Village Club du Soleil Les Deux Alpes - Les Deux Alpes - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in de gezellige en aangename Village Club
  • Neem plaats op het terras en geniet er van uw heerlijke maaltijden
  • Profiteer van de inbegrepen skipas en -materiaal
  • Beleef een geweldige vakantie in een fantastisch skiresort

De beoordeling van onze klanten

Uw skigebied

Gebied: 1350 - 3600 meter hoogte

Afdalingen: 225 km aan pistes

Skistation: op 1650 meter hoogte

Klik hier voor een kaart van uw skigebied.

Het skigebied van Les Deux Alpes is een uitzonderlijke plek waar de hele familie van een onvergetelijke wintersportvakantie kan genieten. Er zijn twee hellingen: Pied Moutet in het westen, ideaal voor wie op zoek is naar unieke landschappen; en La Dôme en La Lauze, voor wie sterke sensaties boven 3000 meter hoogte wil beleven! 

Met een gemiddelde hoogte van 2300 meter bent u zeker van de beste sneeuwkwaliteit. Het skigebied is maar liefst 410 hectare groot en 58 hectare daarvan zijn kunstsneeuw, zodat u volop kunt genieten van uitzonderlijke ervaringen zoals Freeride en Freestyle. En na het skiën of snowboarden kunt u een wandeling maken naar de gletsjer op 3600 meter of richting het gezellige dorpje Mont de Lans op 1300 meter gaan. Met gegarandeerde natuurlijke sneeuw, een gletsjer, pistes voor zowel beginners als experten en de hoogste helling van het land, biedt het grootste skidomein op een gletsjer alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie in de sneeuw!

 

Alle praktische informatie over het skidomein:
- Station: Les Deux Alpes
- Hoogte: 1350 tot 3600 meter
- 227 km aan skipistes
- 430 hectare aan pistes
- 96 pistes (5 gratis pistes), waarvan 12 zwarte, 20 rode, 49 blauwe en 17 groene

- 1 gletsjer
- 43 skiliften
- 25 km langlaufpistes
- Snowpark 

... verder lezen

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor een kind onder de 2 jaar dat een kamer deelt met twee volwassenen (zonder kinderclub)
  • 50% korting op het verblijf van kind tussen 2 en 6 jaar dat een kamer deelt met twee volwassenen (reeds verrekend in de prijs, zonder kinderclub)

Welkom in de Village Club Du Soleil Les Deux Alpes, een hotel op een fantastische locatie. U verblijft aan de voet van de gletsjer op 1750 meter hoogte en op enkele minuten van de eerste wandelpaden. De charmante kamers, gezellige sfeer en schitterende faciliteiten garanderen een onvergetelijke wintersportvakantie voor de hele familie!

 

Gerust op vakantie in Village Club du Soleil Les Deux Alpes

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw appartement

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer voor 2 personen, Standaard Kamer voor 3 personen, Standaard Kamer voor 4 personen of Standaard Kamer voor 5 tot 6 personen

ROOM 2-6 PEOPLE

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
6 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
5 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Volpension (inclusief wijn tijdens de maaltijden)

U beleeft een zorgeloze skivakantie dankzij uw inbegrepen volpension (inclusief wijn tijdens de maaltijden).

 

Tussen het skiën door wordt u culinair verwend met gerechten in buffetvorm in een gezellige en intieme sfeer. Het restaurant heeft een terras waar u bij mooi weer kunt plaatsnemen. Eenmaal per week wordt er een themadiner en/of bergmaaltijd georganiseeerd.

 

U kunt zelfs een picknickpakket aanvragen om mee te nemen op excursie of een dagje skiën (van te voren te reserveren, niet geldig op de dag van vertrek).

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Skipas
  • Huur van ski- of snowboardmateriaal (inclusief schoenen)
  • Kinderclub niet beschikbaar voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar
  • Toegang tot de kinderclub voor kinderen van 4 tot 6 jaar (op specifieke data) en van 6 tot 18 jaar op alle data

Eén ding is zeker: u zult zich niet vervelen tijdens uw verblijf in Village Club du Soleil! Skiën, snowboarden, schaatsen, wandelen of gewoon toekijken ... hier kan het allemaal! U logeert op slechts 100 meter van de skipistes en bezoekt ook makkelijk het dorpje. Na het skiën bergt u uw materiaal veilig op in het hotel en speelt u een gezelschapsspelletje met het gezin of profiteert u van het animatieprogramma, met musicals, familieshows en dans- en thema-avonden.

 

Voor wat ontspanning kunt u naar de twee sauna's op het panoramische terras van het hotel, terwijl de kinderen (van 4 maanden tot 17 jaar) zich amuseren in de kinderclub* met activiteiten die zijn aangepast aan hun leeftijd.

 

Bovendien geniet u gedurende uw verblijf van toegang tot het verwarmde binnenzwembad van La Croisette, waar u heen kunt gaan met een pendelbus of skilift.

 

 

 Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

 

*Aanvullende informatie over de kinderclubs:

- Baby's van 4 maanden tot 2 jaar: Geen beschikbaarheid in de babyclubs, het verblijf van de baby is gratis. Het is niet mogelijk om de kinderclub bij Villages Clubs du Soleil te boeken, noch ter plaatse.

- Kinderen van 2 tot 4 jaar: Geen beschikbaarheid in de kinderclubs, 50% korting op het verblijf van het kind. Het is niet mogelijk om de kinderclub te boeken bij Villages clubs du Soleil of ter plaatse.

- Kinderen van 4 tot 6 jaar: Kinderclub inbegrepen voor vertrekdata van 04/03 tot het einde van het seizoen. Op andere data 50% korting op het verblijf van de kinderen (zonder kinderclub). Het is niet mogelijk om de kinderclub te boeken bij Villages clubs du Soleil, noch ter plaatse.

- Kinderen van 6 tot 12 jaar: Kinderclub inbegrepen

- Kinderen van 12 tot 17 jaar: Tienerclub inbegrepen

... verder lezen

Welkom in ... Les Deux Alpes!

Snakt u naar sneeuw en sensatie?

 

Tussen de noordelijke en zuidelijke Alpen, in het Franse departement Isère, ontdekt u het skidomein van Les Deux Alpes, een pareltje tussen de wondermooie landschappen! Dit bekende skigebied werd gebouwd op de vlaktes van de dorpjes Mont de Lans en Venosc en biedt naast fantastische pistes, ook bergen charme en cultuur. Dit is een van de grootste internationale skistations waar het hele jaar lang natuurlijke sneeuw van de beste kwaliteit gegarandeerd is, dankzij de ligging op een gletsjer op zo'n 3600 meter hoogte. Het is een paradijs voor liefhebbers van opwindende sensaties en wie graag nieuwe activiteiten uitprobeert. Ook voor de jongste reizigers en beginnelingen zijn er tal van faciliteiten.

 

Zet uw skimateriaal maar klaar!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het complex:
De residentie is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal appartementen in het complex: 225

Check-in: 17:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

U dient een borg van € 230 per accommodatie ter plaatse te betalen aan het begin van het verblijf.


 Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Gratis parking
  • WiFi
  • Wasservice

Faciliteiten in het appartement:

  • Haardroger
  • Kluisje
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Buffetrestaurant met terras
  • Bar

Activiteiten bij de residentie:

  • Sauna
  • Entertainment voor volwassenen (overdag en/of ‘s avonds)
  • Kinderclub

Kinderclub niet beschikbaar voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Village Club du Soleil Les Deux Alpes