Landschappen en rivieren van China - Shanghai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de bruisende steden van China: Shanghai, Peking, Chongqing en Xi'an
  • Geniet van een 4* riviercruise gedurende 3 nachten over de majestueuze Yangtze
  • Laat u verbazen door de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van het land
  • Logeer onderweg in 4 of 5* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... China

Shanghai

Deze wereldbekende metropool trekt steeds meer de aandacht als de meest invloedrijke economische, financiële en culturele stad van het land met technologische en wetenschappelijke innovatie. De stad ligt aan de Yangtze rivier en is het toonbeeld van het moderne China met indrukwekkende wolkenkrabbers, een multiculturele sfeer en een unieke glamour.

Bezoekers vinden hier de perfecte combinatie tussen moderniteit en traditie, tussen de westerse en oosterse cultuur. De hypermoderne architectuur staat vlak naast de oude Shikumen-stijl. Een bezoek aan Shanghai wordt er eentje om nooit te vergeten!

Yantze-rivier

De langste en mooiste rivier van China meandert door spectaculaire landschappen en langs verborgen pareltjes. Tijdens een cruise over de Yantze rivier, bewondert u de meest groene en duizelingwekkende panorama's, dramatische rotsen en glinsterend water.

Maar er is meer, deze rivier neemt u ook mee diep in de geschiedenis en tradities van het land van zijn bron in de Qinghai provincie tot aan de Oost-Chinese Zee zo'n 6500 km verderop, een natuurlijke verdeling van het land in noord en zuid. Een ervaring die u niet mag missen!

Xi'an

De oostelijke halte van de Zijderoute en de thuishaven van het bekende Terracottaleger van de Qin Dynastie... Xi'an is wereldbekend dankzij zijn rijke geschiedenis van meer dan 3000 jaar oud, waarvan meer dan 1100 jaar als hoofdstad van de oude dynastieën. Het historische erfgoed is de reden waarom bezoekers naar hier komen, met tal van culturele sites in de stad, maar de bruisende sfeer en gezelligheid is waarom u zeker wilt terugkomen!

Peking

U weet natuurlijk dat Peking de hoofdstad is van China, maar wist u ook dat dit een van de 6 oudste steden van het land is en doorheen de geschiedenis bekend stond als het hart van de politieke en culturele beschaving? Hier valt zoveel te ontdekken, van de eeuwenoude schatten, majestueuze bezienswaardigheden tot moderne ontwikkelingen. Mis zeker de Verboden Stad, het Zomerpaleis en het Tiananmenplein niet. Dit is een van de meest populaire bestemmingen ter wereld en u zult snel begrijpen waarom!

Reisbeschrijving

Tijdens deze fantastische rondreis van 15 dagen bezoekt u de meest bekende en iconische steden van China: het kosmopolitische Shanghai, het historische Xi'an en het bruisende Peking. Mis vooral het Terracottaleger, de Verboden Stad en de Chinese Muur niet! U maakt een cruise over de machtige Yantze-rivier en logeert in alle comfort in 4 of 5* hotels.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Shanghai
Dag 2 en 3: Shanghai
Dag 4: Shanghai - Yichang - Cruiseship
Dag 5, 6 en 7: Cruise
Dag 8: Chongqing
Dag 9: Chongqing - Xi'an
Dag 10: Xi'an
Dag 11: Xi'an - Pingyao
Dag 12: Pingyao - Peking
Dag 13 en 14: Peking
Dag 15: Peking - Vertrek 

Staan uw koffers al klaar?

Dag 1: Aankomst in Shanghai
Aankomst op de internationale luchthaven van Shanghai waar uw gids u staat op te wachten voor uw transfer naar het hotel. De rest van de dag bent u vrij om bij te komen van de lange vlucht of op verkenning te gaan in de Bund wijk aan de rivier.
Overnachting in het hotel.

Dag 2: Shanghai
Bezoek aan de Yu Garden in de ochtend, wandeling door de oude stad en lunch in een plaatselijk restaurant. Daarna bezoekt u de Jaden boeddhatempel en de Franse Concession.
Overnachting in het hotel, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 3: Shanghai
Vrije dag in de stad om zelf op verkenning te vertrekken. Optioneel en met toeslag kunt u kiezen voor een excursie naar het kanaalstadje Zhujiajiao.
Overnachting in het hotel, ontbijt inbegrepen.
Dag 4: Shanghai - Yichang - Cruiseship (1200 km/8 uur op de trein)
Bezoek aan het Shanghai Museum gevolgd door de lunch in een plaatselijke restaurant. Daarna wordt u naar het treinstation gebracht waar u de hogesnelheidstrein neemt naar Yichang. Bij aankomst staat uw gids u op te wachten in de Yichang Three Gorges Center Cruise Terminal voor uw transfer naar Maoping waar u aan boord stapt van het cruiseschip.
Overnachting aan boord, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 5: Cruise 
U vaart over de majestueuze Yangtze rivier door de Three Gorge Dam Ship Elevator en maakt een excursie naar de indrukwekkende Three Gorges Dam. Optioneel kunt u kiezen voor een excursie naar de stammen van de Three Gorges.
Overnachting aan boord, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Dag 6: Cruise 
Excursie naar de Goddess Stream of Shennong Stream (afhankelijk van de omstandigheden van de rivier). Cruise door de Wu kloof en de Qutang kloof. Optioneel kunt u kiezen voor een excursie naar de White Emperor City. 
Overnachting aan boord, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Dag 7: Cruise 
Excursie naar Shibaozhai, een prachtige tempel aan de oevers van de rivier. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan de Fengdu Ghost City.
Overnachting aan boord, ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
Dag 8: Chongqing 
In de ochtend komt u aan in Chingqing waar u van boord stapt. Vrije tijd in deze charmante stad of kies voor een optionele tour naar Dazu om de bekende Dazu grotten te ontdekken.
Overnachting in het hotel, ontbijt en lunch inbegrepen.


Dag 9: Chongqing - Xi’an 
Deze ochtend neemt u de hogesnelheidstrein naar Xi'an (5,5 uur), waar u de Grote Moskee en de oude binnenstad bezoekt. 
Overnachting in het hotel, ontbijt inbegrepen. 

Dag 10: Xi’an 
Vandaag bezoekt u de meest belangrijke en indrukwekkende bezienswaardigheid van de stad: het Terracottaleger. Daarna neemt u de lunch in een plaatselijk restaurant en bezoekt u een jade fabriek.
Overnachting in het hotel, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 11: Xi’an - Pingyao 
Transfer naar het treinstation waar u de hogesnelheidstrein naar Pingyao neemt (3 uur). Bij aankomst bezoekt u eerst de oude stad van Pingyao, een Unesco Werelderfgoed site. Daarna volgt een les papiersnijden in het hotel.
Overnachting in het hotel, ontbijt en lunch inbegrepen.
Dag 12: Pingyao - Peking
Start de dag met een transfer naar het treinstation waar u de hogesnelheidstrein neemt naar Peking (4 uur). Bij aankomst kunt u genieten van een late lunch in een plaatselijk restaurant en een bezoek aan de stad en het Zomerpaleis.
Overnachting in het hotel, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 13: Peking
Vrije dag in de Chinese hoofdstad en mogelijkheid om een optionele excursie naar de Chinese Muur in Mutianyu en de Ming Graven (Changeling Tomb) bij te boeken.
Overnachting in het hotel, ontbijt inbegrepen.

Dag 14: Peking
Deze ochtend bezoekt u de Tempel van de Hemel, gevolgd door de lunch in een plaatselijk restaurant. Na de middag staat een ontdekking van het Tiananmenplein, de Verboden Stad en het Jingshan Park, voor een prachtig uitzicht op de Verboden Stad, op het programma.
Overnachting in Peking, ontbijt en lunch inbegrepen.

Dag 15: Peking - Vertrek
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze onvergetelijke rondreis logeert u in de volgende hotels (of cruiseschip) die met veel zorg door ons werden uitgekozen om hun ligging, comfort en voorzieningen. Na een dag vol avonturen wacht een comfortabele Standaard Kamer of Cabine.Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Shanghai: Jianguo Hotel of SSAW Boutique Hotel 
- Cruise: Century Cruises, Yangtze Cruises, Gold Cruises of Victoria Cruises 4*-5*
- Chongqing: Wanyou Hotel 4* 
- Xi’an: Grand Dynasty Culture Hotel  4* 
- Pingyao: Yi De Auberge 4* 
- Peking: Shichahai Shadow Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens deze tour profiteert u van het pension volgens het programma, met een dagelijks ontbijt in het hotel en de lunch inbegrepen op dag 2, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12 en 14. Het diner is inbegrepen tijdens de cruise op de Yangtze-rivier op dag 5, 6 en 7.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Excursie naar Zhujiajiao op dag 3

Extra opties
Na het ontbijt vertrekt u naar Zhujiajiao, een klein en charmant stadje dat gebouwd is op de kanalen net buiten Shanghai. Met zijn bruggen, kanalen en prachtige architectuur, is dit als het ware een "klein Venetië in het oosten". Onderweg houdt u halte bij een zijdefabriek en de lunch neemt u in een plaatselijk restaurant. In de vroege middag keert u terug naar Shanghai.

Excursie naar Dazu op dag 8

Extra opties
Nadat u van boord stapt van het cruiseschip, geniet u van een excursie naar Dazu, het mekka van het boeddhisme en rotstekeningen. In de ochtend ontdekt u de site van Beishan, waar 10.000 beelden te vinden zijn uit verschillende tijdperken uit de Chinese geschiedenis. En dat alles gelegen op een klif van 300 meter. Daarna bezoekt u de site van Baodingshan en neemt u de lunch ter plaatse. Terugkeer naar Chingqing in de late middag.

Excursie naar de Chinese Muur en de Ming Graven op dag 14

Maak een daguitstap naar de Chinese Muur, hét icoon van het land en een niet te missen bezienswaardigheid! U heeft vrije tijd om de Bedaling sectie van de muur te bezoeken voor u de lunch neemt in een plaatselijk restaurant. Na de middag gaat het naar de Ming Graven waar uitzonderlijke standbeelden en andere, heilige objecten te zien zijn.

Het weer

Jan
min : 3°C max : 8°C
Feb
min : 4°C max : 10°C
Mrt
min : 8°C max : 13°C
Apr
min : 12°C max : 19°C
Mei
min : 19°C max : 25°C
Jun
min : 22°C max : 27°C
Jul
min : 26°C max : 31°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 22°C max : 27°C
Okt
min : 18°C max : 22°C
Nov
min : 11°C max : 17°C
Dec
min : 6°C max : 11°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in 4 of 5* hotels volgens het programma of gelijkwaardig met ontbijt
- Maaltijden volgens het programma met 1 glas frisdrank per persoon per maaltijd
- Transfers in een privé auto of minibus met airconditioning
- Entreeprijzen en bezoeken volgens het programma
- Engelstalige gids
- Engelstalige hotline 24u/24
- Hogesnelheidstrien tussen Shanghai en Yichang, Chongqing en Xi'an, Xi'an en Pingyao en van Pingyao naar Peking in tweede klasse

- Belastingen


Let op: u komt aan op de luchthaven van Shanghai (PVG) en u vertrekt van de luchthaven van Peking (PEK)


Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Entreeprijzen, excursies en gidsen tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten
- Toeslag voor feestdagen (indien van toepassing)

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Landschappen en rivieren van China