Groepsrondreis Laos en Cambodja met optionele strandverlenging - Vientiane - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de onbekende parel Laos en de rijke cultuur in Siem Reap in Cambodja
  • Profiteer van een optimaal comfort met een rondreis in een kleine groep van 2 tot 18 personen
  • Geniet van een uniek en spiritueel moment aan het meer van Nam Ngum, de tempels van Angkor Wat en het meer van Tonlé Sap 
  • En ook... Laat u verleiden tot een heerlijke strandverlenging van 3 nachten in Sihanoukville 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Laos en Cambodja

Twijfelt u tussen een bestemming met ongerepte schatten of eentje met mythische sites?
U hoeft niet te kiezen met een reis naar het poëtische Laos, met zijn authentieke charme, en het majestueuze Cambodja, een waar openluchtmuseum! Beide landen in Zuidoost-Azië zijn nog relatief onbekend en barsten van het natuurlijke, culturele en spirituele erfgoed. De bevolking heet u hartelijk welkom om hun eeuwenoude gebruiken te leren kennen.

U reist door adembenemende landschappen en bergen in Laos, langs de oevers van de Mekongrivier en naar bruisende steden zoals Vientiane en Luang Prabang. In Cambodja staat niet alleen een bezoek aan de fascinerende tempels van Angkor Wat op het programma, maar ook een authentieke ervaring aan het Nam Ngum en Tonlé Sap meer waar u het dagelijkse leven van de locals te zien krijgt.

En om nog meer te genieten van deze prachtige streek, kunt u kiezen voor een optionele verlenging naar de stranden van Sihanoukville aan de Cambodjaanse kust.
Stop met dromen, kom snel met ons mee!

Reisbeschrijving

Gedurende 10 dagen en 9 nachten, vertrekt u op ontdekking van deze 2 bijzondere landen in een kleine groep van 2 tot 18 personen. Op elke bestemming wacht een plaatselijke, Engelstalige gids om u kennis te laten maken met de vele geheimen van de streek. Van Vientiane naar Siem Reap, langs Vang Vieng en Luang Prabang, u ontdekt de mooiste plekjes in Zuidoost-Azië, de plaatselijke cultuur, tradities en natuur. Een onvergetelijke ervaring!

En wie wilt, kan in schoonheid eindigen met 3 nachten aan de Cambodjaanse kust op de stranden van Sihanoukville.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Aanbieding 1: Rondreis in 9 nachten met of zonder vluchten
- Aanbieding 2: Rondreis in 9 nachten + 3 nachten strandverlenging in Sihanoukville, met of zonder vluchten

Uw reisroute
Dag 1: AANKOMST IN VIENTIANE
Dag 2: VIENTIANE - NAM NGUM MEER
Dag 3: NAM NGUM – VANG VIENG – LUANG PRABANG
Dag 4: LUANG PRABANG 
Dag 5: LUANG PRABANG - KUANG SY - LUANG PRABANG
Dag 6: LUANG PRABANG – PAK OU - LUANG PRABANG
Dag 7: LUANG PRABANG - SIEM REAP (vlucht)
Dag 8: SIEM REAP - ANGKOR
Dag 9: SIEM REAP – TONLE SAP – BENG MEALEA
Dag 10: SIEM REAP - VERTREK

En als u kiest voor de verlenging naar Sihanoukville:
Dag 10: SIEM REAP - SIHANOUKVILLE (vlucht, zonder gids)
Dag 11 en 12: SIHANOUKVILLE (zonder gids)
Dag 13: SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH (225 km, 4 uur rijden, zonder gids)

Uw reisprogramma

Dag 1: AANKOMST IN VIENTIANE
U wordt opgewacht door uw gids en overgebracht naar uw hotel.
De rest van de dag heeft u vrij om de omgeving te verkennen en uit te rusten van uw lange reis. Aan het einde van de dag kunt u te voet vertrekken richting de Mekong. De avondmarkt die hier elke avond plaatsvindt in een gezellig park aan de rivier, is de perfecte plek om al een eerste souvenir te kopen en te genieten van de typische sfeer.

Diner en overnachting in het hotel.


Dag 2: VIENTIANE – NAM NGUM (156 km / 3,5 uur)
Ontbijt in het hotel en vertrek op ontdekking van de stad en de belangrijkste monumenten.

- Patuxai: de Laotiaanse Arc de Triomphe die het Frans koloniale verleden van de stad perfect combineert met de plaatselijke invloeden. Klim zeker naar de top voor een prachtig uitzicht op de stad en de plaatselijke 'Champs Élysées'. 
- Vat Sisaket: Een tempel met Siamese invloeden en een unieke architectuur.
- Vat Haw Phra Kaew: Rechtover Vat Sisaket, werd gebouwd in 1565 om de Smaragden Boeddha te bewaren, een kostbaar beeld dat vandaag in Bangkok te zien is. De charmante tuin, het typische Laotiaanse dak en het indrukwekkende houtsnijwerk, maken van deze tempel een pareltje.

Lunch in een plaatselijk restaurant.

Daarna verlaat u Vientiane met een laatste halte aan Pha That Luang, een boeddhistische stoepa die een perfect voorbeeld is van de typische Laotiaanse architectuur.

Bij aankomst aan de oevers van het Nan Ngum meer, bezoekt u een vissersdorpje en gaat u richting het resort. Aperitiefje aan het meer bij zonsondergang.

Diner en overnachting in het resort.
Dag 3: NAM NGUM - VANG VIENG – LUANG PRABANG (ongeveer 227 km/ 6 uur)
Ontbijt in het resort voordat u vertrekt richting Vang Vieng. 
U rijdt door de karstlandschappen van Vang Vieng, tot aan de rijstvelden, voordat u de grot Tham Thiang bereikt. In een kalkstenen rots vindt u 150 treden die u toegang geven tot deze prachtige grot. Daarna maakt u een tochtje in een traditionele boot over de Nam Song rivier naar de talrijke rivieren in de buurt van Vang Vieng.

Vertrek richting Luang Prabang, onderweg neemt u de lunch aan de rivier. De route gaat door de bergen langs kleine dorpjes waar tal van medicinale planten groeien.

Aankomst in Luang Prabang waar u het zich makkelijk maakt in het hotel. Diner vrij te nemen, we hebben een accommodatie in het hartje van de stad gekozen, met tal van restaurants in de buurt.

Overnachting in het hotel.
Dag 4: Luang Prabang
We raden u aan om vandaag vroeg op te staan (zonder gids) om richting het centrum van de stad te gaan bij zonsopgang (ongeveer 6.30u), waar u kunt deelnemen aan een dagelijks ritueel voor de locals: het geven van almen aan de monniken die door de straten wandelen in hun gewaden in brons en saffraan. Ze komen van de vele tempels in de stad om hun maaltijden in ontvangst te nemen van de gelovigen. Observeer, neem foto's, maar wees stil om de plaatselijke gebruiken te eren. U kunt zelfs wat gekookte rijst kopen om uit te delen aan de monniken.

Daarna gaat het terug naar het hotel voor het ontbijt. U neemt een typische tuktuk door de oude hoofdstad op zoek naar het rijke erfgoed dat door Unesco geklasseerd werd. U bezoekt:
- Het koninklijk paleis dat vandaag dienst doet als nationaal museum
Mount Phousi, een heilige heuvel in het centrum van de stad waar u de trap neemt naar de top voorbij tal van pagodes. Eens boven kunt u een panoramisch uitzicht op de stad en de rivier bewonderen.
Vat Xieng Thong, volgens sommigen de mooiste tempel van de stad en een prachtig voorbeeld van de typische Laotiaanse kunst.

Lunch in een plaatselijk restaurant en de rest van de middag vrij. Optioneel en met toeslag kunt u kiezen voor de excursie: Rural Laos en Etnic patchwork. Ook vandaag raden we een bezoek aan de avondmarkt aan of neemt u het diner in één van de vele restaurantjes in de stad.

Overnachting in het hotel.

Dag 5: Luang Prabang - Kuang Si - LUANG PRABANG
Ontbijt in het hotel en vertrek naar het zuiden naar de bekende Kuang Si watervallen (32 km van de stad, ongeveer 40 minuten) door de rijstvelden en dorpjes. Deze watervallen zijn niet alleen uniek door hun prachtige turquoise kleur - gevormd door het kalkhoudende gesteente - maar ook door hun verschillende niveaus. Terwijl u steeds hoger klimt, valt u van de ene verbazing in de andere aan deze magische watermassa.

Afhankelijk van het seizoen varieert het waterniveau en kunt u zwemmen in één van de talrijke natuurlijke zwembaden die gevormd worden. U kunt ook een bezoekje brengen aan het berenreservaat (Tat Kuang Si Bear Rescue Centre) waar deze prachtige dieren worden opgevangen nadat ze uit de dierenhandel worden gered. 

Bij uw terugkeer naar Luang Prabang, bezoekt u het Ock Pop Tok centrum waar u de verschillende weeftechnieken ontdekt. Deze plek ondersteunt plaatselijke vrouwen en hun ambachten en is de plek waar u de lunch neemt met typische Laotiaanse gerechten.

De rest van de dag bent u vrij, het diner is vrij te nemen.

Overnachting in het hotel.

Dag 6: LUANG PRABANG – PAK OU - LUANG PRABANG
Na het ontbijt in het hotel gaat u richting de Mekongrivier, onderweg bezoekt u de ochtendmarkt waar de plaatselijke bevolking tal van producten koopt en verkoopt. Daarna zet u de route verder naar de Pak Ou grotten waar de Nam Ou rivier en de Mekong elkaar ontmoeten. U stapt aan boord van een traditionele slowboat om de grot te bezoeken waar honderden Boeddhabeelden te vinden zijn.

Na dit bezoek vaart u tot aan het Ban Ou dorpje, de lunch neemt u aan boord. Daarna staat een bezoek aan TAEC (Traditionnal Art and Ethnology Centre) op het programma, een klein museum waar u de tradities en gebruiken van de verschillende minderheden van het land kunt ontdekken.

Terugkeer naar Luang Prabang. Diner vrij te nemen, bijvoorbeeld op de bruisende avondmarkt die elke avond neerstrijkt in de straatjes van het centrum.

Overnachting in het hotel.
Dag 7: LUANG PRABANG - SIEM REAP
Ontbijt in het hotel. Daarna gaat u richting de luchthaven voor de vlucht naar Siem Reap (met Lao Airlines). Lunch is deze dag niet inbegrepen. Op de luchthaven van Siem Reap wordt u ontvangen door uw gids waarna u wordt meegenomen naar uw hotel. Aan het eind van de dag bezoek aan het Noord-Koreaanse Panorama Museum voor een presentatie over de tempels van Angkor en een 360° schilderij waar u de verschillende elementen van het dagelijkse leven worden voorgesteld. Diner in een plaatselijk restaurant.

Overnachting in het hotel. 

Dag 8: SIEM REAP
Start de dag met een stevig ontbijt in uw hotel. Daarna vertrekt u per tuktuk naar Angkor Wat, waar koning Suryavarman II regeerde over het Koninkrijk Cambodja van 1113 tot 1152. Angkor Wat is een meesterwerk van de Khmer architectuur en het grootste religieuze bouwwerk ter wereld. Bezoek aan de tempel Preah Khan, wandel door de poorten en gangen op zoek naar de mooiste tekeningen. 

Lunch in een plaatselijk restaurant op de site.

Ontdek's middags de koninklijke stad Angkor Thom. Koning Jayavarman VII liet een muur bouwen om zijn stad te beschermen tegen indringers dat een vierkant vormt van 3 km lang. Na het bewonderen van de raadselachtige poorten van deze stad, bereikt u de Bayon tempel, de centrale tempel van deze versterkte stad waar zo'n 50 gezichten uit de stenen zijn gehouwen. U gaat te voet verder naar de tempel van Phimeanakas het het Olifantenterras.
 

Aan het eind van de middag komt u aan in Ta Prohm, letterlijk de "Brahma voorouder", om magische momenten te beleven in deze tempel die gedeeltelijk aan de nauurkrachten is achtergelaten om de herinnering te bewaren aan de ontdekkers die Angkor aan het Westen onthulden.

Diner in een lokaal restaurant.

Overnachting in het hotel.
Dag 9: SIEM REAP - TONLÉ SAP
Ontbijt in het hotel. Vandaag bezoekt u het Tonlé Sap meer, met onderweg halte bij verschillende dorpen aan de oevers waar de huizen op palen staan en u de rijstvelden en bossen op de achtergrond kunt bewonderen. U bereikt Kampong Khleang, ver weg van het massatoerisme, waar u het typische vissersdorpje bezoekt en u aan boord stapt van een traditionele boot om over het Tonlé Sap meer te varen. Onderweg komt u een drijvend dorpje tegen. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant. 
(Het programma kan gewijzigd worden als gevolg van het waterniveau van het meer).

s Middags rijdt u door het platteland naar de tempel van Beng Mealea, gelegen op 60 km van Angkor. De regio was ooit rijk aan wilde dieren: tijgers, panters en olifanten, kuddes ossen en wilde buffels. Deze tempel waar de film "Two Brothers" werd opgenomen, is ook de tempel van Indiana Jones. Hierna keert u terug naar Siem Reap. Diner met dansvoorstelling Apsara.

Overnachting in het hotel. 

Dag 10: SIEM REAP - VERTREK OF VERLENGING
Ontbijt in het hotel. 
Afhankelijk van uw vluchtschema:
Bezoek de ateliers van de Artisans Angkor om de technieken van beeldhouwkunst, lakwerk en schilderen op zijde te bewonderen, gevolgd door een bezoek aan de botanische tuin Senteurs d' Angkor waar specerijen, zeep en wierook worden geproduceerd. Transfer naar de internationale luchthaven. Lunch en diner vrij te nemen.

Uw optionele verlenging naar Sihanoukville

Dag 10: SIEM REAP - SIHANOUKVILLE (zonder gids)
Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven van Siem Reap voor uw binnenlandse vlucht naar Sihanoukville (met Angkor Air). Daar staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel. De rest van de dag kunt u profiteren van de zon op de prachtige stranden. Lunch en diner vrij te nemen.

Overnachting in het hotel.

Dag 11 en 12: SIHANOUKVILLE (zonder gids)
Ontbijt in het hotel. Vrije dagen om te genieten van de rust op de witte zandstranden en de faciliteiten in het hotel.

Lunch en diner vrij te nemen.

Overnachtingen in het hotel.

Dag 13: SIHANOUKVILLE – VERTREK (zonder gids)
Afhankelijk van het vertrekuur van uw vlucht, heeft u nog vrije tijd voor uw transfer naar de luchthaven van Sihanoukville.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Op elke locatie kunt u uw koffers neerzetten in comfortabele 3 of 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Vientiane: Hotel Sabaidee Lao - Superior Kamer
- Nam Ngum: Nam Ngum Beach Resort - Bungalow
- Luang Prabang: Sanctuary Hotel of Muang Thong Hotel - Superior Kamer
- Siem Reap: Sabaidee Lao - Superior Kamer

Voor een zorgeloos verblijf kunt u, optioneel en met bijbetaling, kiezen voor een vroege check-in in Vientiane (voor 14.00 uur) en voor een late check-out in Siem Reap (tot 18.00 uur).

Als u kiest voor de optionele verlenging naar Sihanoukville: Independance Hotel (of gelijkwaardig) - Deluxe Kamer

Deze reis neemt u mee naar de mooiste plekken van het land. In sommige regio's zijn enkel standaard of traditionele verblijven beschikbaar. Om aan uw hoge eisen te voldoen, hebben de accommodatie zorgvuldig uitgekozen volgens de plaatselijke normen. Deze reis is geschikt voor wie houdt van bijzondere locaties, mooie natuur en culturele ontdekkingen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens deze rondreis profiteert u van een pension volgens programma, bestaande uit 1 dag met ontbijt, 2 dagen in halfpension (exclusief drankjes) en 3 dagen in volpension (exclusief drankjes). Indien u kiest voor het programma in 12 nachten, is uw ontbijt gedurende uw verblijf in Sihanoukville inbegrepen.

Zowel Cambodja als Laos beschikken over een gevarieerde keuken met vis, kip, eend, varkensvlees, verse groenten en natuurlijk rijst. En als ontbijt moet u echt eens een heerlijke noedelsoep proberen!

Het merendeel van de maaltijden tijdens deze reis wordt genomen in plaatselijke restaurant om u de kans te geven de heerlijke streekgerechten te leren kennen. Amok, Mok Pa, Loc-Lac en als dessert een exotische vruchtensalade met ananas, papaja, mango, watermeloen, ramboetan en drakenfruit... Dat wordt smullen!

Het wordt afgeraden om kraantjeswater en dranken met ijs te drinken. In de meeste restaurants in Laos wordt een flesje bronwater gratis aangeboden bij uw maaltijden (niet altijd het geval in Cambodja, waar flessenwater betalend is).

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Minimum aantal deelnemers: 2 (maximum van 18 personen)
- Het vermelde programma is indicatief en kan ter plaatse vervangen worden door andere bezoeken. In geval van overmacht, kunnen sommige bezoeken geannuleerd worden.
- De vermelde hotels zijn indicatief en kunnen worden vervangen door hotels van dezelfde categorie.
- Speciale verzoeken (voor maaltijden, kamers, verlengingen,...) moeten vermeld worden bij het boeken, minstens 1 maand voor vertrek

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels in de vermelde kamer of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt in het hotel
- Maaltijden volgens het programma: volpension (exclusief dranken) van het diner op de dag van aankomst tot het ontbijt op de dag van vertrek uit Siem Reap (behalve 4 diners in Luang Prabang en de lunch op dag 8)
- Alle transfers, excursies en bezoeken volgens het programma
- Plaatselijke, Engelstalige gids op elke bestemming
- Vlucht van Luang Prabang naar Siem Reap in economy class
- 1 fles water per dag per persoon
- Bagagevervoer
- luchthaventransfers

Tijdens de optionele strandverlenging:
- Overnachting in een Standaard Kamer in een 3 of 4* hotel (uw keuze)
- Luchthaventransfers
- Vlucht van Siem Reap naar Sihanoukville in economy klasse
- Bagagevervoer

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Speciale verzoeken tijdens de maaltijden of voor de overnachtingen
- Vroeg incheken of laat uitcheken
- Niet vermelde bezoeken en excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief voor alle aanbiedingen. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Groepsrondreis Laos en Cambodja met optionele strandverlenging