Vasia Village 4* - Sissi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een recent gerenoveerd hotel dat ideaal is voor een vakantie met de hele familie
  • Proef van de gevarieerde gastronomie in de restaurants van het hotel dankzij uw all-inclusiveformule
  • Profiteer van een waaier aan activiteiten voor zowel groot als klein
  • Ga heerlijk zonnebaden op het strand van Boufos en ontdek de charmante haven van Sissi

Welkom op ... Kreta!

Op zoek naar een vakantie met familie of vrienden op slechts enkele uren vliegen?
Kom met ons mee naar het grootste van de Griekse eilanden: Kreta! Kilometerslange stranden aan turquoise water, een kleurrijke onderwaterwereld, indrukwekkende bergen en weelderig groene natuur... Dat en nog veel meer kunt u ontdekken tijdens uw verblijf.

Het eiland barst ook van de historische schatten en de diepgewortelde cultuur in de charmante dorpjes, zal u zeker fascineren. Pak snel uw koffers!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse
Vlak aan zee wacht hotel Vasia Village 4* voor een onvergetelijke vakantie! U logeert in het schilderachtige vissersdorpje Sissi waar u heerlijk kunt kuieren langs de haven terwijl de plaatselijke vissers hun vangst binnenhalen.

Van bij uw aankomst in het hotel, zult u uw ogen niet van het panoramische uitzicht op zee kunnen houden, met de bergen op de achtergrond. Hier vindt u trouwens tal van activiteiten en voorzieningen voor jong en oud, zodat u gerust met de hele familie op vakantie kunt komen!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer of Familie Kamer

Standaard Kamer (25 M²)

Uw kamer werd, net als de rest van het hotel, recent helemaal gerenoveerd in een elegante en eigentijdse stijl met handgemaakte meubelstukken, lichte kleuren en grote ramen om het meeste uit het uitzicht te halen. Op uw balkon of terras is het trouwens heerlijk vertoeven en de ideale plek om de zonsondergang te bewonderen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Familie Kamer

Deze ruime kamer is ideaal voor een onvergetelijk gezinsverblijf ... Comfort en ontspanning verzekerd!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
Voor een vakantie zonder zorgen, hebben we de all-inclusiveformule geregeld voor u.

Uw dagen starten met een heerlijk ontbijtbuffet om voldoende krachten op te doen voor de hele ochtend. Voor de lunch en het diner wachten smaakvolle Griekse gerechten, maar ook internationale specialiteiten in het hoofdrestaurant. Er zijn speciale dieetmaaltijden te verkrijgen en voor de kids is er een apart kinderbuffet.

Voor een kleine honger tussen het zwemmen, zonnebaden of sporten door, kunt u richting de snackbar aan het zwembad. Het wordt een lekkere vakantie!

Inbegrepen bij uw all-inclusiveformule:
- Vroeg ontbijtbuffet tussen 7.00 en 7.30 uur
- Ontbijtbuffet tussen 7.30 en 10.00 uur
- Lunchbuffet van 12.30 tot 14.30 uur
- Snack en thee tussen 16.00 en 18.00 uur(thee, koffie, taart, koekjes en mini-sandwiches)
- Dinerbuffet tussen 19.00 en 21.00 uur
- Dranken tijdens de maaltijden: bier van het vat, plaatselijke witte en rode wijn, niet alcoholische dranken, water, thee en filterkoffie 
- Internationale en plaatselijke alcoholische dranken (van 10.00 tot 23.00 uur): Whiskey, Gin, Wodka, Rum, Tequila, likeuren, plaatselijke rode en witte wijn, bier van het vat 
- Keuze tussen 5 alcoholische en 2 niet alcoholische cocktails 
- IJsjes met verschillende smaken

... verder lezen

Activiteiten

Met sportactiviteiten voor de hele familie, zoals aqua-aerobic, schattenjachten, glijbanen voor klein en iets groter, animatie overdag en 's avonds, een idyllisch strand in de buurt en fantastische zwembaden, hoeft niemand zich te vervelen in hotel Vasia Village!

Uw optionele huurauto

Ontdek het mooie eiland in alle vrijheid door te kiezen voor een huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of categorie B (type Fiat Panda, Citroen C3, Lancia Y, Skoda Fabia, Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de hele duur van uw verblijf. Deze huurauto kunt u optioneel bijboeken met toeslag als u een aanbieding met vlucht bij ons boekt.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Extra opties

Land Rover Safari – Minoan Route

Extra opties
Deze 4x4-tour neemt u mee op ontdekking van het authentieke Kreta. Leer meer over de mythologie via de natuur en het lokale leven. Uw chauffeur haalt u op bij de ingang van uw hotel en de tour begint met een eerste stop op de Aposelemi Dam. Vervolgens passeert u de paden en olijfgaarden om de ruïnes van het Romeinse aquaduct van Lyttos te bereiken. De volgende stop is het rustige dorpje Kastamonitsa, waar u zich onder de lokale bevolking zult bevinden voor een proeverij van raki en olijfolie. Dan start het off-road deel van de dag daadwerkelijk. U beklimt de berg langs het Minoïsche pad dat u naar een herder brengt. Daar krijgt u de kans om zijn geiten te voeren en zelfgemaakte kaas te proeven. 

U vervolgt uw weg naar het prachtige uitkijkpunt om het eeuwenoude pad van de Minoans en de Lassithihoogvlakte te bewonderen. Waag u aan de Lassithihoogvlakte om naar de grot van Zeus te gaan (waar volgens de mythologie Zeus werd geboren). Bij het bereiken van de ingang van de grot, heeft u de kans om de hele Lassithihoogvlakte te bewonderen en enkele fantastische panoramafoto's te nemen. Daarna steekt u de hoogvlakte over en stopt u voor een barbecue met wijn. Vervolgens zult u aankomen in het dorp Krassi, de laatste stop van de dag, een dorp dat bekend staat om zijn 2000 jaar oude plataan en natuurlijke fonteinen van bronwater. 

Informatie over deze excursie: 
- De excursie vindt elke dag plaats behalve op zaterdag
- Toegang tot de Zeus-grot is niet inbegrepen
- De excursie wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 4 jaar oud en wordt niet aanbevolen voor mensen met rugklachten (in verband met off-piste paden)

... verder lezen

Land Rover Safari – Nida Route

Extra opties
Tijdens deze fantastische excursie ontdekt u de hoogste bergen van het eiland. Bezoek traditionele dorpen, grotten, wijngaarden en ontdek de mythologie en het lokale Kretenzische leven.
U begint uw dag in Gazi en neemt off-road wegen langs de rivierbedding richting het pittoreske dorpje Pendamodi. U maakt een korte stop bij de oude kerk en een natuurlijke waterbron. Vervolgens steekt u de wijngaarden van de grootste wijnstreek van het eiland over, richting het dorp Krousounas, waar u lokale producten zoals raki en olijfolie kunt proeven. Hier heeft u de tijd om te genieten van een kopje thee of koffie, terwijl u het prachtige uitzicht bewondert.

Vervolg uw reis door de Livadi hoogvlakte en ontdek meerdere appelboomgaarden. U gaat verder naar de Nidia hoogvlakte, het hoogste punt van de dag, met uitzicht op de besneeuwde piek Psiloritis. Uw gids vertelt u de verhalen over de regio en u bezoekt een ongewoon monument en een traditionele "mitato" schaapskooi, waar u de traditionele wijze van kaasproductie kunt ervaren. Het volgende punt is een bezoek aan de Ideon Andron grot, waar volgens de mythologie Zeus zijn toevlucht zocht om aan de dood te ontsnappen. 
Daarna vertrekt u richting het beroemde dorp Anogia voor een heerlijke barbecue met wijn (vegetarische optie mogelijk). Geniet van het uitzicht vanaf de hoogste hoogvlakte van het eiland. U krijgt vervolgens de gelegenheid om een wandeling te maken in het centrum van Anogia. Tot slot bezoekt u via de off-road wegen de geboorteplaats van El Greco, Fodele, waar u kunt ontspannen voordat u terugkeert naar uw hotel. 

Informatie over deze excursie:
- Beschikbaar op dinsdag en donderdag
- De excursie wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 4 jaar en wordt niet aanbevolen voor mensen met rugklachten (in verband met off-road wegen)

... verder lezen

De ontdekking van Kreta

Extra opties
Deze tour is speciaal voor klanten van Voyage Privé, en neemt u mee naar een klein paradijs op aarde. Ervaar de rust en schoonheid van de verschillende plekken in combinatie met de unieke Kretenzische gastvrijheid. Om te beginnen bezoekt u een geïsoleerd klooster dat alleen bekend is bij de lokale bevolking. Het pad richting het klooster biedt een adembenemend uitzicht. Bij aankomst in het klooster zult u onder de indruk raken van de schoonheid van de omliggende natuur en tuinen, evenals van de mozaïeken die u in elke hoek van het klooster zult vinden. U kunt ook genieten van een kopje koffie of thee met Kretenzische kruiden aangeboden door de Nonnen. Ontdek en bewonder de sierlijke weefsels en het vakmanschap van het klooster.

Na dit ontspannen en spirituele bezoek, ontmoet u Katerina, een Kretenzische kunstenaar. Als moeder van drie volgde ze haar hart en haar talent om een kleine werkplaats te openen in een traditioneel huis dat ze liefdevol restaureerde om prachtige sieraden en de traditionele "Komboloi" te maken (een rij kralen die gebruikt werd om tijd door te brengen of de zenuwen te kalmeren, wat nog steeds een unieke traditie in de Griekse cultuur is gebleven). Katerina helpt u om uw eigen "Komboloi" te maken, waarbij u kunt kiezen uit de kralen en koorden. U neemt tenslotte het straatje dat leidt naar de pittoreske en traditionele "kafenion" van de moeder van Katerina om te genieten van een zelfgemaakte Kretenzer lunch en te genieten van het uitzicht op Heraklion.

Inbegrepen:
Transfer, chauffeur, lunch, wijn en water, Komboloi-workshop.

Niet inbegrepen:
Fooien, persoonlijke uitgaven

Lunch menu:
Voorgerechten: Tzatzíki, Griekse salade, varkensvlees traditioneel bereid met wijn en tomatensaus, spliterwten Hoofdgerecht: gevulde groenten, wijn en water.

Kinderen zijn niet toegestaan op deze tour.

... verder lezen

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Het weer

Jan
min : 8°C max : 14°C
Feb
min : 8°C max : 16°C
Mrt
min : 10°C max : 17°C
Apr
min : 12°C max : 19°C
Mei
min : 15°C max : 22°C
Jun
min : 18°C max : 26°C
Jul
min : 22°C max : 28°C
Aug
min : 24°C max : 27°C
Sep
min : 19°C max : 26°C
Okt
min : 16°C max : 24°C
Nov
min : 13°C max : 21°C
Dec
min : 10°C max : 18°C

Ligging


Sisi Lasithiou, Sissi, Crète 72400, Griekenland

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 100
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€3,00 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel is uitgerust met:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Pendeldienst naar het strand van Boufos (3 keer per dag)
  • Strandhanddoeken (met waarborg)
  • Conciërgeservice
  • Parkeerplaats
  • Fietsverhuur
  • Reserveren van taxi's
  • Kinderopvang (op aanvraag)
  • Dokter (op aanvraag)
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • LCD TV
  • Telefoon
  • Wifi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Balkon of terras
  • Badkamer met douche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

  • 1 buitenzwembad
  • 1 kinderbad
  • Zonneterras
  • Strand
  • Watersporten
  • Glijbanen voor volwassenen en kinderen
  • Fitness in de spa van Sentido Vasia (vanaf 16 jaar)
  • Sportvoorzieningen
  • Voetbalveld bij Sentido Vasia
  • Animatie (tijdens de zomer)
  • Kinderclub (4-12 jaar, tijdens de zomer)

Details over uw optionele huurauto

Wanneer u voor de optionele huurauto heeft gekozen, vindt u hieronder de overeenkomstige voorwaarden:
- Huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda, Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of van categorie B (type Fiat Panda, Citroën C3, Lancia Y, Skoda Fabia of Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de volledige duur van uw verblijf.
NB: de reservering van een voertuig garandeert de levering van een van de auto’s op de lijst of gelijkwaardig. Het is niet mogelijk om een bepaald model te reserveren.
- Minimumleeftijd: 21 jaar voor categorie A en categorie B
- De bestuurder moet verplicht over een geldig rijbewijs beschikken dat minstens 12 maanden oud is.
- Een borg van €400 contant of per creditcard is nodig.

De prijs is inclusief:
- onbeperkte kilometers - belastingen
- CDW (schadeverzekering)
– (behalve voor schade aan chassis en banden*)
- FDW  (volledige schadeverzekering)
- Diefstalbescherming

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering:
Alle ‘huurders’ en bestuurders van Autocandia SA zijn verzekerd voor :
1. Overlijden of verwondingen van een derde
2. Materiële schade van een derde
3.  Brandschade Diefstal en schade veroorzaakt door derden en vandalisme (politierapport vereist) *
* De schadeverzekering is inbegrepen onder de voorwaarde dat de bestuurder de verkeersregels volgde.

In bepaalde gevallen (besturen van de auto na alcoholgebruik, overtreding bij een verkeerslicht of een keermanoeuvre op een snelweg), is de bestuurder zelf volledig aansprakelijk voor de schade veroorzaakt aan de auto.
- 24-uurs pechservice. Wisseling van de auto binnen de 48 uur bij ongeval of pech.
Ongevallen en botsingen moeten binnen de 24 uur gerapporteerd worden.
- Extra bestuurder
- Wegenkaart van de bestemming

De prijs is exclusief:
- Bijkomende diensten die ter plaatse te betalen zijn: banden- en chassisverzekering (€ 3 + 24% BTW per dag) ; kinderzitje (€ 3 per dag) ; gps ( € 6 per dag + 24% BTW), Wifi (€ 7 per dag)
- Bij nalatigheid doordat u de foute brandstof gebruikt voor de huurauto, wordt u hiervoor verantwoordelijk gehouden en dient u de benodigde reparatie die hiervan het gevolg is, te betalen. Het reeds betaalde bedrag voor een volle tank brandstof is niet overdraagbaar op een vervangend voertuig.
- In geval van verlies van sleutels of afstandsbediening wordt een toeslag in rekening gebracht.
- Brandstof : De auto wordt met een volledige tank geleverd, en dient met een lege tank teruggebracht te worden. De brandstofkosten dienen vervolgens bij het terug brengen van de huurauto betaald te worden.
- Brandplekken door een sigaret en schade aan de velgen of aan het dak (binnenzijde) kunnen niet worden gedekt door de verzekeringen. Dergelijke schade moet gerapporteerd worden tijdens de teruggave. Een toeslag zal in rekening worden gebracht.
- Administratieve overtredingen / sancties die het gevolg zijn van een verkeersovertreding tijdens de huurperiode, dienen ter plaatse te worden betaald door de huurder.

Belangrijk:
-Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (volgens de voorwaarden van de verhuurder).
-Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditcard op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Indien u een debetkaart heeft, is het afsluiten van een allriskverzekering ter plaatse verplicht. We raden u aan om voor uw vertrek informatie te vragen bij uw bank om zeker te zijn dat uw kaart onder het type creditcard valt.
-Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt, behalve wanneer zo’n verzekering reeds inbegrepen is in de aanbieding. Dit bedrag zal gedebiteerd en vervolgens teruggegeven worden wanneer u de auto terugbrengt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.
-Ophalen en terugbrengen van de huurauto op de luchthaven of in de buurt daarvan. Meer informatie vindt u in uw reisdocumenten.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. Optioneel bij te boeken in de tweede stap van de reservering. De afstand tussen de luchthaven van Heraklion en uw hotel bedraagt ongeveer 40 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Vasia Village 4*