Rondreis van 8 tot 13 nachten van Athene naar de Cycladen - Athene - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een mooie reis die twee Cycladische eilanden en de Griekse hoofdstad combineert
  • Geniet van de schoonheid van de Cycladen tijdens de overtochten per ferry
  • Word betoverd door de magische zonsondergang boven de Caldera op Santorini
  • Ontspan in zorgvuldig geselecteerde hotels

De beoordeling van onze klanten

Reisprogramma

Ga met ons mee om de verschillende kanten van Griekenland te ontdekken. Start in de Griekse hoofdstad Athene en snuif de eeuwenoude cultuur op. Op de Cycladen kun je dan weer proeven van het echte vakantiegevoel, dankzij het mediterrane klimaat, de heldere, rustige zee en het prachtige landschap.

Je reisroutes:

 

Rondreis van 8 nachten:
Dag 1: Aankomst Athene
Dag 2: Athene
Dag 3: Athene - Naxos
Dag 4 - 5: Naxos
Dag 6: Naxos - Santorini
Dag 7 - 8: Santorini
Dag 9: Vetrek naar huis

 


Rondreis van 10 nachten:
Dag 1: Aankomst Athene
Dag 2: Athene
Dag 3: Athene - Naxos
Dag 4 - 6: Naxos
Dag 7: Naxos - Santorini
Dag 8 - 10: Santorini
Dag 11: Vetrek naar huis

 

Rondreis van 13 nachten:
Dag 1: Aankomst Athene
Dag 2 - 3: Athene
Dag 4: Athene - Naxos
Dag 5 - 8: Naxos
Dag 9: Naxos - Santorini
Dag 10 - 13: Santorini
Dag 14: Vetrek naar huis

Reisbeschrijving

Je dagen in Athene

Dag van aankomst in Athene

Bij aankomst op de luchthaven staat een transfer voor je klaar die je naar het hotel brengt.

Overnachting in Athene

 

Je verblijf in Athene

Athene is een geweldige stad om op eigen gelegenheid te ontdekken met zijn vele musea, parken, en de winkelstraten van Kolonaki, Hermou, Voukourestiou Street, Monastiraki en Plaka. Athene is de historische hoofdstad van Europa, met een lange geschiedenis, die teruggaat tot de eerste nederzetting in het Neolithicum. In de 5e eeuw voor Christus (de "Gouden Eeuw van Pericles) - het hoogtepunt van Athene's lange, fascinerende geschiedenis - kregen de waarden en beschaving van de stad een universele betekenis.

Overnachting in Athene

 

Transferdag naar Naxos

Een transfer brengt je naar de haven van Piraeus waar je op de ferry naar Naxos gaat.

Daar aangekomen in de haven staat een transfer klaar die je naar het hotel brengt.

Overnachting op Naxos

Je dagen op Naxos

Je verblijf op Naxos

Naxos is het grootste en hoogste eiland van de Cycladen. Dompel je onder in de authenticiteit van Griekenland en ontdek een eiland vol verrassingen: traditionele architectuur, steile bergen, fijne zandstranden en pittoreske dorpjes zoals Naxos, met dezelfde naam als het eiland. Ontdek tijdens je verblijf de vele facetten van dit kleine hoekje van het paradijs.

Overnachting op Naxos

 

Transferdag naar Santorini

Een transfer brengt je naar de haven van Naxos waar je aan boord gaat van een ferry naar Santorini.

In de haven van Santorini wacht een transfer naar het hotel op je.

Overnachting op Santorini

Je dagen op Santorini

Je verblijf op Santorini

Het halvemaanvormige Santorini (of Thíra), de kostbare parel van de Egeïsche Zee, is eigenlijk een groep eilanden bestaande uit Thíra, Thirassiá, Asproníssi, Palea en Nea Kaméni in het zuidelijkste deel van de Cycladen. Wist je dat het hele complex van Santorini eilanden nog steeds een actieve vulkaan is (net als Méthana, Mílos en Nísiros) en waarschijnlijk de enige vulkaan ter wereld is waarvan de krater in zee ligt? Het is de moeite waard om het te verkennen en vooral als je op zoek bent naar een romantisch uitje in Griekenland, want er zijn niet veel plaatsen in de wereld waar je kunt genieten van prachtig helder water terwijl je op de rand van een enorme actieve vulkaan in het midden van de zee zit!

Overnachting op Santorini

 

Laatste dag

Na een laatste ontbijt word je naar de luchthaven gebracht voor je vlucht terug naar huis.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodaties

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens programma
  • Ontbijt
  • Interhoteltransfers per boot inbegrepen

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens de rondreis verblijf je in de volgende speciaal geselecteerde hotels:

 

Athene: Dunlin Hotel (of gelijkwaardig) in september en Gallery Hotel (of gelijkwaardig) in oktober

Naxos: Sun and Moon Naxos (of gelijkwaardig) tot midden/ eind september, Agia Anna (of gelijkwaardig) tot en met eind september en Anapollo (of gelijkwaardig) in oktober

Santorini: Maistros Village (of gelijkwaardig)

Eten & drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

De luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Bestemmingen

Welkom in... Athene!

Wil je de bakermat van de democratie ontdekken?

 

Griekenland heeft een fundamentele rol gespeeld in de geschiedenis van de mensheid en veel overblijfselen van die glorieuze tijd vind je terug in de historische stad Athene. Athene staat wereldwijd bekend om haar archeologische vindplaatsen en is een waar openluchttheater.

 

Wandelen door de levendige steegjes is net zo magisch als het ontdekken van de monumenten met een 2500-jaar oude geschiedenis. De beklimming van de Akropolis, die trots de stad domineert, is een must, voordat je alle andere geheimen van de stad doorboort, van het Parthenon tot de Tempel van Nikè, via het Stadion Panathinaiko ... je verblijf in Athene ziet er fascinerend uit!

Welkom op ... Naxos!

Welkom op Naxos! Naxos is het grootste en hoogste eiland van de Cycladen. Dompel je onder in de authenticiteit van Griekenland en ontdek een eiland vol verrassingen: traditionele architectuur, steile bergen, fijne zandstranden en pittoreske dorpjes zoals Naxos, met dezelfde naam als het eiland. Ontdek tijdens je verblijf de vele facetten van dit kleine hoekje van het paradijs.

Welkom op... Santorini!

Ontrafel de mysteries van Atlantis!

 

Er wordt verondersteld dat Santorini, het enige eiland van vulkanische oorsprong in de Cycladen, de huidige locatie van de gezonken stad zou zijn. Tussen okerkleurige en zwarte kliffen en witgekalkte huizen fascineert dit contrastrijk eiland bezoekers van over de hele wereld. De verkenning van de dorpjes op het eiland gebeurt grotendeels te voet. Een wandeling door de steile steegjes en de adembenemende uitzichten staan garant voor een unieke ervaring. Je mag rekenen op een verblijf boordevol interessante smaken en magische ervaringen!

 

Ben je klaar voor een sensationele vakantie?

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens programma

- Ontbijt

- (Luchthaven)transfers inbegrepen

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 8 tot 13 nachten van Athene naar de Cycladen