Autotour van 7 nachten door Schotland - Schotland - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Rij langs schilderachtige groene landschappen en eeuwenoude kastelen
  • Maak een boottocht op het mysterieuze Loch Ness en ga op zoek naar Nessie
  • Bezoek Edinburgh Castle en leer over de geschiedenis van dit bijzonder land
  • Wees moedig en proef lokale specialiteiten zoals haggis of een gefrituurde marsbar

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Reis met ons mee naar Schotland en ontdek de highlights van dit land tijdens een autotour van 7 nachten / 8 dagen. Begin je reis in Stirling en stap in de voetsporten van de heldhaftige William Wallace. Reis verder naar andere highlights zoals Loch Lomond, Fort William, Isle of Skye, Loch Ness en Inverness om uiteindelijk je reis te eindigen in Edinburgh, de hoofdstad van het land. 

 

Reisbeschrijving:

Dag 1: Aankomst in Stirling

Dag 2: Stirling - Loch Lomond - Oban/Fort William

Dag 3: Oban/Fort William - Isle of Skye

Dag 4: Loch Ness - Inverness

Dag 5: Inverness - Pitlochry - Perth

Dag 6: St. Andrews - Fife - Edinburgh

Dag 7: Edinburgh

Dag 8: Vertrek

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Stirling

Welkom in Schotland! Nadat je je auto hebt opgehaald, rijd je de korte afstand naar Stirling. Bezoek Stirling Castle, een van de mooiste kastelen in Schotland gelegen op een vulkanische stop met een prachtig uitzicht over Stirlingshire. Of je kunt ervoor kiezen om Bannockburn te bezoeken - een leuk, interactief bezoekerscentrum dat een van de belangrijkste veldslagen uit de Schotse geschiedenis uitbeeldt. Verder is ook het Wallace Monument, ter nagedachtenis aan William Wallace, beroemd uit de film Braveheart, zeker de moeite waard.

 

Overnachting in de omgeving van Stirling.

 

DAG 2: STIRLING - LOCH LOMOND - OBAN/FORT WILLIAM

Vanochtend verlaat je Stirling en rijd je richting de westkust via Loch Lomond, het grootste meer in heel Groot-Brittannië en bekend om de rustige schoonheid van de beboste oevers en eilanden. Rijd verder in noordwestelijke richting langs Loch Fyne en zijn prachtige landschap. Rijd langs Inveraray Castle en het charmante thuisland van de hertog van Argyll, het hoofd van de Campbell Clan, op weg naar Oban. Het kasteel getuigt van de macht en rijkdom van de Campbells, een van de machtigste Highland Clans. Je kunt er ook voor kiezen om via het ruige landschap van Rannoch Moor en Glencoe te reizen, een van de mooiste valleien van Schotland.

 

Overnachting in de omgeving van Oban of Fort William.

Dag 3: OBAN/FORT WILLIAM - ISLE OF SKYE

Rijd vanochtend noordwaarts en neem de veerboot van Mallaig naar het Isle of Skye of ga verder via Loch Lochy naar Kyle of Lochalsh en neem de brug naar het Isle of Skye, het grootste en schilderachtigste van de Hebriden-eilanden. Indien je kiest om de veerboot in Mallaig te nemen is het zeker de moeite waard om onderweg even te stoppen bij het Glenfinnan Viaduct. Als je geluk hebt zie je misschien wel de iconische Harry Potter stoomtrein passeren!

 

Overnachting in Isle of Skye.

 

DAG 4: LOCH NESS - INVERNESS

Reis vandaag oostwaarts naar Eilean Donan Castle, een van de meest iconische beelden van Schotland. Ga verder naar Inverness via Loch Ness. Je kunt een stop maken bij Urquhart Castle, dat prachtig gelegen is aan de oevers van Loch Ness. Als je durft, maak dan een boottocht op Loch Ness, beroemd om het ongrijpbare monster!

 

Overnachting in de omgeving van Inverness.

Dag 5: INVERNESS - PITLOCHRY - PERTH

Rijd vanochtend ten oosten van Inverness waar je Cawdor Castle en zijn prachtige tuinen kunt bezoeken, of rijd naar het zuiden via Aviemore waar je het indrukwekkende Cairngorms National Park kunt verkennen. Rijd verder naar Pitlochry waar je een bezoek kunt brengen aan de kleinste distilleerderij van Schotland, de Edradour Whisky Distillery. Maak een wandeling door het Victoriaanse dorp voordat je zuidwaarts reist richting Perth.

 

Overnachting in de omgeving van Perth.

 

DAG 6 - ST. ANDREWS - FIFE - EDINBURGH

Breng vandaag een bezoek aan St. Andrews, genoemd naar de beschermheilige van Schotland. St. Andrews is de beroemde thuishaven van golf, dat al sinds de 15e eeuw op de Old Course wordt gespeeld. Ga verder langs de kust via de kleine vissersdorpjes Elie en Pittenweem. Steek de Queensferry Crossing over met een spectaculair uitzicht op de Firth of Forth. Lever je huurauto in op de luchthaven van Edinburgh en neem het openbaar vervoer verder naar je hotel.

 

Overnachting in de omgeving Edinburgh.

Dag 7: Edinburgh

Welkom in Edinburgh! Breng de dag door met de sfeer van deze opwindende stad op te snuiven. Bezoek enkele van de vele bezienswaardigheden zoals het beroemde Edinburgh Castle, de Royal Mile en het Palace of Holyroodhouse, de officiële residentie van de koninklijke familie in Schotland. Als je iets meer avontuurlijks zoekt is het ook zeker de moeite waard om Arthur's Seat te beklimmen en te genieten van het prachtige uitzicht op de stad. 

 

Overnachting in de omgeving van Edinburgh.

 

DAG 8 - VERTREK

Keer terug naar huis vanaf de luchthaven van Edinburgh.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie in 3* en/ of 4* hotels overeenkomstig het programma (afhankelijk van de gekozen aanbieding)
  • Ontbijt
  • 1 x Toegang tot Edinburgh Castle per persoon, per verblijf
  • 1 x Loch Ness By Jacobite - Freedom Cruise per persoon, per verblijf
  • Huurauto inbegrepen van dag 1 tot dag 6

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Voor een vakantie op maat kan je tijdens de rondreis kiezen voor overnachtingen in Standaard Kamers in 3* hotels, 4* hotels of een combinatie van beiden.

 

3* hotels:

- Stirling: Golden Lion Hotel (of gelijkwaardig)

- Oban/Fort William: Muthu Hotel (of gelijkwaardig)

- Skye: Royal Portree (of gelijkwaardig)

- Inverness: Glen Mhor Hotel (of gelijkwaardig)

- Perthshire: Fishers Hotel (of gelijkwaardig)

- Edinburgh: Hampton By Hilton West (of gelijkwaardig)

 

4* hotels:

- Stirling: Macdonald Forest Hills Hotel (of gelijkwaardig)

- Oban/Fort William: Whispering Pines Lodge (of gelijkwaardig)

- Skye: Duisdale Country House Hotel (of gelijkwaardig)

- Inverness: Kingsmills (of gelijkwaardig)

- Perthshire: Atholl Palace (of gelijkwaardig)

- Edinburgh: Mercure Edinburgh Haymarket (of gelijkwaardig)

Uw pension

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Kies voor extra opties

Toegang met voorrang tot het Hard Rock Café Edinburgh - Gold Menu

Kies voor extra opties

Geniet van toegang met voorrang tot het Hard Rock Café in Edinburgh en een Gold Menu inclusief een hoofdgerecht, dessert en drankje. 

Toegang met voorrang tot het Hard Rock Edinburgh - Diamond Menu

Kies voor extra opties

Geniet van toegang tot het Hard Rock Café in Edinburgh en een Diamond Menu inclusief een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en drankje. 

Vervoer en transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Huurauto

Geniet in alle vrijheid van je vakantie dankzij de inbegrepen huurauto. 

Bestemming

Welkom in ... Schotland!

Welkom in het land van de Highlands! Een betoverende mix van adembenemende landschappen, stedelijke verfijning, opwindende buitenactiviteiten en een rijk cultureel erfgoed wachten in Schotland. Dit is de ideale bestemming voor liefhebbers van ongerepte natuur en grote open ruimtes tussen weilanden, meren, bergen en steile kliffen. Reis van Edinburgh naar Glasgow voorbij het beruchte meer van Loch Ness en tal van andere pareltjes. Stap met ons mee in de voetsporen van de legendes en ervaar zelf de unieke magie van Schotland!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Informatie over je huurauto

Kies Autoverhuur Categorie A voor een Fiat 500 (of vergelijkbaar).

Edinburgh Voorwaarden:
Dienstregeling luchthaven
Dagelijks 7.00 uur - 23.00 uur

Vereiste documenten aan de receptie
Origineel rijbewijs: minimaal 1 jaar
Paspoort
Internationale creditcard met reliëfnummer (type VISA of MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS, geen Electron-, Maestro- of Kyriel-kaart) op de voor- en achternaam van de bestuurder

Inbegrepen
onbeperkt aantal kilometers
24 uur ondersteuning
Luchthaven toeslag
Openbare aansprakelijkheid
Diefstalverzekering (met eigen risico)
Schade-/ongevallenverzekering (met eigen risico)
BTW

Supplementen
leeftijdsbeleid
- minimum leeftijd 25
- maximum leeftijd 75
babyzitje
kinderzitje 
stoelverhoger 
aanvullend pakket

Brandstof
De brandstof is de verantwoordelijkheid van de bestuurder die het voertuig moet terugbrengen met het oorspronkelijke brandstofpeil.

Eigen risico
Eigen risico te betalen door de klant in geval van een ongeval met eigen fout of zonder geïdentificeerde derde

A MBMR 1.300 €
B EDMR 1.300 €
C CDMR 1.300 €

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autotour van 7 nachten door Schotland