Malediven cruise met strandverlenging - Malediven - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf aan boord van een prachtige jacht in de betoverende blauwe oceaan van de Malediven
  • Bewonder de omgeving, ga duiken en snorkelen en verken de verschillende eilanden
  • Eindig uw verblijf aan de witte zandstranden in een luxueus resort
  • Geniet van volpension tijdens uw hele reis

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Een voorproefje

Welkom in... de Malediven

Droomt u ervan om het paradijs te ontdekken? De Malediven is een archipel van 1190 kleine eilandjes in de azuurblauwe Indische Oceaan. Slechts 185 van deze eilanden zijn bewoond terwijl de andere gebruikt worden voor landbouw en toerisme. Kleurrijke koraalriffen, zandbanken, weelderige tropische vegetatie, palmbomen en vooral eindeloze witte zandstranden...De Malediven hebben het allemaal!

We moeten u niet vertellen dat hier fantastische locaties te vinden zijn om te duiken in het kristalheldere water en de ondiepe lagunes zijn ideaal om te snorkelen. Kilometerslange witte zandstranden, turquoise water en adembenemende koraalriffen maken uw vakantie onvergetelijk.

Reisbeschrijving

Gedurende 7 nachten vaart u aan boord van een luxueuze jacht over het prachtige turquoise water van de Indische Oceaan in de Malediven. Daarna gaat het voor 3 nachten naar het Carpe Diem Beach Resort & Spa om van een strandverblijf te genieten.

Dag 1: Vertrek richting de Malediven

Dag 2: Aankomst in Malé
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Malé wacht uw transfer naar de haven waar uw cruiseschip aangemeerd ligt. Inschepen tussen 13.00 en 15.00u. Eerste overnachting aan boord.

Dag 3: Noord-Malé
Na het ontbijt zeilt u richting het noorden waar u gaat duiken om daarna richting Rasdhoo te varen om nog meer te duiken. Overnachting aan boord.



Dag 4 en 5: Ari
Ontdekking op en rond dit charmante atol en duiken onder het wateroppervlak. Overnachtingen aan boord.

Dag 6: Vaavu
Vanaf Ari vaart u naar Vaavu om te duiken en op ontdekking te gaan onder het wateroppervlak. Overnachting aan boord.

Dag 7: Vaavu - Zuid-Malé
Nog meer duiken in de prachtige omgeving van Vaavu voor u richting Zuid-Malé vaart. Overnachting aan boord.

Dag 8: Zuid-Malé
Vanochtend wachten nog meer spectaculaire duiken voor u terugkeert naar Malé (afhankelijk van het vertrekuur, kan het zijn dat er slechts tijd is voor 1 duik).

Dag 9: Terugkeer naar Malé en transfer naar het resort.
Bij aankomst in de haven wacht uw speedboot voor uw transfer naar het Carpe Diem Beach Resort & Spa.

Dag 10 en 11: Carpe Diem Beach Resort & Spa
Breng deze dagen door in uw fantastische resort en relax op de droomstranden aan het turquoise water.

Dag 12: Vertrek
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw cruiseschip

Voor uw luxueuze cruise hebben we ofwel de Carpe Vita of de Carpe Novo jacht voor u gereserveerd.

Carpe Vita
10 cabines en een maximum van 20 gasten, een jacuzzi, fantastisch lekker eten en een vriendelijke service... dat kunt u verwachten aan boord van dit schip! De Carpe Vita is 38 meter lang met 3 dekken en een zonneterras.

Carpe Novo
Dit nieuwe schip vaarde voor het eerst uit in 2016 en beschikt over 3 dekken met 11 cabines (maximum 23 passagiers). Relaxen, duiken, snorkelen en genieten zijn de orde van de dag!

Uw cabine

U verblijft in een Standaard Cabine.

Uw moderne cabine is uitgerust met en comfortabel tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, een TV en een privébadkamer met douche. U geniet van elk modern comfort dat u kunt wensen aan boord van uw luxueuze jacht!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief volpension (exclusief dranken).

Aan boord van de Carpe Vita of de Carpe Novo kunt u proeven van de heerlijke gastronomie tijdens het ontbijt, de lunch en het diner. Tussendoor geniet u ook van lekkere snacks. Maar er is meer! Tijdens de cruise plannen we ook een barbecue op het strand van een afgelegen eiland (afhankelijk van de weersomstandigheden), zodat u zich echt in het paradijs waant. Alle maaltijden worden geserveerd in buffetvorm op het dek aan lange tafels zodat u gezellig kunt praten met uw medepassagiers.

Activiteiten

Behalve de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken tijdens het duiken of snorkelen, kunt u tijdens de cruise ook kiezen uit tal van andere activiteiten op en rond het water. Duiken overdag is natuurlijk ideaal om de bewoners van de onderwaterwereld te ontmoeten, maar heeft u al eens aan nachtduiken gedaan? Een unieke ervaring! 

Carpe Diem Beach Resort & Spa 3*

Speciaal voor u:
- Welkomstdrankje
- $100 resortkrediet en 25% korting (geldig in de spa, het à-la-carterestaurant, foto's, sunset cruise, sunset vissen, watersporten, duiken, wasservice, minibar, familiebarbecue, romantisch diner en diner in uw villa)

Witte stranden en een kristalheldere zee... Dat is het kader voor uw verblijf in het Carpe Diem Beach Resort & Spa. Hier kunt u relaxen met een cocktail in de hand en het uitzicht op de atollen Raa en Baa bewonderen, kiezen uit een selectie aan watersporten, zwemmen in de prachtige zwembaden, zich laten verwennen in de spa en bovenal uw batterijen helemaal opladen in een moderne en gezellige omgeving op een droomlocatie.

Uw kamer

U verblijft in een Lagoon Water Pool Villa.

In uw luxueuze villa wacht opnieuw een spectaculair uitzicht op het turquoise water van de Indische Oceaan. Spring in uw privézwembad, relax op uw kingsize bed en geniet van de paradijselijke omgeving.

Maximale kamerkapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Carpe Diem Beach Resort & Spa 3*
Deze aanbieding is inclusief volpension.

Het Carpe Diem Beach Resort & Spa biedt een ruime selectie aan maaltijden en drankjes. Of u nu wilt relaxen bij het zwembad met een cocktail of een romantisch diner op het strand wilt nemen, hier kan het!


U neemt alle maaltijden in het Acropora restaurant in buffetvorm waar internationale gerechten worden aangevuld door streekproducten. Het Anthias restaurant ligt bij het zwembad en is ideaal om een snack te nemen met een koel zeebriesje. Kies voor verse vis of een fruitige cocktail en waan u in het paradijs! Uitstekende Japanse en Peruaanse fusiongerechten wachten in het Ocean Deep restaurant.

Liefhebbers van latino ritmes mogen de Club Buena Vista niet missen! Hier gooit u de benen los terwijl u de zonsondergang bewondert en u uw lievelingsdrankje neemt. Heeft u zin in een intiem en uniek moment? Kies dan voor een barbecue op het strand (voor maximaal 24 personen).

Activiteiten

Wilt u relaxen op het strand onder de zon met uitzicht op de eindeloze zee? Bent u meer te vinden voor een opwindende watersport? Of kiest u voor een massage in de spa om u eens heerlijk te laten verwennen? In het Carpe Diem Beach Resort kan alles, maar moet niets!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de haven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw cruise:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in: 15.00u
- Check-out: 12.00u

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Cabine
- Volpension (exclusief dranken)
- Luchthaventransfers met zeevliegtuig/speedboot)
- Welkomstdrankje
- 3 keer duiken per dag (behalve op de dag van aankomst en de dag voor vertrek), inclusief 1 of 2 nachtduiken
- Barbecue op een zandbank of afgelegen eiland (afhankelijk van het weer)
- Professionele Engelstalige duikgids (max ratio 1:8)
- Snorkelmateriaal 

Tijdens het strandverblijf:
- Lagoon Water Pool Villa
- Volpension (exclusief dranken)
- Resortkrediet van $100 per persoon
- Flessenwater in de villa
- Gebruik van huurfietsen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Duiklessen en nitrox kosten
- Binnenlandse vlucht (indien nodig)
- Entreeprijzen voor marineparken (indien nodig)
- Frisdrank en alcoholische dranken
- Fooien
- Verzekeringen (optioneel)
- Verplicht galadiner op 24/12 ($200 per persoon, ter plaatse te betalen)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het schip beschikt over*:

  • Patrijspoort
  • TV
  • Bar
  • Restaurant

De cabines zijn uitgerust met*:

  • Tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden
  • TV
  • Privébadkamer met douche

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zonnedek
  • Duik- en snorkelmateriaal

Alle praktische informatie over het Carpe Diem Beach Resort & Spa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 115
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Wasservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • TV
  • Telefoon
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Haardroger
  • Privézwembad

Activiteiten bij het hotel*:

  • Aan het strand
  • Zwembad
  • Spa
  • Hamam
  • Watersporten

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Malediven cruise met strandverlenging