Club Med Punta Cana 4 Tridents 4* - Punta Cana - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek naar het einde van de wereld met deze all-inclusivedeal in Punta Cana
  • Geniet van een ruim aanbod activiteiten in het Club Med hotel: vliegende trapeze, yoga, trampoline, zeilen, kajak, peddelsurfen, circusschool en nog veel meer
  • Ga heerlijk zonnebaden op het strand dat 600 meter van het hotel ligt of geniet van een ontspannend moment onder volwassenen in de Oasis Zen zone
  • Vertrek op een leuke familievakantie en profiteer van een gratis verblijf en transfers voor kinderen tot 5 jaar

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

All-inclusivedeal !

Speciaal voor onze leden hebben onze reisexperts een geweldige deal onderhandeld. We bieden u niet alleen een verblijf aan in een excellent hotel, maar ook zijn uw vluchten, luchthaventransfers, en maar liefst 23 kg ruimbagage per persoon inbegrepen! Pak snel uw koffers in en profiteer van dit onweerstaanbare aanbod!

Welkom in ... Punta Cana !

Paradijselijke stranden en een uiterst idyllische omgeving ... Zin om uw dromen te laten uitkomen? Reis dan met ons mee naar de Dominicaanse Republiek voor een magische vakantie in een weelderig groen paradijs. Laat u meeslepen door de unieke sfeer die Punta Cana voor u in petto heeft!

Punta Cana is een stad in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek, bekend om zijn gouden zandstranden en azuurblauwe zee. Het tropische klimaat zorgt voor aangename temperaturen zodat u heel het jaar door kunt genieten van dit stukje paradijs. Kom met ons mee en laat u betoveren door deze magische plaats!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf, maaltijden en transfers voor kinderen tot 5 jaar die een kamer delen met twee volwassenen (exclusief lidmaatschapskosten € 20)
Het belooft een betoverende vakantie te worden in de Dominicaanse Republiek wanneer u logeert in het Club Med Punta Cana 4 Tridents 4*. Langs een prachtig stukje strand aan de Dominicaanse kust wacht u een buitengewoon verblijf rijk aan activiteiten. 
Wandel door de tropische bloementuinen van het resort of begraaf uw voeten in het warme zand van het strand dat op slechts 600 meter van het hotel ligt.

Ook kunt u zichzelf uitdagen voor een les zeilen of peddelsurfen en nadien bijkomen in de spa van het resort. 
Met een geweldige all-inclusiveformule, een centrum voor yoga en zelfs een eigen circusschool, heeft het Club Med Punta Cana zoveel te bieden dat u deze vakantie absoluut niet mag missen!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Familiekamer

Superior Familiekamer (34 m²)

Logeer in een kleurrijk huisje te midden van een weelderige natuur, typerend voor de Dominicaanse Republiek, en kies om te overnachten in een Superior Familiekamer. Uw verblijf met uw gezin aan het andere eind van de wereld staat helemaal in het teken van comfort dankzij de grote woonruimte die makkelijk kan worden omgetoverd to een aparte kamer voor de kinderen. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
1 Baby
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen
+
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
Voor een 100% zorgeloos verblijf profiteert u bij deze aanbieding van een all-inclusiveformule

Als u houdt van gastronomie zullen de twee hoofdrestaurants Le Samana en l'Hispaniola u niet teleurstellen. 
Vlak bij de bar vindt u restaurant Le Samana, recent gerenoveerd en heringericht, waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner in een warme omgeving. U krijgt de kans om te proeven van een internationale keuken in de vorm van een buffet waarbij ook uw smaakpapillen mee op reis gaan. 
Wenst u graag al uw zintuigen te verwennen? Vanaf het terras van restaurant l'Hispaniola heeft u een adembenemend uitzicht op het azuurblauwe water van de lagune terwijl u geniet van heerlijke gerechten. Wat wenst u nog meer?

De avonturiers en durvers worden uitgenodigd in L'Indigo Beach Lounge in een dromerige atmosfeer. Proef van het geheel nieuwe concept 'Zee, zon en vuur' vlak aan het water. Aperitiefjes met als thema de zee en lekkere gerechten bereid op een houtvuur, dit wordt een totale en verrassende ervaring! 

Ten slotte kunt u gezellige momenten doorbrengen onder vrienden of met familie in een van de 4 bars van het resort!

De all-inclusive formule omvat:
- Gastronomie: alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijt, lunch, snack, diner). Club Med biedt een brede selectie van gevarieerde buffetten en specialiteitenrestaurants met bediening aan tafel.
- Bar en snacks: u heeft de hele dag toegang tot de bar en snackservice. Een beetje honger, zin in een verfrissend drankje of iets om op te warmen ... de bar voldoet aan al uw wensen.
- Sport en activiteiten: Sport staat centraal in de Club Med-ervaring. Het is inbegrepen in uw verblijf en u heeft keuze te over. U heeft toegang tot hoogwaardige infrastructuren en leert van G.O®-experts over hun vakgebied.

... verder lezen

Activiteiten

Wie denkt aan Club Med, denkt aan een vakantie boordevol activiteiten en plezier! 

Na het uitpakken van uw koffers kunt u als eerste een verfrissende duik nemen in het zwembad. Dit zoetwater zwembad, in het hart van het resort, wordt u favoriete plek deze vakantie. In Club Med wordt ook altijd aan de kleintjes gedacht en het resort beschikt dus ook over een kinderbad speciaal voor hen voorzien.

De sportievelingen zullen zich absoluut niet vervelen met een waaier aan avontuurlijke en leuke activiteiten zoals kajakken, peddelsurfen, kitesurfen, zeilen, duiken, golf, boogschieten en fitness. Als u het liever wat rustiger aan doet, kunt u zich terugtrekken voor enkele ontspannende uurtjes in de Club Med Spa by L'OCCITANE. De Provençaalse geuren van dit schoonheidsmerk nemen ongetwijfeld meteen al uw zorgen weg. 

Ook de kinderen worden zoals gezegd niet vergeten dankzij de vele verschillende kinderclubs. Van 4 maanden tot 17 jaar, er zijn activiteiten en programma's voor iedereen! Nadat ze de sfeer van Dominicaanse Republiek hebben opgesnoven, kunnen ze zich helemaal uitleven met een partijtje tennis, hockey of circus!

Wilt u echt een unieke ervaring opdoen? Profiteer dan van het exclusieve concept Club Med CREATIVE by Cirque du Soleil en ontdek dat het circus zelfs koning is tot in de Dominicaanse Republiek! Onder begeleiding van een team leraren en artiesten van het Cirque du Soleil kunt u zelf kiezen uit een aanbod van recreatieve acrobatische en artistieke activiteiten geïnspireerd door de circuskunsten. Tussen bungee jumpen, luchtacrobatiek, vliegende trapeze en jongleren; u zult niet weten wat eerst te kiezen! 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

De vluchten zijn inbegrepen in deze aanbieding, daarom kunt u niet zelf uw vluchttijden kiezen. Deze aanbieding beschikt over speciale vluchten die alleen vanuit Parijs-Orly (code: ORY) vertrekken. 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, daarom kan het zijn dat u vroeg bij uw hotel aankomt. U kunt te allen tijde bij aankomst bij de receptie vragen of uw kamer al beschikbaar is.

Vluchttijden:
Heenvlucht: u stijgt op in Parijs om 10.00 uur en landt in Punta Cana om 17.15 uur. U maakt een tussenlanding op de luchthaven van San Salvador op de Bahama's (aankomst om 13.45 uur, opstijgen om 14.45 uur).
Terugvlucht: u stijgt op in Punta Cana om 18.50 uur en landt in Parijs om 08.25 uur.


De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij Air Caraïbes, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.


Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor wijzigingen in de vluchttijden of voor een late vlucht op uw eerste dag of een vroege vlucht op uw laatste dag.

Uw bagage

Dankzij deze aanbieding profiteert u van 23 kg ruimbagage die is inbegrepen bij uw vluchten.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven van Punta Cana en het hotel zijn inclusief.

Het weer

Jan
min : 19°C max : 29°C
Feb
min : 19°C max : 30°C
Mrt
min : 20°C max : 29°C
Apr
min : 21°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 30°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 22°C max : 31°C
Aug
min : 23°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 21°C max : 30°C
Dec
min : 20°C max : 30°C

Ligging

APT POSTAL 106 HIGUEY, Punta Cana, Dominicaanse Republiek

De afstand tussen de luchthaven van Punta Cana en uw hotel bedraagt 5 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 631
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 10.00 uur (sleutels kamer terugbrengen), 15.00 uur (vertrek)
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Opmerkingen: De Caribische kust kan willekeurig worden beïnvloed door de aanwezigheid van Sargassum wieren.

* Voor iedere eerste inschrijving bij Club Med®, dient u een verplichte toelage van € 20 per persoon te betalen. Als u al lid bent van Club Med® of lid was in het verleden, kunt u onze contact opnemen met onze klantenservice voor een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van deze lidmaatschapskosten, indien u met bewijs kan aantonen dat u lid bent of was. 


Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Babysitdienst
  • Wifi
  • Receptie
  • Conciërge
  • Was- en strijkservice
  • Babyhoek met plaats voor flessenvoeding te bereiden
  • Restaurants
  • Bars

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Telefoon
  • TV
  • Strijkbenodigdheden
  • Kluis
  • Wifi
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Haardroger
  • Make-upspiegel
  • Toiletartikelen ( shampoo, douchegel, crème)

Activiteiten bij het hotel*:

  • Duiken (buiten het hotel)*
  • Duikfles*
  • Zeilschool
  • Kajakken
  • Kitesurfen*
  • Peddelsurfen*
  • Verhuur van waterski boot en/of Wakeboard*
  • Gigantisch peddelsurfen
  • Boogschieten
  • Danslessen
  • Fitness
  • Golfschool**
  • Club Med CREATIVE by Cirque du Soleil
  • Pickle ball
  • Activiteiten in het zwembad
  • Zwembad
  • Zwembad van Club Med spa
  • Kinderbad
  • Petit Club Med® (2 tot 3 jaar)*
  • Baby Club Med® (4 tot 23 maanden)* (dienst en plaats in de babyclub te reserveren voor vertrek naar CLUB MED)
  • Mini Club Med® (4 tot 10 jaar)
  • Club Med Passworld® (11 tot 17 jaar)
  • Pyjama Club®*
  • Spa voor adolescenten*
  • Tennis
  • Hockey
  • Circusschool
  • Spa Oasis Zen (exclusief voor volwassenen)
  • Excursies (tochten met een buggy, death ride)*
  • Club Med Spa-arrangementen door L'OCCITANE*
  • * met bijbetaling
  • ** green fee op voorhand te reserveren met bijbetaling

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Club Med Punta Cana 4 Tridents 4*