Luxe Finse Vakantie - Rovaniemi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek twee kanten van Finland: de unieke hoofdstad en de afgelegen wildernis in de buurt van Rovaniemi (de "officiële" thuisstad van Santa Claus)
  • Daartussen springt u op de VR Nachttrein van Helsinki naar Rovaniemi, waar u overnacht in een comfortabel privéwagon
  • Een unieke ervaring in een luxueuze  design boomhut in Lapland

Welkom in... Finland

Finland is een zeldzaam paradijs in het noorden, waar u een uniek perspectief en een glimp van het dagelijkse leven zult krijgen. Ontdek een land waar er geschat voor elke twee mensen een sauna is, waar 10% van het land uit meren bestaat en waar iedere winter sneeuw uit de lucht valt als diamanten.

Helsinki
Een bruisende stad gelegen tussen bossen, meren, moerassen en rivieren. Helsinki is een verleidelijke en levendige stad met grote neoklassieke bouwwerken, pasteltinten en brede lanen. De natuur is alomtegenwoordig in de Finse hoofdstad maar u kunt er ook geweldig shoppen of genieten van heerlijke gebakjes.

Bezoek de pleinen en kathedralen en de legendarische eigentijdse designscène. De gastronomische kant van de stad bloeit ook, met een aanbod aan gezellige restaurants die lokale gerechten serveren. Ontdek de charmante sfeer van deze stad en geniet van de stijl van leven.

Rovaniemi
Rovaniemi is de hoofdstad van Lapland en de thuisbasis van Santa Claus. Bezoek het Santa Claus dorp en raak in de ban van het ontwerp van de stad. Er is een waaier aan winterse activiteiten beschikbaar, of u nu iets meer actief in de frisse lucht zoekt of gewoon wilt ontspannen!

U brengt 2 nachten door op een prachtige locatie op 10 minuten van Rovaniemi midden in het bos. De unieke boomhutten waarin u logeert zijn heel anders dan de boomhutten die u misschien als kind wel eens bouwde. Hier baadt u in luxe, design en elegantie. De warme, gezellige sfeer is typisch voor het Scandinacische interieur waarin veel wordt gewerkt met hout en zachte kleuren. De romantische sfeer en rustgevende geluiden maken dit een perfect verblijf voor degenen die willen genieten van puur natuur en op zoek willen gaan naar het Noorderlicht.

Reisbeschrijving

Dag 1: Helsinki
Bij aankomst op de luchthaven wordt u overgebracht met een privé transfer naar het hotel in Helsinki. Verblijf met ontbijt in Hotel Haven.

Dag 2: Helsinki - Rovaniemi
Privé transfer van het hotel naar het treinstation. Stap aan boord van de VR Nachttrein van Helsinki naar Rovaniemi en overnacht in een privé-compartiment voor 2 personen. Vertrek dag 2 om 23.00, aankomst op dag 3 om 11.00.

Dag 3-4: Rovaniemi
Collectieve transfer van het treinstation naar het hotel. Verblijf 2 nachten met ontbijt in het Arctic Treehouse Hotel.

Dag 5: Rovaniemi- Vertrek
Collectieve transfer van het hotel naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Hotel Haven 5* - 1 nacht in een Standaard Kamer op basis van ontbijt.
Uitgetest en aanbevolen door The Telegraph, Kylie Minogue en de Dalai Lama... Hotel Haven in Helsinki is het eerste hotel van de "Small Luxury Hotels of the World"-keten in Finland. Dit hotel straalt huiselijke warmte en een exclusief gevoel uit en biedt een uitstekende service. 

Ontdek de gezellige boetiekstijl van dit hotel met 137 perfect ingerichte kamers, een restaurant van hoge kwaliteit en een stijlvolle loungebar. De receptie is 24/7 geopend en het personeel staat voor u klaar met advies over lokale bezienswaardigheden en eetgelegenheden. Uw Standaard Kamer is een gezellige plek om te ontspannen na een dag vol avonturen in Helsinki.
VR Nachttrein van Helsinki naar Rovaniemi - 1 nacht in een Privéwagon zonder pension
Stap aan boord van de nachttrein en overnacht in een privécompartiment als u van Helsinki naar Rovaniemi reist. Een restaurantwagon is van vroeg in de ochtend tot laat in de avond geopend. Kijk naar de zonsopgang terwijl u geniet van uw eerste koffie. Uw privécompartiment beschikt over een bagageruimte, een stopcontact en een aangenaam bed voor een gegarandeerde comfortabele reis naar Helsinki. Er wordt niet voor ontbijt gezorgd.
Arctic Treehouse Hotel, Rovaniemi - 2 nachten in een Standaard Kamer op basis van ontbijt.
Welkom in het luxueuze comfort van het Arctic Treehouse Hotel, op slecht enkele kilometers gelegen van Rovaniemi. Deze magische plek wordt omringd door met sneeuw bedekte bomen en landschappen. Kies voor een unieke ervaring en verblijf in het nieuwe Arctic Treehouse Hotel. U verblijft in een mooie kamer, tussen de boomtoppen, met grote ramen die uitkijken op de weelderige natuur van Lapland. Wat een fantastische ervaring!

De kamers zijn prachtig ingericht volgense de typisch Scandinavische kunsten van design. Zachte tinten en veel houten zorgen voor een warm gevoel. Bij het hotel is een restaurant, een bar en u kunt van hieruit te voet naar het Santapark.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Extra opties

Kies een van onderstaande optionele excursies en haal nog meer plezier uit uw reis. In de volgende stap van uw boeking kan u deze opties tegen betaling bijboeken.

Natuurexcursie Lapland (juli - september, 9.30 tot 12.30, maandag - vrijdag)
Vertrek op ontdekking door de Finse natuur en ga bessen plukken en vissen vangen terwijl u geniet van de rust. U ontmoet uw gids en krijgt een gepaste outfit. Daarna vertrekt u per auto naar het bos vlak bij Rovaniemi. De ervaren gids leidt u naar wilde bessen en paddestoelen; afhankelijk van het seizoen kunt u braambessen, bosbessen, lingonbessen of veenbessen vinden. Na het plukken van deze superfoods is het tijd om te ontspannen en te smullen van lekkere traditionele pannekoeken. Werp uw lijn uit en probeer wat vissen te vangen voordat u terugkeert naar de stad.
(Duur ongeveer 3 tot 5 uur)
Middernachtzon ervaring ( juni - juli, 21.00 tot 24.00, op dinsdag, donderdag of zaterdag)
Begin uw avond met een rustgevende boottocht over de rivier Kemijoki. U vaart met een traditionele open rivierboot door het zomerse landschap. Terwijl u geniet van de mooie natuur om u heen maakt de gids een lekkere maaltijd voor u klaar. Net voor middernacht zult u naar de top van de Ounasvaara Fell rijden om van daaruit de middernachtzon en de nachtelijke natuur te bewonderen. Klink met een glaasje schuiwijn op de magische lichte nacht in Lapland. Nadien gaat u terug naar uw hotel.
(Duur 3 uur)
Drijven onder het Noorderlicht (alleen in september , dinsdag of donderdag)
Wie droomt er nu niet van het Noorderlicht? Deze exclusieve excursie geeft u de kans om op zoek te gaan naar het Noorderlicht vanuit een bootje. u dobbert met de boot op een privé-meer op ongeveer 30 minuten van Rovaniemi. U draagt een pak over uw kleren dat u volledig warm en droog houdt. Tevens drijft het pak ook dus u drijft in het pak op het wateren staart naar de hopelijk kleurrijke hemel.
(Duur 2,5 uur)

Noorderlicht avontuur  alleen in september, op woensdag of vrijdag)
De beste plek om het Noorderlicht te spotten is midden in de vrije natuur, tussen de eindeloze landschappen. U vertrekt met de auto en wandelt verder langs de rivier. Het is sowieso een prachtige, rustige plek maar eens het veelbesproken Noorderlicht verschijnt is het pas echt een magische plek. Wees een beetje geduldig en kijk goed uit, de aurora borealis kan plots verschijnen of weer even weggaan. Terwijl u wacht kan u de geur opsnuiven van het vuur en de worsten die errin gebraden worden. Dit is pas een typisch Finse ervaring!
(Duur 4 uur)

Aurora Borealis is een natuurfenomeen. Het kan dus niet gegarandeerd worden dat u dit spektakel ook daadwerkelijk te zien krijgt.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Bij annulering wordt deze aanbieding niet vergoed.

Inbegrepen in de prijs:
- 1 nacht in een Standaard Kamer in Hotel Haven, Helsinki
- 1 nacht in een privécompartiment op de VR Night Train van Helsinki naar Rovaniemi
- 2 nachten in een Standaard Kamer in het Arctic Treehouse Hotel, Rovaniemi
- Maaltijden volgens programma

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken  
- Persoonlijke uitgaven  
- Fooien  
- Optionele excursies 
- Bijkomende belastingen en verzekeringen  

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. U komt aan op de luchthaven van Helsinki en u vertrekt vanuit Rovaniemi. De treinreis tussen Helsinki en Rovaniemi is inbegrepen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Luxe Finse Vakantie