Argentinië op het ritme van de Tango met optionele verlenging naar Iguazú - Buenos Aires - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom met ons mee naar Argentinië om de zwoele ritmes van de tango te ontdekken
  • Geniet van privélessen en danslessen in groep
  • Profiteer van een traditionele Milonga-avond met een diner inbegrepen
  • Kies ervoor om uw verblijf te verlengen en de adembenemende Iguazú watervallen te bezoeken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Argentinië!

Buenos Aires

Uw reis start in de Argentijnse hoofdstad die beschouwd wordt als een van de meest fascinerende steden in Latijns-Amerika. Ontdek de rijke geschiedenis, de koloniale architectuur en unieke charme die wordt gecombineerd met moderniteit en een indrukwekkende skyline met torenhoge wolkenkrabbers. Bezoek zeker de kleurrijke wijk La Boca aan de Riachuelo rivier. In het centrum van de stad vindt u het iconische Plaza de Mayo uit de 19e eeuw, het presidentiële paleis, ook bekend als het Casa Rosada en het Teatro Colón dat gebouwd werd in 1908.

's Avonds kunt u dan weer de authentieke latino passie ervaren op het ritme van de tango in de straatjes en de gezellige bars.

Iguazú (enkel bij aanbieding 2)

Na de gezellige drukte van de stad, is  het tijd om de natuurpracht van Iguazú te ontdekken! De Iguazú watervallen zijn op z'n minst adembenemend te noemen en bestaan uit meer dan 200 watervallen. Daarmee is dit het grootste watervallencomplex ter wereld! Een bijzonder stukje natuur op de grens tussen Argentinië, Brazilië en Paraguay als onderdeel van de Iguazú rivier. Kom zelf ontdekken waarom deze site uitgeroepen werd tot Unesco Werelderfgoed! 

De kracht van de enorme hoeveelheid water zal u sprakeloos achterlaten en ook het omringende regenwoud is spectaculair. Op deze bijzondere plek ervaart u pure magie!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten in Buenos Aires met tangolessen en Milonga-avonden
- 9 nachten: 7 nachten in Buenos Aires met tangolessen en Milonga-avonden + 2 nachten in Puerto de Iguazú

Uw programma in het kort:
- Dag 1: Aankomst in Buenos Aires - Tangoshow
- Dag 2: Buenos Aires (privé- en groepslessen)
- Dag 3: Buenos Aires (groepslessen en Milonga-avond)
- Dag 4: Buenos Aires (privé- en groepslessen)
- Dag 5: Buenos Aires (groepslessen en Milonga-avond)
- Dag 6: Buenos Aires (privé- en groepslessen)
- Dag 7: Buenos Aires (privélessen)
- Dag 8: Buenos Aires - Vertrek

Als u kiest voor de verlenging naar Iguazú:
- Dag 8: Buenos Aires - Iguazú
- Dag 9: Iguazú
- Dag 10: Iguazú - Vertrek

Uw reisprogramma in Buenos Aires

Dag 1: Aankomst in Buenos Aires - Tangoshow
Aankomst op de internationale luchthaven van Buenos Aires waar u wordt opgewacht door uw chauffeur. Transfer naar het hotel (inchecken vanaf 15.00 uur) en vrije tijd om bij te komen van de lange vlucht. 's Avonds komt uw chauffeur u halen om een Argentijnse tangoshow bij te wonen, waarbij u al een eerste keer kunt kennismaken met deze zwoele dans. U geniet van een lekkere maaltijd terwijl professionele dansers en danseressen een fantastisch spektakel opvoeren. Daarna brengt de chauffeur u terug naar het hotel voor uw overnachting.

Inbegrepen: Diner (inclusief drankjes), tangoshow en transfers.

Dag 2: Buenos Aires (privé- en groepslessen)
Na het ontbijt gaat u zelf richting de Almagro-wijk in de stad, waar u uw dansleraren ontmoet die u meenemen naar een gerenommeerde dansschool. Afhankelijk van uw niveau, worden de lessen aangepast van beginner tot gevorderde tijdens een privésessie. De lessen vinden plaats in het Spaans of Engels en u krijgt ook de kans om een praatje te maken met andere studenten tijdens de daaropvolgende groepsles. Daarna bent u vrij om zelf op verkenning te gaan in de stad of terug te keren naar het hotel om gebruik te maken van de schitterende faciliteiten. Lunch vrij te nemen en diner in een Milonga restaurant. Overnachting in het hotel.

Inbegrepen: 1 uur privé dansles, 1,5 uur groepsles, diner (pizza en empanadas met 1 drankje).

Dag 3: Buenos Aires (groepslessen en Milonga-avond)
Na een lekker ontbijt in het hotel gaat u zelf terug naar de school in Buenos Aires waar u deelneemt aan een groepsles tango in het Engels of Spaans. Dit is een unieke kans om te leren van andere dansers en hun leerlingen. De rest van de middag bent u vrij om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Om 22.00 uur wordt u opgehaald bij de receptie van uw hotel om een Milonga-avond bij te wonen. Deze unieke muziek- en dansvorm leert u kennen tijdens een heerlijk diner, uw gids zorgt ervoor dat u ook de geschiedenis meekrijgt. Na het eten heeft u de kans om zelf enkele danspasjes te tonen! Aan het einde van de avond keert u zelf terug naar het hotel voor uw overnachting.

Inbegrepen: 1,5 uur groepsles, transfer naar het restaurant (retour op eigen gelegenheid), Milonga-avond met diner (pizza en empanadas met 1 drankje).
Dag 4: Buenos Aires (privé- en groepslessen)
Ontbijt in het hotel. Vertrek opnieuw naar de Almagro-wijk waar uw dansleraren u al staan op te wachten. U profiteert nogmaals van een privéles om deze zwoele dans onder de knie te krijgen en kunt daarna deelnemen aan een groepsles in het Spaans of Engels. De lunch en het diner zijn vrij te nemen. Keer na de les terug naar het hotel voor de overnachting.

Inbegrepen: 1 uur privéles en 1,5 uur groepsles.

Dag 5: Buenos Aires (groepslessen en Milonga-avond)
Na een lekker ontbijt wacht opnieuw een leuke dag die in teken staat van de Argentijnse tango. Vandaag staan groepslessen op het programma in de dansschool. Deze avond krijgt u bovendien de kans om nog een Milonga-avond bij te wonen die start om 22.00 uur wanneer uw chauffeur u komt ophalen bij het hotel. U kent ondertussen de muziek, de dans en de geschiedenis en kunt dus volop genieten van het diner en de mogelijkheid om zelf mee te dansen! Overnachting in het hotel.

Inbegrepen: 1,5 uur groepsles, transfer naar het restaurant (retour op eigen gelegenheid), Milonga-avond met diner (pizza en empanadas met 1 drankje).

Dag 6: Buenos Aires (privé- en groepslessen)
Tijdens het lekkere ontbijt in het hotel doet u voldoende krachten op voor uw privé- en groepslessen tango die vandaag op het programma staan in de dansschool in de Almagro-wijk. Maak ook van de gelegenheid gebruik om de charmante straatjes in de buurt te ontdekken en enkele bezienswaardigheden te bezoeken. Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Inbegrepen: 1 uur privéles en 1,5 uur groepsles.

Dag 7: Buenos Aires (privélessen)
Ontbijt in het hotel. Vandaag is de laatste dag dat u de geheimen van de tango leert kennen in de dansschool. Maak dus zeker gebruik van uw privélessen om al uw vragen af te vuren op de dansleraren en uw techniek bij te schaven! Lunch en diner vrij te nemen. Overnachting in het hotel.

Inbegrepen: 1 uur  privéles.

Dag 8: Buenos Aires - Vertrek
Na een laatste ontbijt in het hotel geniet u van een transfer terug naar de luchthaven waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts of uw vlucht naar Puerto de Iguazú als u gekozen heeft voor de verlenging.

Uw optionele verlenging naar Iguazú

Dag 8: Buenos Aires - Puerto de Iguazú
Deze ochtend, na het ontbijt in het hotel, haalt uw chauffeur u op om u naar de luchthaven van Buenos Aires te brengen waar u de vlucht neemt naar Puerto de Iguazú, letterlijk de poort naar de Iguazú watervallen! Bij aankomst op de luchthaven profiteert u van een transfer naar uw accommodatie. Overnachting in het hotel.

Dag 9: Iguazú (watervallen aan de Argentijnse kant)
Deze ochtend komt uw chauffeur u ophalen om richting het Iguazú Nationaal Park te rijden. Dit prachtige natuurgebied draait natuurlijk volledig om de indrukwekkende watervallen, die uitgeroepen zijn tot Unesco Werelderfgoed en een natuurlijk wereldwonder! Van de vele wandelpaden en voetgangersbruggen die door het park lopen, zijn degenen die u naar de "Garanta del Diablo" (Devil's Throat) brengen de meest spectaculaire. Deze waterval is met zijn 80 meter de hoogste van allemaal! Tijdens uw wandeling door het park heeft u de kans om apen te zien, schildpadden, kleine krokodillen, neusberen en tal van kleurrijke vlinders en vogels. In de late middag gaat het terug naar het hotel. Alle maaltijden zijn vrij te nemen. Overnachting in Puerto de Iguazu.

Dag 10: Iguazú (watervallen aan de Braziliaanse kant) - Buenos Aires - Vertrek
Vandaag staat nog een opwindend bezoek aan de watervallen op het programma. Uw gids komt u ophalen om de grens over te steken naar Brazilië om de Iguazú watervallen vanaf de andere kant te bewonderen. Vergeet zeker uw paspoort en uw regenjas niet! 

U geniet van een tour met gids naar een uitkijkpunt waar u alle 270 watervallen kunt zien, tussen de 40 en 80 meter hoog! Na deze excursie kan uw gids u vergezellen naar een plaatselijk restaurant waar u de lunch neemt of kunt u een bezoek brengen aan het naburige vogelpark (optioneel, niet inbegrepen) waar u een picknick kunt nemen of u kunt lunchen in de restaurants ter plekke. Twee uur voor uw vlucht wordt u naar de luchthaven van Iguazú gebracht waar u uw binnenlandse vlucht terug naar Buenos Aires neemt, om aansluitend uw vlucht huiswaarts te nemen.

Uw hotels

Elke avond komt u bij van de avonturen van de dag in een comfortabel hotel dat we met veel zorg voor u hebben uitgekozen. Als u enkel in Buenos Aires logeert, krijgt u de keuze tussen een een B&B, 3* of 4* hotel. Als u voor de aanbieding met verlenging naar Iguazú heeft gekozen, kunt u kiezen voor een 3* of 4* hotel. U overnacht telkens in een Standaard Kamer.

Uw B&B:
- Buenos Aires: Hotel l'Adresse

Uw 3* hotels:
- Buenos Aires: Hotel Arc Recoleta
- Iguazú: Hotel La Aldea of gelijkwaardig

Uw 4* hotels:
- Buenos Aires: Hotel Madero
- Iguazú: Hotel Amerian of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Tijdens uw verblijf in Buenos Aires starten uw dagen met een lekker ontbijt in het hotel. Bovendien geniet u van 4 inbegrepen diners, namelijk op dag 1, dag 2, dag 3 en dag 5.

Als u gekozen heeft voor de verlenging naar Iguazú, dan geniet u dagelijks van een lekker ontbijt, verder bent u helemaal vrij om al uw maaltijden zelf te organiseren!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 31°C
Feb
min : 19°C max : 29°C
Mrt
min : 17°C max : 27°C
Apr
min : 14°C max : 23°C
Mei
min : 10°C max : 19°C
Jun
min : 8°C max : 16°C
Jul
min : 7°C max : 15°C
Aug
min : 9°C max : 18°C
Sep
min : 10°C max : 19°C
Okt
min : 13°C max : 22°C
Nov
min : 16°C max : 25°C
Dec
min : 18°C max : 28°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in een B&B, 3* of 4* hotel (uw keuze)
- Pension volgens het programma (dagelijks ontbijt en 4 diners)
- Activiteiten en danslessen volgens het programma
- Luchthaventransfers

Als u gekozen heeft voor de verlenging naar Iguazú:
- Standaard Kamer in een 3* of 4* hotel
- Geen pension
- Entreeprijs voor het Iguazú Nationaal Park
- Excursies naar de Iguazú watervallen volgens het programma (Argentijnse en Braziliaanse kant)
- Transfers en excursies met een plaatselijke gids
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Argentinië op het ritme van de Tango met optionele verlenging naar Iguazú