De schatten van het Inca-rijk - Lima - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Steek de Atlantische Oceaan over om de schatten van Peru te ontdekken
  • Bezoek de bekende bezienswaardigheden maar ook enkele verborgen pareltjes
  • Reis van Lima naar Cusco en de magische Machu Picchu
  • Kies zelf tussen een reis van 7 of 9 nachten met een privégids

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Peru

Wilt u een betoverend, ongerept en adembenemend land ontdekken?
Kom met ons mee naar dit pareltje in Zuid-Amerika met onmetelijke valleien, ondoordringbare natuur, eeuwenoude tradities en wereldbekende monumenten... Peru is zonder twijfel één van de meest fascinerende landen ter wereld! Deze ruwe diamant trekt bezoekers van over de hele wereld en nu krijgt u de kans om zelf te ontdekken waarom.

Ervaar de legendes van de Machu Picchu, stap in de voetsporten van de Inca-beschaving in de Heilige Vallei, ontdek de combinatie tussen moderniteit en koloniale architectuur in de steden Lima en Cusco en bewonder de majestueuze landschappen van de Andes. Deze reist raakt u recht in het hart!

Reisbeschrijving

Vertrek op een unieke reis in het land van de Andes voor 7 of 9 nachten. Laat u verbazen door de adembenemende landschappen en door de uitzonderlijke overblijfselen van de Inca-beschaving die verschillende eeuwen in Peru heerste.

Uw programma voor 7 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Lima
Dag 2: Lima
Dag 3: Lima - Cusco - Heilige Vallei
Dag 4: Heilige Vallei - Chinchero, Ollantaytambo en Yucay Museum
Dag 5: Heilige Vallei - Machu Picchu - Aguas Calientes - Cusco
Dag 6: Cusco
Dag 7: Cusco
Dag 8: Cusco - Lima - Vertrek

Uw programma voor 9 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Lima
Dag 2: Lima
Dag 3: Lima - Cusco - Heilige Vallei
Dag 4: Heilige Vallei - Chinchero, Ollantaytambo en Yucay Museum
Dag 5: Heilige Vallei - Machu Picchu - Aguas Calientes - Cusco
Dag 6: Cusco
Dag 7: Cusco
Dag 8: Cusco - Lima - Paracas
Dag 9: Paracas
Dag 10: Paracas - Lima - Vertrek

Uw programma voor 7 nachten

Dag 1: Aankomst in Lima
Bij aankomst op de luchthaven staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel in het centrum van de stad. De Peruaanse hoofdstad is een bruisende metropool van zo'n 10 miljoen inwoners die moderniteit en geschiedenis combineert. 

Overnachting in Lima.

Dag 2: Lima - Tour door de stad 
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de oudste wijk van Lima, door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Aan het Plaza de Armas vindt u fantastische koloniale architectuur en ook de kathedraal van Lima, gebouwd in de 16e eeuw gedurende meer dan 80 jaar, zal u verbazen. Daarna brengt u een bezoek aan het Casa Aliaga, een koloniaal landhuis dat in 1535 door de veroveraar Francisco Pizarro werd uitgeleend aan Jerónimo de Aliaga, een van zijn kapiteins. Dit is het enige huis uit die tijd dat nog steeds in het bezit is van dezelfde familie.

Vervolgens gaat het richting de Pueblo Libre wijk waar u het Larco Museum ontdekt, gesticht door Rafael Larco Hoyle in 1926. Dit museum is gevestigd in een herenhuis van de onderkoning en gebouwd op een precolumbiaanse piramide uit de 7e eeuw. Hier vindt u een prachtige verzameling kunstobjecten van goud en zilver en ook erotische kunstvoorwerpen.

Overnachting in Lima.


Optionele activiteit: bezoek aan het Magic Water Circuit + dinershow.
Dag 3: Lima - Cusco - Heilige Vallei (vlucht van 90 minuten)
Na het ontbijt in het hotel wordt u terug naar de luchthaven van Lima gebracht waar u de vlucht naar Cusco neemt. Bij aankomst staat uw chauffeur u al op te wachten voor uw transfer naar het hotel in de Heilige Vallei. De rest van de dag bent u vrij om zelf op verkenning te gaan.

Overnachting in de Heilige Vallei.

Dag 4: Heilige Vallei - Chinchero, Ollantaytambo en Yucay Museum
Ontbijt in het hotel en vertrek richting de stad Chinchero, een traditioneel plekje in de buurt van Cusco met een prachtig uitzicht op de vallei. De bewoners van dit gebied houden de eeuwenoude tradities nog altijd in eer en beoefenen de ambachten die nog afstammen uit de tijd van de Inca's. Dat ziet u aan hun kledij, huizen en gebruiken. In Chinchero vindt u ook archeologische overblijfselen en een prachtige 17e-eeuwse kerk, een van de eerste katholieke gebouwen in Peru.

Vervolgens wordt u overgebracht naar het Living Museum of Yucay, een centrum van ambachtelijke tradities uit de Andes, waar demonstraties van de bewerking van textiel, klei en keramiek worden gegeven zoals ze al eeuwenlang worden uitgevoerd. Daarnaast heeft dit museum nog enkele bijzondere bewoners, zoals lama's, schapen en alpaca's die u kunt voeden.

Vervolgens gaat u lunchen in Ollantaytambo en genieten van een bijzondere ervaring in restaurant Chuncho, waar u de unieke sfeer van de Heilige Vallei ontdekt. U brengt ook een bezoek aan de stad Ollantaytambo die sinds het Inca-tijdperk onafgebroken bewoond werd. Klim naar het fort voor een fantastisch panorama op deze prachtige omgeving. Daarna keert u terug naar het hotel.

Op zondag brengt u ook een bezoek aan de plaatselijke markt in Chinchero.

Overnachting in de Heilige Vallei, lunch inbegrepen.
Dag 5: Heilige Vallei - Machu Picchu - Aguas Calientes - Cusco
Ontbijt in het hotel en transfer naar het station van Ollanta waar uw excursie naar de Machu Picchu begint met een treinreis van ongeveer 2 uur naar Aguas Calientes (ook bekend onder de naam "Machu Picchu Pueblo"). Dit is de laatste halte voor de belangrijkste archeologische site van het land en misschien wel de meest magische bezienswaardigheid. 

In het dorpje zelf vindt u een plaatselijke markt, restaurants en accommodatie voor degenen die hier willen overnachten en de beklimming vroeg in de ochtend maken. U neemt de bus naar de Machu Picchu, een waar architecturaal meesterwerkje dat dienst deed als heiligdom en woonplaats voor militair leider Pachacuti. Machu Picchu wordt weleens vertaald als "oude berg" en werd door Unesco geklasseerd als Werelderfgoed en opgenomen als één van de 7 moderne wereldwonderen. 

Na deze magische ervaring gaat u met de bus terug naar Aguas Calientes waar u de lunch neemt in Café Inkaterra. 's Middags wordt u naar het treinstation van Aguas Calientes gebracht om terug te keren naar Ollanta station waar u wordt opgewacht door uw chauffeur voor uw transfer naar Cusco.

Overnachting in Cusco, lunch inbegrepen.

Dag 6: Cusco - Stadstour
Ontbijt in het hotel gevolgd door een tour door de stad die begint bij de Coricancha, een tempel gewijd aan de god van de zon, ook bekend onder de naam Quri Kancha of "behuizing van goud". Deze tempel werd gebouwd door Pachacuti en diende als basis voor het Santo Domingo klooster na de aankomst van de Spanjaarden. De belangrijkste plek in in Inca-rijk bestond volledig uit goud: de muren, plafonds, altaren,...). 

De volgende halte is de kathedraal van Cusco, het meest indrukwekkende bouwwerk aan de Plaza de Armas dat ongeveer een eeuw nodig had om gebouwd te worden (van 1560 tot 1654) met stenen van de Inca-site Sacsayhuaman. Uw stadstour eindigt bij de San Pedro markt waar duizenden producten uit verschillende omringende regio's worden aangeboden. Terugkeer naar het hotel.

Overnachting in Cusco.
Dag 7: Cusco
Ontbijt in het hotel en vrije dag om zelf de schatten van de stad te verkennen. Mis zeker de volgende bezienswaardigheden niet (optioneel bij te boeken):

Duivelsbalkon:
Vertrek vroeg in de ochtend naar Sacsayhuaman om van daar naar Chacán te wandelen, bekend als El Balcón del Diablo of het Duivelsbalkon. Hier vindt u de perfecte harmonie tussen natuur en Inca architectuur met ruïnes die één lijken te zijn met de rotsen waarop ze gebouwd zijn. De volgende halte is Zone X, bekend om zijn labyrinten van natuurlijke rotsen. De lunch neemt u ter plaatse om daarna de Tempel van de Maan te bezoeken. Hier komt u meer te weten over de astrologie van de Inca's en de relatie tussen de sterren en de natuur. Tenslotte bezoekt u het archeologische complex van Cusilluchayoc om daarna terug te keren naar Cusco langs de oude Inca-weg. U komt de stad binnen via de San Blas wijk, bekend om zijn ambachtslieden. Einde van de tour.

Fitheidsniveau: matig
Duur: 8 uur
Maximale hoogte: 3767 meter (Chachán)

Vinicunca
Vertrek in het hotel om 4.00u 's morgens richtin Quesoyuni. Onderweg stopt u bij Japura, een klein bergdorpje waar u het ontbijt neemt. Daarna wandelt u naar Kairawiri, het vertrekpunt om de indrukwekkende regenboogberg (ook bekend als de 7 kleuren berg) te bezoeken. Bewonder dit uitzonderlijke natuurfenomeen, één van de meest bijzondere bergen die u ooit zag! Na een bezoek van ongeveer 30 tot 45 minuten, heeft u afspraak in Kairawiri voor een picknicklunch. Nadien brengt de bus u terug naar het hotel in Cusco.

Fitheidsniveau: uitdagend
Duur: 15 uur
Maximale hoogte:  5200 meter (Vinicunca)
Inbegrepen: ontbijt, lunch en transfer van en naar het hotel in Cusco

Dag 8: Cusco - Vertrek
Ontbijt in het hotel gevolgd door uw transfer naar de luchthaven. U neemt eerst de vlucht terug naar Lima om zich daar klaar te maken voor uw vlucht huiswaarts.

Uw programma voor 9 nachten

Dag 1: Aankomst in Lima
Bij aankomst op de luchthaven staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel in het centrum van de stad. De Peruaanse hoofdstad is een bruisende metropool van zo'n 10 miljoen inwoners die moderniteit en geschiedenis combineert. 

Overnachting in Lima.

Dag 2: Lima - Tour door de stad 
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de oudste wijk van Lima, door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Aan het Plaza de Armas vindt u fantastische koloniale architectuur en ook de kathedraal van Lima, gebouwd in de 16e eeuw gedurende meer dan 80 jaar, zal u verbazen. Daarna brengt u een bezoek aan het Casa Aliaga, een koloniaal landhuis dat in 1535 door de veroveraar Francisco Pizarro werd uitgeleend aan Jerónimo de Aliaga, een van zijn kapiteins. Dit is het enige huis uit die tijd dat nog steeds in het bezit is van dezelfde familie.

Vervolgens gaat het richting de Pueblo Libre wijk waar u het Larco Museum ontdekt, gesticht door Rafael Larco Hoyle in 1926. Dit museum is gevestigd in een herenhuis van de onderkoning en gebouwd op een precolumbiaanse piramide uit de 7e eeuw. Hier vindt u een prachtige verzameling kunstobjecten van goud en zilver en ook erotische kunstvoorwerpen.

Overnachting in Lima.


Optionele activiteit: bezoek aan het Magic Water Circuit + dinershow.

Dag 3: Lima - Cusco - Heilige Vallei (vlucht van 90 minuten)
Na het ontbijt in het hotel wordt u terug naar de luchthaven van Lima gebracht waar u de vlucht naar Cusco neemt. Bij aankomst staat uw chauffeur u al op te wachten voor uw transfer naar het hotel in de Heilige Vallei. De rest van de dag bent u vrij om zelf op verkenning te gaan.

Overnachting in de Heilige Vallei.
Dag 4: Heilige Vallei - Chinchero, Ollantaytambo en Yucay Museum
Ontbijt in het hotel en vertrek richting de stad Chinchero, een traditioneel plekje in de buurt van Cusco met een prachtig uitzicht op de vallei. De bewoners van dit gebied houden de eeuwenoude tradities nog altijd in eer en beoefenen de ambachten die nog afstammen uit de tijd van de Inca's. Dat ziet u aan hun kledij, huizen en gebruiken. In Chinchero vindt u ook archeologische overblijfselen en een prachtige 17e-eeuwse kerk, een van de eerste katholieke gebouwen in Peru. 

Vervolgens wordt u overgebracht naar het Living Museum of Yucay, een centrum van ambachtelijke tradities uit de Andes, waar demonstraties van de bewerking van textiel, klei en keramiek worden gegeven zoals ze al eeuwenlang worden uitgevoerd. Daarnaast heeft dit museum nog enkele bijzondere bewoners, zoals lama's, schapen en alpaca's die u kunt voeden. 

Vervolgens gaat u lunchen in Ollantaytambo en genieten van een bijzondere ervaring in restaurant Chuncho, waar u de unieke sfeer van de Heilige Vallei ontdekt. U brengt ook een bezoek aan de stad Ollantaytambo die sinds het Inca-tijdperk onafgebroken bewoond werd. Klim naar het fort voor een fantastisch panorama op deze prachtige omgeving. Daarna keert u terug naar het hotel.

Op zondag brengt u ook een bezoek aan de plaatselijke markt in Chinchero.

Overnachting in de Heilige Vallei, lunch inbegrepen.

Dag 5: Heilige Vallei - Machu Picchu - Aguas Calientes - Cusco
Ontbijt in het hotel en transfer naar het station van Ollanta waar uw excursie naar de Machu Picchu begint met een treinreis van ongeveer 2 uur naar Aguas Calientes (ook bekend onder de naam "Machu Picchu Pueblo"). Dit is de laatste halte voor de belangrijkste archeologische site van het land en misschien wel de meest magische bezienswaardigheid. 

In het dorpje zelf vindt u een plaatselijke markt, restaurants en accommodatie voor degenen die hier willen overnachten en de beklimming vroeg in de ochtend maken. U neemt de bus naar de Machu Picchu, een waar architecturaal meesterwerkje dat dienst deed als heiligdom en woonplaats voor militair leider Pachacuti. Machu Picchu wordt weleens vertaald als "oude berg" en werd door Unesco geklasseerd als Werelderfgoed en opgenomen als één van de 7 moderne wereldwonderen. 

Na deze magische ervaring gaat u met de bus terug naar Aguas Calientes waar u de lunch neemt in Café Inkaterra. 's Middags wordt u naar het treinstation van Aguas Calientes gebracht om terug te keren naar Ollanta station waar u wordt opgewacht door uw chauffeur voor uw transfer naar Cusco.

Overnachting in Cusco, lunch inbegrepen.
Dag 6: Cusco - Stadstour
Ontbijt in het hotel gevolgd door een tour door de stad die begint bij de Coricancha, een tempel gewijd aan de god van de zon, ook bekend onder de naam Quri Kancha of "behuizing van goud". Deze tempel werd gebouwd door Pachacuti en diende als basis voor het Santo Domingo klooster na de aankomst van de Spanjaarden. De belangrijkste plek in in Inca-rijk bestond volledig uit goud: de muren, plafonds, altaren,...). 

De volgende halte is de kathedraal van Cusco, het meest indrukwekkende bouwwerk aan de Plaza de Armas dat ongeveer een eeuw nodig had om gebouwd te worden (van 1560 tot 1654) met stenen van de Inca-site Sacsayhuaman. Uw stadstour eindigt bij de San Pedro markt waar duizenden producten uit verschillende omringende regio's worden aangeboden. Terugkeer naar het hotel.

Overnachting in Cusco.


Dag 7: Cusco
Ontbijt in het hotel en vrije dag om zelf de schatten van de stad te verkennen. Mis zeker de volgende bezienswaardigheden niet (optioneel bij te boeken):

Duivelsbalkon:
Vertrek vroeg in de ochtend naar Sacsayhuaman om van daar naar Chacán te wandelen, bekend als El Balcón del Diablo of het Duivelsbalkon. Hier vindt u de perfecte harmonie tussen natuur en Inca architectuur met ruïnes die één lijken te zijn met de rotsen waarop ze gebouwd zijn. De volgende halte is Zone X, bekend om zijn labyrinten van natuurlijke rotsen. De lunch neemt u ter plaatse om daarna de Tempel van de Maan te bezoeken. Hier komt u meer te weten over de astrologie van de Inca's en de relatie tussen de sterren en de natuur. Tenslotte bezoekt u het archeologische complex van Cusilluchayoc om daarna terug te keren naar Cusco langs de oude Inca-weg. U komt de stad binnen via de San Blas wijk, bekend om zijn ambachtslieden. Einde van de tour.

Fitheidsniveau: matig
Duur: 8 uur
Maximale hoogte: 3767 meter (Chachán)

Vinicunca
Vertrek in het hotel om 4.00u 's morgens richtin Quesoyuni. Onderweg stopt u bij Japura, een klein bergdorpje waar u het ontbijt neemt. Daarna wandelt u naar Kairawiri, het vertrekpunt om de indrukwekkende regenboogberg (ook bekend als de 7 kleuren berg) te bezoeken. Bewonder dit uitzonderlijke natuurfenomeen, één van de meest bijzondere bergen die u ooit zag! Na een bezoek van ongeveer 30 tot 45 minuten, heeft u afspraak in Kairawiri voor een picknicklunch. Nadien brengt de bus u terug naar het hotel in Cusco.

Fitheidsniveau: uitdagend
Duur: 15 uur
Maximale hoogte:  5200 meter (Vinicunca)
Inbegrepen: ontbijt, lunch en transfer van en naar het hotel in Cusco
Dag 8: Cusco - Lima - Paracas
Na het ontbijt in het hotel brengt uw chauffeur u naar de luchthaven waar u de vlucht terug naar Lima neemt. Van daaruit vertrekt uw reis naar de baai van Paracas (ongeveer 4 uur rijden). De baai ligt vlak naast het Paracas National Reserve, een uitgestrekt gebied met prachtige natuurlijke rotsformaties die gevormd zijn door duizenden jaren erosie door wind en water. Hier vindt u tal van wilde dieren en overblijfselen uit de pre-Inca periode. Eenmaal aangekomen in Paracas wordt u naar het hotel gebracht waar u kunt genieten van de faciliteiten waaronder een zwembad.

Optionele activiteiten:

Dune Buggy
Eindeloos plezier gegarandeerd aan boord van een Dune Buggy, waar uw deskundige chauffeur u door ontoegankelijke gebieden loodst tot het midden van de zandduinen.
Excursie op gedeelde basis met Engelstalige/Spaanstalige gids.

Vlucht over de Nazcalijnen
Bewonder één van de grootste mysteries ter wereld: de Nascalijnen! Dit kleine stadje midden in de woestijn bleef onopgemerkt tot de commerciële vliegtuigmaatschappijen over dit gebied begonnen te vliegen aan het einde van de jaren 20. De lijnen in de vorm van een walvis, kolibrie, aap en spin blijven tot vandaag een mysterie en wetenschappers blijven aangetrokken tot deze plek. Verder zijn er ook geometrische figuren te zien.
Excursie met een Engelstalige/Spaanstalige gids
Inclusief: transfer naar het vliegveld

Dag 9: Paracas
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de Ballestaseilanden. Uw transfer brengt u naar het station van Chaco waar de boottocht wacht naar de Ballestaseilanden, een natuurreservaat met fantastische geologische formaties. Hier ontmoet u indrukwekkende dieren en overblijfselen uit het pré-Inca tijdperk. De Ballestaseilanden worden bewoond door trekvogels zoals pelikanen, oorrobben (zeeleeuwachtigen), Humboldtpinguïns en nog veel meer bijzondere dieren. Onderweg kunt u de lijnen in het zand observeren die het patroon van een kroonluchter vormen. 

Daarna brengt u een bezoek aan het Paracas National Reserve, een indrukwekkend natuurreservaat met prachtige rotsformaties. 

Dag 10: Paracas - Lima - Vertrek
Na een laatste ontbijt op Peruaanse bodem wordt u terug naar Lima gebracht waar u richting de luchthaven vertrekt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis logeert u in comfortabele en met veel zorg uitgezochte hotels op elke bestemming. U krijgt de keuze tussen de volgende aanbiedingen en opties:

Aanbieding 1: 7 nachten


Comfort optie (1):
- Lima (2 nachten): AC Hotel Lima Miraflores - Deluxe Ocean View Kamer
- Heilige Vallei (2 nachten): Libertador Tambo del Inka Luxury Collection - Deluxe Kamer
- Cusco (3 nachten): Palacio del Inca Luxury Collection - Superior Kamer

OF

Luxe optie (2):
- Lima (2 nachten): AC Hotel Lima Miraflores - Junior Suite Ocean View
- Heilige Vallei (2 nachten): Libertador Tambo del Inka Luxury Collection - Junior Suite
- Cusco (3 nachten): Palacio del Inca Luxury Collection - Deluxe Kamer

Aanbieding 2: 9 nachten

Comfort optie (1):
- Lima (2 nachten): AC Hotel Lima Miraflores - Deluxe Ocean View Kamer
- Heilige Vallei (2 nachten): Libertador Tambo del Inka Luxury Collection - Deluxe Kamer
- Cusco (3 nachten): Palacio del Inca Luxury Collection - Superior Kamer
- Paracas (2 nachten): Hotel Paracas Resort, The Luxury Collection - Deluxe Garden View Kamer

OF

Luxe optie (2):
- Lima (2 nachten): AC Hotel Lima Miraflores - Junior Suite Ocean View
- Heilige Vallei (2 nachten): Libertador Tambo del Inka Luxury Collection - Junior Suite
- Cusco (3 nachten): Palacio del Inca Luxury Collection - Deluxe Kamer
- Paracas (2 nachten): Hotel Paracas Resort, The Luxury Collection - Deluxe Ocean Front Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief dagelijks ontbijt. Bovendien profiteert u van een inbegrepen lunch op dag 4 en dag 5.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 26°C
Feb
min : 20°C max : 26°C
Mrt
min : 20°C max : 26°C
Apr
min : 18°C max : 24°C
Mei
min : 17°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 20°C
Jul
min : 15°C max : 19°C
Aug
min : 15°C max : 18°C
Sep
min : 15°C max : 19°C
Okt
min : 17°C max : 20°C
Nov
min : 17°C max : 22°C
Dec
min : 18°C max : 24°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 7 of 9 overnachtingen in de hotels van de gekozen categorie (volgens de gekozen aanbieding)
- Dagelijks ontbijt + 2 keer lunch (dag 4 en dag 5)
- Privé Engelstalige gids
- Groepstransfers vanaf het treinstation
- Privé luchthaventransfers
- Trein naar de Machu Picchu
- Entreeprijzen volgens het programma
- Binnenlandse vlucht van Cusco naar Lima en van Lima naar Cusco

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Optionele excursies en bezoeken tijdens de vrije tijd
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen (optioneel)
- Visumkosten
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De schatten van het Inca-rijk