Andaz The Palm 5* - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een modern hotel, geopend in december 2019, gelegen op de stam van Palm Jumeirah Island
  • Kom helemaal tot rust tijdens je vakantie in de zon bij het zwembad
  • Trakteer jezelf op een ontspannende behandeling in de spa na een workout in de fitnessruimte
  • Profiteer van de ideale ligging om de hoogtepunten van Dubai te ontdekken

De beoordeling van onze klanten

Andaz The Palm 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting: 5% bij een verblijf vanaf 7 nachten in een Andaz Kamer met zeezicht of een Familiekamer met uitzicht op de binnenplaats (reeds verrekend in de prijs)
  • Langverblijfkorting: 10% bij een verblijf vanaf 7 nachten in een Andaz Suite met zeezicht (reeds verrekend in de prijs)
  • Gratis verblijf en pension voor kinderen onder de 12 jaar die een Andaz Suite delen met twee volwassenen
  • Assistentie ter plaatse

Welkom in juweeltje Andaz The Palm 5*. Je ontdekt een moderne, heldere en kleurrijke stijl waar hedendaags meubilair en kunst in perfecte harmonie samengaan. Dit hotel ligt op de stam van het eiland Palm Jumeirah en dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Een ideale uitvalsbasis dus voor je avonturen in de Emiraten!

 

Houd rekening met de volgende feestdagen:
- Ramadan: ongeveer 10 maart t/m 9 april 2024
- Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 9 t/m 11 april 2024
- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 14 t/m 19 juni 2024
- Arafa: 15-16 juni 2024
- Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 16 t/m 20 juni 2024

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Andaz Kamer met zeezicht of naar Andaz Suite met zeezicht of verblijf in Familiekamer met uitzicht op de binnenplaats
  • Alcoholvrije minibar bij aankomst

Andaz Kamer met zeezicht

Zet je koffers neer in de prachtige Andaz Kamer met zeezicht, vanwaar je een subliem panorama-uitzicht over Dubai en de omringende zee hebt. Dankzij de praktische indeling en de smaakvolle inrichting zul je absoluut genieten van onvergetelijke momenten in deze comfortabele kamer.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Andaz Suite met zeezicht (83 m²)

Neem je intrek in een weelderige Andaz Suite met zeezicht. In deze luxueuze suite met een oppervlakte van 83 m² staat je een onvergetelijk verblijf in Dubai te wachten. De suite is uitgerust met alle benodigdheden voor een zeer comfortabel verblijf en heeft een balkon met een adembenemend uitzicht over Dubai en de zee zover het oog reikt.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Andaz Familiekamer met uitzicht op de binnenplaats (44 m²)

Geniet met je gezin van de creatief ontworpen Andaz Familiekamer met uitzicht op de binnenplaats. Je zult je zonder twijfel meteen thuis voelen in deze ruime en comfortabele kamer!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar halfpension (inclusief water, sappen, frisdranken, koffie en thee bij de maaltijd) m.u.v. de periode van 27/12/2023 tot 03/01/2024
  • 20% korting op eten en drinken in een selectie van restaurants en bars

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (inclusief water, sappen, frisdranken, koffie en thee bij de maaltijd).


Verblijf je in het hotel tijdens Nieuwjaar? Vier het nieuwe jaar mee op vakantie! Kies optioneel en met bijbetaling voor een nieuwjaarsgaladiner op 31 december.

Neem plaats in restaurant The Locale, een karaktervolle plek waar smakelijke gerechten worden geserveerd.

 

Je kunt ook kiezen voor KnoX, waar je uitgenodigd wordt in de kelder voor een diner in een ongewone omgeving. Bij Hanami kun je terecht voor een diner of cocktails in een kosmopolitische sfeer.

 

Zin in een drankje? De Andaz Lounge verwelkomt je in een gezellige en charmante ambiance. Precies wat je nodig hebt voor een avondje in het gezelschap van vrienden of familie.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting op behandelingen in de Ora Spa (niet geldig in de spaboetiek)
  • Dubai City Tour inbegrepen

Na overdag het dynamische Dubai te hebben verkend, kun je gebruikmaken van het heerlijke zwembad van het hotel om te ontspannen en af te koelen. Geïnstalleerd op je ligstoel met parasol kun je genieten van de zon en een beetje bijbruinen.

 

Wil je in vorm blijven, zelfs op vakantie? Ga dan naar de fitnessruimte voor een workout. Jezelf laten verwennen kan dan weer in de spa. Kies voor een van de behandelingen en kom als herboren weer thuis.

 

Let op: In overeenstemming met de lokale veiligheidsmaatregelen in hotels en zwembaden dienen kinderen steeds onder toezicht van een volwassene te zijn bij het betreden van het zwemgedeelte en zijn kinderen onder de 5 jaar niet toegelaten om te zwemmen in zwembaden voor volwassenen.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Je optionele excursies

Dubai City Tour 

Je optionele excursies

Mis niets in Dubai en neem deel aan deze rondleiding om de schatten van de stad te ontdekken!

Rondleiding mogelijk op zaterdag, maandag en woensdag.

 

Halve dag woestijnsafari met bbq-diner

Je optionele excursies

De woestijnsafari, een must voor iedereen die Dubai bezoekt, is een spannende en opwindende ervaring. Geniet van de plaatselijke cultuur tijdens een traditioneel diner en oosterse dansen!

Dagelijks beschikbaar.

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - reguliere openingstijden

Je optionele excursies

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Burj Khalifa Ticket - 124e en 125e verdieping - bij zonsondergang

Je optionele excursies

Geniet van een onvergetelijk uitzicht vanaf de 124e en 125e verdieping van de Burj Khalifa, met 828 meter de hoogste toren ter wereld!

Speciale toegang bij zonsondergang.

Burj Khalifa Ticket - 148e verdieping - reguliere openingstijden

Je optionele excursies

Bereid je voor op toegang tot 's werelds hoogste openluchtobservatorium, gelegen in de hoogste toren ter wereld: de Burj Khalifa. 

 

Toegang LEGOLAND® Water Park (1 dag)

Je optionele excursies

Ontdek de fascinerende waterwereld van LEGOLAND® Water Park Dubai! Duik in het avontuur met 20 unieke LEGO® glijbanen, interactieve waterspellen en een golfslagbad!

Toegang LEGOLAND® (1 dag)

Je optionele excursies

Beleef onvergetelijke avonturen met 40 spannende attracties, interactieve shows en adembenemende LEGO® bouwwerken. Neem deel aan activiteiten voor alle leeftijden en geniet van een dag vol familiepret!

Toegang MOTIONGATE™ (1 dag)

Je optionele excursies

Ga helemaal op in de actie met attracties die geïnspireerd zijn op hitfilms van gerenommeerde studio's zoals DreamWorks, Sony Pictures en Lionsgate. Ontmoet je favoriete personages, beleef adembenemende avonturen en dompel jezelf onder in fantastische werelden.

Dubai Parks and Resorts (1 dag toegang tot 2 parken)

Je optionele excursies

Kies uit MOTIONGATE™, LEGOLAND® Dubai en LEGOLAND® Water Park de twee parken die je de perfecte mix van actie en plezier voor het hele gezin bieden! In één dag heb je de tijd om de verschillende werelden en attracties van de 2 parken te ontdekken en terug te komen met prachtige herinneringen!

Helikoptervlucht over Dubai - 12 minuten

Je optionele excursies

Maak je klaar voor een helikoptervlucht van twaalf minuten met vertrek bij de Police Dubai Academy. Je vliegt over de Wind Towers, de Burj Al Arab, de beroemde eilanden en de kust van Jumeirah en de Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld. Tijdens deze vlucht ontdek je een buitengewone stad waar woestijnlandschap en wolkenkrabbers te vinden zijn. Je geniet van een ongelooflijk uitzicht over Dubai en deelt samen met je vrienden, familie of partner een onvergetelijke ervaring.

 

Heritage Collection - Woestijntocht in een vintage Land Rover

Je optionele excursies

Ga terug in de tijd naar het Dubai van de jaren 1950 met deze woestijntour. In een vintage Land Rover leer je meer over het bijzondere ecosysteem van de woestijn en de bedoeïenencultuur, met als afsluiting een 4-gangendiner (exclusief drankjes) onder de sterrenhemel.

Toegang tot het Louvre Abu Dhabi vanaf Dubai

Je optionele excursies

Als je in Dubai bent, haal dan alles uit je verblijf en reis naar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi, om een van de meest fascinerende bezienswaardigheden te bezoeken, het Louvre Abu Dhabi.

Vervoer & transport

Je vluchten

Indien je een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heb je de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). Je kan de gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens de reservering. Let op wanneer je de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.


De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 


De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat je kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit je eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van de reservering en de check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op de laatste. Heb je vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kan je deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.


De gegevens van de vluchten kan je terugvinden op je e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kun je (of ben je in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dien je het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.


Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan je vlucht, ben je verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien je dit niet doet, wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zal je verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog je vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

 

Belangrijke informatie voor vluchten naar Dubai
Je uitgaande vlucht vindt veelal 's nachts plaats waardoor je pas vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst kunt inchecken. De duur van je verblijf begint op deze dag. 
Bij het kiezen van je terugvlucht: 
- Indien je vlucht vóór 03.00 uur is gepland, kan je je kamer niet behouden tot je het hotel verlaat. Indien mogelijk kunt je je bagage tijdelijk bij de receptie achterlaten. 
- Indien je vlucht na 03.00 uur is gepland, kan je je kamer behouden totdat je het hotel verlaat.

... verder lezen

Je bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij je vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klik je op 'details' bij het kiezen van de vluchten op het moment van de reservering. Indien je geen bagage heeft toegevoegd aan de reservering, kan je vóór vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van je bookingsreferentie met toeslag een extra stuk ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Je transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Dubai!

Dubai breekt alle records en overstijgt alle superlatieven! Op de grens tussen Oost en West combineert deze baanbrekende stad ontspanning, vrije tijd, luxe en overdadigheid en zal ze al je verwachtingen overtreffen.


Ontstaan uit de wildste dromen van verschillende architecten trekt Dubai het begrip "onmogelijk" in twijfel en strekt ze de grenzen van innovatie tot het uiterste. De transformatie die Dubai heeft meegemaakt van een klein vissersdorpje in de woestijn tot de uitzonderlijke bestemming die het vandaag is met futuristische gebouwen, kunstmatige eilanden en enorme wolkenkrabbers blijft ongelooflijk.


Bezoek een buitengewone bestemming waar je kunt skiën in een winkelcentrum, de hoogste toren ter wereld kunt bezoeken, de authentieke, traditionele sfeer in de souks van de stad kunt ontdekken of een 4x4-tocht in de woestijn kunt maken. Aan jou om te kiezen, alles is mogelijk in Dubai!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 217

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Let op: Het is niet toegestaan om af te reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten zonder ouders, indien je jonger dan 21 jaar bent.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Wasservice
  • Wisselkantoor
  • Meertalig personeel
  • Gratis parking

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Kluisje
  • Tv
  • Haardroger
  • Bad
  • Badjassen

Restaurants en bars in het hotel:

  • La Coco
  • Hanami
  • KnoX
  • The Locale
  • The Andaz Lounge

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Fitness
  • Privéstrand

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Andaz The Palm 5*