Hotel Mardaga 4* - As - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Overnacht in een hotel met een unieke uitstraling
  • Proef van de heerlijke seizoensgebonden gerechten
  • Wandel of fiets in de Hoge Kempen
  • Verken de omgeving: Genk, Bokrijk en Maasmechelen

De beoordeling van onze klanten

Hotel Mardaga in As, vlakbij Genk, is al jaren een gerespecteerde bestemming in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg (België), aan het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit viersterrenhotel maakt deel uit van de keten Different Hotels, maar biedt de rust, charme en gezelligheid van een familiehotel. In 2014 werden alle achttien kamers, het restaurant en de bar volledig gerenoveerd. Hotel Mardaga laat je de echte Limburgse gastvrijheid ervaren!

Yentl

Hotel Mardaga

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats

Kom binnen in Hotel Mardaga in As, vlak bij Genk. Dit viersterrenhotel heeft de ideale mix van charme en luxe. De locatie in een dorp garandeert je een rustig verblijf in het groene hart van Limburg. Verder vul je je dagen in zoals je wilt. Een wandeling in het Nationaal Park Hoge Kempen of een bezoekje aan een van de bruisende steden in de buurt, er is hier voor elk wat wils.

 

Mardaga werd in 2014 gerenoveerd, een comfortabel verblijf met moderne faciliteiten is dus gegarandeerd. De buitenkant van het gebouw is uniek en stijlvol. Het interieur zet die trend dan ook verder. Moderniteit wordt hier feilloos gecombineerd met klassieke elementen. Er staat je hier een buitengewoon verblijf te wachten.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Junior Suite of Standaard Deluxe Kamer

Junior Suite

Na een dag vol ontdekkingen kom je tot rust in je Junior Suite. Ga liggen op het comfortabele bed of ontspan met een boek op de zachte sofa. Met de ruime badkamer en alle nodige moderne faciliteiten kom je hier ongetwijfeld niets tekort!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Standaard Deluxe Kamer

Maak het je gemakkelijk in de Standaard Deluxe Kamer, elegant en knus ingericht met donkere tinten. Deze ruime kamer heeft alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Profiteer elke ochtend van een lekker, inbegrepen ontbijt.

Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm en bestaat uit ovenverse broodjes, kakelverse eitjes, lokale lekkernijen en gezonde heerlijkheden.

 

In het Mardaga Restaurant proef je een klassieke Frans-Belgische keuken met een moderne twist. Hier worden verfijnde gerechten geserveerd die klaargemaakt worden met seizoensgebonden ingrediënten. Voor de wijnliefhebbers is er een uitgebreide wijnkaart om bij weg te dromen. Nog niet helemaal overtuigd van dit restaurant? Het kreeg maar liefst een score van 14/20 in de Gault & Millau Gids!

 

Ontspannen met een lekker drankje in de hand, dat doe je in de M-Bar. In de winter kan dit voor de gezellige open haard en met mooi weer op het terras.

Activiteiten

In het nationaal park is er een grote waaier een activiteiten mogelijk. Van wandelen, fietsen en mountainbiken tot paardrijden en natuuronderzoek. Doe je het liever rustig aan? Strijk dan neer op het gras en profiteer van de zon.

 

Verder kun je tal van kleine citytrips nemen en activiteiten doen in de bekende Limburgse steden rondom As.

 

Verveling? Dat staat niet in het woordenboek van As!

Welkom in ... As!

In Limburg, tussen de heidenvelden en bosgebieden, vind je As: een dorp op de grens van de Kempen en het Maasland.

 

Dit is de ideale plek voor lange boswandelingen. Perfect voor natuurliefhebbers die houden van rust en vreedzaamheid. Tijdens een wandeling kom je niet alleen veel natuur tegen, maar ook enkele mooie gebouwen en monumenten ... De Sint-Aldegondiskerk in Maasgotiek, de Sint-Theresiakerk uit 1930, het gerestaureerde station van As en enkele huizen met een speciale geschiedenis. De eerste steenkool van Limburg werd namelijk in As gevonden, waardoor dit dorp kan rekenen op een rijke geschiedenis met veel verhalen.

 

Ook in de omgeving is er veel te beleven. Door de ideale locatie tussen Genk en Maasmechelen, zijn beiden steden eenvoudig bereikbaar. Ga karten in Genk en ontdek de verhalen die C-Mine te vertellen heeft. Verwen jezelf en ga een dagje shoppen in Maasmechelen Village. Breng een bezoekje aan het openluchtmuseum van Bokrijk en fiets door een meer. Tot slot valt er ook in de Limburgse hoofdstad veel te beleven. Wandel door de straten van het hippe Hasselt en ga zeker langs bij de grootste Japanse tuin van Europa.

 

In deze Limburge gemeente profiteer je zowel van de rust en het groen in het Nationaal Park Hoge Kempen als de levendigheid van de omliggende steden. Ontdek de pure Limburgse gastvrijheid!

Ontdek meer

Natuur

Nationaal Park Hoge Kempen
Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen, een uniek natuurgebied waar meer dan 12.000 ha bos en heide beschermd worden. Hier vind je uitgestrekte dennenbossen, stuivende duinen en grote waterplassen - ideaal om te wandelen, fietsen of een paardrijtocht te maken. 
 
Je start bij een van de zes toegangspoorten tot het natuurgebied en kunt vanaf daar de uitgestrekte natuur verkennen. Al wandelend geniet je hier van maar liefst 220 kilometer aan wandelroutes. Elk wandelgebied heeft haar eigen charme en dankzij de duidelijk aangegeven routes kun je eenvoudig de mooiste plekjes ontdekken. Liever met de fiets het park ontdekken? Bij de meeste toegangspoorten tot het park kun je een fiets huren en dankzij het knooppuntensysteem volg je routes die je door schaduwrijke bossen en langs prachtige heide leiden. Ook is het mogelijk om te kiezen voor wat meer avontuur en per mountainbike enkele stevige beklimmingen in het gebied te ervaren. Voor ieder wat wils! 

Cultuur

Bokrijk
Bezoek het prachtige openluchtmuseum Bokrijk. Het museum bevindt zich op een provinciaal domein van zo'n 550 hectare en zorgt voor een constante afwisseling van monumentaal erfgoed, ongerepte natuur en talloze ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud.
 
Bokrijk heeft een collectie van zo'n 40.000 voorwerpen die te maken hebben met het dagelijkse leven in Vlaanderen en het park heeft bovendien het project "Living History" ontwikkeld. Hierbij nemen acteurs de rollen aan van de inwoners van een Haspengouws dorp. Ze maken het dagelijkse leven op het Vlaamse platteland in het begin van de 20e eeuw voelbaar. Luister naar de preek van de pastoor, volg een les in het schooltje en ontdek de prachtige windmolen en het imposante stadhuis.

Opmerking: We raden je aan om je tickets online te reserveren.

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 18

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 3,25 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Gratis parking
  • Wasservice
  • Kranten en tijdschriften
  • Lift

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Bad
  • Haardroger
  • Minibar
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Mardaga
  • M-Bar

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Mardaga 4*