Privérondreis van 9 nachten van Zuid-Korea naar Japan - Seoul - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Geniet van een meeslepende ervaring tussen twee fascinerende culturen, verken gevarieerde landschappen, eeuwenoude tradities en unieke culinaire hoogstandjes
 • Verken Seoul vanwege de unieke combinatie van traditie en moderniteit, verlies jezelf in de historische steegjes van Bukchon Hanok Village en ontdek trendy wijken zoals Myeongdong
 • Proef de mystieke sfeer van Kyoto in de duizend jaar oude tempels, proef de verfijnde keuken van de regio en wandel door de vredige tuinen van Kiyomizu-dera
 • Dompel jezelf onder in de drukte van Tokio, ontdek de populaire cultuur van Akihabara of wandel door de serene tuinen van Meiji Jingu

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Deze rondreis van 9 nachten biedt je een geweldige ervaring tussen Zuid-Korea en Japan.

 

In Seoul word je ondergedompeld in de drukte van de Zuid-Koreaanse hoofdstad en verken je de traditionele en moderne wijken, terwijl je in Kyoto, de oude hoofdstad van Japan, wordt verblind door de eeuwenoude tempels en een sfeer vol geschiedenis.

 

Tot slot eindigt je reis in Tokio, een futuristische metropool waar traditie en moderniteit harmonieus samengaan en waar je tal van ontdekkingen kunt doen tussen eeuwenoude tempels, levendige wijken en culinaire hoogstandjes.

 

Reisroute :

Dag 1: Aankomst in Seoul, Zuid-Korea

Dag 2: Seoul

Dag 3: Seoul

Dag 4: Seoul - Kyoto, Japan

Dag 5: Kyoto

Dag 6: Kyoto - Hakone

Dag 7: Hakone - Tokio

Dag 8: Tokio

Dag 9: Tokio

Dag 10: Vertrek uit Tokio 

Reisbeschrijving

Dag 1-3

Dag 1: Aankomst in Seoul, Zuid-Korea

Je bent aangekomen in Incheon, waar ons team je verwelkomt voordat we je per bus naar je accommodatie brengen. Je hebt tijd om je op te frissen en uit te rusten voordat je Seoul gaat verkennen aan de hand van je reisgids.

 

Op deze eerste dag verken je het hart van Seoul en de directe omgeving van je accommodatie, te beginnen met het Gwanghwamunplein.

 

Dag 2: Seoul

Dit is de tweede dag van je verblijf in Seoul. Na het ontbijt ga je op pad om het historische hart van de stad te ontdekken.

 

Je hebt vandaag een vrije dag.

Tips voor activiteiten en bezoeken:

 • Bezoek het koninklijk paleis Gyeongbokgung, dat meerdere eeuwen de hoofdresidentie van de Joseon-dynastie was. Houd er rekening mee dat het Changdeokgung Paleis ook een alternatief kan zijn, afhankelijk van de dagen dat het open is.
 • Wandel door de wijk Bukchon om de traditionele huizen te bewonderen.
 • Ontdek de bijzondere wijk Ikseondong, waar oude huizen die gedoemd waren om te worden vernietigd hun redding hebben gevonden dankzij vintage renovatie en de opening van kleine lokale winkeltjes.
 • Wandel langs de kleine Cheonggyecheon rivier, de groene ader van de hoofdstad. Deze rivier heeft een bijzondere evolutie doorgemaakt: eerst was het een sloppenwijk, toen een snelweg en daarna weer een rivier.

 

Dag 3: Seoul

Je hebt een vrije dag om Seoul te verkennen volgens de aanbevelingen in je reispakket.

... verder lezen

Dag 4-5

Dag 4Seoul - Kyoto, Japan

Vertrek per vliegtuig naar Osaka. Aankomst op de luchthaven Kansai. Transfer naar de taxistandplaats en transfer per shuttlebus naar je hotel in Kyoto (ongeveer 2,5-3 uur).

 

Kyoto - vroeger bekend als Heian - was de voormalige hoofdstad van Japan en residentie van de keizers tot de Meiji Restauratie van 1868 en was bijna duizend jaar lang de bakermat van de Japanse cultuur. De stad bleef op wonderbaarlijke wijze gespaard van een luchtaanval tijdens de Tweede Wereldoorlog dankzij de tussenkomst van een hooggeplaatste Amerikaanse hoogwaardigheidsbekleder die van haar erfgoed hield, waardoor ze al haar schatten kon behouden. Kyoto is vooral aantrekkelijk vanwege de traditionele omgeving, met talloze tempels, heiligdommen en tuinen, waarvan vele op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Kyoto is een stad van geschiedenis, maar is desondanks zeer levendig en verandert haar gezicht met de seizoenen en festivals.

 

Rest van de dag ter vrije besteding.

 

Aanbevolen bezienswaardigheden:

Nijo Castle, gebouwd in 1603, was de Kyoto residentie van de Tokugawa shoguns. Het is een echt symbool van hun macht en ligt te midden van verschillende prachtige tuinen. De muurschilderingen en schuifpanelen zijn schatten van de Kano-school, hoewel de kunstenaars achter sommige van deze werken nog steeds onbekend zijn. Een ander architectonisch juweeltje is de "nachtegaal" parketvloer. Moorden waren in die tijd aan de orde van de dag, dus liet Tokugawa Ieyasu een vloer installeren die een geluid voortbracht zodra je erop stapte, om zo een vroegtijdige dood te voorkomen. (Wordt gerenoveerd)

*Gesloten op dinsdagen in januari, juli, augustus en december. Als dinsdag een feestdag is, is het kasteel open maar gesloten op de woensdag erna.

 

Wandel door de wijk Gion. Vroeger was deze wijk gereserveerd voor pelgrims op weg naar het nabijgelegen Yasaka heiligdom, maar al snel werd de wijk geassocieerd met de wereld van de geisha's, in Kyoto bekend als geiko. Machiyas, de houten dorpshuizen die de wijk zijn speciale sfeer geven, zijn overal in de wijk te vinden. In sommige huizen wonen nog steeds geiko's en maiko's (leerling-geiko's), hoewel het helaas onmogelijk is geworden om ze op straat te zien.

 

Dag 5: Kyoto

Vandaag geniet je van een vrije dag.

 

... verder lezen

Dag 6-7

Dag 6Kyoto - Hakone

Eén koffer per persoon wordt naar Tokio gestuurd. Aangezien je de volgende dag aankomt, moet je inpakken voor de nacht in Hakone. Transfer naar het station van Kyoto en Shinkansen naar Odawara. 08:32 Kyoto - 10:35 Odawara (Shinkansen Hikari 512)

 

Hakone is een beroemd kuuroord in het hart van het Fuji-Hakone-Izu National Park, en een populaire vakantiebestemming voor veel Tokio-burgers op zoek naar een ontsnapping aan de stress van de grote stad. De stad is gebouwd op een oude vulkaan met een caldera van twaalf kilometer in de omtrek en biedt prachtige landschappen die met de seizoenen veranderen, nog versterkt door het meer omringd door bergen en Mount Fuji op de achtergrond.

 

Begin met de 2-daagse Hakone Free Pass vanuit Odawara. Transfer per trein met je pas naar Tonosawa (25 min, met één overstap).

 

Vrije dag.

Aanbevolen bezienswaardigheden:

Owakudani, of de beroemde Vallei van de Hel, dankt zijn naam aan de zwaveldampen en het maanlandschap. Hier vind je de specialiteit van Hakone: kuro-tamago, eieren gekookt in heet water uit een natuurlijke bron. Wanneer ze in contact komen met zwavel en ijzer, worden de schalen van deze kuro-tamago zwart. Volgens de traditie geeft het eten van een kuro-tamago je 7 jaar leven! Vanaf Owakudani heb je de kans om de Fuji berg in al zijn pracht te zien! (De berg is echter schuw en kan alleen bij goed weer worden gezien).

 

Het nagebouwde piratenschip neemt je mee voor een ritje op Lake Ashinoko, dat meer dan 3000 jaar geleden werd gevormd na een vulkaanuitbarsting. Op een heldere dag kun je de weerspiegeling van Mount Fuji in het water bewonderen.

 

Sekisho is een oude controlepost op de Tokaido route. Deze beroemde weg werd aangelegd in de Heian-periode en verbond Kyoto met wat later de shogun-hoofdstad Edo zou worden. De shogun van Tokugawa bouwde in totaal 53 controleposten op de vijf hoofdwegen die Edo met de verschillende Japanse provincies verbonden. 

 

Het belangrijkste doel van Hakone was om niet alleen de aankomst van wapens in Edo te controleren, maar ook en vooral het vertrek van de vrouwen en kinderen van de landheren, om elke opstand te voorkomen. Cedar Alley is een overblijfsel van de oude Tokaido weg, die Kyoto verbond met de shogun hoofdstad Edo. Het is nog steeds intact en nodigt uit tot een wandeling van bijna twee kilometer, omringd door reusachtige ceders, waaraan het zijn naam dankt.

 

Dag 7: Hakone - Tokio

Transfer op eigen gelegenheid naar het station van Odawara (met je Hakone Free Pass). Shinkansen naar Tokio. 10:36 Odawara - 11:10 Tokio (Shinkansen Hikari 512)

 

Tokio, vroeger bekend als Edo, is de hoofdstad en het economische hart van Japan, en het grootstedelijk gebied is 's werelds grootste megalopolis met meer dan 40 miljoen inwoners. Het is een stad die dag en nacht bruist van de activiteit, waar er bijna geen stedenbouwkundige voorschriften zijn en waar wolkenkrabbers naast oude Japanse huizen staan, of hypermoderne gebouwen naast oude heiligdommen en hun tuinen.

 

Transfer naar je hotel in Tokio. De rest van de dag is ter vrije besteding.

... verder lezen

Dag 8-10

Dag 8: Tokio

Vandaag kun je genieten van een vrije dag.

Aanbevolen bezienswaardigheden:

Het Nationaal Museum van Tokio is het oudste en grootste museum van Japan. De site bestaat uit verschillende gebouwen, waaronder theehuizen. Het Honkan, het hoofdgebouw, is gewijd aan de geschiedenis van Japan en de ontwikkeling van de kunst in al zijn diversiteit van de oudheid tot de Edo-periode.

 

*Gesloten op maandag. Als maandag een feestdag is, is het museum open en sluit het op de volgende dinsdag.

 

Wandel over de Ameyoko-markt. Het gebied werd gespaard door de Amerikaanse bombardementen en werd na de oorlog een zwarte markt, waar zelfs suiker, nu een zeer zeldzaam goed, onder de tafel werd verkocht. Vandaag de dag zijn er meer dan 180 winkels die zich over 500 meter uitstrekken en van alles en nog wat verkopen. Het is een van de weinige plekken in Japan waar je over prijzen kunt onderhandelen!

 

De wijk Asakusa, ook wel bekend als de Oude Stad of Oud Edo, is de thuisbasis van de oudste boeddhistische tempel van Tokio: Senso-ji. De straten naast de tempel, waaronder de beroemde Rue Nakamise, zijn bezaaid met traditionele winkels die allerlei soorten Japans handwerk en souvenirs verkopen.

 

Akihabara is een wijk met twee gezichten: aan de ene kant elektronica en de honderden kleine boetiekjes en grote namen die strijden om de steeds groeiende markt, en aan de andere kant populaire cultuur gericht op tekenfilms, manga, videogames, etc. Het symbool van Akihabara blijven echter de maid-cafés: een soort cafés waar jonge meisjes verkleed volgens een thema - vaak als dienstmeisjes - aan tafels wachten. Deze onwaarschijnlijke mix geeft de wijk zijn unieke karakter.

 

Dag 9: Tokio

Geniet van nog een vrije dag in Tokio.

 

Dag 10: Vertrek uit Tokio

Neem een transfer per shuttlebus van je hotel naar de luchthaven.

 

Afhankelijk van het tijdstip van je terugvlucht kun je nog wat rondwandelen in de stad en eventueel nog bezienswaardigheden bezoeken.

... verder lezen

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

 

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
 • Accommodatie volgens programma
 • Ontbijt
 • 1x diner (exclusief drankjes) in Hakone
 • Ontvangst op de luchthaven
 • Transportkaart (met 12 opwaarderingen) in Zuid-Korea
 • 2-daagse Hakone Free Pass in Odawara
 • Reisboekje voor bezoeken en aanbevelingen (Engels)
 • Engelssprekende assistentie via WhatsApp (10.00-20.00 uur)
 • Bagagetransfer tussen Kyoto en Tokio (1 stuk bagage per persoon)
 • Vlucht Seoul - Osaka in Economy class
 • Tickets hogesnelheidstrein (Shinkansen) tussen Kyoto en Odawara in tweedeklas
 • Tickets hogesnelheidstrein (Shinkansen) tussen Odawara en Tokio in tweedeklas
 • Gedeelde luchthaventransfers

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je rondreis verblijf je in zorgvuldig geselecteerde hotels:

 

Hotels:

In Seoul : Hotel Nafore 3* (of gelijkwaardig)

In Kyoto : Vessel Hotel Campana Gojo 3* (of gelijkwaardig)

In Hakone : Ryokan Ichinoyu Honkan 3* (of gelijkwaardig)

In Tokio : Henna Hotel Tokyo Tawaramachi 3* (of gelijkwaardig)

 

Opmerkingen:

- Houd er rekening mee dat tweepersoonskamers in westerse hotels standaard 2 aparte bedden hebben (twin kamer).

- In Japan, een dichtbevolkt land waar alles klein is, zijn de 3* hotels van zeer goede kwaliteit, maar de kamers vaak vrij klein. Voor meer ruimte en comfort kun je beter kiezen voor 4* hotels.

- In het geval van een groepsreservering (> 5 personen) is het mogelijk dat niet alle leden van de groep in hetzelfde hotel kunnen worden ondergebracht. Het doel is echter wel om zo dicht mogelijk bij elkaar te verblijven.

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt. In Hakone kun je genieten van 1 diner (exclusief drankjes).

Vervoer & transport

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Voor een zorgeloos verblijf vanaf het moment van aankomst, geniet je van gedeelde transfers heen en terug.

 

Bestemmingen

Welkom in... Seoul!

Seoul, gelegen aan de rivier de Han, is de hoofdstad en grootste metropool van de Republiek Korea (algemeen bekend als Zuid-Korea) en de 16e grootste stad ter wereld. Ongeveer de helft van de bevolking van 51,44 miljoen woont in de regio van Seoul.

De geschiedenis van de stad gaat meer dan tweeduizend jaar terug, toen het in 18 voor Christus werd gesticht door Baekje, een van de drie koninkrijken van Korea. U vindt er maar liefst vijf sites die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan: paleis Changdeokgung, de Hwaseong-vesting, het Jongmyo-heiligdom, fort Namhansanseong en de koninklijke tombes van de Joseondynastie. Bezienswaardigheden zijn de iconische N Seoul Tower, het met goud beklede 63 Building, het neofuturistische Dongdaemun Design Plaza, Lotte World ('s werelds grootste overdekte themapark), Moonlight Rainbow Fountain ('s werelds langste brugfontein) en de Sevit Floating Islands.

Welkom in ... Japan!

Ga je mee naar het veelzijdige Japan? Een land met een duizendjarige traditie voor de cultuurliefhebbers, een betoverend landschap voor wie een passie heeft voor wandelen en een paradijs vol technologie en de nieuwste snufjes voor nerds … Japan is de ideale bestemming voor iedereen!

 

De moderne en trendy hoofdstad Tokyo zal je verleiden met een bos van wolkenkrabbers in de wijk Shinjuku of met het keizerlijke paleis Kokyo. Ook als je van de natuur houdt, valt er heel wat te beleven in en rond Tokyo! Beklim de befaamde Fuji-berg, ga tijdens de lente wandelen in een van de parken waar je de prachtige kersenbloesems kunt bewonderen of ontspan in een Japanse onsen, de typische natuurlijke thermale bronnen.

 

Japan is rijk aan cultuur, maar staat ook bekend om zijn traditionele herbergen, de ryokan, maar uiteraard ook om de unieke gastronomie. Bezoek de talrijke musea en kunstgalerijen, woon een fascinerende robotvoorstelling bij, geniet van de overheerlijke sushi en proef van de befaamde sake. Er is zoveel te beleven in Japan dat je op het einde van je reis helemaal herboren huiswaarts keert!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privérondreis van 9 nachten van Zuid-Korea naar Japan