Rondreis van 5 of 6 nachten door Noord-Italië - Lago Maggiore - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis af naar Noord-Italië om zowel de cultuur als natuur te leren kennen en verblijf in comfortabele hotels voor nog meer plezier
  • Ontdek de Borromeïsche eilanden gelegen in Lago Maggiore en geniet van de Italiaanse tuinen en watervallen
  • Proef van de Toscaanse keuken, geniet van kunstwerken van hoge kwaliteit en wandel over sfeervolle pleintjes

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Reis met ons mee naar Noord-Italië! Begin je rondreis in Ghiffa, gelegen in de buurt van Lago Maggiore wat vaak beschouwd wordt als het rustigste meer van Noord-Italië. Met kalme oevers en een intrigrerende omgeving is dit een ideale start. Bezoek de top-attractie, de Borromeïsche eilanden, die als een scheepsvloot aan de monding liggen van de Borromeïsche Golf. Trek dan iets verder naar het zuiden en kom aan in Toscane. Met zijn lyrische landschappen, kunst van wereldklasse en een voortreffelijke cucina contadina (boerenkeuken) is de Toscaanse ervaring perfect om unieke momenten te creeëren.

 

Je rondreis in 5 nachten

- Dag 1: Aankomst in Ghiffa 

- Dag 2: Ghiffa (dagexcursie Isole Borromee)

- Dag 3: Ghiffa 

- Dag 4: Ghiffa - Toscane 

- Dag 5: Toscane 

- Dag 6: Vertrek uit Toscane 

 

Bij de rondreis van 6 nachten verblijf je een extra dag in Toscane voordat je weer terug naar huis vertrekt.

Reisbeschrijving

Aankomst bij Lago Maggiore

DAG 1: AANKOMST BIJ LAGO MAGGIORE

Aankomst. Zorg zelf voor een transfer naar het hotel of huur in de tweede stap van het boekingsproces een huurauto (tegen meerprijs). Vrije tijd voor een wandeling in Ghiffa en Intra.

 

Overnachting in het hotel in Ghiffa.

 

DAG 2: LAGO MAGGIORE

Ontbijt in hotel.

Dag gewijd aan een bezoek aan het Lago Maggiore, het meest westelijke van de drie grote pre-Alpijnse meren. Het milde klimaat, zowel in de zomer als in de winter, heeft de ontwikkeling van mediterrane vegetatie bevorderd, hoewel het gemakkelijk is om exotische planten in de tuinen te vinden. Vanuit Stresa vertrek je per boot naar de Borromeïsche eilanden (Isola Madre en Isola Bella), waar de residenties liggen van familie Borromeo met onbetaalbare kunstwerken en rijke tuinen die een klassiek voorbeeld zijn van een Italiaanse tuin uit die tijd. Lichte lunch in een restaurant op de eilanden.


Terugkerend van een bezoek aan de eilanden, raden we een wandeling aan langs de oever van het meer in de richting van Pallanza en Intra waar, op de Punta della Castagnola, Villa Taranto staat met zijn park van indrukwekkende schoonheid. Dit landgoed strekt zich uit over een oppervlakte van 20 hectare met lanen, watervallen, fonteinen en panoramische terrassen.

 

Overnachting in het hotel in Ghiffa.

 

DAG 3: LAGO MAGGIORE

Ontbijt

Vandaag heb je rije tijd om te doen wat je wilt. We raden je aan een tocht te maken naar het Ortameer (27 km) en langs de route het complex van het Heiligdom van de Heilige Berg uit 1491 te bezoeken. Eenmaal in Orta San Giulio raden we aan een bootexcursie te maken naar het eiland San Giulio voor een bezoek aan de Romeinse basiliek.

 

Overnachting in het hotel in Ghiffa.

 

Op pad naar Toscane

DAG 4: LAGO MAGGIORE - TOSCANE

Ontbijt

Na het ontbijt vertrek je op eigen gelegenheid naar Toscane. Tijdens de reis raden we je een stop aan in Santa Margherita Ligure, voor een optionele excursie per boot in Portofino. Aankomst in Camaiore.

 

Overnachtig in het hotel in Camaiore

 

DAG 5: TOSCANE

Ontbijt

Na het ontbijt vertrek je naar Lucca. We raden je aan een bezoek te brengen aan Piazza dell'Anfiteatro - waar vroeger de recreatieve evenementen voor de minder welgestelde klassen van Lucca plaatsvonden - en Torre Guinigi die met zijn 45 meter niet alleen de skyline van de stad inneemt, maar ook beroemd is om een zeer merkwaardig detail: de aanwezigheid van een klein steeneikenbos op de top. In de namiddag bezoek je met een gids de Muren van Lucca: het muurcomplex maakt tegenwoordig deel uit van een openbaar park vol groene zones die de stad omringen. Tijdens je wandeling kun je deze prachtige vestingwerken zowel van buiten als van binnen bekijken. Bovendien kun je de interne galerijen van de muren van Lucca te bezoeken en de kamers zien waarin de kanonnen en munitie werden opgeslagen. 

 

Overnachtig in het hotel in Camaiore

 

DAG 6: VERTREK UIT TOSCANE

Ontbijt 

Na je ontbijt is het tijd om te vertrekken en weer naar huis te gaan. Voor de rondreis van 6 nachten lees je hieronder verder. 

RONDREIS VAN 6 NACHTEN

DAG 1 TOT 5

Identiek tot de rondreis van 5 nachten die hierboven is beschreven. 

 

DAG 6: TOSCANE 

Ontbijt

Na het ontbijt heb je vrije tijd om de dag te besteden zoals je wilt, maar we raden je van harte aan om Florence te bezoeken, dat gemakkelijk per trein te bereiken is. Breng een bezoek aan de Kathedraal van Santa Maria del Fiore (de kathedraal van Florence) met zijn klokkentoren ontworpen door Giotto. Wandel over Piazza della Signoria, vanwaar je het Palazzo Vecchio kunt bewonderen. Lunch in een lokaal restaurant (op eigen kosten). Vervolgens raden we aan om de kerk van Santa Maria Novella en de beroemde Ponte Vecchio te zien. In de namiddag kan je heerlijk rondwandelen en de cultuur van Italiaanse Renaissance in je opnemen. 

 

Overnachting in het hotel in Camaiore

 

DAG 7: VERTREK UIT TOSCANE

Ontbijt 

Na je ontbijt is het tijd om te vertrekken en weer naar huis te gaan. Voor de rondreis van 6 nachten lees je hieronder verder. 

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Ontbijt
  • 1x dagexcursie Isole Borromee (incl. lichte lunch)
  • 1x rondleiding Lucca Walls (ong. 2 uur)

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis door Noord-Italië verblijf je in zorgvuldig geselecteerde hotels om je een aangenaam verblijf te garanderen. 

 

- In Ghiffa (Lago Maggiore): Hotel Ghiffa 4* (of gelijkwaardig)

- In Camaiore (Toscane): La Sosta 3* (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Inbegrepen excursies

Dagexcursie Isole Borromee (incl. lichte lunch)

Inbegrepen excursies

Ga mee op pad naar de Borromeïsche eilanden die gelegen zijn in Lago Maggiore. Deze natuurgebieden waren ooit verbonden met de welvarende familie Borromeo en staan vol met prachtige gebouwen met oud-Italiaanse architectuur en zijn gesierd door botanische tuinen. Ontdek de historische verhalen in een dag vol cultuur. 

Rondleiding Muren van Lucca (ong. 2 uur)

Inbegrepen excursies

Geniet van een rondleiding rondom en in de Muren van Lucca. Vandaag de dag zijn de muren gelegen in een groen park en je zult ze zowel van buitenaf als binnenin bewonderen. Loop langs de galerijen in de muur en zie de ruimtes waar vroeger de kannonen en munitie werd opgeslagen.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Luchthaventransfers zijn niet inbegrepen bij deze aanbieding.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Tinoleggio, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Tinoleggio-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Bij aankomst in Brindisi, Bari, Olbia, Cagliari en Milaan is het ook mogelijk een huurauto te boeken voor aanbiedingen zonder vlucht.

Bestemmingen

Welkom aan... het Lago Maggiore!

In het noorden van Italië, in de regio Piëmont, ligt het idyllische Lago Maggiore. De bekende en prestigieuze Borromeo familie investeerde in de charmante dorpjes rond het Lago Maggiore en bouwde kerken, villa's en fantastische tuinen.
 
Vandaag de dag kunt u al die rijkdom bezoeken terwijl u geniet van de prachtige uitzichten op en rond het meer. Vergeet ook niet om het Isola Bella, het klooster van Santa Caterina del Sasso, het Isola dei Pescatori of het Isola Madre te bezoeken ... Perfect om culturele en natuurlijke ontdekkingen te combineren!

Welkom in... Toscane!

Welkom in de bakermat van de renaissance! We stellen je een uitzonderlijke reis voor in een regio met een wonderbaarlijke schoonheid. Firenze, de hoofdstad van Toscane, werd uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed en is bekend om haar musea, monumenten, architectuur en de lekkerste keuken van het land!

 

Neem vervolgens de ‘via’-wegen uit de Romeinse tijd tot in Certaldo, een overblijfsel van de Etruskische beschaving, en Volterra, een prachtig bewaarde middeleeuwse stad. Siena is een onvergetelijke stad die een bezoekje meer dan waard is, en het dorpje Bagno Vignoni is dan weer bekend om haar warmwaterbronnen met een helende werking op lichaam en geest.

 

Daarnaast zijn natuurlijk de glooiende heuvels bedekt met wijngaarden, de prachtige valleien en de eindeloze vergezichten een karakteristiek van Toscane ... Kom met ons op ontdekking in deze gevarieerde streek en laat je charmeren door la dolce vita!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 5 of 6 nachten door Noord-Italië