Sowell Résidences Les Sablons - Grau-du-Roi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vier vakantie in een residentie aan zee te midden van een aangelegd park van maar liefst 3 hectare
  • Geniet van een goede nachtrust in een comfortabel appartement
  • Profiteer van de nabijheid van het strand of neem een duik in het zwembad
  • Vermaak uzelf met de verschillende activiteiten die in de regio worden aangeboden, van watersporten tot wandelen of paardrijden

De beoordeling van onze klanten

Uw residentie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf voor het eerste kind onder de 12 jaar dat een Appartement met 1 slaapkamer (met of zonder zeezicht) deelt met twee volwassenen van 08/06 t/m 12/07 en van 20/08 t/m 31/08
  • Gratis verblijf voor het tweede kind onder de 12 jaar dat een Appartement met 1 slaapkamer (met of zonder zeezicht) deelt met twee volwassenen van 13/07 t/m 19/08
  • Langverblijfkorting van 2% bij een verblijf van 7 t/m 13 nachten (reeds verrekend in de prijs)
  • Langverblijfkorting van 3% bij een verblijf vanaf 14 nachten (reeds verrekend in de prijs)

Welkom in het Sowell Résidences Les Sablons 3*, een gloednieuw vakantiedorp met een familiale sfeer dat is samengesteld uit drie gebouwen met twee of drie etages (Accacias, Aigrettes en Tellines). De architectuur van deze Zuid-Franse residentie is geïnspireerd door de typische stijl van de Camargue. Er staat u zonder twijfel een heerlijke tijd te wachten in dit aangelegde park van 3 hectare met mediterrane flora. De ligging is perfect, op slechts 2 km van winkels en restaurants, evenals het strand en watersportvoorzieningen.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Appartement met 1 slaapkamer voor 2, 3 of 4 personen, Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht voor 4 personen of Appartement met 2 slaapkamers voor 6 personen

Appartement met 1 slaapkamer voor 2 personen

Het Appartement met 1 slaapkamer voor 2 personen is ideaal voor een vakantie met z'n tweeën. Ontspan op uw gemeubileerde terras of balkon en profiteer van de ingerichte keuken om zelf de lekkerste maaltijden te bereiden. De warme en mediterraan geïnspireerde inrichting zorgt ervoor dat u zich echt op vakantie voelt.

Maximale kamercapaciteit

Appartement met 1 slaapkamer voor 3 personen

Zodra u het Appartement met 1 slaapkamer voor 3 personen binnenstapt, zult u een vakantiegevoel ervaren! Profiteer van het balkon of terras met zicht op de tuin, zodat u iedere dag kunt genieten van de natuur vanaf het moment dat u wakker wordt.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Appartement met 1 slaapkamer voor 4 personen

Met een slaapbank in de woonkamer en een aparte slaapkamer met twee bedden, is het Appartement met 1 slaapkamer voor 4 personen uiterst geschikt voor een verblijf met familie of vrienden. Er staat u een ontspannende en verkwikkende vakantie te wachten!

Maximale kamercapaciteit

Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht voor 4 personen

Dankzij het uitzicht op zee is het Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht voor 4 personen gegarandeerd de ideale uitvalsbasis tijdens uw vakantie. Geniet van de decoratie in warme tinten en ontspan in deze cocon van rust na een lange dag onder de zon.

Maximale kamercapaciteit

Appartement met 2 slaapkamers voor 6 personen

Het ruime en volledig uitgeruste Appartement met 2 slaapkamers voor 6 personen is bijzonder geschikt voor een verblijf met vrienden of voor grotere gezinnen. Bereid smakelijke maaltijden in de keuken en geniet van het bij elkaar zijn met uw geliefden in dit comfortabele appartement.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive

Dankzij de all-inclusiveformule geniet u van een zorgeloze vakantie in alle rust.

In het buffetrestaurant kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt dat tot 13.00 uur wordt geserveerd. U heeft ook de mogelijkheid om een lunchpakket klaar te maken en mee te nemen. Halverwege de middag worden snacks aangeboden en ’s avonds kunt u genieten van een gezellig diner met voor elk wat wils. In de bar kunt u gedurende de dag genieten van lekkere drankjes.

Activiteiten

Neem de tijd om uw vitamine D-voorraad aan te vullen bij het zwembad van maar liefst 100 m²! Het zwembad is verwarmd en het hele seizoen geopend. Vanuit de residentie heeft u tevens directe toegang tot het strand, waar u kunt genieten van diverse wateractiviteiten voor alle leeftijden.

 

Als u graag sportief bezig bent, kunt u gebruik maken van de tennisbaan, het beachvolleybalveld, de petanquebaan of het multisportterrein. Er is ook een speeltuin aanwezig voor de jongste gasten en er is een kinderclub voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud.

 

Praktische informatie over de kinderclub: De kinderclub is halve dagen geopend van zondag t/m vrijdag, ofwel ’s morgens van 09.00 tot 12.00 uur ofwel ’s middags van 14.00 tot 17.00 uur. Inschrijving bij de receptie verplicht, deelname op basis van beschikbaarheid. De kinderclub wordt aangeboden tijdens de Franse en Belgische schoolvakanties.

Uw optionele excursies

Natuurexcursie in de Camargue met een 4x4 (3,5 uur)

Uw optionele excursies

Wat dacht je van een authentieke excursie in de Camargue, om de streek weg van de gebaande paden te ontdekken? Samen met je gids verken je de Camargue tijdens een safaririt in met een 4x4.

Kom meer te weten komen over de complexe Delta en de fauna en flora kunnen bewonderen: van paarden, stieren en flamingo's tot vijvers, moerassen, rietlanden en het sociale en agrarische leven van de regio (rijstteelt, zoutwerk en traditionele feesten). Je zult bovendien met de 4x4 door een privédomein van meer dan 1000 ha rijden en een paarden- en stierenfokkerij zien.

... verder lezen

Welkom in ... Grau-du-Roi!

Welkom in Le Grau-du-Roi, een charmante badplaats gelegen in het departement Gard in het zuiden van Frankrijk. Het ligt aan de Middellandse Zee, ongeveer 30 km ten zuidoosten van de stad Montpellier.

 

Le Grau-du-Roi staat bekend om zijn vissershaven, jachthaven en zes kilometer lang zandstrand. Het is een populaire toeristische bestemming, vooral in de zomer, met veel gezellige restaurants, bars en winkels.

 

De stad ligt ook dicht bij de beroemde badplaats La Grande-Motte en het regionale natuurpark Camargue, bekend om zijn moeraslandschap en wilde dieren, waaronder roze flamingo's, wilde paarden en stieren.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 57

Check-in: 17:00
Check-out: 10:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Neem contact op met het hotel indien je je huisdier wenst mee te nemen.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Parking (buiten)

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Keuken
  • Afwasmachine
  • Kluisje
  • Tv
  • Koelkast
  • Microgolf
  • Balkon of terras
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Buffetrestaurant
  • Bar

De all-inclusiveformule omvat:

- Ontbijt geserveerd in buffetvorm tot 13.00 uur

- Mogelijkheid om een lunchpakket samen te stellen tijdens het ontbijt

- Middagsnack

- Diner geserveerd in buffetvorm (inclusief wijn)

- Drankjes tussen 10.00 en 22.00 uur (warme dranken, frisdranken, limonade, vruchtensappen, bier en wijn)

- Selectie van alcoholische drankjes tussen 12.30 en 13.30 uur en tussen 18.30 en 22.00 uur

 

Let op: De all-inclusiveformule geldt vanaf het diner op de dag van aankomst tot het ontbijt op de dag van vertrek (met de mogelijkheid zelf een lunchpakket samen te stellen).

Activiteiten bij het hotel:

  • Kinderspeelruimte
  • Kinderclub
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Multisportterrein

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sowell Résidences Les Sablons