Inntel Hotels Den Haag Marina Beach 4* - Den Haag - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom tot rust in een aangenaam 4*-hotel en geniet van het uitzicht op zee vanuit de overdekte infinity pool of de sauna
  • Verblijf in een ruime kamer met comfortabel beddengoed en kom even helemaal tot rust
  • Doe 's ochtends energie op met het uitstekende ontbijt en proef daarna de heerlijke gerechten in Brasserie Willem I.
  • Maak een wandeling op het strand of bezoek de stad Den Haag met zijn rijke culturele erfgoed en unieke architectuur!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Bent u klaar voor een paar dagen ontspanning aan de kust? Vlakbij het strand van Scheveningen, voor het Noorderlijk Havenhoofd, vindt u het unieke Inntel Hotels Den Haag Marina Beach 4*! Geniet van de comfortabele kamers, een eersteklas wellnessruimte en een prachtig uitzicht op de Noordzee of de stad Den Haag. Het hotel heeft de perfecte ligging om de stad te verkennen.

 

Gerust op vakantie in Inntel Hotels Den Haag Marina Beach 4*

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • XL Kamer met stadszicht of XL Kamer met zeezicht

XL Kamer met stadszicht (30 m²)

De ruime, moderne en goed uitgeruste XL kamer is perfect voor een ontspannen verblijf. Geniet van het unieke ontwerp, het kingsize bed en de grote badkamer met luxe inloopdouche. Dankzij de grote ramen kunt u bovendien geniet van een prachtig uitzicht over de stad.

Maximale kamercapaciteit

XL Kamer met zeezicht (30 m²)

Wilt u er even tussenuit? Verblijf in een XL Kamer en bewonder het uitzicht op het strand en de Noordzee vanuit de grote ramen.  

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt met bubbels.

Geniet van een stijlvol ontbijt in Brasserie Willem I. U kunt kiezen uit een uitgebreid buffet met warme broodjes, divers beleg, jus d'orange en een glas feestelijke bubbels om de dag goed te beginnen.

 

Voor lunch en diner bent u ook aan het juiste adres in Bar & Brasserie Willem I, waar u onder andere "Inntel Orginals" kunt proeven.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de spa en de Life Fitness Gym

Ga naar het wellnesscentrum, ontspan in de infinity pool of bezoek de sauna of het Turkse stoombad. Er is ook genoeg te doen in de ontspanningsruimte of op het buitenterras, vanwaar u kunt genieten van de rustige sfeer van de Nederlandse kust. Zelfs de meest sportieve gasten komen niets tekort en kunnen tijdens hun vakantie blijven trainen in de Life Fitness Gym. Deze fitnessruimte is uitgerust met hoogwaardige fitnessapparatuur.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Welkom in ... Den Haag!

Den Haag is de ideale stad voor een weekendje citytrippen. Deze stad beschikt over verschillende troeven, het strand, de prachtige historische binnenstad en belangrijke bezienswaardigheden maken dat u het hier sowieso naar uw zin heeft.

 

Den Haag ligt meteen aan de Noordzeekust. Geniet hier van de Nederlandse zon met uw voeten in het zand! De duingebieden en natuurlijke parken bieden u de ruimte aan om te genieten van de ongerepte natuur.

 

Bezoek de verschillende monumenten van de stad, en leer bij over de politieke waarde van deze omgeving. De thema's van de musea lopen erg uit elkaar, zo gaat u naar het Mauritshuis als u kunstwerken van de belangrijkste Hollandse en Vlaamse kunstenaars wilt bestuderen. Maar u kunt ook naar Panorama Mesdag, in dit museum bewondert u het strand van Scheveningen uit 1880. Dit enorme schilderij geeft u een gevoel van complete immersie in het landschap aan het einde van de 19 eeuw. Bent u geïnteresseerd in musea, dan kunt u ook een bezoek brengen aan het Haags Historisch Museum, het Museum de Gevangenpoort, of het Paleis Noordeinde, de werkplaats van de Nederlandse koning.

 

Ook als u wat actie verkiest bent u welkom in Den Haag! Probeer een escaperoom of ga naar een van de attractieparken, zoals Duinrell of Drievliet. Ontdek de stad vanaf het water met een bootvaart op de Ooievaart door de grachten van Den Haag, of blijf op het land en maak een ritje met de Boulevardtrein van Scheveningen.

 

U bent hier welkom voor elk soort vakantie. We wensen u alvast veel plezier!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 226

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • 24-uursreceptie
  • Wasservice

Faciliteiten in de kamer:

  • Douche
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Bar & Brasserie Willem I

Activiteiten bij het hotel:

  • Binnenzwembad
  • Spa
  • Fitness
  • Sauna
  • Hammam

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Inntel Hotels Den Haag Marina Beach 4*