Trektocht door Corsica: Mare a Mare - 6 nachten - Ajaccio - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Neem de tijd om de wilde natuur van Corsica te bewonderen tijdens een bijzondere wandelvakantie
  • Geniet in alle rust van de lokale smaken dankzij de volpensionformule
  • Trek erop uit met de catamaran om de Lavezzi eilanden te bezoeken
  • Verblijf in comfortabele en typisch Corsicaanse hotel

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Corsica

Wilt u een ongerept pareltje ontdekken? Het is niet nodig om richting de Caraïben te gaan om te relaxen met uw voeten in het warme zand, te zwemmen in kristalhelder water en een prachtige natuur te ontdekken... In de Middellandse Zee ligt een eiland waar dat alles en nog veel meer te vinden is: Corsica! Tussen culturele ontdekkingen, sportieve uitdagingen, heerlijk zonnebaden en verkenningen in de natuur, beleeft u een droomvakantie!

De zoete geuren, de duizenden kleuren, de ongerepte bossen, de prachtige olijfbomen en de weerspiegeling van de zon op het water... U merkt zelf waarom Corsica het "Eiland van de schoonheid" wordt genoemd! Daarnaast vindt u hier ook schilderachtige dorpjes, een rijke geschiedenis, afgelegen baaien en schitterende stranden... Wat kunt u nog meer wensen?

Reisbeschrijving

Om u optimaal te laten genieten van alles wat Corsica te bieden heeft, bieden we u een wandelreis van 5 etappes die u meeneemt van bergdorpjes naar kuststeden en van historische monumenten naar magische natuurgebieden. Deze schitterende en unieke reis combineert het beste wat het eiland te bieden heeft.

Wandel langs de wegen van het Eiland van de Schoonheid en geniet van de grootsheid van de landschappen die een unieke ervaring maken van deze tocht. 's Avonds houdt u halte in comfortabele hotels en overnacht u 1 keer in een unieke cocon midden in de natuur. Het avontuur wacht!

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Ajaccio - Sainte Lucie de Tallano
Dag 2: Sainte Lucie de Tallano - Serra di Scopamena
Dag 3: Serra di Scopamena - Levie
Dag 4: Levie - Ospedale
Dag 5 - 7: Ospedale - Porto Vecchio - Bonifacio 

Reizen met Oleaday

Dankzij zijn brede netwerk op het eiland kan Oleaday zich met trots specialist noemen op het gebied van Corsica. De organisatie brengt u dichter bij het echte Corsica: lokale bijeenkomsten, warme sfeer, heerlijke maaltijden... Vervoer, accommodatie, catering: omringd door onze gepassioneerde partners, heeft u de sleutels tot een onvergetelijk verblijf. Zijn kennis van Corsica brengt u buiten de gebaande paden en stelt Oleaday in staat om het onbereikbare aan u voor te stellen! De diversiteit van dit prachtige landschap brengt Oleaday ertoe om het hele jaar door de mooiste ontdekkingen te doen. Oleaday is het eerste en enige agentschap dat u een onvergetelijk verblijf in de seizoenen van Corsica belooft.

Uw programma

Dag 1: Ajaccio - Sainte Lucie de Tallano 
Aankomst op de luchthaven van Ajaccio Napoléon Bonaparte of de luchthaven van Figari Sud Corse. Vertrek met de stadsbus vanaf de luchthaven van Ajaccio (exacte vertrektijden) of transfer met chauffeur vanaf Figari (€85 toeslag per persoon). Aankomst in het charmante dorpje Sainte Lucie de Tallano.
Overnachting op basis van halfpension in Casa Corsa.

Dag 2: Sainte Lucie de Tallano - Serra di Scopamena (5 uur wandelen)
Na het ontbijt gaat u op pad met een picknick voor de dag. U wandelt in de richting van Serra di Scopamena. Deze tocht duurt ongeveer 5 uur en is relatief vlak met een hoogteverschil van 300 m/u. U wandelt door bossen van eiken en kastanjebomen en steekt de rivier Rizzanese rivier over.  Aankomst in het dorpje Serra di Scopamena.  
Overnachting op basis van halfpension in Casa Sarrinca.
Dag 3: Serra di Scopamena - Levie (6 uurwandelen)
Vertrek met een picknick voor de dag en wandel in de richting van Levie. U bent ongeveer 6 uur onderweg. De wandeling is van een gemakkelijk niveau met 300 m/u hoogteverschil, door eikenbossen, de St Antoine rivier en het dorpje Quenza met zijn kapel van meer dan 1000 jaar oud. Aankomst in de buurt van de archeologische site van Cucuruzzu. De rest van de dag kunt u ontspannen in het zwembad en de hamam van uw hotel.
Overnachting met halfpension (exclusief drankjes) in A Pignata.

Dag 4: Levie - Ospedale (5 uur wandelen)
Ontbijt in het hotel en vertrek met picknick voor de dag. Wandeling naar Lake Ospedale. 5 uur wandelen, gemakkelijk niveau, hoogteverschil van 300 m/u, door eikenbossen, het dorp Carbini en langs een 2de eeuwse kerk. Aankomst in Ospédale. 
Overnachting met halfpension (exclusief drankjes) in Cocoon Village.
Dag 5 tot 7: Ospedale - Porto Vecchio - Bonifacio (4 uur wandelen)
Wandeling naar het turquoise water van Porto-Vecchio. Deze eenvoudige wandeling duurt ongeveer 4 uur en heeft 300 m/u hoogteverschil. U wandelt door het Ospédale bos, bevolkt door zeedennen. Aankomst in Muratello. U wordt door uw chauffeur overgebracht naar Figari om de huurauto in ontvangst te nemen. Aankomst in Hotel A Cheda, Bonifacio voor 3 dagen pure ontspanning. 

U geniet van 1 gastronomisch 5-gangendiner (alcohol niet inbegrepen), 1 gourmetdiner in Bonifacio, 2 overnachtingen in een Charme Kamer met ontbijt, en 1 uitstapje per catamaran naar de Lavezzi en Cavallo Eilanden met picknick voor fijnproevers aan boord en snorkeluitrusting inbegrepen.

Op de laatste dag moet u de huurauto voor uw vlucht terugbrengen naar Figari airport.

Uw hotels

Tijdens de eerste 3 dagen van uw wandelreis overnacht u in een Standaard Kamer in comfortabele en charmante hotels, die typisch zijn voor de regio. Vervolgens overnacht u in een cocon in de natuur voor een ongewone ervaring! Ontwaak met een spectaculair uitzicht zonder dat u ook maar één stap uit bed hoeft te zetten. Tot slot kunt u ontspannen aan het zwembad voor de laatste paar dagen van uw tour. 

Uw hotels tijdens de wandeltocht :
Sainte Lucie de Tallano : Casa Corsa 
Serra di Scopamena : Casa Sarrinca 
Levie : A Pignata 
Ospedale : Cocoon Village 
Bonifacio : A Cheda (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

De hotels worden ter indicatie gegeven en kunnen ter plaatse worden gewijzigd voor hotels van soortgelijke categorie. Dit programma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw pension

Om u op verkenning te sturen met de nodige energie, profiteert u van volpension. In elk hotel wacht een gevarieerd ontbijt waar u zeker en vast uw smaak vindt en elke avond geniet u van een uitgebreid diner. De meeste lunches zijn picknicklunches tijdens uw wandeling. Mis het 5-gangen gastronomisch diner op de laatste avond van uw verblijf niet!

Corsica barst van de magische stranden, ongerepte uitzichten en rijke geschiedenis, maar heeft nog een schat die u niet mag missen: de gastronomie! Heerlijke charcuterie en vleeswaren zoalscoppa, verse vis, lekkere drankjes... Het wordt een heerlijke vakantie!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De transfers tussen de luchthaven en het hotel per stadsbus is inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen excursie

CATAMARANTOCHT NAAR DE LAVEZZI-EILANDEN

Uw inbegrepen excursie
Ontdek de Lavezzi-eilanden in het natuurreservaat van de Bouches de Bonifacio (Unesco werelderfgoed). Aan boord van een comfortabele 12-persoons catamaran vertelt uw kapitein u over de geschiedenis van de regio, met vele anekdotes, legenden en andere uitleg over de omringende flora en fauna en de geologie van het gebied. Alles is aanwezig om u tevreden terug te laten keren naar huis vanaf deze dag op zee. Tussen het leren zeilen, het voor anker gaan op verlaten stranden en baaien die alleen toegankelijk zijn via de zee door, kunt u zwemmen, snorkelen, peddelen of gewoon heerlijk nietsdoen en ontspannen. Een gastronomische picknick wordt door het Oleaday team verzorgd op de boot.

Eén vertrek per dag om 9 uur 's morgens, als de weersomstandigheden het toelaten. Terugkeer rond 16.00 uur.

Het weer

Jan
min : 4°C max : 13°C
Feb
min : 4°C max : 14°C
Mrt
min : 5°C max : 15°C
Apr
min : 7°C max : 17°C
Mei
min : 11°C max : 21°C
Jun
min : 14°C max : 25°C
Jul
min : 16°C max : 28°C
Aug
min : 17°C max : 28°C
Sep
min : 14°C max : 25°C
Okt
min : 11°C max : 22°C
Nov
min : 8°C max : 18°C
Dec
min : 5°C max : 14°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer
- Volpension (exclusief dranken) vanaf het diner op dag 1 tot het ontbijt op dag 7
- Bagagetransger langs de Mare a Mare a Mare Sud
- Bezoeken en excursies vermeld in het programma
- Huurauto categorie B van dag 5 tot dag 7
- Luchthaventransfers en transfers vermeld in het programma (€85 extra per persoon bij aankomst op de luchthaven van Figari)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Toeristen- en servicebelasting
- Dranken en extra uitgaven (extra drankjes naast de aangeboden hoeveelheden) 
- Toegang tot musea en andere activiteiten die niet in het programma zijn opgenomen 
- Optionele excursies in vrije tijd
- Transfers tussen hotel in geval van verlenging van het verblijf of indien uw aankomst een privétaxi vereist (aankomst op de luchthaven van Figari: extra kosten van €85 per persoon)
- Eventuele persoonlijke uitgaven

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Trektocht door Corsica: Mare a Mare - 6 nachten