Outrigger Konotta Maldives Resort Grand Luxury 5* - Malediven - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een luxueuze villa met privézwembad voor een vakantie in alle intimiteit
  • Proef van een creatieve keuken geïnspireerd op plaatselijke seizoensingrediënten
  • Ontdek een klein stukje paradijs op een privé-eiland in het hart van de Malediven

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor twee kinderen tot 12 jaar die een villa delen met twee volwassenen (maaltijden in restaurant Blue Salt, zelfde pension als ouders)
  • Ecotax van $6 per persoon per nacht inbegrepen

Boven het heldere turquoise water, tussen de palmbomen en de weelderige natuur, ontdekt u het Outrigger Konotta Maldives Resort 5*. Dit stukje paradijs is gelegen op een privé-eiland in het hart van de Malediven zodat u gegarandeerd kunt genieten van een rustgevende en intieme vakantie. 

 

De lichte en hedendaagse inrichting, de luxueuze kamers in individuele gebouwen en de schitterende moderne faciliteiten van dit resort zorgen ervoor dat u een droomvakantie beleeft. Neem een duik in uw privézwembad, relax op het prachtige witte zandstrand of laat u verwennen in de luxueuze spa terwijl de kinderen zich amuseren in de Kids Club. Meer heeft u niet nodig om volledig te ontspannen ...

 

Gerust op vakantie in Outrigger Konotta Maldives Resort 5*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Meer informatie vindt u op de website van het hotel: https://news.outrigger.com/covid-19-cancellation-policy/

 

Opmerking: De gezondheidsmaatregelen kunnen wijzigen naargelang de aanbevelingen van de overheid. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat de toegang tot bepaalde infrastructuren wordt beïnvloed.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Beach Villa met privézwembad
  • 1 fles mousserende wijn en vers fruit in de villa bij aankomst

Beach Villa met privézwembad (211 M²)

Hier vindt u alle ruimte die u nodig heeft om van een vakantie in alle intimiteit en rust te genieten op een idyllische locatie. Deze luxueuze villa's bieden een schitterend uitzicht over de oceaan, zijn modern ingericht met kwaliteitsmaterialen en beschikken over alle nodige faciliteiten om uw paradijselijke vakantie helemaal compleet te maken. Wie wilt er nu niet verblijven op het strand?

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Overwater Villa met met privézwembad (225 M²)

Wat kan er nog beter zijn dan overnachten in een villa op het strand? Overnachten in een villa boven het water! Maak uw droomvakantie compleet en kies voor de luxueuze Overwater Villa met privézwembad!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Volpension (exclusief drankjes) of all inclusive
  • 1x diner in Japans restaurant Nala Rah per persoon per verblijf
  • 1x diner bij kaarslicht (exclusief drankjes) voor twee personen OF 1x ontbijt in de Villa per verblijf
  • Kerst- en of nieuwjaarsdiner bij verblijf op 25/12/20 en/of 31/12/20

Om u zoveel mogelijk kennis te laten maken met de smaken, geniet u van de formule op basis van halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes) of all inclusive. Voor een 100% zorgeloze vakantie kunt u kiezen voor all inclusive plus (optioneel en met bijbetaling). Details worden gespecifeerd op het tabblad Details.

Het resort beschikt over verschillende kwaliteitsrestaurants zodat u elke dag kunt kiezen welke smaken u wilt ontdekken.

 

Blue Salt 
Dit restaurant brengt een verrassende en verse keuken met zowel plaatselijke als internationale gerechten met invloeden uit de Aziatische en Europese keuken.

 

Nala Rah
In een elegane atmosfeer geniet u van een gegrilde gerechten en een bar met een ruim aanbod aan alcoholische en niet-alcoholische drankjes.

 

Poolside Dining
De bistro aan de rand van het zwembad brengt internationale gerechten in een gezellige sfeer in open lucht.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1x koppelmassage van 30 minuten voor twee personen per verblijf
  • 1x romantisch badritueel en bloemen op het bed voor twee personen per verblijf
  • 1 gratis excursie bij aankoop van een excursie Semi Submarine, Dolphin Quest of Sunset Fishing
  • Toegang tot Coral Kids Club voor kinderen tot 12 jaar
  • Toegang tot de Hydro Pool, stoombad en Navasana Spa
  • Toegang tot niet-gemotoriseerde watersporten zoals kayakken, waterfietsen en paddleboarden
  • Gebruik van snorkelmateriaal

Om uw dagen op dit paradijselijke eiland goed te vullen, beschikt het resort over een groot aanbod aan activiteiten en ontspanningsmogelijkheden.

 

Uw dag begint goed in uw eigen villa met een duik in uw privézwembad. Daarna kunt u richting het idyllische strand voor nog meer zalig nietsdoen. Bent u benieuwd naar wat er zich onder het wateroppervlak afspeelt? Ga dan snorkelen of duiken op enkele schitterende locaties en laat u verbazen door de kleurrijke vissen en koraalriffen.

 

Voor een moment van rust kunt u dan weer terecht in de spa voor een ontspannende massage. Ondertussen worden de kinderen opgevangen in de Kids Club door een team van professionele animatoren. Sportievelingen moeten zeker de moderne fitness opzoeken of kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan watersporten.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw reis

Uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis
We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel middels een binnenlandse vlucht en speedboot zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht:
Om uw luchthaventransfers te organiseren, gelieve ons uw vluchtschema binnen 48 uur na uw reservatie mee te delen door het specifieke formulier in uw account in te vullen. Zonder deze informatie zijn uw transfers niet mogelijk.

Welkom op ... de Malediven!

Sluit uw ogen en laat u meevoeren door een zoete droom …


Met 26 atollen en 1000 koraaleilanden in het hart van de Indische Oceaan zijn de Malediven een formidabele paradijselijke bestemming. Van azuurblauwe lagunes tot witte zandstranden met wuivende kokospalmen en een kleurrijke onderwaterwereld … Deze wondermooie omgeving lijkt te mooi om waar te zijn!


Reis van atol naar atol en geniet intens van een vakantie waar al uw wensen in vervulling gaan. In deze intieme en exclusieve omgeving kunt u genieten van de tropische zon of al snorkelend of duikend de onderzeese fauna en flora verkennen … Aan u de keuze!

Ligging

Konotta Island, South Huvadhoo. Gaafu Dhaalu Atoll Gaafu Dhaalu Atoll, Malediven

De afstand tussen het vliegveld van Male en uw hotel is: 339 km / 55 min vlucht en 30 min boottocht

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 53

Check-in: 15:00
Check-out: 00:00

Huisdieren zijn niet toegestaan
De toeristenbelasting ($ 6,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Wasservice
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Blue Salt
  • Nala Rah
  • Poolside Dining

Extra informatie over uw pension:

 

Volpension (exclusief drankjes):

- Ontbijt, lunch en diner

- Keuze uit 3 restaurants voor lunch en diner: Restaurant Blue Salt, The Deck of Pool Bar

 

All inclusive

- Ontbijt, lunch en diner

- Keuze uit 3 restaurants voor lunch en diner: Restaurant Blue Salt, The Deck of Pool Bar

- Een selectie van wijn, bier, sterke dranken (gin, rum, whisky, vodka, likeuren en cocktails), een selectie van vruchtensappen en frisdranken, water, thee en koffie

 

U krijgt coupons die u kunt gebruiken voor de Dine Around Experience:

- Driftwood Dining Experience: $ 55 per persoon voor een thema-avond

- Restauration en villa (enkel diner): $ 55 per persoon om te kiezen uit het menu

- Nala Rah: $ 55 per persoon in het Japans restaraunt - voor de live Teppanyaki- of shushi-ervaring is een reserving noodzakelijk

- Gedeelde barbecue op het strand: $ 55 per persoon

- Culinaire privé-ervaring: $ 55 per persoon - diner op het strand, privébarbecue of Teppanyaki-ervaring

 

Andere voordelen in de all-incusiveformule:

- Een toegang tot de Yoga bij zonsopgang (op reservering)

- Een toegang tot de Yoga bij zonsondergang (op reservering)

- Onbeperkt gebruik van de volledig uitgeruste fitness

- Onbeperkt gebruik van het Navasana waterbad (alleen voor volwassenen)

- Gebruik van het Navasana stoombad (alleen voor volwassenen)

- Gebruik van snorkeluitrusting (masker, snorkel, zwemvliezen)

- Gebruik van niet-gemotoriseerde watersporten

- Toegang tot de weekelijkse OZONE marinebespreking

- Toegang tot de wekelijkse "Movie under the Stars" (inclusief popcorn)

 

All inclusive Plus:

- Dezelfde voordelen als bij all inclusive

- Premium Selection Items in de restaurants

- Kortingen op (privé)dineerervaringen, wijn, wasservice, spabehandelingen en massages, producten in de Outtrigger Trading Company Boutique en privélessen voor yoga en fitness

Activiteiten bij het hotel:

  • Privéstrand
  • Spa
  • Fitness
  • Buitenzwembad
  • Kinderclub

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


COVID-19

Om ervoor te zorgen dat u veilig op reis kunt, zijn de maatregelen met betrekking tot de gezondheidscontrole bij aankomst in de Malediven aangescherpt. Reizigers zijn welkom, maar het wordt aangeraden een verzekering af te sluiten om het risico op infectie tijdens uw verblijf te dekken.

Daarnaast worden reizigers verzocht om 24 uur voor vertrek naar de Malediven, en 24 uur voor vertrek uit de Malediven, een Travel Health Declaration in te vullen. Deze vindt u hier: https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create

Houd er rekening mee dat er bij aankomst willekeurig Covid-19-tests kunnen worden uitgevoerd.

Vanaf 10 september is het verplicht voor alle reizigers om een negatieve Covid-19-test (in het Engels) te kunnen laten zien die niet ouder is dan 96 uur. Op het testresultaat dient tevens uw naam, paspoortnummer en naam en adres van het laboratorium waar u getest bent aangeduid te zijn. Daarnaast zult u 48 uur voor vertrek uit de Malediven ter plaatse opnieuw een PCR-test moeten doen. De kosten hiervan verschillen per hotel en bedragen ongeveer $112.

U zult tevens om een test gevraagd worden indien u voor uw transfer wordt opgehaald bij het hotel. Daarnaast is het mogelijk dat de luchtvaartmatschappij u om een negatieve PCR-test vraagt voor u aan boord gaat. Wij raden u daarom dan ook aan om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij om te informeren naar de geldende gezondheidsmaatregelen. 

Raadpleeg de website van de overheid voor meer informatie en de actuele situatie:
https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/malediven

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Outrigger Konotta Maldives Resort Grand Luxury 5*