overnachten doet u in alle luxe en elegantie in een prachtige Executive Kamer. Hier wordt een gezellige sfeer gecreëerd door modern meubilair, lichte kleuren en duurzame materialen. Alle kamers zijn voorzien van wifi en een televisie, perfect voor vakanties of zakenreizen. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Vanaf 3 nachten: 20% korting op eten en drinken
Bij deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen.

Restaurant Chirak All-day Dining is de hele dag geopend en serveert een fantastische combinatie van Aziatische en internationale gerechten.

De bar in de lobby biedt een ontspannen sfeer. Hier vindt u de perfecte omgeving om na een drukke dag vol activiteiten in de stad even helemaal tot rust te komen.

Activiteiten

Na een bewogen dag vol leuke stadsontdekkingen kunt u een verfrissende duik nemen in het schitterende zwembad van het hotel of werkt u zich in het zweet in de volledig uitgeruste fitness. Zo blijft u ook tijdens uw vakantie in topvorm!

Mercure Penang Beach 4*

Stel u een paradijselijk wit zandstrand voor aan prachtig turquoise water onder een stralende zon ... Dat is exact wat u vindt bij Hotel Mercure Penang Beach! Dit is het perfecte adresje om helemaal te relaxen en alle zorgen te vergeten. Binnen in het hotel vindt u een moderne inrichting, een gezellig restaurant en een fitness en buiten wacht een fantastisch zwembad en het strand voor de deur ... Wat kunt u nog meer wensen?

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Superior Kamer met zeezicht 

Superior Kamer met zeezicht

Deze lichte en kleurrijke kamers beschikken over comfortabel meubilair, een gezellige zitruimte en een kingsize bed. Daarnaast kunt u er gebruik maken van een LCD TV, wifi, een kluis, koffie- en theefaciliteiten, een strijkijzer, een bureau en een telefoon.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Vanaf 5 nachten: 1 lunch of diner voor 2 personen per verblijf
  • Vanaf 5 nachten: 20% korting op eten en drinken
Geniet elke ochtend van uw inbegrepen ontbijt om u voor te bereiden op een dag van ongeëvenaarde ontspanning of verkenning.

In The Ombak kunt u proeven van de lokale Maleisische en internationale keuken of ga naar The Coffee House voor een diner met een prachtig uitzicht op de oceaan. Tenslotte is de M Bar de geknipte locatie om de dag met een lekker drankje af te sluiten.

Activiteiten

Behalve al zonnebadend op het strand, kunt u uw dagen op Penang ook al luierend doorbrengen aan het zwembad van uw hotel. Sportievelingen kiezen dan weer voor een stevige workout in de volledig uitgeruste fitness. Sport, ontspanning of ontdekkingen ... U kiest het helemaal zelf!

Uw optionele stopover in Singapore

Ontdek deze fantastische stad met al zijn unieke bezienswaardigheden en attracties! De magnifieke Merlion is een perfecte plek om een foto te nemen en de Civic wijk, het Padang, de Cricket Club, het historische parlement en het stadhuis zijn niet te missen! Singapore beschikt ook over een van de oudste taoïstische tempels ter wereld: de Thian Hock Keng tempel. In de National Orchid Garden vindt u maar liefst 60.000 verschillende soorten orchideeën en ook Little India is een must-see, het hart van de Indiase gemeenschap.

Uw hotel
Geniet van elk comfort dat u kunt wensen vlak bij winkels, restaurants en meer in het Concorde Hotel Singapore 4*. Uw batterijen opladen was nog nooit zo makkelijk in de luxueuze kamers van het hotel met een ontspannende sfeer. En als u echt wilt genieten, kunt u richting het fantastische zwembad van het hotel.

Uw kamer
Stap binnen in uw Deluxe Kamer, een moderne kamer met een trendy design. Hier geniet u van elk comfort om uw batterijen op te laden na een drukke dag in de stad met luxueuze voorzieningen en een zacht bed om heerlijk weg te dromen ...

Uw pension
Tijdens uw verblijf in Singapore geniet u van een dagelijks ontbijt.

Activiteiten

U heeft toegang tot de fitness en het zwembad van het hotel om zo veel mogelijk te ontspannen tijdens uw verblijf.

Extra opties in Singapore

PRIVÉTOUR SINGAPORE EN MARINA BAY BIJ NACHT MET LOKALE ENGELSTALIGE GIDS

Extra opties in Singapore
Ontdek Singapore bij nacht en de Marina Bay bij nacht tijdens deze 3,5 uur durende excursie. Vertrek om 18:00 uur. U bezoekt de Gardens By the Bay, de Groove Super Tree, het observatieplatform van Marina Bay Skypark en u danst aan boord van een boot aan de oevers van Singapore. 
Gardens By the Bay brengt het idee om een stad in een tuin te creëren tot leven. Gardens By the Bay biedt een adembenemend uitzicht op de waterkant en beslaat 101 hectare aan herwonnen land. Bij het vallen van de avond komt de skyline van Marina Bay tot leven met zijn lichten en iconische verticale tuinen. Het SuperTree Grove concept is gemaakt met grote gordijnen die overdag voor schaduw zorgen, en komen met het licht en de geluiden van de nacht tot leven. Laat u vervolgens verrassen door het uitzicht op de stad vanaf het uitkijkplatform van Skypark Marina Bay Sands op 200 meter hoogte. Op het einde maakt u een ritje op een bumboat, een traditionele boot voor het vervoer van goederen, voor een cruise over de Singapore rivier. 
(Let op: er zijn snacks beschikbaar in Gardens by the Bay, maar we raden een vroeg diner aan).

PRIVÉTOUR DOOR SINGAPORE MET EEN LOKALE ENGELSTALIGE GIDS

Extra opties in Singapore
Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Singapore tijdens deze 3,5 uur durende tour. Vertrek om 9:00 of 14:00 uur. Bezoek DE National Orchid Garden, Little India, Merlion Park en Chinatown. De tour begint met een bezoek aan de eerste Unesco World Heritage Site in Singapore - Singapore Botanical Gardens en een wandeling door de National Orchid Garden, waar een tentoonstelling van 60.000 orchideeënplanten te zien is. Ga door naar Little India, een oase van Indiase cultuur en etniciteit die de levendige en kleurrijke Indiase gemeenschap van Singapore laat zien. Laat uw zintuigen tot leven komen als u langs de winkels wandelt meteen verscheidenheid aan exotisch fruit, lokale groenten, jasmijn en slingers van orchideeën. Vervolgens gaat u naar de monding van de Singapore River bij Merlion Park voor een uitzicht op het iconische Merlion en Marina Bay. Merlion, met het hoofd van een leeuw en het lichaam van een vis, is een creatie die het bescheiden begin van Singapore als vissersdorp vertegenwoordigt. U wandelt door het financiële district van het historische Chinatown district, een etalage voor de rijke culturele geschiedenis van de vroege kolonisten. Singapore's grootste etnische groep, de Chinezen, heeft zich hier gevestigd, maar binnenin is een van de oudste en meest pittoreske hindoeïstische tempels.

NACHTSAFARI IN DE ZOO MET LOKALE ENGELSTALIGE GIDS

Extra opties in Singapore
Bezoek de zoo in een openluchttram. U passeert verschillende terreinen, variërend van rotsachtige steunberen van de Himalaya tot grasvlakten van equatoriaal Afrika. U ziet een groot verschillende nachtdieren zoals woeste roofdieren in hun natuurlijke omgeving. Als het weer het toelaat, kunt u het spectaculaire Thumbuakarvuur of het spektakel van de nachtelijke wezens ontdekken.
Inclusief: privevoertuig met airconditioning, diensten van een erkende professionele reisleider, nachttram-safari, toegangskaarten voor de nachttram
Minimaal 2 deelnemers - Duur van de excursie: van 18.30-22.30 uur.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Kuala Lumpur (aanbieding 1 & 2):
Retourtransfers tussen de luchthaven van Kuala Lumpur en het hotel zijn inclusief.

Penang (aanbieding 1 & 2):
De transfer van de luchthaven van Penang naar uw hotel in Penang is inbegrepen. De transfer van uw hotel in Penang naar de luchthaven van Penang is niet inbegrepen.

Singapore (aanbieding 2):
Retourtransfers tussen de luchthaven van Singapore en uw hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 22°C max : 32°C
Feb
min : 22°C max : 33°C
Mrt
min : 23°C max : 33°C
Apr
min : 23°C max : 33°C
Mei
min : 23°C max : 33°C
Jun
min : 23°C max : 33°C
Jul
min : 23°C max : 32°C
Aug
min : 23°C max : 32°C
Sep
min : 23°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 23°C max : 32°C

Ligging

Mercure Hotel Kuala Lumpur Shaw Parade: 152 Jalan Changkat Thambi Dollah 55100, Maleisië
Mercure Penang Beach Hotel: 505, Jalan Tanjung Bungah, 11200 Tanjung Bungah, Pulau Pinang, Maleisië

Indien u kiest voor de optionele stopover in Singapore:
Concorde Hotel Singapore: 100 Orchard Rd, Singapore 238840

Mercure Hotel Kuala Lumpur Shaw Parade: de afstand tussen de luchthaven van Kuala Lumpur en uw hotel bedraagt 56 km.
Mercure Penang Beach Hotel: de afstand tussen de luchthaven van Penang en uw hotel bedraagt 23 km.

Indien u kiest voor de optionele stopover in Singapore:
Concorde Hotel Singapore: de afstand tussen de luchthaven van Singapore en uw hotel bedraagt 22 km.

De afstand tussen het Mercure Hotel Kuala Lumpur Shaw Paradae en het Mercure Penang Beach Hotel bedraagt ongeveer 366 km / 1 uur vliegen.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Mercure Hotel Kuala Lumpur Shaw Parade:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel: 220
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€ 2,80 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie
  • Droogkuis
  • Conciërgeservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Telefoon
  • Radio
  • Wifi
  • Televisie
  • Telefoon
  • Badkamer
  • Spiegel
  • Handdoekrekje

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness
  • Zwembad

Alle praktische informatie over het Hotel Mercure Penang Beach:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.
Aantal kamers in het hotel: 220
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€ 2,80 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Conciërgeservice
  • Valutawissel
  • Parkeerplaats
  • Wasservice
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Telefoon
  • LCD TV
  • Wifi
  • Kluis
  • Wekkerradio
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Strijkvoorzieningen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness
  • Zwembad
  • Strand

Details over uw optionele stopover in Singapore

Alle praktische informatie over het Concorde Hotel Singapore:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. 
Aantal kamers in het hotel: 407
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Meertalig personeel
  • Businesscentrum
  • Dokter (op aanvraag)
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kabeltelevisie
  • Adaptors voor de stopcontacten
  • Telefoon met directe buitenlijn
  • Smartphone
  • PressReader app met kranten en magazines
  • Entertainment systeem
  • Elektronische kluis
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade Hotel 4* & Mercure Penang Beach 4* met optionele stopover in Singapore