Elegance Luxury Executive Suites Zakynthos 5* - Zante - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Elegant hotel met luxueuze suites, een strakke, minimalistische inrichting en een schitterend zicht op zee
  • Gelegen op een rustige, ongerepte plek in het pittoreske dorpje Tragaki, op slechts 8 kilometer van Zakynthos Stad
  • En ook... Geniet van een verblijf in een suite en word wakker met een prachtig uitzicht op zee of kies voor een privézwembad!

Welkom op ... Zakynthos!

Op zoek naar een zonnige vakantie? Het mooie eiland Zakynthos aan de westkust van Griekenland staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. De prachtige stranden zijn de hoofdattractie van het eiland, samen met de bedreigde Caretta Caretta-schildpadden, die sommige van deze stranden uitkiezen om hun eieren te leggen.

Het dorp Tragaki ligt in een van de mooiste gebieden van het eiland Zakyntos, vol met weelderige olijfgaarden. U kunt er genieten van een panoramisch uitzicht over het eiland en de blauwe Ionische zee en van een vredige omgeving. Sommige stranden in de buurt zijn rustige zandstranden met helderblauw water, waar u lekker kunt bruinen onder de Griekse zon en u kunt laten meevoeren met het geluid van de golven. Gaat u mee?

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse
Welkom in het Elegance Luxury Executive Suites Zakynthos 5*, een nieuw en modern resort, verscholen in een rustig dorpje op een eiland dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, dat ultieme luxe en gastvrijheid biedt.

Het heeft slechts 22 suites, stuk voor stuk onberispelijk, met een strak en minimalistisch design, maar toch met alle luxe die u zich maar kunt wensen. Iedere suite heeft een eigen indoor verwarmde jacuzzi en een gemeubileerd balkon met adembenemende uitzichten.
De service en het eten hier zijn uitstekend - er wordt alles op alles gezet om uw verblijf onvergetelijk te maken!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Suite, Elegance Suite of Superior Suite
  • Fles wijn en fruitmand in de kamer bij aankomst

Deluxe Suite (54 m²)

Deze prachtige suites beschikken over een luxe woonkamer met een jacuzzi, een slaapkamer met een kingsize bed, een bureau en een ruime badkamer. U profiteert tevens van luxe badkamervoorzieningen, badjas en slippers, schoonmaakservice (2 keer per dag). De nieuwste technologische snufjes maken het geheel af en creëren een rustgevende sfeer van pure elegantie, waarbij het de gasten aan niets ontbreekt.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Elegance Suite (50 m²)

Deze ruime suite beschikt over een luxe woonkamer met een jacuzzi, een slaapkamer met een kingsize bed of 2 aparte bedden en een echt grote badkamer met douche en bad. Gasten kunnen genieten van een geweldig panoramisch zeezicht.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Superior Suite (50 m²)

Deze suite heeft een luxe woonkamer met jacuzzi, een slaapkamer met een groot bed, een ruime badkamer en een privézwembad. Een verblijf vol luxe en elegantie.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Uw ochtenden op Zakynthos starten met een lekker ontbijt, inbegrepen in dit aanbod. Optioneel en met bijbetaling kiest u in de tweede stap van uw reservering voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Laat u vervoeren door de verrukkelijke smaken van het verfijnde restaurant Ambrosia en de unieke en vernieuwende dranken en cocktails in de moderne Cosi-bar in de lobby. Na een duik in het zwembad kunt u ook lekker lunchen in de Blue Horizon Pool Bar, met zicht op de Ionische Zee. Geniet van een romantisch diner bij kaarslicht met op de achtergrond de magische kleuren van de zonsondergang en de perfecte muziek om deze onvergetelijke ervaring volledig te maken.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 30% korting op spabehandelingen per persoon per verblijf
Behalve het buitenzwembad met panoramisch uitzicht, biedt het hotel ook massages en  schoonheidsbehandelingen, privézeiltochten, duiken en snorkelen aan. De conciërge doet zijn uiterste best om elke wens in vervulling te laten gaan. Indien u bepaalde excursies wenst of specifieke verzoeken heeft, aarzel dan niet om hiernaar te vragen. Profiteer zeker van de spa: u krijgt 30% korting!

Extra opties

Boottocht (semi-privé excursie)

Extra opties
Deze boottocht begint bij de kleine, pittoreske haven van Agios Sostis, die middels een houten brug verbonden is met het eiland Cameo. Ook zult u kennis maken met de Caretta Caretta zeeschildpadden in hun natuurlijke omgeving, in de baai van Laganas.

Hierna gaat u richting het zuidwesten van het eiland waar adembenemend mooie landschappen op u wachten. Van torenhoge witte kliffen die in de smaragdgroene zee lijken te storten, tot grotten die omgeven zijn door azuurblauw water, u gaat uw ogen uitkijken. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid om een duik in de zee te nemen!

Om in traditionele stijl te eindigen, nodigen we u uit om deel te nemen aan een kleine kookworkshop in een lokale taverne. U leert de geheimen van de lokale gerechten kennen, waaronder de bekende Tzatziki. Daarna zult u genieten van een heerlijke lunch die bestaat uit verschillende mezzes (kleine gerechtjes).

Deze excursie is een unieke en onvergetelijke ervaring!

NB: Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar per excursie in verband met de speedboot waarmee de boottocht plaatsvindt en waar plek is voor maximaal 7 personen.

Praktische informatie:
- Deze excursie vindt plaats op woensdagen en is exclusief voor leden van Voyage Privé
- Duur: boottocht van 3 uur en een stop bij de taverne (in totaal ongeveer 6 uur, tussen 10.00 en 18.00 uur)
- Mee te nemen: strandkleding, strandlaken of handdoek, zonnebrandcrème en een hoed of pet
- Aantal personen per excursie: minimaal 4, maximaal 7
- Als het minimum aantal personen niet gehaald wordt, zal onze partner u proberen samen te voegen met andere klanten, u een alternatieve excursie aanbieden zonder annuleringskosten te rekenen, of u het volledige bedrag van de excursie terugbetalen.

Inbegrepen in de prijs:
Transfers van en naar uw hotel, begeleiding van een Franstalige gids tijdens de excursies, de lunch (exclusief drankjes) en een kleine kookworkshop.
De lunch bestaat uit: tzatziki, Griekse salade, saganaki, moussaka, pastitsio, kokinisto, fruit en water.

... verder lezen

Ontdek het eiland Zakynthos

Extra opties
De excursie begint in het centrum van Zakynthos met een bezoek aan de kerk van Agios Dionysos, gebouwd ter ere van de beschermheilige van het eiland. Hierna beklimt u de groene heuvel Bochali waar u kunt genieten van het panoramische uitzicht en een bezoek kunt brengen aan de Middeleeuwse citadel. Tijdens het vervolg van de excursie ontmoet u de dorpelingen van Kalithea en leert u meer over olijfolie en andere lokale producten. Een plezier voor uw zintuigen!

Vervolgens ontdekt u de prachtige kustlijn van het eiland, en duikt u in de geschiedenis in het dorp Anafonitria waar het klooster van Agios Dionysos staat. Na dit culturele bezoek is het tijd om uw smaakpapillen te verwennen door traditionele gerechten te proeven bovenop de hoge kalkrotsen.

De excursie zal eindigen met een bezoek aan diverse typische en pittoreske dorpjes en met een duik in het kristalheldere water van de regio Keri in het zuidwesten van het eiland.

Deze ontdekking van Zakynthos is een onmisbare excursie tijdens uw bezoek aan het eiland en zal ongetwijfeld een onwisbare indruk op u maken!

Praktische informatie:
- Deze excursie vindt plaats op dinsdagen en is exclusief voor leden van Voyage Privé
- Duur: hele dag (van ongeveer 8.00 tot 18.00 uur)
- Aantal personen per excursie: minimaal 10, maximaal 16
- Als het minimum aantal personen niet gehaald wordt, zal onze partner u proberen samen te voegen met andere klanten, u een alternatieve excursie aanbieden zonder annuleringskosten te rekenen, of u het volledige bedrag van de excursie terugbetalen.
- Kinderen en baby’s zijn welkom op deze excursie, baby’s dienen echter bij hun ouders op schoot te zitten

Inbegrepen in de prijs:
Transfers van en naar uw hotel en een Franstalige gids.

Niet inbegrepen in de prijs:
Lunch en drankjes

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Ontdek het mooie eiland in alle vrijheid door te kiezen voor een huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of categorie B (type Fiat Panda, Citroen C3, Lancia Y, Skoda Fabia, Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de hele duur van uw verblijf. Deze huurauto kunt u optioneel bijboeken met toeslag als u een aanbieding met vlucht bij ons boekt.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Ligging

Tragaki, Tragaki, 29100, Griekenland

De afstand tussen de luchthaven van Zante en uw hotel bedraagt ongeveer 13 km.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 22
Check-in: 14:00 uur
Check-out: 12:00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€ 4,00 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Versneld in- en uitchecken
  • Excursiebalie
  • Ticketservice
  • Bagageopslag
  • Conciërgeservice
  • Persoonlijk in- en uitchecken
  • Was- en strijkfaciliteiten

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Verwarming
  • Gemeubileerd balkon met mooi uitzicht
  • Satelliet-tv
  • Strijkplank
  • Telefoon
  • Eigen indoor verwarmde jacuzzi
  • Badjassen, slippers en sandalen
  • Haardroger
  • Kwaliteitstoiletartikelen
  • Zwembadhanddoeken
  • Nachtverlichting

Activiteiten bij het hotel:

  • Restaurant
  • Café-bar
  • Zwembadbar
  • Massages & schoonheidsbehandelingen
  • Buitenzwembad met ligstoelen & parasols
  • Wifi

Uw optionele huurauto

Wanneer u voor de optionele huurauto heeft gekozen, vindt u hieronder de overeenkomstige voorwaarden:
- Huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda, Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of van categorie B (type Fiat Panda, Citroën C3, Lancia Y, Skoda Fabia of Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de volledige duur van uw verblijf.
NB: de reservering van een voertuig garandeert de levering van een van de auto’s op de lijst of gelijkwaardig. Het is niet mogelijk om een bepaald model te reserveren.
- Minimumleeftijd: 21 jaar voor categorie A en categorie B
- De bestuurder moet verplicht over een geldig rijbewijs beschikken dat minstens 12 maanden oud is.
- Een borg van €400 contant of per creditcard is nodig.

De prijs is inclusief:
- onbeperkte kilometers - belastingen
- CDW (schadeverzekering)
– (behalve voor schade aan chassis en banden*)
- FDW  (volledige schadeverzekering)
- Diefstalbescherming

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering:
Alle ‘huurders’ en bestuurders van Autocandia SA zijn verzekerd voor :
1. Overlijden of verwondingen van een derde
2. Materiële schade van een derde
3.  Brandschade Diefstal en schade veroorzaakt door derden en vandalisme (politierapport vereist) *
* De schadeverzekering is inbegrepen onder de voorwaarde dat de bestuurder de verkeersregels volgde.

In bepaalde gevallen (besturen van de auto na alcoholgebruik, overtreding bij een verkeerslicht of een keermanoeuvre op een snelweg), is de bestuurder zelf volledig aansprakelijk voor de schade veroorzaakt aan de auto.
- 24-uurs pechservice. Wisseling van de auto binnen de 48 uur bij ongeval of pech.
Ongevallen en botsingen moeten binnen de 24 uur gerapporteerd worden.
- Extra bestuurder
- Wegenkaart van de bestemming

De prijs is exclusief:
- Bijkomende diensten die ter plaatse te betalen zijn: banden- en chassisverzekering (€ 3 + 24% BTW per dag) ; kinderzitje (€ 3 per dag) ; gps ( € 6 per dag + 24% BTW), Wifi (€ 7 per dag)
- Bij nalatigheid doordat u de foute brandstof gebruikt voor de huurauto, wordt u hiervoor verantwoordelijk gehouden en dient u de benodigde reparatie die hiervan het gevolg is, te betalen. Het reeds betaalde bedrag voor een volle tank brandstof is niet overdraagbaar op een vervangend voertuig.
- In geval van verlies van sleutels of afstandsbediening wordt een toeslag in rekening gebracht.
- Brandstof : De auto wordt met een volledige tank geleverd, en dient met een lege tank teruggebracht te worden. De brandstofkosten dienen vervolgens bij het terug brengen van de huurauto betaald te worden.
- Brandplekken door een sigaret en schade aan de velgen of aan het dak (binnenzijde) kunnen niet worden gedekt door de verzekeringen. Dergelijke schade moet gerapporteerd worden tijdens de teruggave. Een toeslag zal in rekening worden gebracht.
- Administratieve overtredingen / sancties die het gevolg zijn van een verkeersovertreding tijdens de huurperiode, dienen ter plaatse te worden betaald door de huurder.

Belangrijk:
-Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (volgens de voorwaarden van de verhuurder).
-Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditcard op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Indien u een debetkaart heeft, is het afsluiten van een allriskverzekering ter plaatse verplicht. We raden u aan om voor uw vertrek informatie te vragen bij uw bank om zeker te zijn dat uw kaart onder het type creditcard valt.
-Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt, behalve wanneer zo’n verzekering reeds inbegrepen is in de aanbieding. Dit bedrag zal gedebiteerd en vervolgens teruggegeven worden wanneer u de auto terugbrengt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.
-Ophalen en terugbrengen van de huurauto op de luchthaven of in de buurt daarvan. Meer informatie vindt u in uw reisdocumenten.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Elegance Luxury Executive Suites Zakynthos 5*