Autovakantie aan de kust van Dalmatië en de Balkan - Dubrovnik - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de prachtige Kroatische kust, maar ook Montenegro en Bosnië en Herzegovina met zijn ongerepte schatten
  • U reist in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto
  • Op het Kroatische eiland Korcula neemt u een duik in het azuurblauwe water
  • En ook... Proef van de heerlijke gastronomie die smaken uit de Turkse en Italiaanse keuken combineert

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Kroatië en de Balkan

Droomt u van een vakantie in verschillende tinten blauw?
Kom snel met ons mee naar Kroatië! Met oude steden vol met Werelderfgoed sites, een prachtige turquoise zee, ongerepte eilandjes en weelderige natuur, heeft de Kroatische kust heel wat te bieden. Op meer dan 100 km kustlijn ontdekt u niet alleen de adembenemende uitzichten, maar ook de rijke geschiedenis van deze streek en natuurlijk de typische mediterrane sfeer. We nemen u mee naar Dalmatië, een gebied tussen de bergen, rivieren en Adriatische Zee. Het avontuur begint in de hoofdstad Dubrovnik en daarna bezoekt u ook het charmante eiland Korcula en het schiereiland Peljesac.

Maar deze reis neemt u ook mee naar 2 andere, adembenemende landen: Montenegro en Bosnië en Herzegovina. Hier ontdekt u weelderige natuur ver weg van het massatoerisme in het hart van de Balkan-sfeer aan de Adriatische Zee. Laat u verleiden door Budva in Montenegro en Mostar in Bosnië en Herzegovina waar u de overblijfselen vindt van de Ottomaanse cultuur, typische Turkse architectuur en een oosterse charme... Wacht niet langer!

Reisbeschrijving

Tijdens dit complete programma krijgt u een inzicht in de unieke cultuur van de Balkan en ontdekt u de mooiste plekjes van Kroatië, Montenegro en Bosnië en Herzegovina. U reist in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto en combineert bezoeken aan eeuwenoude steden en pittoreske dorpjes met ontdekkingen in de ongerepte natuur. We bieden u een reis aan vanaf 10 dagen en 9 nachten, zodat u voldoende tijd heeft om deze fascinerende landen te verkennen.

Uw programma ziet er als volgt uit:
- Dag 1: Aankomst in Dubrovnik
- Dag 2: Dubrovnik
- Dag 3: Dubrovnik of Montenegro
- Dag 4: Dubrovnik - Korcula
- Dag 5: Korcula
- Dag 6: Korcula
- Dag 7: Korcula - Mostar - Tucepi
- Dag 8: Tucepi - Split
- Dag 9: Makarska - Nationaal Park Krka
- Dag 10: Dubrovnik - Terugvlucht

Dag 1: Aankomst in Dubrovnik
Aankomst op de luchthaven van Dubrovnik waar u de huurauto in gebruik neemt. De Kroatische hoofdstad wordt ook wel de 'Parel van de Adriatische Zee' genoemd en dat is niet onterecht met zijn ligging aan de prachtige kust van Dalmatië. Ondanks de aardbeving die hier plaatsvond in 1667, zijn veel van de kerken, kloosters, paleizen en barokke, gotische en renaissance gebouwen prachtig bewaard gebleven. Vandaag is het centrum van de stad beschermd als UNESCO Werelderfgoed.

We raden u aan om een bezoek te brengen aan het Franciscanenklooster en één van de oudste apotheken van Europa, het Paleis van de rector, de kathedraal en de stadsmuren die worden beschouwd als één van de meest majestueuze monumenten van Europa.

Overnachting in de regio van Dubrovnik.

Dag 2: Dubrovnik
Na het ontbijt in het hotel heeft u tijd om nogmaals op ontdekking te gaan in de stad of de prachtige omgeving te verkennen. Wandel naar het panoramische uitkijkpunt met uitzicht op de stad en de zee, de perfecte plek om de mooiste foto's te maken. We raden u aan om door het omliggende platteland van Zupa Dubrovacka te rijden langs schilderachtige dorpjes zoals Kupari, Srebreno, Mlini en Plat.

De volgende halte is Cavtat, een prachtig dorpje in een baai omringd door 2 schiereilanden. Hier bewondert u de luxueuze jachten en ontdekt u de typische mediterrane sfeer aan de azuurblauwe zee met een rijke cultuur, prachtige architectuur en eeuwenoude tradities. Neem de tijd om te proeven van een glaasje streekwijn vergezeld van kaas en olijven, ga naar de top van Mount Srd met de kabellift en eindig deze dag aan de Ploce Gate, de oostelijke toegangspoort tot de oude stad van Dubrovnik.

Overnachting in de regio van Dubrovnik.
Dag 3: Dubrovnik of Montenegro
Wilt u nog meer schatten ontdekken in Dubrovnik? Vandaag heeft u er de tijd voor! En als u wilt, kunt u op verkenning gaan naar Montenegro, een andere niet te missen bestemming aan de Adriatische Zee. Enkele must-see bezienswaardigheden in dit land zijn het Cetinje klooster, het Paleis van koning Nikola en het kunstmuseum Vladin Dom. Ga daarna naar Njegusi, het meest bekende dorpje van het land waar de koninklijke dynastie van Petrovic zich vestigde en vandaag een onmisbare halte voor liefhebbers van de betere gastronomie.

Overnachting in de regio van Dubrovnik.

Dag 4: Dubrovnik - Korcula
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd voor u vertrekt richting het schiereiland Peljesac. Onderweg moet u zeker halte houden in Ston, een kleine stad die de miniatuurversie van Dubrovnik wordt genoemd. De stadsmuren zijn uitermate interessant, ze zijn 5 km lang en de bouw ervan begon in 1317 en werd voltooid in de zestiende eeuw. Het is één van de langste overgebleven verdedigingsmuren ter wereld. Dit is ook een plek die bekend staat om zijn zoutproductie en uitstekende visrestaurants.

Het Peljesac schiereiland strekt zich uit in de Adriatische Zee en is het perfecte vertrekpunt om de ferry te nemen naar het historische eiland Korcula. Hier ontdekt u de rijke geschiedenis in de versterkte stad en proeft u van de heerlijke wijnen die hier geproduceerd worden.

Overnachting op Korcula.

Dag 5: Korcula
Ontdek de versterkte stad Korcula aan de oostkust van het eiland. Deze stad is volledig ommuurd en heeft tal van historische bezienswaardigheden zoals de gotische en renaissance kerk St. Mark, de markthal en het Franciscanenklooster uit de vijftiende eeuw, gelegen op het eilandje Badija.

Overnachting op Korcula.

Dag 6: Korcula
Vandaag gaat u nogmaals op verkenning op dit weelderige eiland en kunt u op zoek gaan naar de meest idyllische stranden, kristalhelder water en adembenemende panorama's. Heeft u geen zin om op avontuur te gaan? Dan blijft u toch gewoon relaxen in het hotel!

Overnachting op Korcula.
Dag 7: Korcula - Mostar - Tucepi
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Split voor een prachtig rit langs de Adriatische kust en de Neretva rivier tot aan Mostar. Deze stad in Bosnië en Herzegovina is één van de grootste en belangrijkste steden van de regio en een echte culturele hoofdstad. Bezoek zeker de oude bazaar, het Turkse huis en de historische moskeeën.

U keert terug naar de Makarska Riviera voor uw overnachting in het hotel.

Dag 8: Tucepi - Split
Vandaag raden we u aan om Split te verkennen, de tweede grootste stad van Kroatië. Samen met Solin is Split de plek waar de oude overblijfselen uit de neolithische periode te vinden zijn. Bezoek het Paleis van Diocletianus - geklasseerd als UNESCO Werelderfgoed - de Tempel van Jupiter en de kathedraal.

Overnachting in Split.

Dag 9: Makarska - Nationaal Park Krka 
Na het ontbijt raden we u aan om een bezoek te brengen aan het Nationaal Park Krka, waar de meest indrukwekkende rivier van Kroatië te vinden is, de Krka met zijn talrijke watervallen. Dit prachtige natuurgebied strekt zich uit van de historische stad Knin (bij de bron van de rivier) tot aan een andere historische stad, Skradin. Breng ook een bezoekje aan het eiland Visovac waar het Franciscanenklooster te vinden is. Profiteer van de rest van de dag in het hotel of op het strand.

Overnachting in het hotel.

Dag 10: Terugkeer naar de luchthaven van Dubrovnik - Terugvlucht

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens deze hele autovakantie brengt u de nachten door in comfortabele Standaard Kamers in 4* hotels die met veel zorg door ons zijn uitgekozen om hun ligging, faciliteiten en comfort. Zo bent u er iedere dag zeker van dat u vol energie aan uw ontdekkingen kunt beginnen.



Uw hotels tijdens de rondreis zijn:
- Slano: Hotel Osmine 4* (of gelijkwaardig) - In dit hotel brengt u de eerste 3 nachten door, het ligt op ongeveer 40 minuten van Dubrovnik.
- Korcula: Hotel Lume 4* (of gelijkwaardig)
- Tucepi: Hotel Tamaris 4* (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Elke ochtend geniet u van een lekker ontbijt in het hotel zodat u voldoende krachten opdoet voor de avonturen die u te wachten staan. Tijdens uw verblijf in het hotel in Slano profiteert u van de all-inclusiveformule voor een ontdekking van de heerlijke streekgerechten. Zo heeft u toch voldoende vrijheid om zelf op ontdekking te gaan in het rijke culinaire erfgoed van deze streek, maar geniet u ook van de gastronomie in uw hotels.

Huurauto

U ontdekt deze 3 adembenemende landen in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto van categorie C, type Renault Clio of gelijkwaardig, voor de hele duur van uw verblijf.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de beschreven 4* hotels of gelijkwaardig
- Ontbijt in Korcula en Tucepi en all inclusive in Slano
- Toeristenbelasting
- Huurauto categorie C, type Renault Clio of gelijkwaardig (onbeperkte kilometers, CDW, TP en TAX)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Kamer van een andere categorie
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Bezoeken, excursies en entreegelden
- Bijkomende verzekeringen
- Dossierkosten

De toeristenbelasting is inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over de huurauto:
- Huurauto categorie C, type Renault Clio of gelijkwaardig, voor de hele duur van de reis
- Minimumleeftijd van de bestuurder: 21 jaar
- De bestuurder moet minstens 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs
- Het originele rijbewijs moet worden voorgelegd
- De auto wordt verhuurd met een volle brandstoftank en moet met hetzelfde brandstofniveau terug gebracht worden
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk (Visa Electron en Maestro worden niet aanvaard)
- Er wordt een borgsom afgehouden van de kredietkaart of het afsluiten van een bijkomende SCDW of CDW verzekering wordt gevraagd. Bij weigering van uw kant, heeft de verhuurder het rest om de verhuur op te schorten.
- D
e huurauto wordt verhuurd per 24 uur, bij het laat binnenbrengen worden extra kosten aangerekend 

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkte kilometers
- CDW, TP en TAX verzekeringen

Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht:
Om te garanderen dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u uw vluchturen aan ons mee te delen, ten laatste 48 uur na uw reservatie via het speciale formulier op uw ledenaccount. Zonder deze informatie kan de beschikbaarheid niet gegarandeerd worden.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. U profiteert van een inbegrepen huurauto.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autovakantie aan de kust van Dalmatië en de Balkan