Ontdek Vietnam met optionele verlenging in Mai Chau - Hanoi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een privérondreis langs de niet te missen plekjes in Vietnam
  • Logeer onderweg in comfortabele en luxueuze 4* of 5* hotels
  • Proef van de verfijnde en gezonde Vietnamese keuken
  • Kies voor een verlenging naar het platteland van Mai Chau om uw ontdekking compleet te maken

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Vietnam!

Wilt u een uitzonderlijk land ontdekken aan de andere kant van de wereld?
Kom met ons mee naar Vietnam, een land met meer dan 4000 jaar aan geschiedenis en een fascinerende cultuur! We nemen u mee naar de mooiste plekjes van het land en dankzij uw gids leert u alle geheimen kennen van elke bestemming. Van Ho Chi Minhstad tot in Hanoi via Hoi An, de wondermooie Ha Long Bay en de paradijselijke stranden van Da Nang ... het 'land van de rijzende draak' blijft verbazen!

Wilt u nog meer? We bieden u de mogelijkheid om uw vakantie te verlengen naar Mai Chau, een weelderig groene regio waar u de authentieke cultuur ontdekt.
Bent u klaar om op de reis van uw leven te vertrekken?

Reisbeschrijving

We stellen u een complete rondreis voor om alle hoogtepunten van het land te ontdekken gedurende 10 nachten. Bovendien bieden we u de kans om uw verblijf te verlengen naar het zuiden van het land om het platteland van Mai Chau te ontdekken.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Ontdekking van Vietnam
10 nachten in 4* of 5* hotels

Aanbieding 2: Ontdekking van Vietnam met verlenging naar Mai Chau
13 nachten waarvan een rondreis van 10 nachten en 3 nachten in Mai Chau in 4* of 5* hotels

Uw reisprogramma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Dag 2: Vrije dag in Ho Chi Minhstad
Dag 3: Ho Chi Minhstad - Da Nang - Hoi An
Dag 4 en 5: Vrije dagen in Hoi An
Dag 6: Hoi An - Da Nang - Hanoi
Dag 7 en 8: Vrije dagen in Hanoi
Dag 9: Hanoi - Ha Long
Dag 10: Ha Long - Hanoi
Dag 11: Hanoi - Vertrek

Als u kiest voor de verlenging naar Mai Chau:
Dag 11: Hanoi - Mai Chau Vallei
Dag 12: Mai Chau Vallei
Dag 13: Mai Chau Vallei - Hanoi
Dag 14: Hanoi - Vertrek

... verder lezen

Uw reisprogramma van 10 nachten

Dag 1: Aankomst in Ho Chi Minhstad
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Saigon, zoals Ho Chi Minhstad door de locals wordt genoemd, staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel in de stad. Vrije tijd om bij te komen van de lange vlucht.
Overnachting in Ho Chi Minhstad.

Dag 2: Vrije dag in Ho Chi Minhstad (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel heeft u vrije tijd om de stad op uw eigen ritme te ontdekken of een excursie naar de Mekongdelta te maken, die u bij deze aanbieding kunt bijboeken (zie extra opties onderaan deze pagina).
Overnachting in Ho Chi Minhstad.
Dag 3: Ho Chi Minhstad - Da Nang - Hoi An (ontbijt)
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel en vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven waar u de vlucht naar Da Nang neemt. Bij aankomst staat uw chauffeur u op te wachten om u naar het hotel in Hoi An te brengen. Vrije tijd om zelf al een eerste keer op verkenning te gaan.
Overnachting in Hoi An.

Dag 4 en 5: Vrije dagen in Hoi An (ontbijt)
Na het ontbijt op deze vrije dagen kunt u zelf de mooiste plekjes in de stad ontdekken of profiteren van een dagje zonnebaden op het nabijgelegen strand van An Bang. We bieden u ook de mogelijkheid om een excursie te boeken naar het My Son tempelcomplex en een tour in Hoi An (zie extra opties onderaan deze pagina).
Overnachting in Hoi An.
Dag 6: Hoi An - Da Nang - Hanoi (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven van Da Nang voor uw vlucht naar Hanoi. Bij aankomst staat uw chauffeur u op te wachten om u naar het hotel in het centrum van de stad te brengen. Vrije tijd om al een eerste ontdekkingstocht in Hanoi te maken.
Overnachting in Hanoi.

Speciaal voor u tijdens uw verblijf in Hanoi:
- 1 ticket per persoon voor een waterpoppentheater 
- 15% korting voor optionele excursies
- Rit van 45 minuten met plaatselijke transportmiddelen (bromfiets): De chauffeur haalt u op om 16.00 uur bij het hotel voor een rit door de stad, een onvergetelijke ervaring.

Deze extra's kunnen niet omgeruild worden voor contant geld of andere activiteiten.

Dag 7 en 8: Vrije dagen in Hanoi (ontbijt)

Geniet van een lekker ontbijt in het hotel om voldoende energie op te doen om de pareltjes van de stad te ontdekken. Optioneel en met bijbetaling kunt u ook een bezoek met gids aan Hanoi of een excursie naar het "Ha Long van het vasteland" bijboeken (zie extra opties onderaan deze pagina).
Dag 9: Hanoi - Ha Long (ontbijt, lunch en diner)
Na het ontbijt, tussen 7.45 en 8.00 uur, vertrekt u richting de wereldbekende en wondermooie Ha Long Bay, een Unesco Werelerfgoedsite met een uitzonderlijke schoonheid. Onderweg rijdt u langs de weelderige groende delta van de Rode Rivier en eindeloze rijstvelden waar zowel de waterbuffels als de locals bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten. 

Bij aankomst in Ha Long Bay gaat u aan boord van een traditionele jonk boot voor de lunch en een cruise door deze bijzondere baai. U kunt de unieke rotsformaties bewonderen die uit het niets uit het water lijken te komen en krijgt ontelbaar veel kleine eilandjes te zien.
Overnachting aan boord in Ha Long Bay.

Opmerking: Dit programma kan gewijzigd worden naar gelang de beschikbaarheid van de boot en de weersomstandigheden.

Dag 10: Ha Long - Hanoi (ontbijt/brunch)
Deze ochtend begint met een lekkere brunch terwijl u nogmaals uitvaart in de baai voor u aanmeert in de haven van Ha Long. Rond 11.00 uur neemt u afscheid van de bemanning en stapt u van boord. Uw chauffeur staat u op te wachten in de haven om u terug naar Hanoi te brengen. Vrije tijd in de Vietnamese hoofdstad.
Overnachting in Hanoi.

Dag 11: Hanoi - Vertrek (ontbijt)
Geniet van een laatste ontbijt in het hotel en vrije tijd tot aan uw transfer naar de luchthaven. Het is helaas tijd om afscheid te nemen van dit wondermooie land, maar u vertrekt met een koffer vol onvergetelijke herinneringen!

Opmerking: De check-out uit het hotel is 12.00 uur, late check-out is beschikbaar met bijbetaling.

Uw optionele verlenging naar Mai Chau

Dag 11: Hanoi - Mai Chau Vallei (ontbijt)
Ontbijt in uw hotel en transfer met een minibus naar het hotel in Mai Chau. Na ongeveer vier uur rijden komt u aan in de Mai Chau Vallei, een wondermooie plek in het zuiden van het land op het ongerepte platteland. U kunt zelf een wandeling maken door de omgeving, of met de fiets op verkenning gaan naar de dorpjes waar etnische minderheden wonen.
Overnachting in Mai Chau.

Dag 12: Mai Chau Vallei (ontbijt)
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd om het platteland te verkennen, een plaatselijke markt te bezoeken en de naburige dorpjes te leren kennen.
Overnachting in Mai Chau.

Dag 13: Mai Chau Vallei - Hanoi (ontbijt)
Geniet van een ontbijt in het hotel en wat vrije tijd voor de minibus u terug naar het hotel in Hanoi brengt. Vrije tijd om een laatste keer op souvenirjacht te gaan in de hoofdstad.
Overnachting in Hanoi.

Dag 14: Hanoi - Vertrek (ontbijt)
Na een laatste ontbijt in het hotel is het tijd om naar de luchthaven te gaan voor uw vlucht huiswaarts.

... verder lezen

Uw hotels

U geniet van een reis in alle comfort in hotels die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen. U kunt kiezen tussen 4* of 4*Superior/5* hotels, waar u telkens in een Standaard Kamer overnacht.

Uw 4* hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Ho Chi Minhstad: Orchid Hotel Saigon
- Hoi An: Rosemary Hoi An Hotel
- Hanoi: La Belle Vie Hotel
- Ha Long: Sealife Cruise 

Tijdens de verlenging naar Mai Chau:
- Mai Chau: Mai Chau Eco lodge, Sol Bungalow
- Hanoi: La Belle vie Hotel

Uw 4*Superior/5* hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Ho Chi Minhstad: Nikko Saigon Hotel
- Hoi An: Allegro Hoi An Hotel 
- Hanoi: Melia Hotel 
- Ha Long: Indochine Cruise

Tijdens de verlenging naar Mai Chau:
- Mai Chau: Mai Chau Eco lodge, Sol Bungalow 
- Hanoi: Melia Hotel

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

U profiteert tijdens deze rondreis van een dagelijks ontbijt (10 in totaal), 1 lunch (exclusief drankjes) en 1 diner (exclusief drankjes). Als u voor de verlenging naar Mai Chau kiest, zijn er 4 ontbijten extra inbegrepen.

Een ontdekking van de Vietnamese cultuur gaat hand in hand met de gastronomie. Ontdek nieuwe smaken, proef van de verse kruiden en specerijen die de hoofdrol spelen in tal van gerechten, laat u verleiden door de verse ingrediënten en delicate evenwichten ... en vooral: geniet!

Extra opties

Bezoek aan Ben Tre (Mekongdelta)

Extra opties
Na ongeveer 2,5 uur rijden vanuit Saigon, komt u aan in de Ben Tre provincie. U stapt aan boord van een boot voor een tocht over de Ben Tre rivier, een zijrivier van de Mekong. Aan de oevers van de rivier ziet u de locals bezig met hun dagelijkse activiteiten en bewondert u de mooiste landschappen. Aan boord geniet u van een lekker drankje en vers fruit. U ziet hoe de mensen hier kokosnoten openen en verwerken met eenvoudige gereedschappen.

Vervolgens maakt u een tocht in een tuktuk naar een plaatselijke familie die bezems maakt van kokosbladeren. Hier wordt u hartelijk ontvangen en ontdekt u de traditionele methoden om de bezems te produceren en de grondstoffen te verwerken. Vervolgens stapt u in een roeiboot om over de plaatselijke kanalen te varen en wordt u betoverd door het ritme van het dagelijkse leven in de Mekongdelta. Na een wandeling door een plaatselijk dorpje komt u aan bij de familie van Meneer Ba, die u hartelijk ontvangen met plaatselijke taart, honing en gedroogde kokosnoot. De familieleden vertellen u graag alles over hun manier van leven en zijn nieuwsgierig naar uw gewoontes. De lunch wordt geserveerd in een plaatselijk restaurant op basis van regionale specialiteiten. Na de middag brengt uw chauffeur u terug naar Saigon.

... verder lezen

My Son templelcomplex en bezoek aan Hoi An

Extra opties
Om 8.00 uur komt uw gids u ophalen in het hotel en vertrekt u naar de tempelruïnes van My Son. Bij aankomst bezoekt u de hoofdstad Tra Kieu die het oude administratieve centrum was van het koninkrijk Champa. De oudste tempels van dit complex dateren uit de vierde eeuw!

Na de lunch in een plaatselijk restaurant vertrekt u op verkenning in Hoi An zelf tijdens een wandeling door de stad en de charmante haven. Struin door de smalle straatjes en bewonder de Chinese, Japanse, Franse en Europese architectuur. U brengt een bezoek aan enkele belangrijke toeristische sites zoals de 400 jaar oude Japanse brug, de Phuoc Kien Assembly Hall, een plaatselijke vismarkt en nog veel meer. Aan de rand van de stad vindt u tal van kunstgalerijen en kleermakers waar u een op maat gemaakt kledingstuk kunt laten maken. 

Bezoek aan het "Ha Long van het vasteland"

Extra opties
Om 8.00 uur komt uw gids u ophalen om te vertrekken naar een bijzonder stukje natuur in Vietnam. U komt aan bij de pier in Trang An waar een traditionele roeiboot u meeneemt op ontdekking in de regio met de bijnaam "Ha Long van het vasteland". 

U vaart door enkele overstroomde grotten met bijzondere namen zoals tôi (donker), sang (licht), seo, Nau Ruo, ... Trang An heeft ongeveer 48 grotten die u kunt ontdekken vandaag, net als de bergen, rivieren en rijstvelden in de prachtige landschappen. Ook het ecosysteem is bijzonder met tientallen endemische soorten fauna en flora. Uw boottocht duurt ongeveer 2 uur en wordt gevolgd door een lunch in een plaatselijk restaurant. Na de middag maakt u een fietstocht om de eeuwenoude Bich Dong pagode te ontdekken en de prachtige natuur van de delta van de Rode rivier. Aan het einde van de middag komt u terug aan in Hanoi.

Tijdens de periode van het Vietnamese nieuwjaar (verschillend per jaar, kan in januari, februari of maart vallen, in 2020 zal dat op 25 januari zijn), wordt deze regio overspoelt door Vietnamese toeristen. De bezoeken aan Trang An worden dan vervangen door een excursie naar het Van Long natuurreservaat:
Vertrek naar het Van Long natuurreservaat, een authentieke site ver weg van de massa's toeristen op zo'n 20 km van het centrum van Ninh Binh. Bij aankomst maakt u onmiddellijk een boottocht van 2 uur in een roeiboot om het natuurreservaat te ontdekken. Bewonder de landschappen met kalkstenen rotsen die uit het water komen, de dieren die hier leven en de groene oevers. Hier geniet u ongestoord van de rust, de vogels en de natuur!

... verder lezen

Het dagelijkse leven, de keuken en culturele sites van Hanoi

Extra opties
Om 8.00 uur vertrekt u met uw gids aan het hotel om een unieke ervaring te beleven. U ontdek het dagelijkse leven van de plaatselijke bewoners, de keuken en de mooiste plekjes in de stad. Voor een halve dag wordt u zelf een Vietnamees! U bezoekt de plaatselijke markt waar verse producten worden aangeboden die typisch zijn voor het land. Met de ingrediënten die u koopt, wordt een lekkere maaltijd klaargemaakt en na de middag brengt u een bezoek aan het Museum of Ethnology, het grootste museum in de stad waar u bijzonderheden te zien krijgt van meer dan 54 minderheden in het land. Dit prachtig bouwwerk ligt op een domein van zo'n 13.200 m² in het Cầu Giấy district. Daarna maakt u een wandeling door de oude stad om de Sint-Jozefkathedraal te bezoeken, gebouwd in 1886 door de Fransen onder leiding van Paul-François Puginier. Terugkeer naar het hotel.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief volgens het programma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 14°C max : 19°C
Feb
min : 15°C max : 19°C
Mrt
min : 18°C max : 22°C
Apr
min : 21°C max : 26°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 32°C
Jul
min : 26°C max : 32°C
Aug
min : 26°C max : 31°C
Sep
min : 25°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 27°C
Nov
min : 18°C max : 24°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamers in 4* of 4*Superior/5* hotels
- Maaltijden volgens het programma
- Engelstalige gids
- Privétransfers volgens het programma
- Entreeprijzen en bootkosten volgens het programma
- Engelstalige gids aan boord van de cruise in Ha Long Bay
- Gedeelde transfer naar Ha Long Bay als u in 4* hotels verblijft
- Privétransfer naar Ha Long Bay als u in 4*Superior/5* hotels verblijft
- Binnenlandse vluchten in economy klasse: Ho Chi Minstad - Da Nang - Hanoi (inclusief 20 kg ruimbagage en 7 kg handbagage)
- Gedeelde transfer naar de Mai Chau vallei als u in 4* hotels verblijft
- Privétransfer naar de Mai Chau vallei als u in 4*Superior/5* hotels verblijft

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdek Vietnam met optionele verlenging in Mai Chau