Rondreis van 9 tot 11 nachten langs drie Aziatische hoofdsteden - Beijing - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Aanschouw met eigen ogen de Chinese Muur, een van de 7 Wereldwonderen
  • Bezoek de hoofdsteden van 3 compleet verschillende landen en maak kennis met de cultuur waarbij traditie en moderniteit hand in hand gaan
  • Ontdek nieuwe smaken door te genieten van lokale delicatessen, zoals Pekingeend, heerlijke Koreaanse barbecue en natuurlijk Japanse sushi
  • Beleef een vakantie zonder zorgen dankzij een complete rondreis, inclusief transfers, vluchten en assistentie

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Ontdek drie grote beschavingen die de wereld van gisteren en morgen hebben gevormd. Laat je door hun mix van traditie en moderniteit niet misleiden: elk land zal je verrassen en uitnodigen om je onder te dompelen in een totaal andere cultuur.

Eléonore

Welkom in... Oost-Azië!

Ben je klaar voor een unieke ervaring waarbij je drie van de meest bruisende Aziatische steden ontdekt? Met deze rondreis van 9 of 11 nachten word je meegenomen langs de hoofdsteden van drie Aziatische grootmachten: van het mystieke Beijing tot het flamboyante Tokio, via het ultramoderne en fascinerende Seoul... Er staat je een onvergetelijke culturele ervaring te wachten!

 

Reisroutes:

Rondreis van 9 nachten
Dag 1: Aankomst in Beijing
Dag 2-3: Beijing
Dag 4: Beijing - Seoul
Dag 5-6: Seoul
Dag 7: Seoul - Tokio
Dag 8-9: Tokio
Dag 10: Vertrek uit Tokio

 

Rondreis van 11 nachten
Dag 1: Aankomst in Beijing
Dag 2-3: Beijing
Dag 4: Beijing - Seoul
Dag 5-7: Seoul
Dag 8: Seoul - Tokio
Dag 9-11: Tokio
Dag 12: Vertrek uit Tokio

... verder lezen

Reisprogramma in Beijing

Je reis begint met een verblijf van 3 nachten in Beijing. Laat je fascineren door de immense hoofdstad van China, waar je een buitengewone combinatie van moderniteit en traditie zult ontdekken.

 

Bezoek op eigen gelegenheid de iconische wijken DongDan, QianMen en XiDan en dompel jezelf onder in de spirituele sfeer van de Verboden Stad.

 

Geniet ten slotte van een inbegrepen excursie naar de Chinese Muur, een niet te missen bezienswaardigheid.

 

Je dagplanning in Beijing ziet er als volgt uit:

Dag 1: Aankomst in Beijing

Dag 2: Beijing

Dag 3: Excursie naar de Chinese Muur

Dag 4: Vertrek naar Seoul vanuit Beijing

Reisbeschrijving van je tijd in Beijing

Dag 1-2

Dag 1: Aankomst in Beijing

Ontmoet je chauffeur na aankomst op de luchthaven van Beijing. Je wordt naar je hotel in de stad gebracht. Je hebt de mogelijkheid om optioneel en met bijbetaling deel te nemen aan een excursie naar de Tempel van de Hemel.

 

Overnachting in je hotel.

 

Dag 2: Beijing

Begin de dag met een ontbijt in je hotel en geniet vandaag van een vrije dag om de Chinese hoofdstad te verkennen. Optioneel en met bijbetaling kun je deelnemen aan een excursie naar het Tian An Men-plein en de Verboden Stad.

 

Overnachting in je hotel.

Dag 3-4

Dag 3: Excursie naar de Chinese Muur

Begin de dag met een ontbijt in het hotel. Je gaat vervolgens op excursie naar de Chinese Muur van Mutianyu op zo’n 80 km ten noorden van de stad. Dit is het minst bezochte deel van de Chinese Muur. Je kunt de muur te voet of per kabelbaan (ter plaatse te betalen) beklimmen.

 

Geniet van een lunch (exclusief drankjes) ter plaatse en bezoek vervolgens een cloisonne-atelier, waar je kunt leren hoe dit specifieke Chinese handwerk wordt gemaakt.

 

In de middag wandel je langs de Heilige Weg, waar aan beide zijden stenen beelden staan ​​die de graven beschermen. Tot slot ga je naar de Dingling Tomb of the Ming voor een ontdekking van de tombe in het ondergrondse paleis. Daarna keer je terug naar de stad.

 

Overnachting in je hotel.

 

Dag 4: Vertrek naar Seoul vanuit Beijing

Na een laatste ontbijt in je hotel geniet je van vrije tijd tot je transfer je naar de luchthaven van Beijing brengt voor je vlucht naar Seoul.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer in een 4* hotel
  • Ontbijt
  • Lunch (exclusief drankjes) op dag 3
  • Bezoeken en excursies incl. entreegelden volgens het programma
  • Services van een Engelstalige gids op dag 3
  • Lokale belastingen
  • Telefonische assistentie 24/7

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je verblijf in Beijing overnacht je in een Standaard Kamer in een comfortabel hotel dat met zorg is geselecteerd.

 

Kom heerlijk tot rust na een dag vol belevenissen in een van de volgende hotels (of vergelijkbaar):

- Beijing: Hotel Qianmen Jianguo, Hotel Novotel Peace, Penta Hotel of Hotel Sunworld

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Optionele excursies

Bezoek aan de Hemeltempel

Optionele excursies

De Hemeltempel is een van de meest bezochte monumenten in Peking. Dit prachtige gebouw, met zijn driedubbele dak van blauw geglazuurde tegels, is het symbool van de relatie tussen de menselijke en goddelijke wereld. Bezoek naast de Hall of Prayers for Abundant Harvests ook het Circular Mound Altar en de Echo Wall. Op het tempelterrein geniet de lokale bevolking elke dag van verschillende vrijetijdsactiviteiten (zingen, dansen, schaken, kalligrafie op klei, enz.). 

Bezoek aan Bejing

Optionele excursies

Ontmoet je gids rond 08:30 in de lobby van je hotel. Bezoek daarna het Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden Stad, een perfect voorbeeld van het architecturaal classicisme van de Ming-dynastie. Bezoek het Kolenpark waar je een panoramisch uitzicht hebt op het hele Koninklijk Paleis. Lunch in een lokaal restaurant. Daarna fietstocht per riksja door de oude Hutong-wijken (ca. 10-15 min), gevolgd door een wandeling door de Hutong met je gids. Bezoek de zijdemarkt en wandel door de chique wijk The Place. Overnacht in je hotel.

Reisprogramma in Seoul en Tokio

De kleurrijke en trendy hoofdsteden Seoul en Tokio wachten op je voor een verblijf van 3 of 4 nachten per stad dat je niet snel zult vergeten!

 

Na je bezoek aan Beijing in China vertrek je naar de hoofdstad van Zuid-Korea, de vierde economische macht van Azië en een belangrijke exporteur van muziek en culturele producten. Laat je verrassen door deze stad met koninklijke paleizen, hectische markten en een bruisend nachtleven.

 

Je sluit je reis af in het veelzijdige Tokio, de hoofdstad van Japan, waar je jezelf kunt verliezen tussen de traditionele en de meest avant-gardistische buurten, ontspannende parken en imposante tempels. Een onvergetelijke ervaring is gegarandeerd!

 

Je dagplanning in Seoul en Tokio ziet er als volgt uit (afhankelijk van jouw keuze):

Rondreis van 9 nachten

Dag 4: Aankomst in Seoul vanuit Beijing

Dag 5-6: Seoul

Dag 7: Seoul - Tokio

Dag 8-9: Tokio

Dag 10: Vertrek uit Tokio

 

Rondreis van 11 nachten

Dag 4: Aankomst in Seoul vanuit Beijing

Dag 5-7: Seoul

Dag 8: Seoul - Tokio

Dag 9-11: Tokio

Dag 12: Vertrek uit Tokio

... verder lezen

Reisbeschrijving van je tijd in Seoul en Tokio

Je verblijf in Seoul

Seoul, gelegen aan de rivier de Han, is de hoofdstad en grootste metropool van de Republiek Korea (algemeen bekend als Zuid-Korea) en de 16e grootste stad ter wereld. Ongeveer de helft van de bevolking van 51,44 miljoen woont in de regio van Seoul.

 

De geschiedenis van de stad gaat meer dan tweeduizend jaar terug, toen het in 18 voor Christus werd gesticht door Baekje, een van de drie koninkrijken van Korea. Je vindt er maar liefst vijf sites die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan: paleis Changdeokgung, de Hwaseong-vesting, het Jongmyo-heiligdom, fort Namhansanseong en de koninklijke tombes van de Joseondynastie. Bezienswaardigheden zijn de iconische N Seoul Tower, het met goud beklede 63 Building, het neofuturistische Dongdaemun Design Plaza, Lotte World ('s werelds grootste overdekte themapark), Moonlight Rainbow Fountain ('s werelds langste brugfontein) en de Sevit Floating Islands.

 

Je kunt ook een bezoek brengen aan de wijk Ikseondong, waar je traditionele huizen kunt bewonderen die van de ondergang zijn gered, of een wandeling maken door de wijk Insadong en zijn charmante boetieks.

 

De must-sees:

● Het koninklijk paleis Gyeongbokgung, dat eeuwenlang de hoofdresidentie van de Joseon-dynastie was. Changdeokgung Palace is eventueel een alternatief.

● Wandeling door de wijk Bukchon om de traditionele huizen te bewonderen.

● De atypische wijk Ikseondong, waar oude huizen die zouden worden afgebroken gered zijn dankzij vintage renovatie en de opening van kleine lokale winkeltjes.

● Wandeling langs de kleine Cheonggyecheon rivier, de groene ader van de hoofdstad.

● De moderne wijk Myeongdong, bekend om zijn vele winkels en modeboetieks.

● Ewha Girls' University, met het auditorium dat is ontworpen door Dominique Perrault.

● De studentenwijk Hongdae, met zijn winkels, cafés, restaurants, karaokebars en clubs.

● De Namsan Toren met een panoramisch uitzicht over Seoul. Vooral 's Avonds aan te bevelen.

● De Dongdaemun Gate, de oostelijke grens van de oude stad Seoul

● De vestingmuren die naar het Naksan Park leiden, met een mooi uitzicht over Seoul van noord naar zuid.

● Hyehwa Art Village, beroemd om zijn muurschilderingen en decoraties, die de meeste huizen van de ondergang hebben gered. Het is een geweldige plek om een wandeling te maken en de straatkunst van Seoul te ontdekken.

● De Gwangjang markt, een geweldige plek om lokale specialiteiten te proeven en het dagelijkse leven van de mensen in Seoul te ontdekken.

● De tegenwoordig wereldberoemde wijk Gangnam, met zijn felle lichten en levendige sfeer 's nachts. Het is het hart van het zakendistrict van Seoul en een geweldige plek om de stad vanuit een andere hoek te bekijken.

Je verblijf in Tokio

Tokio is een drukke en levendige metropool en verwelkomt je met een breed scala aan unieke ervaringen. Verken de wijk Asakusa vanwege de sfeervolle Senso-ji-tempel en de pittoreske Nakamise-straat, waar je kunt genieten van lokale delicatessen. Ga winkelen tussen de wolkenkrabbers en trendy boetieks van Shibuya en trakteer jezelf op een ontspannen wandeling tussen het groen van Ueno Park.

 

Bewonder de stad vanaf de majestueuze Tokyo Skytree, dompel jezelf onder in de geschiedenis in het keizerlijk paleis en ontdek de otaku-cultuur in de kleurrijke wijk Akihabara. Geniet van het kleurrijke street food van Harajuku, probeer verse sushi op de Tsukiji-vismarkt en geniet van authentieke ramen in een van de schilderachtige restaurants van Roppongi. Deze dynamische metropool biedt een unieke mix van traditie en moderniteit en belooft een onvergetelijke ervaring voor elk type reiziger!

 

De must-sees:

● De wijk Asakusa en de Senso-ji tempel

● De Tokyo Skytree, met een hoogtepunt van 634 meter, en de Tokyo Tower, symbool van de stad

● Ueno Park en zijn vele musea

● De districten Shibuya en Shinjuku

● Hamarikyu, de Japanse tuin tussen de gebouwen van Tokio

● De tuinen van het keizerlijk paleis Meiji-jingu Schrijn

● Ginza, de chique wijk van Tokio

● Harajuku: de avant-garde wijk

● ...en andere plaatsen gedetailleerd in je reisgids

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer in een 3* hotel
  • Ontbijt
  • eSIM met 10G (per persoon, per verblijf)
  • Seoul: 1x ticket voor Sky Lotte World Tower (per persoon, per verblijf)
  • Seoul: T-Money Card met 12 inbegrepen ritten
  • Seoul: Ontvangst van reisdocumenten bij aankomst op de luchthaven
  • Seoul: Assistentie per WhatsApp tussen 10.00 en 20.00 uur
  • Tokio: 1x ticket voor TeamLab Planets (per persoon, per verblijf)
  • Tokio: 1x metroticket met een geldigheidsduur van 72 uur (per persoon, per verblijf)

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens je verblijf in Seoul en Tokio overnacht je in een Standaard Kamer in een comfortabel hotel dat met zorg is geselecteerd.

 

Kom heerlijk tot rust na een dag vol belevenissen in een van de volgende hotels (of vergelijkbaar):

Seoul: Hotel Nafore

- Tokio: Henna Hotel Tokyo Tawaramachi

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Optionele excursies

Excursie Seoul

Optionele excursies

Volg je ervaren gids door de straten van Seoul en ontdek de mooiste plekken van de stad.

Kookles (3 uur)

Optionele excursies

Leer de lekkerste gerechten klaarmaken op deze kookles van 3 uur. Daarna kun je zelf proeven van je creaties.

Traditionele proeverij van Koreaanse drankjes

Optionele excursies

Proef van traditionele Koreaanse alcholische drankjes tijdens deze 3-uur durende tasting en krijg meer uitleg over hoe deze gemaakt worden.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in... Beijing!

Het is al meer dan 300 jaar de hoofdstad van China en tegenwoordig is Beijing een moderne metropool in volle bloei.

In dit culturele en economische centrum heb je de kans om talrijke historische monumenten te bezoeken waarvan velen erkend zijn als Unesco werelderfgoed.

Beijing is ook een kruispunt van culturen, een openluchtmuseum waar het keizerlijke verleden van China nog duidelijk merkbaar is.

Tijdens je verblijf in Beijing mag een bezoek aan de meest beroemde bezienswaardigheden zeker niet ontbreken. Denk daarbij aan de Chinese Muur of het Zomerpaleis, maar ook aan de Verboden Stad, de Confuciustempel, het Jingshanpark, de Taku forten in Tianjin of de 13 keizerlijke graven van de Ming- en Qing-dynastieën, een van de grootste graftombes ter wereld. Een fascinerende bestemming die absoluut de moeite waard is!

Welkom in... Seoul!

Seoul, gelegen aan de rivier de Han, is de hoofdstad en grootste metropool van de Republiek Korea (algemeen bekend als Zuid-Korea) en de 16e grootste stad ter wereld. Ongeveer de helft van de bevolking van 51,44 miljoen woont in de regio van Seoul.

De geschiedenis van de stad gaat meer dan tweeduizend jaar terug, toen het in 18 voor Christus werd gesticht door Baekje, een van de drie koninkrijken van Korea. U vindt er maar liefst vijf sites die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan: paleis Changdeokgung, de Hwaseong-vesting, het Jongmyo-heiligdom, fort Namhansanseong en de koninklijke tombes van de Joseondynastie. Bezienswaardigheden zijn de iconische N Seoul Tower, het met goud beklede 63 Building, het neofuturistische Dongdaemun Design Plaza, Lotte World ('s werelds grootste overdekte themapark), Moonlight Rainbow Fountain ('s werelds langste brugfontein) en de Sevit Floating Islands.

Welkom in... Tokio!

Steeds maar hoger, groter en stralender … Tokio is een sprekend voorbeeld van overdaad.
De stad zit boordevol contrasten en je wordt zowel gecharmeerd door de speciale wijken Shinjuku en Shibuya met hun kleurrijke wolkenkrabbers als door de voorouderlijke tradities die verankerd zijn in het dagelijkse leven van de bevolking. Deze contrasten komen ook terug in de typische religieuze gebouwen die in tegenstelling staan tot de futuristische landschappen. Deze dualiteit is de werkelijke essentie van Tokio. Je hebt vaak het gevoel in een avant-gardistische stad te verblijven, maar er zijn ook vele oases van rust en ontspanning te vinden, waaronder de tuinen van het Japanse keizerlijk paleis of het prachtige Uenopark met haar sprookjesachtige kersenbomen.

Meer details

Beijing

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Seoul en Tokio

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

*Voor bepaalde faciliteiten/services geldt een toeslag die ter plaatse moet worden betaald.
Sommige faciliteiten zijn mogelijk niet beschikbaar.

 

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 9 tot 11 nachten langs drie Aziatische hoofdsteden