Dhigufaru Island Resort 5* - Malediven - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Plons in het turquoise water van de Malediven en droom weg in een paradijselijke omgeving
  • Verblijf in een intiem resort en kijk uit over de lagune
  • Geniet van de luxe en het comfort van de villa's
  • Leer duiken of onderneem verschillende excursies om de Malediven nog beter te leren kennen!

De beoordeling van onze klanten

Dhigufaru Island Resort

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Voordelen voor pasgetrouwden (binnen 6 maanden na de trouwdatum met een kopie van de trouwakte dat aan het hotel dient te worden voorgelegd)
  • Voordelen voor verjaardagen en jubilea
  • Gratis verblijf en pension voor een kind onder de 12 jaar dat de kamer deelt met twee volwassenen in de Boaku Beach Villa of Veli Beach Villa (exclusief Green Tax)
  • Langverblijfkorting: verblijf 10 nachten en betaal er 8, verblijf er 11 en betaal er 9, verblijf er 12 en betaal er 10, etc. (reeds verrekend in de prijs)

Welkom bij het Dhigufaru Island Resort 5*. In dit resort geniet je van laid back luxe in een adembenemende omgeving. De 40 villa's bevinden zich langs de rand van het eiland, daardoor heeft iedere villa een prachtig uitzicht over de schitterende blauwe oceaan.

 

Het resort beschikt over verschillende eetgelegenheden, met drie ruimtes om te dineren, van ontspannend tot romantisch of formeel, zodat je zelf kunt kiezen waar je zin in hebt.

 

Bovendien is dit resort ook familievriendelijk. Dit is de ideale bestemming als je je kinderen wilt meebrengen op vakantie naar de Malediven! De kids club met activiteiten op maat zorgt ervoor dat iedereen hier zich thuis voelt! Daarnaast kun je ook verschillende uitstapjes plannen die op maat zijn van zowel koppels, gezinnen als een groep vrienden.

 

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Boaku Beach Villa, Semi Water Villa, Veli Beach Villa, Veli Pool Beach Villa, Findhanfulhu Water Villa of Bodhanfulhu Pool Water Villa
  • Upgrade naar een kamer van een hogere categorie bij verblijf in de Boaku Beach Villa of in de Veli Beach Villa van 01/05/2024 tot 31/10/2024

Boaku Beach Villa (71 m²)

Welkom in je oostelijk gelegen Boaku Beach Villa, ingericht met moderne voorzieningen voor een zalig verblijf. Hier profiteert je van je eigen veranda omsloten door een privétuin met uitzicht op het strand en de lagune.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Veli Beach Villa (71 m²)

Geniet van een prachtig uitzicht en uw directe toegang tot het strand vanuit een Veli Beach Villa. Je beschikt over een douche in de openlucht en een badkamer binnen, tot in de puntjes uitgerust, voor een echte exotische ervaring!

De kamer is uitgerust met alle moderne voorzieningen die elke luxe vakantie nodig heeft.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Semi Water Villa (104 m²)

Word wakker met het geluid van de golven die zachtjes tegen de kust kabbelen in een Semi Water Villa. Deze villa's zijn perfect gelegen om de zonsopgang te zien, met prachtig uitzicht op de horizon, en bieden directe toegang tot de Dhigufaru lagune vanaf het Aanu Sandrock, vanaf je eigen uitgestrekte privéterras.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Findhanfulhu Water Villa (74 m²)

Breng een memorabele vakantie door in de Fidhanfulhu Water Villa. Het is een unieke villa op het water waar comfort en ontspanning centraal staan. Je geniet van veel licht, ruimte en luxe. Bovendien is elke villa uitgerust met een trapje dat je directe toegang geeft tot de heldere lagune!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar All-inclusive

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Athiri Speciality Restaurant

Smul van uitstekende zeevruchten in dit Japanse restaurant op het water, met directe toegang tot het strand. Het uitzicht op het heldere, blauwe water van de Indische Oceaan is onvergelijkbaar.

 

Dhandifulhu Restaurant

Het hoofdrestaurant werd met charme ingericht. Hier proef je van een grote variëteit aan gerechten en smaken van over de hele wereld. Af en toe wordt er ook een speciale avond georganiseerd met de keuken van de Malediven als uitgangspunt. Dan geniet je van lokale gerechten, bereid met lekkere en eerlijke ingrediënten.

 

Thundi Pool Bar

Ontspan bij het zwembad en geniet van het uitzicht vanuit een van de drie hutjes rond de bar. Deze plek is de ideale plaats om samen te genieten van een romantische zonsondergang met een drankje in de hand. Daarnaast heb je directe toegang tot het strand! Geniet van exotische cocktails, speciale thee of koffie, of bestel een lichte snack. De poolbar maakt het allemaal mogelijk!

 

Raagudi Bar

Dit is de ideale plaats om even te relaxen na een drukke dag op het eiland! Je wordt bediend door vriendelijke bartenders die je de perfecte cocktail kunnen bereiden. Maar ze kunnen je ook een goede whiskey aanraden of je adviseren welke fles champagne de beste is.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het multi-sportveld (tennis, volleybal, zaalvoetbal)
  • Toegang tot de Baraveli Kids Club

Kakuni Recreation Center

Het recreatiecentrum bevindt zich op het water, maar je geniet van een makkelijke toegang dankzij de houten brug. Profiteer van het prachtige uitzicht op zee terwijl je je ochtendroutine onderhoudt in de fitness. 's Avonds kun je tijd spenderen met de andere gasten en wat poolen of aan karaoke doen.

 

Baraveli Kids Club

In de Kids Club maken je kinderen kennis met het eiland en de unieke flora en fauna die zich hier bevinden. Er is een speciaal team van professionals die voor je kinderen zorgen en hen een fijne vakantie bezorgen met de verschillende programma's voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen.

 

Fulhangi Dive School

Leer duiken in deze duikschool op het eiland. Je kunt gecertificeerde lessen volgen met de diverse aangeboden pakketten. Zo zijn zowel topduikers als beginners hier aan het juiste adres!

Je inbegrepen opties

Christmas Eve Gala Dinner 24th December

Je inbegrepen opties

New Year’s Eve Gala Dinner 31st December

Je inbegrepen opties

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel per watervliegtuig zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie voor je transfers, voor aanbiedingen zonder vlucht

 

Om je transfers te kunnen organiseren, vragen wij je om binnen de 48 uur je vluchtgegevens door te geven door het formulier in te vullen. Dit formulier vind je terug in je ledenaccount.

Zonder deze informatie kunnen je transfers niet worden geregeld.

Opgelet, de transfers zijn enkel beschikbaar tussen de luchthaven van Male en het hotel, voor heen- en terugreis.

 

Indien je kiest voor een aanbieding zonder vlucht, gelieve dan voor 15.00 uur aan te komen in de luchthaven van Male en na 10.00 uur te vertrekken van de luchthaven in Male om van je transfers te kunnen genieten. 

Welkom op... de Malediven!

Sluit je ogen en laat je meevoeren door een zoete droom …


Met zijn 26 atollen en 1000 koraaleilanden in het hart van de Indische Oceaan zijn de Malediven een formidabele paradijselijke bestemming. Van azuurblauwe lagunes tot witte zandstranden met wuivende kokospalmen en een kleurrijke onderwaterwereld … Deze wondermooie omgeving lijkt te mooi om waar te zijn!


Reis van atol naar atol en geniet intens van een vakantie waar al je wensen in vervulling gaan. In deze intieme en exclusieve omgeving kan je profiteren van de tropische zon of al snorkelend of duikend de onderzeese fauna en flora verkennen … Aan jou de keuze!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 40

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ($ 6 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 
Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Douche
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Haardroger
  • Bad
  • Televisie
  • Badjassen
  • Minibar
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Athiri Speciality Restaurant
  • Dhandifulhu Restaurant
  • Thundi Pool Bar
  • Raagudi Bar

De all-inclusiveformule omvat:
- Ontbijt (07.30 - 09.30 uur), lunch (12.30 - 14.00 uur), en diner (19.30 - 21.30 uur), geserveerd in het Dhandifulhu restaurant, met all-you-can-eat buffetten die een verscheidenheid aan menu's bieden voor ieders smaak.
- Snacks geserveerd in de Raagudi Bar van 16.00 tot 17.00 uur
- Onbeperkt niet-alcoholische en een selectie van alcoholische drankjes, afhankelijk van de openingstijden van het verkooppunt en de bar
 

NB. Gasten zullen geen restitutie ontvangen voor niet genuttigde maaltijden of niet gebruikte diensten en rechten. Producten en diensten die niet in de all-inclusiveformule zijn inbegrepen, zullen in rekening worden gebracht.

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Sauna
  • Excursiebalie
  • Kinderclub
  • Fitness

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Dhigufaru Island Resort 5*