Hotel Barceló Bávaro Palace Deluxe 5* - Punta Cana - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Alles wat u zoekt voor een heerlijke vakantie: ontspanning, plezier en een prachtige omgeving
  • Verblijf zorgeloos dankzij uw all-inclusiveformule
  • Neem een duik in het kristalheldere water van de Caribische Zee!

De beoordeling van onze klanten

Score volgens de reizigers bij TripAdvisor

Traveller's Choice Award

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan  het beste van het beste, voor service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Welkom op ... Dominicaanse Republiek

Nog steeds twijfels over uw volgende vakantiebestemming? Het Barcelo Bavaro Palace Deluxe All Inclusive 5* zal uw twijfels wegnemen. Gelegen aan de Caribische kust zal Punta Cana een perfecte bestemming zijn voor een vakantie vol plezier onder de zon. In dit prachtige hotel waant u zich in een hele andere wereld.

Laat u meeslepen door de unieke sfeer van de Dominicaanse Republiek. Het strand lijkt eindeloos en is begrensd door het azuurblauwe zeewater, u bevindt zich in de ideale situatie voor een heerllijke duik of wat zonnebaden. Dit is een van de 10 mooiste stranden ter wereld volgens National Geographic. Ontdek het zelf!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.