Xperience Sea Breeze Resort 5* - Sharm El-Sheikh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontspan lichaam en geest in een 5*-hotel met privéstrand
  • Spring in een van de zwembaden of relax in de jacuzzi
  • Koel af met een drankje in een van de bars van het resort
  • Probeer de watersportactiviteiten uit voor een beetje actie op vakantie

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • VIP-welkom bij aankomst
  • 10% korting op wasservice
  • Assistentie ter plaatse

Voor uw volgende vakantie staat u een fantastisch resort met privéstrand aan de Rode Zee te wachten! In het Xperience Sea Breeze Resort 5* worden service, comfort en een puur gevoel van welzijn samengebracht.

 

Een onberispelijke service, een all-inclusiveformule, ruime en moderne kamers, uitstekende restaurants en prachtige zwembaden ... alles is aanwezig voor een onvergetelijke 5*-vakantie!

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Standaard Kamer met zeezicht, Upgrade naar Standaard Kamer met directe toegang tot het zwembad of verblijf in Deluxe Kamer met zeezicht

Deluxe Kamer met zeezicht (38 m²)

Wilt u uw verblijf echt helemaal perfect maken? Kies dan voor een ruime Deluxe Kamer met zeezicht en veel lichtinval en geniet van dat tikkeltje extra. Dit wordt een onvergetelijke vakantie!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

POOL VIEW ROOM (36 m²)

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Standaard Kamer met zeezicht (36 m²)

De Standaard Kamers met zeezicht worden gekenmerkt door een klassiek design en aangename sfeer. U vindt hier al het comfort dat u nodig heeft om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All-inclusive
  • 1x diner (exclusief drankjes) in restaurant Elements per verblijf
  • Nieuwjaarsgaladiner (exclusief drankjes) bij verblijf op 31/12

Beleef een vakantie zonder zorgen dankzij de all-inclusiveformule.

Ontdek het excellente aanbod aan eten en drinken in het Xperience Sea Breeze Resort. In het hoofdrestaurant Tiran kunt u van heerlijke wereldgerechten in buffetvorm proeven. Het à-la-carterestaurant Elements is geliefd omwille van de romantische sfeer. U krijgt er rekenen op een breed scala aan overheerlijke specialiteiten en een prachtig uitzicht op de Rode Zee.

 

Verder zijn er drie poolbars, een beachbar, een lobbybar en een Zen Bar, waar u uw dorst kunt lessen met een heerlijke cocktail of een ander verkoelend drankje.

New Year Dinner - INCLUDED - ALL OFFERS

Kamer

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op wellnessbehandelingen

Ontspant u zich graag of bent u liever actief bezig op vakantie? In dit resort zijn beide mogelijk!

 

Duik in een van de zwembaden (waarvan er drie verwarmd worden in de winter), ontdek de spa met onder andere jacuzzi en sauna, of neem plaats op het mooie privéstrand.

 

Sportievelingen kunnen de watersportactiviteiten uitproberen of een work-out doen in de fitnessruimte.

Extra opties

Bezoek Caïro (hele dag, inclusief vluchten)

Extra opties

Ontdek de oude wonderen van Caïro tijdens een dagtour langs de Grote Piramides van Gizeh en de majestueuze Sfinx!

Rondleiding door Sharm El-Sheikh (inclusief diner)

Extra opties

Duik in de culturele diversiteit van Sharm El-Sheikh tijdens een boeiende rondleiding, die een combinatie is van religieuze ontdekkingen, traditionele markten en het proeven van lekkers uit de zee! 

Bezoek Luxor (hele dag, inclusief vluchten)

Extra opties

Leer meer over de eeuwenoude geschiedenis van Egypte tijdens een dagtour met gids door Luxor aan de oevers van de Nijl, waar legendes en architectonische wonderen wachten! 

Cleopatra Massage Programma

Extra opties

Trakteer jezelf op een moment in de spa waar luxe en ontspanning samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Geniet van toegang tot de sauna/bubbelbad, voordat je geniet van een gezichtsbehandeling en een scrub voor het hele lichaam, evenals een Egyptische lichaamsmassage en gezichtsmasker.

Dagsafari naar het Nabq National Park

Extra opties

Beleef het ultieme wildernisavontuur tijdens deze dagsafari naar het Nabq National Park! Dompel jezelf onder in de ongerepte schoonheid van deze natuurlijke parel in het hart van de Sinaï woestijn, waar exotische wilde dieren en adembenemende landschappen op je wachten.

Bedoeïenen nacht en sterren kijken in Semsemia

Extra opties

Vertrek op een onvergetelijke ervaring in het hart van de Egyptische woestijn, waar de tijd lijkt stil te staan en de sterren fonkelen als nooit tevoren. Onder begeleiding van een gids bestuur je een quad, geniet je van een muziekoptreden van Semsemia en bewonder je de sterren. 

Ontdekkingstocht in een onderzeeboot vanuit het Royal Sea Scope jachthaven

Extra opties

Ontdek het onderwaterleven van Ras Um El Sid tijdens een onderzeese excursie vanuit de Royal Sea Scope jachthaven. Geniet onderwaterontdekkingstocht van een uur, een ideale ervaring voor gezinnen en ouderen.

Piratenschip tocht op de Rode Zee

Extra opties

Vertrek voor een dag puur plezier in het kristalheldere water van de Rode Zee aan boord van een luxueus piratenschip! Met 2 of 3 geplande snorkel stops verken je de meest fascinerende onder water schatten van de regio.

Aladinno hamam excursie

Extra opties

Dompel jezelf onder in een zintuiglijke reis door een compleet wellness-ritueel in een hamam, inclusief een dubbele peeling, zeep- en chocoladeoliemassages, evenals een sauna, hamam en bubbelbad. Sluit af met een gezichtsmasker en kruidenthee voor totale ontspanning.

Boottocht naar Ras Mohamed

Extra opties

Vertrek voor een dag vol avontuur per boot in Ras Mohamed, met 2 of 3 snorkelstops om het onderwaterleven te ontdekken. Lunch en frisdrank zijn inbegrepen, je wordt opgehaald bij het hotel en rond 16.30 uur weer afgezet.

Uw reis

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in... Sharm El-Sheikh!

Zin in een nieuwe omgeving en zonneschijn? Sharm El-Sheikh ligt op het zuidelijke uiteinde van het driehoekige schiereiland Sinaï, tussen de indrukwekkende Sinaï-berg en het helderblauwe water van de Rode Zee. Dit deel van de kust heeft een maritieme geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de farao's. Deze stad staat garant voor een vakantie met veel afwisseling tussen cultuur en ontspanning.

 

De diepe kloof tussen het Arabische schiereiland en het Afrikaanse continent, met kleurrijke en spectaculaire koraalriffen die wemelen van het zeeleven, heeft reizigers al eeuwen weten te fascineren.

 

Egypte is een land van contrasten; je vindt er zowel oud als modern, zowel groen als dor. Het hedendaagse leven wordt er gecombineerd met een fascinerend rijk erfgoed!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 306

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Wasservice
  • Medische service
  • Lift
  • Luchthavenshuttle

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Balkon of terras
  • Haardroger
  • Douche
  • Kluisje
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant Tiran
  • A-la-carterestaurant Elements
  • Verschillende bars: 3 poolbars, 1 lobbybar, 1 beachbar en 1 zenbar

Activiteiten bij het hotel:

  • Privéstrand
  • Buitenzwembad
  • Bubbelbad
  • Sauna
  • Fitness
  • Spa
  • Kinderclub
  • Kinderspeelruimte
  • Multisportterrein
  • Winkel

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Xperience Sea Breeze Resort 5*