Privérondreis: De schatten van Argentinië in 8 dagen/7 nachten - Buenos Aires - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de kleurrijke en dynamische wijk La Boca in Buenos Aires
  • Kom oog in oog te staan met de magische Perito Morenogletsjer
  • Logeer in comfortabele hotels op elke etappe van uw rondreis
  • Laat u betoveren door de adembenemende natuur en de plaatselijke cultuur

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Argentinië!

Wilt u een ongewoon avontuur beleven? Kom met ons mee naar Argentinië in Zuid-Amerika! Bij het horen van deze naam, denkt u vast aan de zwoele Argentijnse tango ... En die kunt u inderdaad vinden in de verschillende wijken van de hoofdstad Buenos Aires. Ontdek de typische architectuur, de kleurrijke huizen in de bekende La Boca wijk en laat u leiden door de ritmes van de muziek in deze dynamisch stad.

Vervolgens nemen we u mee naar Patagonië waar u unieke en ongerepte landschappen kunt bewonderen die van een andere planeet lijken te komen. U beleeft een onvergetelijk avontuur van Ushuaia tot El Calafate en het Nationaal Park Tierra del Fuego, waar u zich ver weg van de bewoonde wereld waant. Ontdek zowel de kleurrijke cultuur als het ongerepte gezicht van dit land ... Bent u klaar om verbaasd te worden?

Reisbeschrijving

Tijdens deze rondreis van 8 dagen/7 nachten ontdekt u verschillende schatten van Argentinië, een land met een betoverende natuur en rijke cultuur. U vertrekt op avontuur van Buenos Aires naar Patagonië met alle transfers en overnachtingen inbegrepen, net als sommige excursies en een dagelijks ontbijt. Hier maakt u onvergetelijke herinneringen!

Uw programma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Buenos Aires
Dag 2: Buenos Aires - Ushuaia
Dag 3: Ushuaia
Dag 4: Ushuaia - El Calafate
Dag 5 en 6: El Calafate
Dag 7: El Calafate - Buenos Aires
Dag 8: Buenos Aires

Uw reisprogramma

Dag 1: Buenos Aires
Uw chauffeur staat u op te wachten op de luchthaven en neemt u mee naar het hotel in de stad. U bent vrij om bij te komen van de lange vlucht. Lunch vrij te nemen. 

Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een bezoek aan de stad met gids of een opwindende tango-avond (zie details bij "extra opties").

Inbegrepen: Privétransfer van de luchthaven naar het hotel in Buenos Aires.

Dag 2: Buenos Aires - Ushuaia
Na het ontbijt in het hotel komt uw chauffeur u halen om u richting de luchthaven van Buenos Aires te brengen voor uw binnenlandse vlucht naar Ushuaia (aankomst voor 15.00 uur).

Bij aankomst in Ushuaia staat uw plaatselijke chauffeur u op te wachten en geniet u van een transfer naar uw hotel. Daarna gaat het naar het prachtige Nationaal Park Tierra del Fuego waar u de rest van de dag kunt doorbrengen met uw gids. Er zijn tal van niet te missen plaatsen in het park: Lapataia Bay, Roca Lake met zijn uitzicht op de bergen, beverdammen en het meest zuidelijke postkantoor ter wereld! De fauna en flora is adembenemend en de mogelijkheden om foto's te nemen eindeloos. Na dit bezoek brengt uw chauffeur u terug naar het hotel.
Lunch en diner vrij te nemen.

Inbegrepen:
- Privétransfers van het hotel naar de luchthaven in Buenos Aires
- Privétransfers van de luchthaven naar het hotel in Ushuaia
- Privé-excursie in het Nationaal Park Tierra del Fuego met Engelstalige gids (5 uur)
- Entreeprijs voor het Nationaal Park Tierra del Fuego
Dag 3: Ushuaia
Ontbijt in het hotel en transfer naar de haven van Ushuaia waar u de boot neemt naar de "Eclaireurs" vuurtoren, die de bijnaam "de vuurtoren aan het einde van de wereld" heeft omwille van zijn unieke ligging aan het Beaglekanaal, de natuurlijke grens tussen Argentinië en Chili. Hier krijgt u de kans om zeeleeuwen te observeren in hun natuurlijke habitat. Terugkeer naar de haven aan het einde van de ochtend. 
Lunch en diner vrij te nemen.

Inbegrepen:
- Groepstransfer van het hotel naar de haven
- Cruise op het Beaglekanaal met plaatselijke gids en havenbelastingen (groepsexcursie)

Dag 4: Ushuaia - El Calafate
Deze ochtend, na het ontbijt in het hotel, komt uw chauffeur u halen om u naar de luchthaven van Ushuaia te brengen waar u de binnenlandse vlucht neemt naar El Calafate.

Bij aankomst in El Calafate brengt uw plaatselijke chauffeur u naar uw hotel waar u de rest van de dag vrij bent om dit charmante stadje te ontdekken. We raden u aan om de Laguna Nimez, een natuurreservaat vlak naast het Argentinomeer te bezoeken. Deze wondermooie plek is te voet bereikbaar vanaf het centrum (entreeprijs niet inbegrepen). 
Lunch en diner vrij te nemen.

Inbegrepen:
- Privétransfer van het hotel naar de luchthaven van Ushuaia
- Privétransfer van de luchthaven naar het hotel in El Calafate
Dag 5: El Calafate
Heel vroeg in de ochtend vertrekt u richting Puerto de la Cruz in Punta Bandera om een cruise te maken op het Argentinomeer richting verschillende gletsjers. Het Nationaal park Los Glaciares is een adembenemende plek waar u het derde grootste meer van Zuid-Amerika vindt. De grootste gletsjer in het park en tevens de langste van Zuid-Amerika, is de Upsalagletsjer met een lengte van 60 km, een breedte van zo'n 5 km, een oppervlakte van ongeveer 600 km² en een hoogte van meer dan 60 meter. U bezoekt ook de Onelli-gletsjer (45 km²) en de Agassai-gletsjer (31 km²). Uw cruise zet zicht verder richting de Spegazzini-gletsjer met een oppervlakte van 66 km² en een lengte van 25 kilometer. De hoogte van 135 meter levert deze gletsjer de naam van hoogste van het nationaal park op. U keert terug naar de haven waar u van boord stapt en u terug naar El Calafate wordt gebracht in de loop van de middag.
Lunch en diner vrij te nemen.

Inbegrepen:
- Groepstransfers (heen en terug) naar Puerto de la Cruz
-  Boottocht op het Argentinomeer (excursie in groep)
- Entreeprijs voor het nationaal park

Dag 6: El Calafate
Deze ochtend, na het ontbijt in het hotel, geniet u van een transfer naar het Nationaal park Los Glaciares om de Perito Morenogletsjer te bezoeken, uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Dit natuurwonder reikt tot 70 meter op sommige plekken en het vallen van ijsblokken in het turquoise water van het Argentinomeer, is iets wat u nooit meer vergeet! Er zijn verschillende bruggen om u de kans te geven de gletsjer vanuit alle hoeken te bewonderen. 
Lunch en diner vrij te nemen.

Inbegrepen:
- Groepsexcursie met een Engelstalige gids naar de Perito Morenogletsjer 
- Entreeprijs voor het nationaal park
Dag 7: El Calafate - Buenos Aires 
Deze ochtend na het ontbijt, komt uw chauffeur u halen bij het hotel om u mee te nemen naar een prachtige estancia, de woning en boerderij van een plaatselijke familie die u hartelijk ontvangen. De familie Gauchos wonen hier niet alleen, ze werken ook op het uitgestrekte landgoed. Estéban en zijn broer zijn de rechtstreekse afstammelingen van Baskische familie en hij, zijn Joegoslavische vrouw en zijn broer bezitten een estancia van 7000 hectare met uitgestrekte vlaktes en struiken op een achtergrond van het majestueuze Andesgebergte. Estéban kweekt hier paarden in een rustieke en eenvoudige omgeving die hij en zijn familie graag delen met u. Na uw ontmoeting met de familie, maakt u een rit te paard van zo'n twee uur door een uitzonderlijk kader tussen de bergen richting het gletsjermeer van Pertito Moreno. U krijgt ook de kans om de plaatselijke fauna en flora te leren kennen.

Voor de lunch staat een lekker stukje vlees met salade op het menu (exclusief drankjes) en na de middag kunt u in de estancia blijven om een praatje te maken met de familie en meer te weten te komen over hun cultuur, hun manier van leven en hun gevoel voor humor. Vervolgens gaat het terug naar El Calafate waar u de vlucht terug naar Buenos Aires neemt (vanaf 15.00 uur). Bij aankomst in de hoofdstad staat uw chauffeur u op te wachten om u mee te nemen naar het hotel.
Diner vrij te nemen.

Inbegrepen:
- Gedeelde transfer (heen en terug) naar de estancia
- Rit te paard van twee uur
- Lunch (exclusief drankjes)
- Privétransfer naar de luchthaven van El Calafate
- Privétransfers van de luchthaven naar het hotel in Buenos Aires

Dag 8: Buenos Aires
Uw chauffeur komt u halen na een laatste ontbijt in het hotel, ten minste drie uur voor uw vlucht, om u terug naar de internationale luchthaven van Buenos Aires te brengen. U vertrekt terug huiswaarts met een koffer vol onvergetelijke herinneringen.

Inbegrepen: Privétransfer van het hotel naar de luchthaven van Buenos Aires.

Uw hotels

Op elke bestemming tijdens uw rondreis, logeert u in een comfortabele Standaard Kamer in hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen. Tijdens uw reservering kunt u kiezen voor B&B's, 3* of 4* hotels.

Uw B&B's tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
Buenos Aires: Hotel l'ADRESSE  
- Ushuaia: Posadas Fin del Mundo 
- El Calafate: Miyazato 

Uw 3* hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Buenos Aires: Hotel Arc Recoleta 
- Ushuaia: Jarke 
- El Calafate: Koi Aiken 

Uw 4* hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
- Buenos Aires: Aires Hotel Sileo 
- Ushuaia: Feguino 
- El Calafate: Xelena 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Elke dag van uw rondreis start met een lekker ontbijt in het hotel waar u op dat moment verblijft. Bovendien geniet u ook van 1 lunch (exclusief drankjes) op dag 7 tijdens uw bezoek aan een plaatselijke familie.

Voor uw andere maaltijden kunt u zich laten verleiden door de Argentijnse smaken: asado, empanadas of dulce de leche ... uw smaakpapillen worden verwend bij elke hap!

Extra opties

Bezoek aan Buenos Aires met gids (4 uur)

Extra opties
U ontmoet uw gids in de lobby of in "Tortoni", een van de oudste café's van de stad. Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee, vertelt uw gids meer over de stad en vervolgens zet u koers richting de "Plaza de Mayo" aan het bekende "Casa Rosada", de presidentiële residentie. Daarna wandelt u langs de kade van de Puerto Madero die vandaag een bruisende en levende buurt vormt met trendy cafés, restaurants en winkels. Eindigen doet u in de meest traditionele en kleurrijke wijk van de stad, "La Bocca", waar tal van pittoreske huisjes te vinden zijn en de bewoners de tango dansen op straat! Om uw tour af te sluiten, volgt u uw gids in de bohemian wijk San Telmo, een van de oudste van de stad waar tal van antiekwinkels, boekenwinkels en gezellige marktjes te vinden zijn.

Tour te voet en met het openbaar vervoer met een Engelstalige gids.
Duur: 4 uur

Tango Show

Extra opties
Aan het einde van de dag komt uw chauffeur u halen bij het hotel om u kennis te laten maken met de authentieke Argentijnse tango. De avond beging met een initiatieles tango waarna u een fantastische show bijwoont met professionele dansers en muzikanten. Ondertussen geniet u van een lekkere maaltijd. En na het eten is het tijd om zelf de beentjes los te gooien! Na een onvergetelijke avond brengt uw chauffeur u terug naar het hotel.

Inbegrepen:
- Gedeelde transfer (heen en terug vanaf het hotel)
- Tango initiatie met Engelstalige instructeur
- Diner (exclusief drankjes)

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief volgens het programma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 31°C
Feb
min : 19°C max : 29°C
Mrt
min : 17°C max : 27°C
Apr
min : 14°C max : 23°C
Mei
min : 10°C max : 19°C
Jun
min : 8°C max : 16°C
Jul
min : 7°C max : 15°C
Aug
min : 9°C max : 18°C
Sep
min : 10°C max : 19°C
Okt
min : 13°C max : 22°C
Nov
min : 16°C max : 25°C
Dec
min : 18°C max : 28°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in B&B's, 3* of 4* hotels (uw keuze)
- Pension volgens het programma: dagelijks ontbijt en 1 lunch (exclusief drankjes)
- Transfers volgens het programma
- Excursie in het in Nationaal Park Tierra del Fuego met een Engelstalige privégids en entreeprijs voor het park
- Cruise op het Beaglekanaal met plaatselijke gids en havenbelastingen
- Boottocht op het Argentinomeer en entreeprijs voor het nationaal park
- Excursie naar de Perito Morenogletsjer met Engelstalige gids en entreeprijs voor het nationaal park
- Ochtend in een estancia met activiteiten en een rit te paard van twee uur
- Binnenlandse vluchten van Buenos Aires naar Ushuaia, van Ushuaia naar El Calafate en van El Calafate naar Buenos Aires in economy klasse

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien (voorzie 10% in restaurants en bars, 1 USD per persoon per dag voor de chauffeur en 2 USD per persoon per dag voor de gids)
- Visumkosten
- Extra bagagekosten tijdens de binnenlandse vluchten (15 kg bagage en 8 kg handbagage toegestaan, bijkomend gewicht met bijbetaling)
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis: De schatten van Argentinië in 8 dagen/7 nachten