De highlights van de Franse Antillen met huurauto - Fort de France - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek 3 parels van de Antillen tijdens 1 prachtige reis: Martinique, het bloemeneiland; Guadeloupe, het eiland met schitterende wateren; en Îles des Saintes, een absoluut paradijs
  • Overnacht in aangename hotels, ideaal gelegen op het strand
  • Ontdek de eilanden in alle vrijheid met uw inbegrepen huurauto
  • En ook... Geniet van de diversiteit van het landschap: tropische stranden, exotische tuinen, groene bossen en watervallen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... de Franse Antillen

Het vulkanische eiland Martinique wordt langs de oostkust omringd door de Atlantische Oceaan en langs de westkust door de Caribische Zee. Dit verborgen pareltje wordt ook wel het bloemeneiland genoemd en combineert het plezier van de zee met een schitterende cultuur, opmerkelijke natuur en lekker eten. De idyllische stranden en het azuurblauwe water zorgen voor een onvergetelijk verblijf dat volledig in teken staat van ontspanning. Uw eerste stop in de Antillen ziet er fantastisch uit!
De uitzonderlijke archipel Guadeloupe combineert zee met bergen en bos in een tropische setting. Maak een wandeling door het nationaal park, neem een bad in een hotspring of in het zoete water van een rivier of geniet van de weelderig natuur met duizenden geuren en kleuren!
Uw ultieme stop zal Les Saintes zijn! Naast de idyllische stranden ontdekt u hier een natuur met een adembenemende vegetatie en intacte zeebodems. Na de oversteek met de veerboot, die u naar Terre de Haut brengt, kunt u prachtige wandelingen maken in een schitterende omgeving.

Om een goed beeld te krijgen van de geschiedenis van het eiland kunt u beginnen met een bezoek aan het museum van Fort Napoleon. Vanaf de top van de wallen krijgt u een subliem uitzicht over de baai. U kunt niet vertrekken zonder een bezoek te brengen aan het Pompierre strand, bekend om zijn lagune met helder azuurblauw water. Als u terugkomt van uw escapades, kunt u genieten van een drankje bij Coconuts, een populaire plek bij de lokale bevolking.

Reisbeschrijving

Van Martinique naar Guadeloupe, van het maagdelijke bos naar de Caribische Zee via schitterende plantages... deze reis biedt u een authentieke en onvergetelijke ervaring in het Caribisch gebied. Breng ook een dag door in Les Saintes om een originele en charmante laatste touch te geven aan uw reis.

De volgorde van de route kan worden omgekeerd afhankelijk van de lokale voorschriften.

Kies uit een van de verschillende opties die we bieden... 7, 10 of 13 nachten, de keuze is aan u:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Martinique + 4 nachten in Guadeloupe
- 10 nachten waarvan 5 nachten in Martinique + 5 nachten in Guadeloupe
- 13 nachten waarvan 6 nachten in Martinique + 7 nachten in Guadeloupe 
Alle aanbiedingen zijn inclusief huurauto categorie A

Boek vroeg en betaal minder! Geniet van een korting van 60€ bij een reservering minstens 59 dagen voor vertrek.  Aarzelt u nog steeds? Hier is een overzicht van het programma van 7 nachten met suggesties voor bezoeken. Hoe langer u blijft, hoe meer u kunt zien en bezoeken!

Uw programma

Dag 1 - AANKOMST OP MARTINIQUE
Ontvangst door onze vertegenwoordiger bij aankomst op de luchthaven en in ontvangst nemen van de huurauto. Welkomstdrankje bij aankomst in uw hotel.
Overnachting in Martinique.

Dag 2 - ONTDEKKING VAN HET EILAND
Maak gebruik van uw huurauto om dit prachtige eiland te verkennen.

Onze suggestie (niet inbegrepen):
Doe een gastronomische rondleiding van Fort-de-France naar Saint-Pierre. U maakt verschillende stopjes aan de rivier, de ruïnes van Saint Pierre, in een distilleerderij en aan het strand. Proef lokale specialiteiten onderweg. Laat u verrassen door de Route de la Trace, die u meeneemt door de groene longen van het eiland, van Saint-Pierre, of het "Kleine Parijs van de Antillen" naar de majestueuze Mont Pelée.

Te bezichtigen:
- de Montmartre de Balata kerk
- de Alma rivier
- de Gendarme watervallen
- de ruïnes van Saint-Pierre
- een panoramisch uitzicht op Mont Pelee
- De Depaz distilleerderij
- Anse du Carbet.

Mogelijkheid tot zwemmen bij de waterval en in de zee. Zorg voor zwemkleding en handdoeken. Tijdens het circuit maakt u kennis met 7 tot 12 verschillende smaken, van hartige en zoete gerechten tot speciale drankjes: kurkuma-brood, avocado-foie gras, bananentaart, guava-paté, kokosnoottaart, bananenwijn, warme chocolademelk, enz. Terugkeer  naar uw hotel.
Overnachting in Martinique.
Dag 3 - FONDS BLANCS (30 km - 30 minuten)
Vrije dag.

Dit zijn onze suggesties:
Stap aan boord van een prachtige catamaran en breng een bezoek aan de schitterende zandbanken van de Fonds Blancs. Bezoek de baai van Le Robert en de ankerplaats in Ilet Chancel. Ontdek de leguanen, de ruïnes en de tropische vegetatie. Ga verder naar Fonds Blancs du Trapèze en geniet van een aperitiefje aan boord. 
Ankerplaats en lunch aan boord. In de namiddag kruist u de baai van Le Robert en legt u anker bij Ilet Madame. Snack en terugkeer om 16u30. Bij aankomst wordt u overgebracht naar uw hotel.
Overnachting in Martinique.

Dag 4 - FORT DE FRANCE (Martinique) / POINTE A PITRE (Guadeloupe) (70 km - 1u15)
Geniet van uw laatste ochtend in Martinique voor u naar de haven wordt gebracht voor de ferry naar Guadeloupe. Uw huurauto wordt terug in ontvangst genomen. De oversteek duurt ongeveer 4 uur en is de ideale gelegenheid om het dagelijkse leven van de Antillianen te ontdekken die veel gebruik maken van deze veerboten. U komt aan het eind van de middag aan in de haven van Pointe à Pitre. Ontvangst door onze vertegenwoordiger van Guadeloupe en in ontvangst nemen van de huurauto. Aankomst in uw hotel in Gosier.
Overnachting in Guadeloupe.
Dag 5 - GRAND TERRE (180 km - 3 uur)
Vrije dag.

Dit zijn onze suggesties:
Vertrek naar het noorden langs de zuidkust via St. Anne en St. François naar Pointe des Châteaux. De klippen en vegetatie gevormd door de wind, maken deze site een must om te bezoeken. Belkim het Le Morne Pavilion tot aan de Grande Croix (ongeveer ½ uur). De klim is vrij pittig maar het panorama op de Desirade en Grande Terre lonen de moeite! Ga verder door naar het noorden langs Moule en volg de prachtige Atlantische kust naar de Porte d’Enfer tot aan de Grande Vigie. De kalksteenkliffen bereiken een hoogte van 80m en bij goed weer krijgt u een schitterend zicht over de Grande Terre en de eilanden Montserrat, Antigua en Desirade.
Mogelijkheid tot lunch met barbecue van gegrilde kip of vis op het strand van Souffleur in Port Louis, een van de mooiste stranden van Guadeloupe. Keer terug naar Goser en maak een stopje bij de begraafplaats van Le Morne. Terugkeer naar uw hotel.
Overnachting in Guadeloupe.

Dag 6 – LE GRAND CUL DE  SAC :  KINGPAPYRUS
Onze suggestie (niet inbegrepen):
Na het ontbijt stapt u aan boord van de "Bateau Mouche de la Guadeloupe". Ga langs de Grande Rivière Salée via de Grand Cul de Sac naar Ilet Caret door de Mangrove. Lunch aan boord. Bezienswaardigheden: krabbenrace, piratenbruiloft, Ti punch, Beguine, zouk en andere dansen. Een niet te missen excursie. Terugkeer naar uw hotel.
Overnachting in Guadeloupe.
Dag 7 – LES SAINTES
In de ochtend vertrekt u naar Trois Rivières in Basse Terre om de boot te nemen naar de beroemde Baai van Les Saintes. U komt aan in Terre de Haut. Vrije dag.

Dit zijn onze suggesties:
Bezoek het Fort Napoleon Museum. Vanaf de wallen krijgt u een prachtige uitzicht over de baai, Ga op zoek naar de leguanen van het fort. Slenter door de straten van Terre de Haut en ga winkelen voordat u verdergaat naar Terre de Bas, het andere bewoonde eiland van de archipel. Ontdek de landschappen van Terre de Bas an ga naar het strand waar een lunch zal plaatsvinden (bij het slecht weer is de lunch in het restaurant). Keer terug naar Terre de Haut en bewonder het prachtige panorama van de baai. In de late namiddag steekt u de Trois Rivières over en keert u terug naar het hotel.
Terugkeer naar Gosier en overnachting in Guadeloupe.

Dag 8 - GOSIER / POINTE A PITRE (20 km - 20 minuten)
Na het ontbijt geniet u van een laatste vrije ochtend en kunt u nog even gaan winkelen of wandelen. Check out om 12 uur. Aan het eind van de middag wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens deze autotour verblijft u in comfortabele 3* hotels op een uitstekende locatie, zodat u de traditionele manier van leven kunt waarderen.

Martinique: Hotel Karibea Amyris 3 * (of gelijkwaardig)
Het Karibea Resort Amyris is een modern complex met aangename faciliteiten omgeven door een weelderige vegetatie. Dankzij de uitzonderlijke locatie kunt u heerlijk luieren, duiken, raften, zwemmen en culinaire ontdekkingen doen. Het resort strekt zich uit over een groot gebied met paden met bougainvillea, palmen en ixoras die u leiden naar prachtige stranden.

U overnacht in een Superior Kamer met Zeezicht (ongeveer 28 m²). Uw kamer biedt rust en ruimte in het hart van een tropische tuin met weelderige vegetatie. Geniet van moderne faciliteiten en een balkon met een prachtig uitzicht.
Guadeloupe: Hotel Karibea Salako 3* (of gelijkwaardig)
Het hotel Karibea Salako is gelegen in Gosier, aan de rivier van Guadeloupe in Pointe de la Verdure, aan de rand van een groot zandstrand omringd door turquoise wateren. Het is een ideaal vakantieoord voor een strandvakantie. De eenvoud, het comfort en de sfeer zorgen voor een aangenaam verblijf. 

U overnacht in een Superior Kamer (30m²). Optioneel en tegen bijbetaling kunt u kiezen voor uitzicht op zee. Elke elegant ingerichte kamer heeft een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed, een charmante woonkamer met een slaapbank en twee badkamers met douche, toilet en wastafel. De charmante meubels in rotan en gekalkt hout, gecombineerd met meubelstoffen in royale kleuren, geven een exotisch tintje aan de ruimte.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
1 Baby
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw rondreis door de Antillen geniet u elke dag van een heerlijk ontbijt, inbegrepen in de aanbieding.
De ontbijtformule geeft u de mogelijkheden om uw dagen  te organiseren naar wens. Voor wat extra comfort, kunt u optioneel ook kiezen voor een halfpensionformule (exclusief drankjes).

Huurauto

Om de eilanden optimaal te kunnen ontdekken, hebben we een huurauto categorie A (type Citroën C1 of vergelijkbaar) voor u gereserveerd in Guadeloupe en Martinique. 

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Huurauto op de 2 eilanden tijdens de volledige duur van uw verblijf
- Assistentie en ontvangst op de 2 eilanden
- Superior Kamer met Zeezicht in Karibea Amyris in Martinique
- Superior Kamer in Karibea Salako in Guadeloupe
- Overtocht Guadeloupe / Les saintes (heen en terug)
- Overtocht Martinique / Guadeloupe per ferry

Niet inbegrepen in de prijs:
- Bezoeken en excursies
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien
- Drankjes

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over de huurauto: 
- Huurauto van categorie A (type Citroën C1 of gelijkwaardig) voor de hele duur van het verblijf 
- Minimumleeftijd van de bestuurder: 21 jaar 
- Het originele rijbewijs moet worden voorgelegd 
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs 
- De naam van de bestuurder moet worden doorgegeven bij de reservatie 
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is verplicht, de waarborg wordt afgehouden van deze kredietkaart (Visa, Mastercard, American Express worden aanvaard,Electron, Maestro en Kyriel worden niet geaccepteerd) 
- De huurauto moet met een volle brandstoftank worden teruggebracht 
- De huurauto wordt verhuurd per 24 uur, bij het te laat binnenbrengen zullen extra kosten aangerekend worden 

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkte kilometers
- Schadeverzekering met franchise, ongevallen en persoonlijke verzekering
- Assistentie (24/7)
- Belastingen 



Niet inbegrepen in de prijs:
- Brandstof 
- Super Cover verzekering 
- Kinderstoel (4 euro per dag)
- Bijkomende bestuurder 
- GPS (5 euro per dag)
- Jonge bestuurder (21-25 jaar)


Belangrijke informatie voor aanbiedingen zonder vlucht: 
Om te garanderen dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u uw vluchturen aan ons mee te delen, ten laatste 48 uur na uw reservatie via het speciale formulier op uw ledenaccount. Zonder deze informatie kan de beschikbaarheid niet gegarandeerd worden.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: U kunt bij aankomst op de luchthaven uw huurauto ophalen. De ferry-overtocht tussen Martinique en Guadeloupe, alsook de overtocht tussen Guadeloupe en Les Saintes zijn inbegrepen.
Let op, indien u zelf uw vluchten organiseert: de reis begint op Martinique dus de aankomstluchthaven is Fort-de France (FDF). U vertrekt vanuit Guadeloupe, dus de vertrekluchthaven is Point-à-Pitre (PTP).

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw huurauto te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA- reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor jou klaar

Om je te helpen bij je keuze en je te adviseren, staat een team van experts voor je klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De highlights van de Franse Antillen met huurauto