Rondreis door heel China - Shanghai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Boek een magische rondreis door de historische steden en adembenemende landschappen van China
  • Ga op een fantastische vakantie die u nooit meer zult vergeten
  • Maak een privérondreis van 18 nachten met ontbijt, 14 x lunch en met lokale gidsen en tolken
  • Leg alles vast op de gevoelige plaat en vergeet uw fototoestel niet voor deze onvergetelijke reis

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... China

Zoekt u een nieuwe ervaring in 2019?
Ontdek de meest fascinerende plekken van China, de belangrijkste steden, de rijke geschiedenis, de prachtige cultuur ...Laat u verleiden door deze bijzondere rondreis door het betoverende Chinese landschap. U zult versteld staan van de uitzonderlijke contrasten en zijn indrukwekkende grootsheid.
Wanneer vertrekken we?

Reisbeschrijving

We nemen u mee op een rondreis van 18 nachten waarbij u kunt kiezen tussen 4* of 5* hotels, van Shanghai tot Hong Kong. Sneltreinen tussen de verschillende steden en binnenlandse vluchten inbegrepen, net als een dagelijks ontbijt en 14 x lunch en tal van bezoeken en excursies!

Uw programma ziet er als volgt uit: 

Dag 1 : Aankomst in Shanghai
Dag 2 : Shanghai
Dag 3 : Shanghai
Dag 4 : Shanghai - Beijing
Dag 5 : Beijing
Dag 6 : Beijing
Dag 7 : Beijing - Xi-an
Dag 8 : Xi'an
Dag 9 : Xi'an - Chengdu
Dag 10 : Chengdu - Leshan - Chengdu
Dag 11 : Chengdu - Guilin
Dag 12 : Guilin - Longsheng - Guilin
Dag 13 : Guilin - Yangshuo
Dag 14 : Yangshuo - Guilin - Xiamen
Dag 15 : Xiamen - Yongding
Dag 16 : Yongding -Nanjing - Xiamen
Dag 17 : Xiamen - Gulangyu - Xiamen
Dag 18 : Xiamen - Hong Kong
Dag 19: Hong Kong
Dag 20: Hong Kong - Terugvlucht

Uw programma van 18 nachten

Dag 1:  Vlucht naar Shanghai
Heenvlucht naar Shanghai, maaltijden en overnachting aan boord.

BELANGRIJK:
Bekijk zorgvuldig uw vluchtschema voor de juiste dag en uur van vertrek voor uw heenvlucht naar Shanghai en de terugvlucht vanuit Hong Kong.

Dag 2: Aankomst in Shanghai (ontbijt en lunch)
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Shanghai wordt u opgewacht door uw gids die u naar uw hotel in de stad brengt. U begint uw tour aan de oever van de Bund rivier in het hartje van het administratieve en commerciële district van de stad. Hier geniet u van een adembenemend uitzicht op de haven en de skyline. De rest van de dag heeft u tijd om de straten van de historische stad Nanjing te bewonderen.

Overnachting in Shanghai, lunch en diner inbegrepen.
 
 
Dag 3: Shanghai (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt vertrekt u richting het Fuxing Park, een park waar de lokale bevolking sport en dans beoefent in het park. Vervolgens brengt u een bezoek aan de Yu Mandarijn Tuin, een artistieke schat gevolgd door een wandeling door het oude stadsgedeelte. Lunch tijdens het bezoek.
Breng ook zeker een bezoek aan het Shanghai Museum, bekend om zijn verzameling bronzen beelden en klassieke schilderijen. De rest van de dag brengt u door in het Xintiandi district (Nieuwe Wereld), een elegant en modern district wat vroeger een oude wijk was en nu helemaal getransformeerd. Als afsluiter van uw dag kunt u nog wandelen door het Tianzifang district, waar u tal van kleine lokale winkeltjes vindt in de vele smalle straatjes.

Diner is niet inbegrepen, overnachting in Shanghai.
Dag 4: Shanghai - Beijing (sneltrein 4,5u - 5,5u) (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel of met picknickmand neemt u de sneltrein naar Beijing. Lunch aan boord van de trein. Bij aankomst in het treinstation van Beijing wordt u opgewacht door uw gids die u meeneemt naar de stad voor een bezoek aan de Tempel van de Hemel (Tiantan), een majesteitelijk gebouw met een dak van blauwe tegeltjes en driedubbel glas dat het symbool is van de relatie tussen de wereld van de mensen en de goden.
Diner is niet inbegrepen, overnachting in uw hotel in Beijing.
Dag 5: Beijing (ontbijt en lunch)
Na een ontbijt in uw hotel vertrekt u op verkenning naar de stad. U bezoekt het mythische Tiananmenplein, een indrukwekkend plein van maar liefst 44 hectare groot! Daarna brengt u een bezoek aan de Verboden Stad, ook bekend als het Imperial Palace. U ontdekt de hall of the Supreme Harmony, Perfect Harmony, Preserved Harmony en de Hall of Spiritual Cultivation. Mis zeker de schattenkamer niet met enorme beelden uit jade, gouden stoepa's en nog veel meer.
U neemt uw lunch bij een familie thuis in de traditionele woonwijk Hutong en geniet u van een wandeling langs het spectaculaire Shichahai meer (Houhai). Daarnaast ontmoet u een lokale inwoner voor meer informatie over de architectuur en de geschiedenis van Hutong.
Uw reis zet zich verder naar Coal Hill om een panoramisch uitzicht op de Verboden Stad te bewonderen. Als afsluiter van uw dag kunt u nog deelnemen aan een les Tai-chi in het park.

Diner niet inbegrepen, overnachting in uw hotel in Beijing.
Dag 6: Beijing (ontbijt en lunch)
Vandaag is de dag waar u naar heeft uitgekeken! U maakt in de ochtend een excursie naar de Chinese Muur in Mutianyu, een immens bouwwerk waarvan weleens gezegd wordt dat het vanaf de maan gezien kan worden! De muur meet zo'n 6700 km en loopt van de Shanhaiguan Pass aan de oostkust tot de Gobiwoestijn in het westen en werd gebouwd om het Middenrijk te beschermen tegen de invasie van de Barbaren vanaf het noorden. U krijgt de kans om een wandeling te maken over de muur om de 2000 jaar oude geschiedenis te ontdekken en de panoramische uitzichten op de natuurlijke omgeving te bewonderen. Afdaling te voet. (U kunt ook terug naar beneden met de kabelbaan of met de glijbaan, ter plaatse te betalen). Lunch ter plekke. Bezoek een werkplaats voor cloisonné, waar men het speciale aardewerk van China vervaardigt. Bij uw terugkeer naar de stad kunt u het Olympische dorp uit 2008 bezoeken met de kans om de buitenkant van het indrukwekkende Nationaal Stadion of "Vogelnest" te bewonderen en het Beijing National Aquatics Center, een watersportcentrum gebouwd voor de spelen in 2008.

Diner niet inbegrepen, overnachting in het hotel in Beijing.
Dag 7: Beijing - Xi'an (sneltrein 5,5u - 6u) (ontbijt)
Na het ontbijt in het hotel, brengt een transfer u naar het treinstation voor de sneltrein naar Xi'an. Lunch aan boord van de trein. Bij uw aankomst in Xi'an kunt u een wandeling maken langs de moslimbuurt waar u ook de Beltoren en Drumtoren vindt. Transfer terug naar uw hotel waar u zich kunt installeren in uw kamer.
Diner niet inbegrepen, overnachting in uw hotel in Xi'an.
Dag 8: Xi'an (ontbijt en lunch)
U neemt uw ontbijt in het hotel. Vandaag bezoekt u de belangrijkste attractie van de stad en de belangrijkste archeologische ontdekking van de twintigste eeuw: het Terracottaleger. De 6000 levensgrote krijgers, sommigen met paard en kar, werden meer dan 2000 jaar geleden gemaakt om keizer Qin Shihuang te begeleiden in het hiernamaals. De expositieruimtes bieden ook een verzameling van waardevolle objecten waaronder een buitengewone bronzen kar. U neemt uw lunch in een lokaal restaurant. Terugkeer naar de stad Xi'an, ook wel de bakermat van de jade edelstenen, waar we een bezoek brengen aan een jade fabriek. Vervolgens heeft u de kans om de stadsmuren van de Ming Dynastie te bezoeken in de stad waar u met een fiets kunt rijden op de paden (ter plaatse te betalen).

Diner niet inbegrepen, overnachting in uw hotel in Xi'an.
Dag 9: Xi'an - Chengdu (sneltrein 3,5u - 4u) (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt bezoekt u de Small Wild Goose Pagoda, gebouwd in de Tang dynastie gedurende 13 eeuwen want het storrtte 3 maal in vanwege een aardbeving en werd dan telkens gesloten. U krijgt ook een cursus Chinese kalligrafie in en prachtige patio rond het park. Lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch brengt een transfer u naar het treinstation waar u de sneltrein neemt naar Chengdu, hoofdstad van de Sichuan provincie. Bij aankomst wordt u opgewacht door een gids die u naar uw hotel brengt.
Diner niet inbegrepen, overnachting in uw hotel in Chengdu.
Dag 10: Chengdu - Leshan - Chengdu (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt maakt u een busrit van 2 uur om de Grote Boeddha van Leshan te bezoeken. Het beeld is 71 meter hoog en is de hoogste stenen Boeddha van de wereld. Vervolgens maakt u een kleine cruise op de Min rivier voor een panoramisch uitzicht op de Grote Boeddha. U brengt ook een bezoek aan de tempel van Lingyu die aan dezelfde bergketen ligt. Lunch in een lokaal restaurant. Daarna keert u terug naar Chengdu waar u vrij kunt rondwandelen in de talrijke wijken en straatjes van de stad.

Diner in het hotel, overnachting Chengdu.
Dag 11: Chengdu - Guilin (vlucht van 1u en 40minuten) (ontbijt en lunch)
Na een ontbijt in uw hotel bezoekt u het reservaat Fengtongzhai Giant Panda Reserve en het natuurreservaat Wolong, een gebied met bamboebossen waar de laatste wilde panda's leven.
Lunch in een lokaal restaurant. Daarna brengt u een bezoek aan de taoïstische tempel van Qingyang. Vervolgens is het tijd voor uw transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Guilin. Bij aankomst in Guilin brengt een gids u naar uw hotel om in te checken.

Diner niet inbegrepen, overnachting in Guilin.
Dag 12: Guilin - Longsheng - Guilin (ontbijt en lunch)
Na uw ontbijt vertrekt u voor een excursie naar Longsheng. U passeert Ping'an en Longji, bekend als de "drakenrug" omwille van de spectaculaire landschappen van rijstterrassen die al generaties lang bewerkt worden op de glooiende heuvelwanden. Daarna brengt u een bezoek aan twee dorpen van de minderheidsvolken Yao en Zhuang. Lunch in het dorp in een lokaal restaurant. Na de middag keert u terug naar Guilin.
Diner niet inbegrepen, overnachting in Guilin.
Dag 13: Guilin - Yangshuo (ontbijt en lunch)
U neemt het ontbijt in het hotel. Daarna transfer naar de pier voor een cruise op de Li rivier door een landschap van pieken en rijstvelden. Hier kunt u genieten van het landelijke leven in Zuid-China. De boottocht duur ongeveer 4 uur waarbij u voorbij pittoreske landschappen en traditionele dorpjes komt omringd door bamboegroeves. U geniet van een eenvoudige lunch aan boord.

Bij aankomst in Yangshuo geniet u van vrije tijd in West Street waar u tal van kraampjes, bars en restaurants vindt. Mis zeker de plaatselijke markten niet en proef van de heerlijke gerechten. Inchecken in het hotel.
Diner niet inbegrepen, overnachting in het hotel in Yangshuo.
Dag 14: Yangshuo - Guilin - Xiamen (vlucht van 1,5u) (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt in uw hotel is het tijd voor uw transfer naar de luchthaven van Guilin voor uw vlucht naar Xiamen waar u bij aankomst wordt opgewacht door uw gids die u naar de stad brengt. U luncht in een lokaal restaurant, bezoekt een lokale markt en vervolgens neemt u de ringweg van het eiland om van hieruit het eiland Jinmen te zien dat tot Taiwan behoort.
Diner niet inbegrepen, overnachting in Xiamen.
Dag 15: Xiamen - Yongding (traject van 2,5u) (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt gaat u richting Yongding om de Tulou te bezichtigen, erkend als Unesco werelderfgoed, de versterkte huizen gebouwd door het minderheidsvolk de Hakka om zich in het verleden te beschermen tegen vijanden en bandieten. Het fort is meestal een groot gesloten, versterkt gebouw, meestal rechthoekig of rond, met zeer dikke muren, drie verdiepingen, en met een capaciteit van maximaal 800 personen. De kleinere binnengebouwen worden omringd door enorme perifere muren die gangen, pakhuizen, waterputten en woonruimtes bevatten, die allemaal op een kleine versterkte stad lijken. U brengt ook een bezoek aan de lokale 'Hongkeng' bevolking in het Tulou dorp.

Diner in een lokaal restaurant niet inbegrepen, overnachting in Yongding.
Dag 16: Yongding - Nanjing - Xiamen (traject van 4u) (ontbijt en lunch)
Na uw ontbijt gaat u vandaag opnieuw op weg om een ander Tulou dorp te bezoeken en de lokale 'Yunshuiyao' bevolking te ontmoeten, een dorp waar gedurende 500 jaar aan gebouwd werd, waar u in de oude wijken kunt rondwandelen. Na een lunch in een lokaal restaurant keert u terug naar Xiamen waar u de rest van de dag vrij bent om te oden wat u wilt.
Diner niet inbegrepen, overnachting in Xiamen.
Dag 17: Xiamen - Gulangyu - Xiamen (ontbijt en lunch)
U neemt uw ontbijt in het hotel. Vandaag gaat neemt u de boot voor een dagexcursie naar het eiland Gulangyu, ook wel het 'eiland van de muziek' genoemd. De architectuur is gecategoriseerd als Unesco werelderfgoed. U brengt een bezoek aan de Shuzhuang tuin en het Gu Lang Yu Piano Museum, gevolgd door een poppenspektakel, een nationaal erfgoed. Daarna kunt u lunchen in een lokaal restaurant voor u terugkeert naar Xiamen.

Diner niet inbegrepen, overnachting in Xiamen.
Dag 18: Xiamen - Hongkong (sneltrein 4u) (ontbijt)
Na het ontbijt is het tijd voor uw transfer naar het treinstation om de sneltrein te nemen naar Hongkong. U neemt een gratis lunch aan boord van de trein.
Bij aankomst in Hongkong wordt u opgewacht door een gids die u naar de stad brengt. U bezoekt 'het drijvende dorp van Aberdeen', de beroemde vissers die het grootste deel van hun tijd op hun boten doorbrengen en zelden aan land komen. Vervolgens gaat u naar de kust in Hongkong South en bezoekt er Hongkong Square en 'Rich & Famous', het populaire strand 'Repulse Bay' met een adembenemend uitzicht op de Zuid-Chinese Zee.
Daarna keren we terug naar het financiële hart van de stad: het drukke 'Central District' waar we inschepen voor een reis met een ferry vanaf de 'Victoria Harbour' aan boord van de 'Star Ferry'. De reis met de 'Star Ferry' werd door National geographic beoordeelt als een van de 50 meest onvergetelijke reizen om te doen. U komt voorbij 'Victoria Peak' vanwaar u een panoramisch zicht heeft op Hongkong en op de stad Kowloon.

Diner niet inbegrepen. Overnachting in Hongkong.
Dag 19: Vrije dag in Hong Kong (ontbijt)
Ontbijt in het hotel en vrije tijd om de stad zelf te verkennen. Overnachting in Hong Kong.
Dag 20: Hong Kong - Terugvlucht (ontbijt)
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van dit prachtige land. U keert terug naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Shanghai / 2 nachten:
- Shanghái Sunrise ON the Bund 4*-5*, of gelijkwaardig, in Standaard Kamer.

Beijing / 3 nachten:
- Shichachai Shadow Art Performance Hotel, , of gelijkwaardig, in Deluxe Kamer.

Xi'an / 2 nachten
- Grand Dinasty Cultura Hotel,of gelijkwaardig, in Standaard Kamer.

Chengdu / 2 nachten
- Dorsset Hotel 4*, of gelijkwaardig, in Standaard Kamer.

Guilin / 2 nachten
- Bravo Hotel 4*, of gelijkwaardig, in Standaard Kamer.

Yangshuo / 2 nachten
- Green Lotus 4*-5*, of gelijkwaardig, in Garden Kamer.

Xiamen / 1 nacht
- Park City Hotel 4*, of gelijkwaardig, in Standaard Kamer.

Yongding / 1 nacht
- Tulou Prince Hotel 4*, of gelijkwaardig, in Standaard Kamer.

Xiamen / 2 nachten
- Park City Hotel 4*, of gelijkwaardig, in Standaard Kamer.

Hong Kong / 2 nachten
- Hong Kong Penta Kowloon 4*, of gelijkwaardig, in Standaard Kamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt en 14 x lunch.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan


Inbegrepen in de prijs:

- Privérondreis met gids

- Toegangsprijzen voor de sites vermeld in het programma
- Lokale Franstalige/Engelstalige/Duitstalige gidsen
- Sneltrein Shanghai / Bejing / Xi'an / Chengdu, Xiamen / Hong Kong in 2e klas 
- Binnenlandse vluchten Chengdu / Guilin / Xiamen in Economyclass


Niet inbegrepen in de prijs:

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.


Speciale annuleringsvoorwaarden:

- bij annulering tussen 20 en 15 dagen voor vertrek zal 20% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

- bij annulering tussen 14 en 10 dagen voor vertrek zal 25% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

- bij annulering tussen 9 en 3 dagen voor vertrek zal 30% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

- bij annulering tussen 2 en 1 dag(en) voor vertrek zal 40% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

- bij annulering tussen 24u voor vertrek of na vertrek zal 60% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

Een team van experts staat voor u klaar

Om u te helpen bij uw keuze en u te adviseren, staat een team van experts voor u klaar, van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 18.00 uur, via +32 2 808 32 16.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door heel China