Arctic Circle Wilderness Lodge - Rovaniemi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Dompel uzelf helemaal onder in de ongerepte Finse natuur
  • Logeer in alle rust in een besneeuwd bos, ver weg van de stad
  • Ga op zoek naar het mythische noorderlicht
  • En ook... Ontdek de natuur zoals u die nog nooit gezien heeft dankzij de optionele excursies

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in... Lapland

Droomt u van een magische sfeer in een besneeuwd kader? Reis dan met ons mee naar Lapland en bewonder zijn onberispelijk witte landschappen. Deze fenomenale regio in Noord-Finland is de hele winter bedekt met een dikke laag sneeuw! Neem uw intrek in een lekker warme studio met grote ramen en bewonder de heldere sterrenhemel vanuit uw bed. Wie weet ziet u ook wel het noorderlicht! Trek de ongerepte natuur in en warm nadien uw spieren op in een traditionele Finse sauna. Eén ding staat vast: deze reis staat garant voor magische ervaringen! Liggen uw muts en handschoenen al klaar?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotel

Laat u betoveren door al de schoonheid die Fins Lapland voor u in petto heeft! Aan de rand van de poolcirkel wordt u ondergedompeld in het surrealistische landschap van de Arctic Circle Wilderness Lodge 3*.
Hier staat u een uniek verblijf te wachten in uniek ontworpen panoramische studio's!

De lodge wordt omringd door de prachtige stroomversnellingen van de Raudanjoki-rivier, het weelderige bos aan de kust en de ongerepte natuur.

Kwalitatieve faciliteiten, een romantische sfeer, onvergelijkbare rust en heerlijke gerechten...
De Arctic Circle Wilderness Lodge 3* is de perfecte vakantieplek om intens te genieten van een ongerepte natuur en om het magische noorderlicht te bewonderen!

Uw kamer

Geniet vanuit uw Panoramische Studio (ongeveer 16,5 m²) optimaal van de magie van het Hoge Noorden en de omliggende natuur.

Deze warme en comfortabele studio is de gedroomde uitvalsbasis tijdens uw verblijf in Lapland. Het ligt midden in de natuur en is voorzien van glazen wanden die een unieke ervaring en onvergetelijke panorama's bieden!
Het interieur is resoluut modern en geïnspireerd op de natuur. Bewonder de wilde schoonheid van Lapland zonder uw comfortabele huis te verlaten dankzij het enorme raam!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Voor een optimaal evenwicht tussen comfort en vrijheid, hebben wij speciaal voor u een verblijf in halfpension geselecteerd (exclusief drankjes). 

Geniet 's ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet. Uw diner wordt geserveerd in het gezellige kader van het hotelrestaurant.

Uw studio is uitgerust met een keukenhoek, waar u eenvoudig een snack of lunch kunt bereiden. De traditionele Lapse keuken haalt zijn inspiratie uit de omliggende natuur. In de restaurants van Rovaniemi kunt u proeven van lokale specialiteiten, zoals wilde vruchten, rendier, vis en wild.

Activiteiten

Excursies op sneeuwscooters, rendierritten, tochten met huskies, wandelen of een bezoek aan het dorp van de Kerstman... Er staan u enkele onvergetelijke ervaringen te wachten!
Na een lange dag in de sneeuw kunt u opwarmen in de sauna in het hoofdgebouw van de Arctic Circle Wilderness Lodge en genieten van uw inbegrepen 45 minuten durende privé saunasessie.
Voor Finnen is de sauna een plaats van ontspanning met vrienden en familie, evenals een plaats van lichamelijke en geestelijke ontspanning. De Arctic Circle Wilderness Lodge heeft een grote sauna aan de rivier voor maximaal 10 personen. Naast de sauna beschikt de lodge ook over een verwarmd zwembad met een spectaculair uitzicht op het omliggende landschap.
Bovendien zijn het gebruik van thermische kleding, ski's en sneeuwschoenen inbegrepen in deze aanbieding!

Extra opties

Sneeuwscootersafari, rendierboerderij en dorp van de kerstman - 6 uur

Extra opties
Tijdens deze sneeuwscootersafari rijdt u met uw eigen sneeuwscooter op de bospaden rond het dorp van de Kerstman. Onderweg stopt u op verschillende plaatsen om de prachtige winterlandschappen te bewonderen. Na de scootertocht bezoekt u de lokale rendierboerderij en ervaart u een korte maar opwindende tocht met een rendierslee (ongeveer 700 meter).
Nadien kunt u zich opwarmen in een typisch Lapse tipi, kota genaamd. Hier worden bessensap en koekjes geserveerd en ontdekt u de mysterieuze ceremonie van de poolcirkel en de oudste legende van Lapland. Na afloop wordt u beloond met het International Reindeer Driving Licence en het Arctic Circle Pass Certificate. 
U keert terug naar de Arctic Circle, waar een lunchbuffet wordt geserveerd in het dorp van de Kerstman. 
Na de lunch heeft u vrije tijd om de Kerstman te ontmoeten en zijn kantoor te bezoeken. 

Duur van het programma: 6 uur

Rijtijd op sneeuwscooters: ongeveer 1 uur en 30 tot 40 minuten
Tijd met de rendieren: ongeveer 1 uur
De tour is geschikt voor gezinnen met kinderen; de kinderen reizen in een slee getrokken door de sneeuwscooter van de gids. De gemiddelde snelheid is beperkt omwille van de veiligheids- en verkeersregels.
Twee volwassenen per sneeuwscooter.
Beschikbaarheid: van 01/12/2018 tot 31/03/2019, dagelijks van 9.00 tot 15.00u 
Onder voorbehoud van wijzigingen.

Sneeuwscootersafari in het poolcirkelbos - 2 uur

Extra opties
Tijdens deze sneeuwscootersafari rijdt u met uw eigen sneeuwscooter op de bospaden rond het dorp van de Kerstman. Onderweg stopt u op verschillende plaatsen om de prachtige winterlandschappen te bewonderen. 

Duur van het programma: 2 uur

Rijtijd op sneeuwscooters: ongeveer 1 uur en 30 tot 40 minuten
De tour is geschikt voor gezinnen met kinderen; de kinderen reizen in een slee getrokken door de sneeuwscooter van de gids. De gemiddelde snelheid is beperkt omwille van de veiligheids- en verkeersregels.
Twee volwassenen per sneeuwscooter.
Beschikbaarheid: van 01/12/2018 tot 31/03/2019, dagelijks om 12.00, 14.00 en 16.00u
Onder voorbehoud van wijzigingen.

Tocht met een hondenslee in de Arctic Circle Wilderness - 2 uur

Extra opties
De vriendelijke huskies heten u welkom in de lokale boerderij voor een wandeling in de Arctische woestijn. Na een korte presentatie met veiligheids- en rij-instructies, vertrekt u gedurende 1 uur met een hondenslee door het prachtige besneeuwde landschap.

2 volwassenen per slee.

Kinderen reizen met hun ouders in dezelfde slee.
Warm sap en koekjes worden na de reis geserveerd tijdens het verhaal van de boerderij.
Beschikbaarheid: dagelijks van 01/12/2018 tot 31/03/2019 van 9.30u tot 11.30u, en dagelijks tussen 14.00u en 16.30u van 01/12/2018 tot 09/01/2019. 
Onder voorbehoud van wijzigingen.

Het weer

Jan
min : -7°C max : -2°C
Feb
min : -8°C max : -2°C
Mrt
min : -5°C max : 1°C
Apr
min : 0°C max : 7°C
Mei
min : 5°C max : 15°C
Jun
min : 9°C max : 18°C
Jul
min : 11°C max : 21°C
Aug
min : 10°C max : 18°C
Sep
min : 6°C max : 14°C
Okt
min : 2°C max : 7°C
Nov
min : -1°C max : 2°C
Dec
min : -5°C max : -1°C

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.
Aantal kamers in het hotel: 15
Check-in: 16.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan
Speciale annuleringsvoorwaarden: voor alle reserveringen voor de maand december: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor alle andere reserveringen: bij annulering van 45 dagen of minder voor vertrek, zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel beschikt over:

  • Wifi
  • Parking
  • Pendeldienst

De kamers zijn uitgerust met:

  • Keukenhoek
  • Koelkast
  • Benodigdheden voor koffie en thee

Activiteiten bij het hotel:

  • Welzijnscentrum (met toeslag)
  • Sauna
  • Verwarmd zwembad

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven van Rovaniemi en uw hotel bedraagt ongeveer 19 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Tussenstop Verenigde Staten of Canada: Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een visum nodig.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Arctic Circle Wilderness Lodge