Canareef Resort Maldives 4* - Malediven - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak uw koffers uit in een schitterend hotel dat intimiteit en elegantie moeiteloos met elkaar combineert
  • Geniet van een optimale nachtrust in een prachtige villa
  • Nip bij zonsondergang van uw favoriet cocktail in de bar
  • Ontdek de natuurlijke schoonheid en het onderwaterleven van de Malediven

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Green tax en servicekosten inbegrepen

Het Hotel Canareef Resort 4* is als een parel geplaatst in het midden van de oceaan ... U wordt verwelkomd in een uitzonderlijke omgeving, omgeven door kristalhelder blauw water. Profiteer van de goddelijke stranden en geniet intens van elk moment!

 

Het hotel heeft verschillende activiteiten om extra te genieten: een prachtig zwembad, tennisbanen, een fitnessruimte, fietsverhuur en een duikcentrum. Eenmaal aangekomen ontdekt u uw villa, omgeven door palmbomen en prachtige uitzichten.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Sunset Beach Villa of naar Jacuzzi Beach Villa

Sunset Beach Villa (76 m²)

Welkom in uw Sunset Beach Villa, gelegen aan de westkant van het eiland, met een prachtig uitzicht op de lagune en het zandstrand met een eigen omheinde binnenplaats. U kunt genieten van de koele bries, het fijne witte zand onder uw voeten voelen of gewoon ontspannen op het terras om de zonsondergang te bekijken.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Jacuzzi Beach Villa (97 m²)

Deze vrijstaande Jacuzzi Beach Villa ligt aan het strand aan de westkant van het eiland en is uitgerust met een eigen jacuzzi en een hemelbed. Geniet van het comfort en de faciliteiten die ter uw beschikking staan voor een onvergetelijke vakantie!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar all-inclusive
  • Kerstgaladiner en/of nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 24/12 en/of 31/12

Dankzij de all-inclusiveformule geniet u van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Met de keuze uit twee restaurants en een bar vindt u altijd het gerecht of het drankje waar u zin in heeft. Met buffetmaaltijden, thema-avonden, een wereldkeuken, à-la-cartegerechten, gegrilde zeevruchten en nog veel meer, kunt u elke dag een nieuwe smaaksensatie beleven!

 

De Dhoni Seafood & Bar is de perfecte plek om de zonsondergang te kijken en te genieten van een cocktail of van de voortreffelijke verse visgerechten. Bovendien is er 's avonds live-entertainment. Dans tot in de vroege uurtjes met vrienden en familie op deze gezellige, levendige locatie. Restaurant Kilhi serveert internationale gerechten, à la carte of buffet. Voor een romantisch diner aan zee kunt u hier ook terecht. In Restaurant Meera ontdekt u de vele smaken van de Aziatische keuken.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Huurfietsen tijdens verblijf
  • Jetlagmassage van 15 minuten aan het begin van het verblijf per persoon (voor verblijven van maart 2023 t/m juni 2023)

Dit resort is voorzien van een eigen strand, watersportfaciliteiten en waterskiverhuur. Neem een lekkere duik in het zwembad, leer snorkelen in het PADI-duikcentrum of maak een romantische wandeling op het strand. 

 

Wat dacht u van tennis, tafeltennis en biljarten? Of misschien brengt u liever een bezoekje aan de spa om van top tot teen te ontspannen? Op deze tropische locatie bepaalt u zelf het ritme van uw verblijf. Veel plezier!

Uw reis

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel middels een binnenlandse vlucht en speedboot zijn inbegrepen.

 

Belangrijke opmerking voor een aanbieding zonder vlucht

Wanneer je gebruik wil maken van de transfers per watervliegtuig, boek dan vluchten met aankomst in Malé voor 15.00 uur en vertrek uit Malé na 10.00 uur. Watervliegtuigen vliegen alleen bij daglicht, wanneer je vlucht later dan 15.00 uur aankomt in Malé, kan je de volgende dag gebruik maken van de transfer per watervliegtuig. Kosten voor de overnachting zijn in dit geval voor eigen rekening.

Extra informatie:

- 20 kg ruimbagage en 5 kg handbagage per persoon inbegrepen (niet geldig voor baby's onder de 2 jaar)

- extra gewicht wordt in rekening gebracht ($5 per kg o.v.v. wijzigingen)

- bagage voor baby's jonger dan 2 jaar is niet inbegrepen; er geldt een toeslag van $5 per kg (o.v.v. wijzigingen)

- het hotel en de transferaanbieder kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor claims ten gevolge van gemiste vluchten, vertragingen bij transfers per watervliegtuig door slechte weersomstandigheden of overmacht.

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht:
Om uw inbegrepen transfers van en naar uw hotel te organiseren, dient u ons binnen 48 uur na uw boeking uw vluchtschema door te geven door het daarvoor bestemde formulier in uw ledenaccount in te vullen. Zonder deze informatie kunnen uw transfers niet worden uitgevoerd.

Let op: transfers van en naar de luchthaven zijn alleen beschikbaar tussen Malé.

 

Houd er rekening mee dat de binnenlandse vlucht bagagebeperkingen oplegt:

- 20 kg ruimbagage

- 5 kg handbagage

Voor alle bagage die het gewichtslimiet overschrijdt, wordt $3 per extra kg in rekening gebracht (te betalen bij het inchecken).

Welkom op... de Malediven!

Sluit je ogen en laat je meevoeren door een zoete droom …

 

Met zijn 26 atollen en 1000 koraaleilanden in het hart van de Indische Oceaan zijn de Malediven een formidabele paradijselijke bestemming. Van azuurblauwe lagunes tot witte zandstranden met wuivende kokospalmen en een kleurrijke onderwaterwereld … Deze wondermooie omgeving lijkt te mooi om waar te zijn!

 

Reis van atol naar atol en geniet intens van een vakantie waar al je wensen in vervulling gaan. In deze intieme en exclusieve omgeving kan je genieten van de tropische zon of al snorkelend of duikend de onderzeese fauna en flora verkennen … Aan jou de keuze!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 271

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ($ 6 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Meertalig personeel
  • Wasservice
  • Wifi

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Kluisje
  • Waterkoker
  • Televisie
  • Haardroger
  • Balkon of terras
  • Minibar

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Khili
  • Restaurant Meeraa
  • Bar Dhoni

Inbegrepen bij de all-inclusiveformule:

- Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het Kilhi restaurant.
- All-inclusive drankjes geserveerd in Kilhi Restaurant (selectie van drankjes tijdens etenstijden).
- 25% korting op de Ala-Card bij Meeraa Asian Cuisine.
- 25% korting op het Strand Diner en BBQ.
- Let op: Roomservice en minibar items zijn niet inbegrepen in het all-inclusive pakket en zullen apart in rekening worden gebracht.

 

Alle verkooppunten en openingstijden:

Kilhi Restaurant:
- Ontbijt: van 7.00 tot 9.30 uur
- Lunch: van 12.30 tot 14.30 uur
- Diner: van 19.30 tot 21.30 uur
Dhoni Bar
- Van 9.00 tot 11.00 uur. Gratis snacks verkrijgbaar van 16.30 tot 17.30 uur.
Meeraa Bar: van 10.00 tot 11.00 uur
Strandbar: van 9.00 tot 17.00 uur. Geen alcohol of sterke drank. Alleen bier in flessen en frisdrank.

 

- Alcoholvrije drankjes die in het arrangement zijn inbegrepen, worden tijdens de openingsuren in de bovengenoemde verkooppunten geserveerd.
- Frisdrank (Coca Cola, Fanta Orange, Sprite, Bitter Lemon, Tonic Water, Soda Water en Diet Coke)
- Sinaasappelsap, ananassap, mangosap, veenbessensap, appelsap en druivensap in kartonnen dozen
- Water van de tap: wordt tijdens de openingsuren in alle bovengenoemde verkooppunten per glas geschonken.
- Basis thee/koffie verkrijgbaar bij alle bovengenoemde verkooppunten tijdens de openingsuren.
- Twee flessen water (1,5 liter) per dag voorzien op de kamer.

 

De volgende alcoholische drankjes worden tijdens de openingsuren in alle bovengenoemde verkooppunten per glas geschonken.
- Bier van het vat
- Huiswijn: rood, wit en rosé
- Huismerk sterke drankjes: gin, wodka, rum, whisky, tequila en brandy
- Geselecteerde cocktails en mocktails
- Huismerk sterke drankjes

 

Extra attenties bij verjaardag en huwelijksreis:

Huwelijksreis: voor een verblijf van minimaal 6 nachten (te vermelden bij de reserveringsaanvraag). Een kopie van de huwelijksakte minder dan 12 maanden na datum moet worden getoond bij het inchecken of voor aankomst om in aanmerking te komen voor de aanbieding. 

Honeymoon Benefits: 
- Een taart in de villa tijdens het verblijf
- Romantisch diner op het strand (eten van buffet)
- Een fles witte of rode wijn van 375 ml op de kamer
- Bloemenbeddecoratie en een fruitmand in de villa

 

Verjaardag: gasten ontvangen een beddecoratie en een fruitmand in de villa. 

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Spa
  • Kinderclub
  • Fitness
  • Multisportterrein
  • Huurfietsen
  • Winkel

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Canareef Resort Maldives 4*