Cruise van 4 nachten op de Seine - Parijs - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf op een moderne boot voor een intiem, authentiek uitje met entertainment aan boord
  • Geniet van het adembenemende landschap van de Côte d'Albâtre, met witte kliffen in het blauwe water van het Kanaal
  • Dompel jezelf onder in de pittoreske sfeer van Honfleur, een charmant havenstadje met kleurrijke huizen en geplaveide straatjes
  • Ontdek de historische schatten van Rouen, een levende museumstad waar majestueuze gotische kerken, pittoreske huizen en geplaveide straatjes je meenemen door de eeuwen heen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Maak een cruise van 4 nachten vol erfgoed en geschiedenis.

 

Bezoek het weelderige Kasteel van Versailles, de grootste en meest weelderige koninklijke residentie in een unieke groene omgeving.

 

Ontdek de Côte d'Albâtre, die baadt in het groene en blauwe water van het Kanaal en een van de indrukwekkendste landschappen van Normandië biedt.

 

Eindig je cruise met een bezoek aan Rouen, een echte museumstad met zijn prachtige pittoreske huizen, geplaveide straatjes en gotische kerken.

 

Reisroute:

Dag 1: Parijs

Dag 2: Poissy - Mantes-La-Jolie

Dag 3: Honfleur

Dag 4: Rouen

Dag 5: Parijs

Reisbeschrijving

Dag 1-2

Dag 1: Parijs

De inscheping vindt plaats om 18.00 uur. Kennismaking met de bemanning en welkomstcocktail.

 

Vaar door Parijs "by night" met een prachtige cruise door het hart van de meest prestigieuze hoofdstad ter wereld. Versierd in hun prachtige lichtkostuums volgen de mooiste monumenten van Parijs elkaar op langs het water. Een magisch schouwspel. Vaar naar Poissy.

 

Dag 2: Poissy - Mantes-La-Jolie

Optionele excursies:

 

-Het Château de Versailles (alleen indien vooraf geboekt voor vertrek).

 

Het Kasteel van Versailles is een van de beroemdste en meest prestigieuze monumenten van de 17e-eeuwse Franse kunst (vooraf reserveren vereist voor vertrek - neem contact op met je reisagent).

 

Let op: het kasteel is gesloten op maandag en wordt dan vervangen door het Château de Malmaison, een bezienswaardigheid van het Empire). "Dit is geen paleis, het is een hele stad. Schitterend in zijn grandeur, schitterend in zijn inhoud", schreef Charles Perrault over dit prachtige historische monument, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Van de Spiegelzaal tot de flats van de koning, van het landgoed Trianon tot de sublieme tuinen, elke stap is een avontuur en alles is een wonder.

 

- De tuinen van Versailles, een wandeling in de voetsporen van Le Nôtre.

 

Ontdek het landgoed van Versailles op een andere manier, door de uitgestrekte perspectieven die verbonden zijn met de Bosquets, het aantal beeldhouwwerken, de rijkdom van de flora en de overvloed aan water, en hun geschiedenis. In 1661 gaf Lodewijk XIV André Le Nôtre de opdracht om de tuinen van Versailles aan te leggen en te ontwerpen, die hij even belangrijk vond als het kasteel zelf. Laat je rondleiden door 's werelds grootste openluchtmuseum.

 

Nachtcruise naar Honfleur.

Dag 3

Dag 3: Honfleur

Optionele excursies:

 

- Rondleiding door Honfleur.

 

Honfleur was ooit een marktstad van het hertogdom Normandië, een militair fort, een vertrekhaven voor grote ontdekkingsreizigers en het land van de impressionistische schilders. Honfleur, een charmant stadje met een onvergelijkbaar cachet, heeft altijd mensen gefascineerd. Het schattige haventje, de rijke musea en de kleine cafés nodigen uit tot een moment buiten de tijd. In de namiddag

 

- Ontdekking van de Côte d'Albâtre. Rijd naar de monding van de Seine, waar je de beroemde tuibrug van Normandië zult zien, een echt technologisch hoogstandje, voordat je de Côte d'Albâtre bereikt. Het natuurlijke erfgoed van het Pays de Caux, de kust biedt een aantal spectaculaire landschappen, zoals Étretat, waar de majestueuze witte krijtrotsen die zich in het Engels Kanaal storten een spectaculair natuurmonument zijn. De stad heeft ook een aantal opmerkelijke kastelen, landhuizen en villa's, waaronder het Manoir de la Salamandre en Clos Lupin, de geboorteplaats van Maurice Leblancs beroemde inbreker Arsène Lupin. 

 

- Wandeling langs de kliffen van de Côte d'Albâtre, het meest spectaculaire erosieverschijnsel aan de kust.

 

De route langs de Côte d'Albâtre biedt wandelaars de charmes van de Normandische kustlijn. Kiezelstranden, havenstadjes, groene weiden en krijtrotsen maken allemaal deel uit van het landschap en vergezellen u op uw tocht. Stop in Étretat voor een vrije ontdekking van de stad. Terugkeer aan boord naar Honfleur. Overnachting in Rouen. 

Dag 4-5

Dag 4: Rouen

Optionele excursie:

 

- Rondleiding door Rouen.

 

De "stad van de honderd torens" heeft een bijzonder rijke en fascinerende geschiedenis. Jeanne d'Arc, Gustave Flaubert, Pierre Corneille, Claude Monet en Willem de Veroveraar hebben allemaal bijgedragen aan de roem van deze stad, die een unieke verzameling burgerlijke en religieuze monumenten heeft die dateren van de middeleeuwen tot nu. De kathedraal, het Gros Horloge en de kerk van Sainte Jeanne d'Arc combineren traditie en moderniteit op harmonieuze wijze. 's Middags varen langs de meanderende Seine. Onder de wisselende weerspiegelingen van een hemel die voortdurend in beweging is, volgen de bucolische en contrasterende landschappen die de impressionistische schilders dierbaar waren elkaar op.

Je kunt genieten van "guinguettes" entertainment aan boord. Dit waren symbolen van de cultuur van de oevers van de Seine en de Marne en van een bepaalde levenskunst. Guinguettes waren oorspronkelijk kleine cabarets in de Parijse buitenwijken die dienst deden als restaurants (waar de beroemde "petit vin blanc" werd geserveerd onder prieeltjes) en als locaties voor dansen en andere vormen van entertainment.

 

Dag 5: Parijs

Ontbijtbuffet aan boord. Ontscheping om 9.00 uur. Vervolgens vertrek je naar huis.

 

Belangrijke informatie over je cruise

Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

MS Botticelli, MS Renoir of MS Seine Princess

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Cabine (4 of 5 ankers) of Cabine op het bovendek (4 of 5 ankers)
  • Volpension (inclusief selectie aan drankjes)
  • Welkomstcocktail en gala-avond
  • Entertainment aan boord
  • Bijstand/repatriëringsverzekering inbegrepen
  • Havenbelasting inbegrepen
  • Assistentie aan boord

Afhankelijk van je vertrekdata kun je in een van de drie boten varen: MS BotticelliMS Renoir of MS Seine Princess. Of je nu de voorkeur geeft aan een 4-anker boot zoals de MS Botticelli op menselijke schaal of de MS Seine Princess, of kiest voor het chique à-la-française van de MS Renoir, je zult ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring beleven!

 

De boot biedt je comfort en privacy terwijl je langs een rivier met prachtige, contrasterende landschappen vaart.

Cabines

Cabine op het bovendek (4 ankers)

Verblijf in een comfortabele Cabine op het bovendek (4 ankers) met grote schuiframen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Cabine op het bovendek (5 ankers)

Geniet van het prachtige uitzicht en Franse balkon in je Cabine op het bovendek (5 ankers).

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Classic Cabine (4 ankers)

Zet je koffers neer in je Classic Cabine (4 ankers) en geniet van een ontspannende pauze. Je volledig uitgeruste cabine biedt je alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Classic Cabine (5 ankers)

Maak het jezelf gemakkelijk in je Classic Cabine (5 ankers) om uit te rusten, te lezen of te genieten van het uitzicht vanuit je raam.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (inclusief selectie aan drankjes).

Activiteiten

Voor wat gezelligheid ga je naar de salonbar gelegen op het bovendek van elk schip. Je kunt jezelf vermaken op de dansvloer en het alledaagse leven vergeten.

 

Als de zon schijnt, lig je comfortabel in de ligstoelen op het zonnedek, een ideale plek om te ontspannen en het landschap te bewonderen.

Bestemmingen

Welkom in... Parijs!

Volg ons op ontdekking in de Franse hoofdstad Parijs waar je een dag, een weekend, een hele week of langer kunt verblijven en nog steeds nieuwe dingen zult ontdekken, zowel in de winter als in de zomer!

 

De Eiffeltoren, een cruise op de Seine, een bezoek aan het Louvre en een wandeling op de Champs-Élysées mogen natuurlijk niet ontbreken, maar Parijs heeft nog zoveel meer te bieden. Kunst, of het nu traditioneel of innovatief en modern is, is hier een tweede natuur en ’s nachts bruisen de verschillende wijken met eclectische muziek, verschillend in iedere buurt. En wist je dat de lichtstad ook tal van oases van rust heeft met grote parken en het bos van Vincennes?

 

Ook de Parijse gastronomie zal je charmeren in de talrijke typische cafés, overdekte hallen en culinaire restaurants. Ga met ons mee en (her)ontdek de Franse hoofdstad!

Welkom in... Honfleur!

Honfleur is een van de mooiste steden in Normandië. Het ligt in de regio Calvados en je zult genieten van het slenteren door de smalle straatjes en het bewonderen van haar port die zoveel kunstenaars heeft geïnspireerd, waaronder Claude Monet. U zult nog steeds veel schilders op de kades zien spelen met hun penselen om de schoonheid van dit typische en authentieke Normandische landschap naar voren te brengen.

Welkom in... Rouen!

Maak een ochtendwandeling door de middeleeuwse stad Rouen en bewonder de imposante Notre Dame kathedraal, ooit het hoogste gebouw ter wereld dat Monet inspireerde, en het plein waar Jeanne d'Arc werd gemarteld.

 

Rouen is de hoofdstad van Hoog-Normandië en heeft een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot in de tijd dat het de hoofdstad van de Vikingen was.  Slenter door de middeleeuwse wijk en ontdek de vakwerkhuizen met geglazuurde tegels en Le Gros Horloge, een complexe astronomische klok uit de 16e eeuw.

Meer details over de cruise

Alle praktische informatie over de cruise:

De boot is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.


Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Faciliteiten in de cabine, afhankelijk van het gekozen cabinetype:

  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Douche
  • Televisie
  • Haardroger

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise van 4 nachten op de Seine