Rondreis Cambodja met of zonder verlenging naar Laos - Phnom Penh - Tot -70% | Voyage Privé

Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen hebben ons hun vakantie al toevertrouwd! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Cambodja op uw eigen tempo, inclusief transfers en met keuze tussen 4* of 5* hotels
  • Bewonder de unieke bezienswaardigheden van het land
  • Verleng de reis met een bezoek aan Laos om nog meer pareltjes te ontdekken
  • Waan u als een echte Indiana Jones in de Tempels van Angkor Wat

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Cambodja

Tempels, uitbundige natuur en lachende mensen... Cambodja heeft het allemaal! 

Een land van rust en wonderen 
met een geweldige levensstijl en unieke archeologische overblijfselen. Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van Cambodja op uw eigen tempo, een prachtig land met een bewogen geschiedenis.

Ga van het bruisende Phnom Penh naar het legendarische Siem Reap (Angkor) en ontdek het beste van het Khmer Koninkrijk. Let op: u valt vast en zeker voor de charme van het uitzonderlijke culturele en natuurlijke erfgoed. 

En om uw reis in Zuidoost-Azië helemaal af te maken, stellen we u 4 extra nachten voor in Luang Prabang in Laos om te genieten van de authenticiteit en het Laotiaanse sfeer. Klaar voor vertrek!

Reisbeschrijving

Met dit circuit van 6 of 10 nachten met optionele verlenging naar Laos, geniet u van een reis op uw eigen tempo en in alle vrijheid in het hartje van Zuidoost-Azië. 

Meer nog, transfers zijn inbegrepen en u heeft de keuze tussen 4* of 5* hotels voor maximaal comfort.

Kies uit onze aanbiedingen:
Aanbieding 1:
- Rondreis van 6 nachten in 4* hotels met vlucht
- Rondreis van 6 nachten in 5* hotels met vlucht

Aanbieding 2:
- 10 nachten waarvan een rondreis van 6 nachten in 4* hotels in Cambodja en verlenging van 4 nachten in een 4* hotel in Laos met vlucht
- 10 nachten waarvan een rondreis van 6 nachten in 5* hotels in Cambodja en verlenging van 4 nachten in een 4* sup hotel in Laos met vlucht

Uw reisroute: 
Dag 1: Aankomst in Phnom Penh 
Dag 2: Phnom Penh - vrije tijd 
Dag 3: Phnom Penh - Siem Reap - (vlucht) 
Dag 4, 5 en 6: Siem Reap - vrije tijd
Dag 7: Siem Reap - Vertrek

Met verlenging in Laos:
Dag 7: Siem Reap - Luang Prabang (vlucht)
Dag 8, 9 en 10: Luang Prabang 
Dag 11: Luang Prabang - Vertrek

Uw programma voor 6 nachten

Dag 1: Phnom Penh - Aankomst
Transfer van de luchthaven naar het hotel. Uw chauffeur staat voor u klaar met een bordje met uw naam bij de uitgang van de luchthaven. Uw kamer is beschikbaar vanaf 14.00u. 
Vrije tijd en overnachting in Pnomh Penh. 


Dag 2: Phnom Penh - Vrije tijd 

Vrije tijd om de stad te verkennen of kies voor de optie om de stad te ontdekken met een Engelstalige gids (optioneel bij te boeken).
Overnachting in Phnom Penh.
Dag 3: Phnom Penh - Siem Reap
Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst in Siem Reap wordt u overgebracht naar uw hotel. Uw chauffeur staat voor u klaar met een bordje met uw naam bij de uitgang van de luchthaven. Vrije tijd en overnachting in in Siem Reap.

Dag 4, 5 en 6: Siem Reap
Ontbijt en vrije tijd om de stad zelf te verkennen of om een bezoek te brengen aan de tempels van Angkor en de regio onder begeleiding van een Engelstalige gids (optioneel bij te boeken). Overnachting in Siem Reap.

Dag 7: Siem Reap - Vertrek
Vrije tijd om te ontspannen en transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw programma van 10 nachten

Uw programma van 10 nachten
Als u het programma kiest met verlenging naar Laos, is het programma identiek tot dag 7, en gaat deze verder als volgt:

Dag 7: Siem Reap - Luang Prabang 
Vrije tijd om te ontspannen en transfer naar luchthaven voor de vlucht naar Luang Prabang. 
Bij aankomst in Luang Prabang, transfer naar hotel door de chauffeur die voor u klaar staat met een bordje met uw naam bij de uitgang van de luchthaven. Vrije tijd en overnachting in Luang Prabang. 

Dag 8, 9 en 10: Luang Prabang 
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om zelf Luang Prabang te verkennen of om een bezoek te brengen aan Luang Prabang met een plaatselijke Engelstalige gids (optioneel bij te boeken).
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 11: Luang Prabang - Vertrek
Vrije tijd en transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht, check out om 12.00u.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Om u een reis aan te bieden die helemaal bij u past, krijgt u de keuze tussen 4* of 5* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen om hun comfort, faciliteiten en ligging. 
Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
Phnom Penh: Patio hotel and Urban Resort of gelijkwaardig 
Siem Reap: Tara Angkor Hotel of gelijkwaardig 
Als u kiest voor de verlenging naar Luang Prabang: Santi Resort and Spa of gelijkwaardig

Uw 5* hotels tijdens de rondreis:
Phnom Penh: Sokha Phnom Penh Hotel of gelijkwaardig 
Siem Reap: Le Meridien Hotel of Angkor Palace of gelijkwaardig
Als u kiest voor de verlenging naar Luang Prabang: Xieng Thong Hotel of Mekong River View of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
5 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

Elke ochtend wacht een lekker ontbijt voor een ideale start van de dag. 

Cambodja en Laos bieden een ruime variëteit aan gerechten: zoetwatervis, kip, eend en varkensvlees staan vaak in de schijnwerpers en rijst is het basisgerecht. Proef zeker van een lekkere Amok curry of Samla Kaki soep. Mis ook de exotische vruchten zoals drakenfruit, ananas, mango en papaja niet!

Extra opties

Phnom Penh Tour - Dag 2

Extra opties
Om 8.30u bezoekt u het Nationaal Museum van Cambodja, gebouwd in 1917. Het omvat een rijke collectie Khmer sculpturen van twee periodes: pre-Angkoriaanse (4e eeuw) en post-Angkoriaanse (14de eeuw). Daarnabezoekt u de Pagode Wat Phnom en de Russische markt. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant. U gaat verder naar het paleis gebouwd door koning Norodom in 1866 en brengt een bezoek aan de Zilveren Pagode. Tenslotte zult u genieten van het uitzicht op de Mekong en het Tonlé Sap meer. 
Einde van de excursie.

 

Banteay Srei - Banteay Srame - Taprohm - Dag 4, 5 of 6

Uw gids zal u ophalen om het complex van Angkor te verkennen. U bezoekt Banteay Srei, ook de "citadel van de vrouwen" genoemd. Deze tempel heeft zijn bijzondere charme te danken aan de compacte afmetingen, de opmerkelijke staat van bewaring en de voortreffelijkheid van de decoratieve sculpturen. U gaat verder naar Banteay Srame welke zeer goed bewaard is gebleven met roze zandstenen muren versierd met beelden en prachtige reliëfs. U geniet van een lunch in een lokaal restaurant. 

In de namiddag gaat u verder naar de Ta Prohm tempel die wordt omarmd door enorme boomwortels en reusachtige klimplanten. Prasat Kravan is gewijd aan de hindoe god Vishnu en heeft unieke afbeeldingen. De Srah Srang werd ooit gebruikt voor rituele baden en Banteay Kdei Ta Promh wordt omringd door vier concentrische wanden.

Einde van de excursie.

Angkor Thom - Angkor Wat per tuk tuk - Dag 4, 5 of 6

Vertrek om 8 uur met de tuk tuk over de minder bekende wegen van het Angkor complex. U komt door de  jungle en voorbij verschillende lokale dorpen en winkels. Dit is een heel bijzondere dag omdat u een aantal van de mooiste tempels van Angkor Thom kunt bewonderen. 

De tour bestaat uit een bezoek aan de de westelijke ingang van Angkor Thom, de oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw), de Bayon Tempel, het centrum van de grote ommuurde stad die bekend staat om zijn 54 torens versierd met meer dan 200 lachende gezichten van Avolokitesvara (Boeddha reïncarnatie in de vorm van de Boeddha van Mededogen). U gaat verder naar Phimeanakas, een hindoetempel uit de 10e eeuw, het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning. 's Middags geniet u van lunch in een lokaal restaurant.

In de namiddag brengt u een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat, opgenomen op de Werelderfgoedlijst door Unesco sinds 1992, beroemd om haar schoonheid en bas-reliëfs. Angkor Wat heeft het langste ononderbroken reliëf in de wereld. Het verhaal gegraveerd op de buitenmuren vertelt de hindoeïstische mythologie.
Einde van de excursie.

Roluos tempels en Floating Village - Dag 4, 5 of 6

Vertrek om 8 uur om het drijvende dorpje Kompong Khleang te bezoeken, omringd door adembenemende landschappen met eindeloze velden, rijstvelden, waterwegen... U maakt een wandeling door het dorpje en ontmoet de plaatselijke bewoners. Daarna stapt u in een traditionele boot om over de kanalen te varen. Terugkeer naar Siem Reap waar u de lunch neemt in een plaatselijk restaurant.

Na de middag vertrekt u voor een bezoek aan de Roluos groep, bestaande uit 3 monumenten op 12 kilometer van Siem Reap. Bij deze tempels krijgt u een goede indruk van het pre-Angkoriaanse tijdperk, dat het begin van de traditionele Khmer kunst markeert. Uw tour bestaat uit een bezoek aan Preah Ko, gebouwd in de late 9e eeuw en Bakong met een boeddhistisch klooster dat ten noorden van de ingang ligt. Daarna bezoekt u het derde monument Lolei, met vier torens van bakstenen, gebouwd op een eiland nu bedekt met rijstvelden. 

Terugkeer naar het hotel.
Einde van de excursie.

Opmerking: Een boottocht op het Tonlé Sap meer is niet aan te raden tijdens het droge seizoen (maart tot augustus). Tijdens deze periode kan de excursie vervangen worden door een bezoek aan het platteland rond Siem Reap:
- Rit met een tuktuk om de plaatselijke dorpjes te bezoeken waar de bewoners bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. U maakt kennis met de verlegen en bescheiden locals terwijl de kinderen vaak enthousiast "hello" naar u roepen. Ontdek een plaatselijke markt waar alle plaatselijke geuren en kleuren u tegemoet komen.

Bezoek aan Luang Prabang - Dag 9 (Enkel tijdens de verlening naar Laos)

U vertrekt om 8 uur om deze prachtige stad in het noorden van Laos te ontdekken met een gids. De dag begint met een bezoek aan Wat Sen, de oudste tempel van de stad. Vervolgens gaat het richting de prachtige Wat Xieng Thong met een bijzonder dak dat bijna tot op de grond komt, een typisch voorbeeld van de plaatselijke architectuur. Vervolgens bezoekt u de indrukwekkende stoepa van Wat Visoun. Lunch in een plaatselijk restaurant.

Na de lunch vertrekt u richting de dorpjes Ban Ouay, Ban Ou en Ban Thapene waar de Hmong bergvolkeren leven. De namiddag eindigt in schoonheid bij de adembenemende Khuang Si watervallen. Terugkeer naar het hotel.
Einde van de excursie.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 4* of 5* hotels (uw keuze)
- Transfers in een voertuig met airconditioning
- Maaltijden zoals vermeld volgens programma: ontbijt
- Overheidsbelastingen en servicekosten
- Vlucht Phnom Penh - Siem Reap
- Vlucht Siem Reap - Luang Prabang (als u voor de verlenging kiest)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Dranken en maaltijden die niet zijn vermeld
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Gidsen
- Entreeprijzen, transfers en gidsen tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en fooien
- Internationale luchthavenbelasting bij vertrek
- Visum voor Cambodja en Laos
- Alle diensten die niet zijn vermeld

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU) Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inbegrepen volgens reisbeschrijving.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis Cambodja met of zonder verlenging naar Laos