Rondreizen op eigen houtje in Valle d'Itria en Salento - Alberobello - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van volledige vrijheid om de vele schatten van Puglia op eigen tempo te ontdekken
  • Verblijf in hotels met alle comfort en volg een route die voor u werd uitgestippeld, langs twee UNESCO sites
  • Proef de lokale smaken en ontdek de typische wijnen en kazen tijdens de inbegrepen proeverij
  • Geniet van een moment van pure ontspanning op het strand van Pescoluse, dat bekend staat als de "Italiaanse Maldiven".

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw reisprogramma

Met zijn beroemde keuken en prachtige landschappen nodigen wij u uit in Puglia, in het zuiden van Italië. U bezoekt kastelen, steden met opmerkelijke architectuur, afgelegen stranden en natuurlijk de Trullis, de typische stenen dorpjes van Alberobello. U zult ook de regionale specialiteiten en de lokale wijnen kunnen proeven... maak plaats voor het Dolce Vita!

 

Uw reisbeschrijving: 

Dag 1: Brindisi of Bari

Dag 2: Alberobello, Locorotondo & Ostuni

Dag 3: Matera

Dag 4: Castel del Monte & Trani

Dag 5: Sallento

Dag 6: Lecce & Otranto

Dag 7: Ionische kust van Salento

Dag 8: Vertrek

Uw reisbeschrijving

Dag 1: Brindisi of Bari

Aankomst op de luchthaven van Brindisi of Bari, ophalen van uw auto en dan rijden naar uw accommodatie in het centrum van Apulië, valle D'Itria. 

 

Overnachting en ontbijt in Centraal Apulië.

 

DAG 2: ALBEROBELLO, LOCOROTONDO & OSTUNI

Ontbijt in het hotel. Pauze in Alberobello, de sprookjesachtige "Hoofdstad van de Trulli", om te wandelen in het gebied dat is opgenomen in de UNESCO World Heritage Site lijst. Vertrek naar Locorotondo en wandeling in het witte dorp, opgenomen in de lijst van de mooiste dorpen van Italië en bekroond met de "bandiera arancione".

 

U gaat verder naar een echte zuivelfabriek waar de typische Apulische "burrata" op u wacht. Deze kaas zal worden vergezeld door twee andere soorten, mozzarella en caciocavallo samen met een knapperige "fresellina" met lokale kerstomaatjes (Apulische kaasproeverij inbegrepen in het excursiepakket).

 

Vervolgens kunt u naar het pittoreske oude centrum van Ostuni, de "Witte Stad" met zijn originele romaans-gotische kathedraal. Terugkeer naar het hotel.

 

Overnachting en ontbijt in Centraal Apulië.

 

DAG 3: MATERA

Ontbijt in het hotel en vertrek naar Matera, hoewel het geen deel uitmaakt van de regio Puglia, is het de moeite waard om te bezoeken.
We herinneren u eraan dat Matera een van de oudste steden ter wereld is, waarvan het grondgebied bewijzen bevat van menselijke nederzettingen vanaf het paleolithicum en zonder onderbreking tot
tot op de dag van vandaag. Matera is de stad van de Sassi, en werd in 1993 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed site en kandidaat voor Culturele Hoofdstad van Europa 2019!

 

Wij stellen u een karakteristieke rondrit voor in de Ape calessino (niet inbegrepen in de prijs) die u de meest bewonderenswaardig delen laat zien. Terug naar het toegewezen hotel. 

 

Overnachting en ontbijt in Centraal Apulië.

 

DAG 4: CASTEL DEL MONTE & TRANI 

Ontbijt in het hotel. Voor vandaag stellen we voor om Castel del Monte te bezoeken, een van de meest mysterieuze en fascinerende kastelen in Zuid-Italië, ontworpen door Frederik II. U zult de geschiedenis van het monument ontdekken volgens de verschillende interpretaties over zijn waarschijnlijke functie en verrijkt
met anekdotes over het leven van de keizer die als "Stupor Mundi" werd omschreven.

 

Vertrek naar Trani "Trage stad" en "De Parel van de Adriatische Zee", Trani is vooral bekend om de de aanwezigheid van de prachtige kathedraal aan zee in Apulische Romaanse stijl. De moederkerk,
gekleed in het wit, heeft vier verschillende secties. Een mooie wandeling door de oude Joodse wijk zal de multiculturele component van de stad onthullen die nog steeds een antieke synagoge uit de
XII eeuw bewaard. Het zal aangenaam zijn te verdwalen tussen oude arcades en versgevangen viskraampjes. Verder naar het hotel.

 

Overnachting en ontbijt in Centraal Apulië.

Dag 5: Sallento

Ontbijt in het hotel en vertrek naar de Salento streek. Dit prachtige Apulische land, omgeven door zowel de Ionische als de Adriatische Zee, zal u een zomer laten beleven gewijd aan traditie, maar het zal ook de ideale bestemming zijn voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning in wilde baaien of gouden stranden die doen denken aan de Malediven. Salento is ook en vooral de zee: Torre dell'Orso,

Porto Badisco en de jachthaven van Castro zijn enkele van de mooiste plaatsen waar u zwemmen. Ontdek de rijke en ongerepte natuur. Aankomst in het toegewezen hotel.  

 

Overnachting en ontbijt in Zuid Apulië. 

 

DAG 6: LECCE & OTRANTO

Ontbijt in het hotel. Voor deze dag raden wij u aan de stad Lecce te bezoeken, beroemd geworden door zijn prachtige barokke
gebouwen, die het de naam "Barok Florence" hebben opgeleverd.
Lecce heeft een uitgebreide geschiedenis en is bewoond sinds de tijd van keizer Hadrianus en staat bekend om zijn prachtige historische bouwwerken, zoals de Basilica di Santa Croce, de Porta Napoli en de Duomo. Bovendien heeft Lecce een gunstige ligging en ligt op een steenworp afstand van enkele charmante en interessante kustbestemmingen, zoals Gallipoli. Als u op zoek bent naar iets anders, en een minder bekend deel van Italië wilt ervaren,
Lecce en Apulië zijn een geweldige plek om te bezoeken.

 

We organiseren een wijnproeverij in het hart van Zuid-Apulië, vergezeld van typische producten. (wijn proeverij inbegrepen in de rondreis).

 

In de namiddag raden we u aan om verder te gaan voor een bezoek aan Otranto, "Porta d'Oriente"; met bijzondere
aandacht voor de prachtige Romaanse kathedraal, met zijn immense mozaïek, de kapel-sepulcher van de Heilige Martelaren en de suggestieve crypte. Terugkeer naar het hotel.

 

Overnachting en ontbijt in Zuid Apulië. 

 

DAG 7: IONISCHE KUST VAN SALENTO

Ontbijt in het hotel. Vandaag raden wij u aan om de Ionische kust van Salento te ontdekken, aan deze kant van de kust vindt u vooral lage en zanderige bodems, in aanvulling op de schoonheid van het
mediterrane struikgewas en de turquoise reflecties van de kristalheldere zee. Dit stuk van de kust is zeer geliefd bij toeristen, vooral diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en comfort. Onder de stopjes om te onthouden hebben we vooral Punta Prosciutto ten noorden van Porto Cesareo, Torre San Giovanni en Gallipoli, gebieden waar u enkele van de mooiste stranden van heel Salento kan vinden. Vergeet ook niet Torre Suda, Baia Verde, Torre Lapillo, Lido Marini, Torre Pali, Torre Vado en het beroemde Pescoluse, beter bekend als de Maldiven van Salento.

 

Overnachting en ontbijt in Zuid Apulië.

 

DAG 8: VERTREK

Na het ontbijt is het tijd om de huurauto in te leveren aan de luchthaven en naar huis te gaan met nieuwe, onvergetelijke herinneringen. 

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken 
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd. 

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer in een 4* hotel of masseria
  • Ontbijt
  • Bezoek aan zuivelfabriek en proeverij van Apulische kaas (zonder gids)
  • Wijnproeverij met lokale producten in Salento
  • Huurauto inbegrepen

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Rust uit in Standaard Kamers in comfortabele 4* hotels, zorgvuldig voor u geselecteerd. 

 

Uw hotels:

- 4 nachten in Centraal-Puglia (regio Valle d'Itria): Hotel Nicotel Barletta,  Una hotel Regina Bari,  Hotel Elizabeth Mariotto of Hotel Riva del Sole Giovinazzo of gelijkwaardig

 

- 3 nachten in Zuid-Puglia (regio Salento): Gallipoli Resort, Masseria Relais Santa Teresa, Hilton Garden Inn, Hermitage Galatina,  Montecallini Patù of Villa Raffaella of gelijkwaardig

 

Gerust op rondreis

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. De hotels respecteren de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

  

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw pension

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Kies voor extra opties

Matera: Panoramische Tuk-Tuk Tour

Kies voor extra opties

Laat u meevoeren door de straten van het centrum van Matera en naar de beroemde historische plaatsen van de Sassi di Matera. Dit is de ideale tour om te genieten van de sfeer en schoonheid van de stad, Culturele Hoofdstad 2019 en UNESCO-erfgoed.

Deze tour zal u toelaten om de stad van de Sassi op een unieke en originele manier te bezoeken: een reis door de karakteristieke straten van Matera, om haar geschiedenis, haar kunst, haar naturalistische aspect en nog veel meer te vertellen . Dit alles in alle comfort, want u zult zich werkelijk voelen alsof u reist op "een eenvoudige sofa met drie wielen".

Reisroute :
Kerk van het Vagevuur
Kathedraal van Matera
Kerk van San Giovanni
Panoramisch uitzicht op Sasso Barisano
Panoramisch uitzicht op Sasso Caveoso
Vittorio Veneto Plein


DE PRIJS IS EXCLUSIEF :
- Transfers

 

Duur: 45 minuten

... verder lezen

Tuk Tuk tour door het historische centrum van Ostuni

Kies voor extra opties

Geniet van een rondleiding door het middeleeuwse dorp, met haltes bij de verschillende monumenten.

De Ape Calessino (Tuk Tuk) kan, dankzij zijn kleine omvang, elke hoek van het historische centrum bereiken. Om er maar een paar te noemen: Piazza della Libertà; Standbeeld van Sant'Oronzo; Oude Stad; Kathedraal; Porta di San Demetrio; Kerk van de Stella; Porta Nova...

 

INBEGREPEN IN DE PRIJS
- Bezoek aan Ostuni per calessino ape (tuk-tuk)


NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS :
- Pick-up en drop-off service

Duur: 60 minuten

... verder lezen

Alberobello rondleiding

Kies voor extra opties

In het hart van de Itria vallei, Alberobello is de hoofdstad van de Trulli. Een magische en betoverende plek waar de tijd lijkt stil te staan. Opgenomen in de lijst van het werelderfgoed van de UNESCO sinds 1996, is het een onmisbare bestemming op een reisroute in Apulië.

BESCHIKBAARHEID: Maandag tot zaterdag, het hele jaar door

AANVANGSTIJD: 10.30 UUR.

EINDTIJD: 12.30 UUR

 

INBEGREPEN IN DE PRIJS :
- Observatiepunt
- Bezoek aan Rione Aia en Rione Monti
- Bezoek aan Trullo (typisch huis)

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS :
-Transfers

NUTTIGE INFORMATIE :
-De tour is gegarandeerd elke dag met een minimum van 2 deelnemers.

DUUR: 2 uur

... verder lezen

Bezoek aan de grotten van Polignano a Mare

Kies voor extra opties

De rondleiding omvat de belangrijkste grotten, met een pauze om te zwemmen in een van de meest suggestieve plekjes aan de kust van Polignano. De bemanning zal u ook een smakelijk Prosecco aperitief aanbieden. De route is verdeeld in verschillende fasen en omvat een bezoek aan de belangrijkste grotten.

Elke boot is 6,5 meter lang en heeft een capaciteit voor maximaal 8 personen.

Beschikbaarheid: juni tot september
Starttijd: 09:30 of 15:30
Eindtijd: 11:00 of 17:00

Trefpunt: Polignano a Mare, Frazione, Via S. Vito, 342, 70044

DE PRIJS IS INCLUSIEF :
- Aperitief aan boord
- Skip-the-line garantie
- Audiogids alleen in het Engels

DE PRIJS IS EXCLUSIEF:
- Transfers

Duur van de rondleiding: 1,5 uur

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Huurauto

Geniet van uw inbegrepen huurauto en verken de mooiste uithoekjes op uw eigen tempo.

Uw bestemming

Welkom in... Puglia!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs
- Standaard Kamer in een 4* hotel of masseria
- Ontbijt
- Bezoek aan zuivelfabriek en proeverij van Apulische kaas (zonder gids)
- Wijnproeverij met lokale producten in Salento
- Huurauto inbegrepen

Niet inbegrepen in de prijs
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.


We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Huurauto

Huurauto cat. A (Ford Ka of gelijkwaardig) - Brinidisi luchthaven

Informatie over uw huurauto

Openingstijden autoverhuur

Dagelijks van 8.00 tot 22.00 uur                           

 

Vereiste documenten voor het ophalen van uw auto

Origineel rijbewijs: minimaal 2 jaar, min. leeftijd bestuurder :21 jaar                                               

Paspoort                                                     

Kredietkaart (VISA of MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS, geen Electron, Maestro of Kyriel kaarten) op naam van de chauffeur                                             

                                                        

Inbegrepen 

Onbeperkte km                                          

24 uur assistentie                                                    

Luchthaventoeslag                                                  

Aansprakelijkheid van derden                                             

Diefstalverzekering (met eigen risico)                                             

Schade-/ongevallenverzekering (met eigen risico)                                                    

BTW                                               

                                                        

Supplementen

Supplement jonge bestuurder (21 tot 24 jaar)

Babyzitje

Kinderzitje

Stoelverhoger

Extra bestuurder

Laattijdig terugbrengen van de auto

             

Franchise

1200 euro in geval van een ongeval

1800 euro in geval van diefstal

Huurauto cat. A (Ford Ka of gelijkwaardig) - Bari luchthaven

Informatie over uw huurauto

Openingstijden autoverhuur

Dagelijks van 8.00 tot 22.00 uur                           

 

Vereiste documenten voor het ophalen van uw auto

Origineel rijbewijs: minimaal 2 jaar, min. leeftijd bestuurder :21 jaar                                               

Paspoort                                                     

Kredietkaart (VISA of MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS, geen Electron, Maestro of Kyriel kaarten) op naam van de chauffeur                                             

                                                        

Inbegrepen 

Onbeperkte km                                          

24 uur assistentie                                                    

Luchthaventoeslag                                                  

Aansprakelijkheid van derden                                             

Diefstalverzekering (met eigen risico)                                             

Schade-/ongevallenverzekering (met eigen risico)                                                    

BTW                                               

                                                        

Supplementen

Supplement jonge bestuurder (21 tot 24 jaar)

Babyzitje

Kinderzitje

Stoelverhoger

Extra bestuurder

Laattijdig terugbrengen van de auto

             

Franchise

1200 euro in geval van een ongeval

1800 euro in geval van diefstal

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreizen op eigen houtje in Valle d'Itria en Salento