Fly & Drive Israel - De ontdekking van het Heilige Land - Tel Aviv - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek op een onvergetelijke reis door het oude Israël en bezoek de grootste steden van het land
  • Haal uw huurauto op bij aankomst op de luchthaven en reis op uw eigen tempo
  • Overnacht in elegante hotels op basis van ontbijt
  • Deze tour door Israël is een once in a lifetime avontuur - wacht dus niet langer

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Israël

Ontdek heilige steden en trotseer mystieke woestijnen. Deze roadtrip door Israël neemt u mee door het 'beloofde land' in het Midden Oosten. Geen land ter wereld speelt al zo lang een rol in de geschiedenis als Israël. Hier bevinden zich heilige plaatsen van Joden, Christenen en Moslims en vindt u ruïnes uit Oudtestamentische, Romeinse en Ottomaanse tijden.

Israël is een uitgelezen land voor een archeologisch avontuur omgeven door een verrassende natuur. Deze reis is er één uit duizenden. 

Reisbeschrijving

Dag 1: Tel Aviv
Aankomst op de internationale luchthaven Ben Gurion waar u uw huurauto in ontvangst neemt. Breng een bezoek aan de Rothschild-boulevard en ontdek het leven in Tel Aviv, de Bauhaus-architectuur, de restaurants, de prachtige bomen, het Franse instituut, de kiosken en het standbeeld van Meir Dizengoff te paard. Dit is dezelfde plaats waar David Ben Gurion de onafhankelijkheid van de staat Israël verklaarde.
Check-in in uw hotel en overnachting in Tel Aviv.

Dag 2: Tel Aviv / Meer van Galilea
Vertrek vroeg in de ochtend en breng een kort bezoek aan de oude stad Jaffa, het oude deel van de stad Tel Aviv en de oude haven.
Vervolgens rijdt u door naar Caesarea langs de kustweg, de havenstad aan de Middellandse Zeekust, gebouwd door Herod. U kunt een bezoek brengen aan het theater en de renbaan. 
Ga verder naar Haifa, voor een panoramische sightseeing tour van de stad, en bezoek het Baha'i Shrine, de Perzische Tuin, het Karmelgebergte en de Baai van Haifa.
De volgende plaats is San Juan de Acre. U heeft vrije tijd voor de lunch en kunt een bezoek brengen aan het oude beroemde kasteel van de Kruisvaarder en de middeleeuwse vestingwerken.
Aankomst en check-in in een kibboets in Galilea. 
Dag 3: Meer van Galilea
Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan de kibboets om deze specifieke manier van leven te begrijpen. Vertrek vervolgens naar de stad Safed ("Tsfat" in het Hebreeuws): Hoge plaats van studie van de Kabbalah met zeer mooie middeleeuwse synagogen en een schilderachtig gebied van kunstenaars. Bezoek een van de belangrijkste synagoge van de zestiende eeuw. Geniet van een lunch in Tiberias en ga verder naar Capernaum, de geadopteerde stad van Jezus, om de ruïnes van het huis van San Pedro en de synagoge te bewonderen.
Overnachting in de kibboets in Galilea.

Dag 4: Meer van Galilea / Jeruzalem
Na het ontbijt, reist u verder naar Nazareth. Bezoek het huis waar Jezus zijn jeugd met Maria en Jozef heeft doorgebracht. Breng vervolgens een bezoek aan de Basiliek van de Aankondiging en reis door de Jordaanvallei naar Jericho, de oudste stad ter wereld. Geniet van een prachtig panorama over de Berg der Verleidingen en stop voor een lunchpauze. 
Ga verder richting Jeruzalem en geniet vanaf de Scopusberg in Jeruzalem ten noordoosten van de oude stad, van een schitterend zicht.
Overnachting in Jeruzalem.
Dag 5: Jeruzalem / Masada / Jeruzalem
Na het ontbijt kunt u zwemmen en drijven in het zoute water van de Dode Zee of genieten van de spafaciliteiten van het hotel. Breng een bezoek aan het Masada's fort bovenop een gigantische klif. Met zijn 2000 jaar oud is het het grootste kasteel gebouwd door koning Herodes. Een kabelbaan brengt u naar de top om paleizen, pakhuizen, woonwijken en het indrukwekkende versterkte systeem te ontdekken. U zult een van de meest fascinerende panorama's over de Judese woestijn kunnen bewonderen. Ga vervolgens naar Qumran, waar de beroemde manuscripten van de Dode Zee werden ontdekt.
Overnachting in Jeruzalem.

Dag 6: Jeruzalem / Bethlehem / Jeruzalem
Na het ontbijt kunt een bezoek brengen aan de kleurrijke en geparfumeerde markt van Machane Yehuda, waar u uzelf kunt onderdompelen in het hart van een authentieke oosterse souk. Ga door naar Yad Vashem, het gedenkteken voor de zes miljoen Joden die in de Holocaust zijn gedood. 
Ga vervolgens naar de Olijfberg om het panorama over Jeruzalem te bewonderen. Uitkijkend over de oude stad, is de berg bedekt met olijfbomen, begraafplaatsen en kerken, die de gebeurtenissen van het leven van Jezus herdenken.
Bezoek de tuin van Gethsemane en zijn olijfbomen uit de tijd van Christus. In de namiddag gaat u verder naar Bethlehem om de Geboortekerk te bezoeken en een uitzicht op de herdervelden te bewonderen.
Overnachting in Jeruzalem.
Dag 7: Jeruzalem
Na het ontbijt kunt u een bezoek brengen aan het beroemde parlementsgebouw Knesset. Ga door naar het Israël museum en bewonder de Schrijn van het boek met de beroemde Dode Zee-rollen, en breng daarna een bezoek aan het prachtig gerenoveerde Model van de Herodische stad Jeruzalem, daterend uit de tijd van de Tweede Tempel.
Bezoek een van de poorten naar de ommuurde oude stad om de vernieuwde Joodse wijk, de Westelijke Muur, het tempelgebied en de kleurrijke bazaars te bezichtigen. Loop langs de Via Dolorosa en de Kruisweg, eindigend in de Heilige Grafkerk. 
Ga verder naar Zion en breng een bezoek aan het graf van koning David, de kamer van het laatste avondmaal en de Abdij Van Dormition. 
Overnachting in Jeruzalem.

Dag 8: Jerusalem / Vertrek
Na het ontbijt rijdt u terug naar Tel Aviv waar u uw huurauto inlevert op de internationale luchthaven en u klaarmaakt voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Tijdens de volledige rondreis verblijft u in Classic Kamers op basis van ontbijt.

Uw hotels tijdens de roadtrip (of vergelijkbaar):
Tel Aviv / 1 nacht - Hotel Prima City Tel Aviv
Meer van Galilea / 2 nachten - Kibbutz Ginnosar
Jeruzalem / 4 nachten - Prima Kings Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. U kunt uw huurauto in ontvangst nemen op de luchthaven.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek Israël dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Tel Aviv.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 10°C max : 18°C
Feb
min : 10°C max : 18°C
Mrt
min : 12°C max : 19°C
Apr
min : 14°C max : 23°C
Mei
min : 17°C max : 25°C
Jun
min : 21°C max : 28°C
Jul
min : 23°C max : 29°C
Aug
min : 24°C max : 30°C
Sep
min : 23°C max : 29°C
Okt
min : 19°C max : 27°C
Nov
min : 15°C max : 23°C
Dec
min : 11°C max : 19°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Classic Kamer
Ontbijt
Huurauto categorie C
Bijstand op de luchthaven van Tel Aviv

Niet inbegrepen in de prijs:
Persoonlijke uitgaven
Fooien
Drankjes en maaltijden niet vermeld in het programma
Excursies niet vermeld in het programma


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. OF Speciale annuleringsvoorwaarden: 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fly & Drive Israel - De ontdekking van het Heilige Land