Belle Epoque Suites - Athene - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een charmant, onlangs gerenoveerd boetiekhotel in het hart van het historische centrum van Athene
  • Neem plaats in een ruime, comfortabele kamer of suite om nieuwe energie op te doen
  • Laat u imponeren door de rijke oude geschiedenis van de stad en de prachtige bezienswaardigheden zoals de Akropolis en de Tempel van Poseidon.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Uw hotel

Droomt u van een bezoek aan de Griekse hoofdstad? Wacht dan niet langer en open de deuren van het charmante Belle Epoque Suites.

 

Deze 17 suites liggen in het hart van het historische centrum van Athene en zijn gevestigd in een gebouw uit 1920, dat in 2020 zorgvuldig werd gerenoveerd. Alle originele architecturale kenmerken zijn hierbij behouden.

 

Om uw verblijf nog gedenkwaardiger te maken, mag u het prachtige dakterras niet missen, waar u het Athene van weleer kunt ontdekken terwijl u geniet van de zonsondergang en een spectaculair uitzicht op de Akropolis.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer, Belle Deluxe Kamer of Deluxe Suite

Superior Kamer

Neem plaats in de prachtige Superior Kamer met luxueuze inrichting uit 1920, in een tropische setting. Geniet tijdens uw verblijf van de sfeer van het historische centrum van Athene.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Belle Deluxe Kamer

Pak uw koffers uit in de prachtige Belle Deluxe Kamer met een originele architectuur. De kamer ligt in de hoek van het gebouw, waardoor u verschillende uitkijkpunten heeft op het historische centrum van de stad. Bovendien kunt u hiervan genieten vanaf het balkon.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Deluxe Suite

Een echte oase van rust, de designer Deluxe Suite die 1920 met een moderne stijl combineert. Tijdens uw verblijf in deze comfortabele kamer profiteert u van een eigen balkon.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 15% korting op lunch (tussen 12.00 en 16.00 uur)
  • 10% korting op diner (vanaf 19.00 uur)
  • 10% korting op drankjes

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Restaurant Prac-sitele biedt smakelijke Italiaanse delicatessen en zal uw smaakpapillen verrukken tijdens een kwaliteitsmaaltijd. Profiteer ook van de uitstekende ligging van het hotel om de nabijgelegen cafés en restaurants te verkennen om de Griekse gastronomie en haar specialiteiten te ontdekken, zoals de beroemde moussaka, feta of tzatziki!

Activiteiten

Belle Epoque Suites heeft een perfecte ligging om de oude stad van Athene en de verschillende bezienswaardigheden te verkennen. Zo kunt u tijdens uw verblijf meer te weten komen over de fascinerende geschiedenis van de stad en de verborgen juweeltjes.

Uw optionele excursies

Akropolis Tour

Uw optionele excursies

Als er één bezienswaardigheid is die u moet bezoeken als je Athene bezoekt, dan is het wel de Akropolis! Maar zoals met alle wereldberoemde sites, kan dit prachtige monument druk zijn in het hoogseizoen, en tijdens de Griekse zomermaanden kan het ook behoorlijk heet worden op de top van de Akropolis!

Met deze speciaal ontworpen namiddagtour van twee uur naar de Akropolis, heeft u de kans om de drukte te vermijden en te ontsnappen aan de hitte, om te genieten van een onvergetelijk bezoek en een meer intieme ervaring van een van 's werelds top bezienswaardigheden.

Culinaire tour door Athene

Uw optionele excursies

Deze Culinaire tour door Athene laat u een andere kant van de stad ontdekken door de Grieken te vergezellen in wat waarschijnlijk hun favoriete bezigheid is: eten! Met zo veel aanbod in een stad die nooit ophoudt met het bereiden van geweldige dingen, zal u snel hetzelfde gevoel krijgen en niet genoeg kunnen krijgen van alle lekkernijen.

Unexpected Urban Athene Tour

Uw optionele excursies

Dit is een tour over het ware hart en de ziel van Athene. Het is een tour over haar mensen, hun gewoonten - oud en nieuw -, het dagelijks leven en haar geheimen.


Uw reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Athene!

Wilt u de bakermat van de democratie ontdekken?

 

Griekenland heeft een fundamentele rol gespeeld in de geschiedenis van de mensheid en veel overblijfselen van die glorieuze tijd vindt u terug in de historische stad Athene. Athene staat wereldwijd bekend om haar archeologische vindplaatsen en is een waar openluchttheater.

 

Wandelen door de levendige steegjes is net zo magisch als het ontdekken van de monumenten met een 2500-jaar oude geschiedenis. De beklimming van de Akropolis, die trots de stad domineert, is een must, voordat u alle andere geheimen van de stad doorboort, van het Parthenon tot de Tempel van Nikè, via het Stadion Panathinaiko ... Uw verblijf in Athene ziet er fascinerend uit!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 17

Check-in: 14:30
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (€ 0,50 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Lift

Faciliteiten in de kamer:

  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Koffiemachine
  • Haardroger
  • Douche
  • Minibar
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Prac-sitele

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Belle Epoque Suites