IstayinToledo Luxury Guest House 4* - Napels - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Verblijf op een ideale locatie in het kloppend hart van Napels
 • Installeer u in een leuke, comfortabele kamer
 • Laat u verleiden door de beroemde Napolitaanse gastronomie
 • Wandel naar het Castel Nuevo of de Piazza Plebiscito

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
 • Napolitaanse taralli (zoute koekjes) bij aankomst

Pak uw koffers uit in een ideaal gelegen hotel in het hartje van de stad Napels ... Met een verblijf in het IstayinToledo Luxury Guest House kunt u gemakkelijk de schatten van de stad gaan ontdekken, zoals het Koninklijk Paleis of het Teatro San Carlo. Laat u bovendien verleiden door de knusse, intieme atmosfeer van deze plek. Met slechts zes kamers biedt het hotel u een oase van rust tijdens uw vakantie in Campania. Bent u al overtuigd?

 

Gerust op vakantie in IstayinToledo Luxury Guest House

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
 • Ontbijt

Geniet elke ochtend van een inbegrepen ontbijt om uw dagen goed te beginnen!

De regio Campania en Napels staan bekend om hun gevarieerde en smakelijke gastronomie. Aarzel dus niet om naar een traditioneel restaurant in de stad te gaan en de fameuze Napolitaanse pizza te proeven of een Babà met rum of limoncello te bestellen!

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Wanneer u terug in het guesthouse bent na uw ontdekkingen in de stad, zoals het Castel Nuevo of de Piazza Plebiscito, kunt u een pauze houden in de Open Space om te ontspannen. Als het weer het toelaat, kunt u plaatsnemen op het balkon en genieten van de Napolitaanse dolce vita.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Optionele excursies

Excursie naar de Amalfikust

Optionele excursies

Ga met ons mee op een adembenemende excursie naar drie van de mooiste stadjes aan de Amalfikust: Positano, Amalfi en Ravello. Samen met uw gids zult u een onvergetelijke dag doorbrengen met het ontdekken van de leuke weetjes en de geschiedenis van deze kustlijn. In elke stad heeft u ook wat vrije tijd.

Kuier door de smalle straatjes van Positano, nip van een espresso in een gezellig café aan het strand, ontspan op het Spiaggia Grande of bezoek een van de prachtige kunstgalerijen. Ook de kathedraal van Amalfi met zijn prachtige klooster en een heerlijk "Santa Rosa" gebakje mag u zeker niet missen.

 

Bij de laatste stop in Ravello is het een aanrader om de beroemde Villa Rufolo en zijn prachtige tuin met zicht op zee te verkennen. Bezoek een van de mooie aardewerkfabrieken zonder de verborgen winkeltjes te missen waar u de zelfgemaakte limoncello en de plaatselijke olie met citroensmaak kunt proeven.

 

Praktische informatie:
- Talen: Engels en Italiaans
- Gelieve gemakkelijke schoenen te dragen (in Positano moet de straat die naar het centrum leidt enkele treden beklommen worden)
- Tour niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

 

Inbegrepen:
- Professionele lokale gids tijdens de tour en live commentaar aan boord van de boot
- Vervoer heen en terug met een comfortabele minibus met airconditioning (vanaf Starhotel Terminus)
- Professionele chauffeur
- Kleine groep van maximaal 21 personen 

 

Niet inbegrepen:
- Entreeprijzen voor optionele rondleidingen of activiteiten
- Boottocht langs de kust van Amalfi met fotomoment op zee
- Eten en drinken
- Extra activiteiten zijn niet inbegrepen en kunnen ter plaatse worden geregeld en betaald (bijv. boottocht langs de Amalfikust, bezoek aan musea, kunstgalerijen en kerken)

... verder lezen

Bezoek aan Pompeï en de Vesuvius

Optionele excursies

Breng een onvergetelijke dag door met het ontdekken van de archeologische site van Pompeii en de natuurlijke schoonheid van de vulkaan Vesuvius met onze gediplomeerde gids. Dankzij de voorrangsingang vermijdt u de stress van een lange rij en kunt u ongehinderd de ruïnes binnen!

Onze gids neemt u mee op een twee uur durende wandeling langs de ruïnes, waarbij de levensstijl en architectuur van de welvarende Romeinen tot leven worden gewekt. Pompeii is goed bewaard gebleven dankzij de vulkanische as en het puimsteen van de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, die de stad versteende en alle infrastructuur spaarde.

Tijdens het tweede deel van de tocht zet de bus u af op een hoogte van 1000 m. Van daaruit kunt u naar de rand van de krater klimmen. De wandeling is aangenaam en het uitzicht vanaf de top is onovertroffen!
 
Praktische informatie:
- Talen: Engels en Italiaans
- Gelieve comfortabele, niet gladde schoenen te dragen: de oppervlakte van de vulkaan Vesuvius is oneffen
- De wandeling tot 1280 m is naar eigen goeddunken
- Draag een hoed om u te beschermen tegen de zon
- Tour niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 
Inbegrepen:
- Voorrangstoegang tot Pompeii en de Vesuvius
- Professionele lokale gids tijdens de tour en live commentaar aan boord.
- Vervoer heen en terug met een comfortabele minibus met airconditioning (vanaf Starhotel Terminus)
 
Niet inbegrepen:
- Eten en drinken

... verder lezen

Bezoek aan Pompeï

Optionele excursies

Pompeï ontdekken staat gelijk aan een tragedie herbeleven die in één dag tijd meerdere duizenden doden veroorzaakte. Tijdens deze excursie van twee uur zal een ervaren gids u over de historische context en het lokale leven in 79 na Christus vertellen. De archeologische site staat sinds 1997 op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Ontdek een van de belangrijkste archeologische sites ter wereld: het extreem goed bewaard gebleven Pompeï trekt elk jaar ongeveer twee miljoen bezoekers aan. De archeologische opgravingen legden een antieke, bloeiende stad bloot, een ongelofelijke getuige van de beschaving van het Oude Rome.

 

U wordt in een minibus met airconditioning naar Pompeï gebracht, waar u bij aankomst geniet van een voorrangsticket en u de hoogtepunten van de site bezoekt die door de tijd heen zijn bewaard gebleven.

 

De stad Pompeï werd gesticht voor de zesde eeuw voor Christus, op vruchtbare gronden en langs een belangrijke handelsweg in Campania, een bloeiende regio van het Romeinse Rijk. Vandaag is Pompeï een openluchtmuseum en 1900 later grijpt de eeuwige stilte van de stad haar bezoekers nog steeds aan. Door de straten van deze antieke site wandelen maakt het mogelijk om een beter beeld te krijgen van het sociale leven en de activiteiten van de inwoners: ruïnes van tavernes en theaters, mozaïeken en fresco’s, stallen …

 

U keert terug naar Sorrento in de vroege namiddag.

 

Praktische informatie:

- Engels en Italiaans
- Begeleide wandeling van ongeveer 2 uur
- Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
- Doe comfortabele schoenen aan en neem een hoed of pet mee om u tegen de zon te beschermen.
- Kleine groepen van max. 25 personen

 

Inbegrepen:

- Gediplomeerde gids aanwezig
- Vervoer in een minibus met airconditioning (vanaf Starhotel Terminus)
- Toegangsticket voor Pompeï
- Voorrangstoegang in Pompeï
- Headsets of oortjes voor groepen van meer dan 13 personen

 

Niet inbegrepen:

- Eten en drinken

... verder lezen

Scopri Capri da Napoli

Optionele excursies

Deze excursie neemt u mee tussen zee en bergen aan boord van een gozzo Sorrentino, een typische lokale boot met cabine. Welkom op Capri, een prachtig eilandje van 10 km oppervlakte, gelegen in de Golf van Napels.

Het eiland Capri baadt bijna heel het jaar door in de zon en geeft u de kans om enkele verrassende schatten te ontdekken: geheime baaitjes, levendige straatjes, kliffen en bergen met oogverblindende panorama’s … U zult heel waarschijnlijk ook bekendheden en paparazzi’s tegenkomen tijdens deze excursie, aangezien deze plek heel geliefd is bij de jetset.

 

Maak u klaar voor een droomuitstapje in het hart van de Tyrreense Zee. U vaart van de kust van Sorrento, langs Bagni regina Giovanna Marciano en Mitigliano, naar het eiland Capri. Tijdens uw boottocht bewondert u de prachtige bezienswaardigheden van het zuidoostelijke uiteinde van het eiland: de Faraglioni, de groene grot, de witte grot en de Romeinse villa van keizer Tiberus.

 

Tijdens de excursie kunt ook zwemmen in het water van de Golf of aan boord ontspannen om wat aan uw kleurtje te werken. Zodra u in Capri aankomt, krijgt u wat vrije tijd om Anacapri te verkennen of naar de bekende Piazetta te wandelen, te shoppen op de Via Camerelle of de blauwe grot te bezoeken.

 

Praktische informatie:
- Vervoer heen en terug tussen het centrum van Napels (Starhotel Terminus) en de haven
- 3 vrije tijd om Capri zonder gids te verkennen
- Vertrek: 08.30 uur
- Terugkomst: 18.30 uur
- Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Inbegrepen:
- Drankjes aan boord
- Transfers van Napels naar de haven en terug

 

Niet inbegrepen:
- Lunch
- Gids
- Strandlakens en snorkelmateriaal
- Belasting in Capri (ter plaatse te betalen)

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Napels!

Ontdek de verborgen schatten van Napels, in het hartje van de regio Campanië in Italië. Hier wordt de authentieke charme van het zuiden perfect gecombineerd met de culturele rijkdom en een fascinerend verleden. Overal waar u loopt in de stad geniet u van een prachtig uitzicht op de majestueuze vulkaan Vesuvius en op de betoverende baai van Napels.
 
Wandel door Spaccanapoli, de levensader en hoofdstraat die Napels doormidden snijdt en die bezaaid is met winkeltjes en restaurants, of ga naar de bruisende wijk Quartieri Spagnioli, waar u in de smalle straatjes onder de vele waslijnen doorloopt en waar op elke hoek iets te beleven valt. Ontdek ook de andere kant van Napels, Napoli Sottereana, een gigantische ondergrondse wereld met waterwegen, catacomben en schuilplaatsen. Napels is tevens de ideale uitvalsbasis voor een tripje naar de Vesuvius en Pompeii en Herculaneum, plaatsen waar de tijd heeft stilgestaan na de bekende uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79.
 
De mediterrane sfeer in Napels is ideaal voor een ontspannen verblijf met z’n tweetjes of met de familie. Duik in een levendige stad met vriendelijke inwoners en geniet natuurlijk van een heerlijke pizza in de stad waar deze haar oorsprong vindt!
 
Wie meer van de regio wil ontdekken kan richting de schitterende Amalfikust, op een uurtje rijden van Napels. Ontdek sfeervolle plaatsjes zoals Positano en Amalfi, met kleurrijke huizen die tegen de rotsen lijken te zijn geplakt, bewonder de prachtige tuinen en adembenemende uitzichten bij Villa Rufolo en Villa Cimbrone in Ravello, of wandel over het Sentiero degli Dei, het Pad van de Goden, dat hoog langs de Amalfikust loopt en waar u bij iedere bocht getrakteerd wordt op spectaculaire uitzichten.

Ligging

Via Armando Diaz, 8 Napels, Italië

De afstand tussen de luchthaven van Napels en het hotel bedraagt ongeveer 7 km.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 6

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 2,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

 • Airconditioning
 • Wifi

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. IstayinToledo Luxury Guest House 4*