Rondreis van 8 tot 13 nachten van Athene naar de Cycladen - Athene - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Maak een mooie reis die twee Cycladische eilanden en de Griekse hoofdstad combineert
 • Geniet van de schoonheid van de Cycladen tijdens de overtochten per ferry
 • Word betoverd door de magische zonsondergang boven de Caldera op Santorini
 • Ontspan in zorgvuldig geselecteerde hotels

Uw reisprogramma

Ga met ons mee om de verschillende kanten van Griekenland te ontdekken. Start in de Griekse hoofdstad Athene en snuif de eeuwenoude cultuur op. Op de Cycladen kunt u dan weer proeven van het echte vakantiegevoel, dankzij het mediterrane klimaat, de heldere, rustige zee en het prachtige landschap.

 

Uw reisroutes:

 

Rondreis van 8 nachten:
Dag 1: Aankomst Athene
Dag 2: Athene
Dag 3: Athene - Naxos
Dag 4 - 5: Naxos
Dag 6: Naxos - Santorini
Dag 7 - 8: Santorini
Dag 9: Vetrek naar huis


Rondreis van 10 nachten:
Dag 1: Aankomst Athene
Dag 2: Athene
Dag 3: Athene - Naxos
Dag 4 - 6: Naxos
Dag 7: Naxos - Santorini
Dag 8 - 10: Santorini
Dag 11: Vetrek naar huis

Rondreis van 13 nachten:
Dag 1: Aankomst Athene
Dag 2 - 3: Athene
Dag 4: Athene - Naxos
Dag 5 - 8: Naxos
Dag 9: Naxos - Santorini
Dag 10 - 13: Santorini
Dag 14: Vetrek naar huis

... verder lezen

Uw reisbeschrijving

Uw dagen in Athene

Dag van aankomst in Athene

Bij aankomst op de luchthaven staat een transfer voor u klaar die u naar het hotel brengt.

Overnachting in Athene

 

Uw verblijf in Athene

Athene is een geweldige stad om op eigen gelegenheid te ontdekken met zijn vele musea, parken, en de winkelstraten van Kolonaki, Hermou, Voukourestiou Street, Monastiraki en Plaka. Athene is de historische hoofdstad van Europa, met een lange geschiedenis, die teruggaat tot de eerste nederzetting in het Neolithicum. In de 5e eeuw voor Christus (de "Gouden Eeuw van Pericles) - het hoogtepunt van Athene's lange, fascinerende geschiedenis - kregen de waarden en beschaving van de stad een universele betekenis.

Overnachting in Athene

 

Transferdag naar Naxos

Een transfer brengt u naar de haven van Piraeus waar u op de ferry naar Naxos gaat.

Daar aangekomen in de haven staat een transfer klaar die u naar het hotel brengt.

Overnachting op Naxos

Uw dagen op Naxos

Uw verblijf op Naxos

Naxos is het grootste en hoogste eiland van de Cycladen. Dompel u onder in de authenticiteit van Griekenland en ontdek een eiland vol verrassingen: traditionele architectuur, steile bergen, fijne zandstranden en pittoreske dorpjes zoals Naxos, met dezelfde naam als het eiland. Ontdek tijdens uw verblijf de vele facetten van dit kleine hoekje van het paradijs.

Overnachting op Naxos

 

Transferdag naar Santorini

Een transfer brengt u naar de haven van Naxos waar u aan boord gaat van een ferry naar Santorini.

In de haven van Santorini wacht een transfer naar het hotel op u.

Overnachting op Santorini

Uw dagen op Santorini

Uw verblijf op Santorini

Het halvemaanvormige Santorini (of Thíra), de kostbare parel van de Egeïsche Zee, is eigenlijk een groep eilanden bestaande uit Thíra, Thirassiá, Asproníssi, Palea en Nea Kaméni in het zuidelijkste deel van de Cycladen. Wist u dat het hele complex van Santorini eilanden nog steeds een actieve vulkaan is (net als Méthana, Mílos en Nísiros) en waarschijnlijk de enige vulkaan ter wereld is waarvan de krater in zee ligt? Het is de moeite waard om het te verkennen en vooral als u op zoek bent naar een romantisch uitje in Griekenland, want er zijn niet veel plaatsen in de wereld waar u kunt genieten van prachtig helder water terwijl u op de rand van een enorme actieve vulkaan in het midden van de zee zit!

Overnachting op Santorini

 

Laatste dag

Na een laatste ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht terug naar huis.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodaties

Just for you
Speciaal voor u:
 • Accommodatie volgens programma
 • Ontbijt

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens de rondreis verblijft u in de volgende speciaal voor u geselecteerde hotels:

 

Athene: Trendy by Athens Prime Hotels (of gelijkwaardig)

Naxos: Agia Anna Studios (of gelijkwaardig)

Santorini: Villa Anemomilos (of gelijkwaardig)

Uw pension

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Uw optionele excursies

Akropolis Tour

Uw optionele excursies

Als er één bezienswaardigheid is die u moet bezoeken als je Athene bezoekt, dan is het wel de Akropolis! Maar zoals met alle wereldberoemde sites, kan dit prachtige monument druk zijn in het hoogseizoen, en tijdens de Griekse zomermaanden kan het ook behoorlijk heet worden op de top van de Akropolis!

Met deze speciaal ontworpen namiddagtour van twee uur naar de Akropolis, heeft u de kans om de drukte te vermijden en te ontsnappen aan de hitte, om te genieten van een onvergetelijk bezoek en een meer intieme ervaring van een van 's werelds top bezienswaardigheden.

Culinaire tour door Athene

Uw optionele excursies

Deze Culinaire tour door Athene laat u een andere kant van de stad ontdekken door de Grieken te vergezellen in wat waarschijnlijk hun favoriete bezigheid is: eten! Met zo veel aanbod in een stad die nooit ophoudt met het bereiden van geweldige dingen, zal u snel hetzelfde gevoel krijgen en niet genoeg kunnen krijgen van alle lekkernijen.

Unexpected Urban Athene Tour

Uw optionele excursies

Dit is een tour over het ware hart en de ziel van Athene. Het is een tour over haar mensen, hun gewoonten - oud en nieuw -, het dagelijks leven en haar geheimen.


Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

De luchthaventransfers en transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Uw bestemmingen

Welkom in ... Athene!

Wilt u de bakermat van de democratie ontdekken?

 

Griekenland heeft een fundamentele rol gespeeld in de geschiedenis van de mensheid en veel overblijfselen van die glorieuze tijd vindt u terug in de historische stad Athene. Athene staat wereldwijd bekend om haar archeologische vindplaatsen en is een waar openluchttheater.

 

Wandelen door de levendige steegjes is net zo magisch als het ontdekken van de monumenten met een 2500-jaar oude geschiedenis. De beklimming van de Akropolis, die trots de stad domineert, is een must, voordat u alle andere geheimen van de stad doorboort, van het Parthenon tot de Tempel van Nikè, via het Stadion Panathinaiko ... Uw verblijf in Athene ziet er fascinerend uit!

Welkom op ... Naxos!

Welkom op Naxos! Naxos is het grootste en hoogste eiland van de Cycladen. Dompel u onder in de authenticiteit van Griekenland en ontdek een eiland vol verrassingen: traditionele architectuur, steile bergen, fijne zandstranden en pittoreske dorpjes zoals Naxos, met dezelfde naam als het eiland. Ontdek tijdens uw verblijf de vele facetten van dit kleine hoekje van het paradijs.

Welkom op ... Santorini!

Ontrafel de mysteries van Atlantis!

 

Er wordt verondersteld dat Santorini, het enige eiland van vulkanische oorsprong in de Cycladen, de huidige locatie van de gezonken stad zou zijn. Tussen okerkleurige en zwarte kliffen en witgekalkte huizen, fascineert dit contrastrijk eiland bezoekers van over de hele wereld. De verkenning van de dorpjes op het eiland gebeurt grotendeels te voet. Een wandeling door de steile steegjes en de adembenemende uitzichten staan garant voor een unieke ervaring. U mag rekenen op een verblijf boordevol interessante smaken en magische ervaringen!

 

Bent u klaar voor een sensationele vakantie?

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens programma

- Ontbijt

- (Luchthaven)transfers inbegrepen

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis van 8 tot 13 nachten van Athene naar de Cycladen