Rondreis van 14 tot 21 nachten door Zuid-Korea en Japan - Zuid-Korea - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek twee even fascinerende culturen in één reis, met afwisselend het hectische tempo van ultramoderne steden, respect voor traditie en de schoonheid van contrasterende landschappen
 • Geniet van veel vrijheid en inbegrepen vervoer zodat je op je eigen tempo deze landen kunt verkennen
 • Probeer inzicht te krijgen in de bijzondere culturen die het moderne leven en eeuwenoude tradities combineren
 • Geniet van een unieke ervaring door te verblijven in een traditioneel Koreaans huis en een Japanse ryokan, en neem een bad in een onsen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Kunt je niet kiezen tussen het land van de "Aziatische Krijger" en het land van de rijzende zon? Waarom kiezen, als je de kans hebt om beide te ontdekken! In twee à drie weken heb je de tijd om minstens 7 steden te verkennen, die elk even divers als opwindend als zijn. Profiteer van een perfect reisschema voor een perfecte kennismaking met Zuid-Korea en Japan.

Eléonore

Reisprogramma

Zijn Zuid-Korea en Japan een van de landen die je graag zou willen ontdekken? Zoek dan niet verder en ga mee op een rondreis van 14, 18 of 21 nachten. Dankzij de transportkaarten die bij de tour zijn inbegrepen, heb je veel vrijheid om te zien wat je zelf graag wil zien. Maak kennis met de beroemde wijken van Seoul en Tokio, aanschouw de iconische landschappen van Busan en Hakone, of proef de spiritualiteit in de tempels van Gyeongju en Kyoto.

 

Je reisroutes:

Rondreis van 14 nachten:
Dag 1: Aankomst Seoul (Zuid-Korea)
Dag 2 - 3: Seoul
Dag 4: Seoul - Gyeongju
Dag 5: Gyeongju
Dag 6: Gyeongju - Busan
Dag 7: Busan - vlucht naar Fukuoka (Japan)
Dag 8: Fukuoka - Kyoto
Dag 9 - 10: Kyoto
Dag 11: Kyoto - Hakone
Dag 12: Hakone - Tokio
Dag 13 - 14: Tokio
Dag 15: Vertrek naar huis

Rondreis van 18 nachten:
Dag 1: Aankomst Seoul (Zuid-Korea)
Dag 2 - 4: Seoul
Dag 5: Seoul - Gyeongju
Dag 6: Gyeongju
Dag 7: Gyeongju - Busan
Dag 8: Busan
Dag 9: Busan - vlucht naar Fukuoka (Japan)
Dag 10: Fukuoka - Kyoto
Dag 11 - 13: Kyoto
Dag 14: Kyoto - Hakone
Dag 15: Hakone - Tokio
Dag 16 - 18: Tokio
Dag 19: Vertrek naar huis

Rondreis van 21 nachten:
Dag 1: Aankomst Seoul (Zuid-Korea)
Dag 2 - 4: Seoul
Dag 5: Seoul - Daejeon
Dag 6: Daejeon - Jeonju
Dag 7: Jeonju - Gyeongju
Dag 8: Gyeongju
Dag 9: Gyeongju - Busan
Dag 10: Busan
Dag 11: Busan - vlucht naar Fukuoka (Japan)
Dag 12: Fukuoka - Hiroshima
Dag 13: Hiroshima
Dag 14: Hiroshima - Kyoto
Dag 15 - 17: Kyoto
Dag 18: Kyoto - Hakone
Dag 19: Hakone - Tokio
Dag 20 - 21: Tokio
Dag 22: Vertrek naar huis

Reisbeschrijving

Je tijd in Seoul

Aankomstdag

Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht door een medewerker die je helpt met de transfer naar het hotel.

De rest van de dag kun je uitrusten of alvast op verkenning in de Koreaanse hoofdstad Seoul.

 

Seoul

Seoul, gelegen aan de rivier de Han, is de hoofdstad en grootste metropool van de Republiek Korea (algemeen bekend als Zuid-Korea) en de 16e grootste stad ter wereld. Ongeveer de helft van de bevolking van 51,44 miljoen woont in de regio van Seoul.
 
De geschiedenis van de stad gaat meer dan tweeduizend jaar terug, toen het in 18 voor Christus werd gesticht door Baekje, een van de drie koninkrijken van Korea. Je vindt er maar liefst vijf sites die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan: paleis Changdeokgung, de Hwaseong-vesting, het Jongmyo-heiligdom, fort Namhansanseong en de koninklijke tombes van de Joseondynastie. Bezienswaardigheden zijn de iconische N Seoul Tower, het met goud beklede 63 Building, het neofuturistische Dongdaemun Design Plaza, Lotte World ('s werelds grootste overdekte themapark), Moonlight Rainbow Fountain ('s werelds langste brugfontein) en de Sevit Floating Islands.
 
De must-sees:
● Het koninklijk paleis Gyeongbokgung, dat eeuwenlang de hoofdresidentie van de Joseon-dynastie was. Changdeokgung Palace is eventueel een alternatief.
● Wandeling door de wijk Bukchon om de traditionele huizen te bewonderen.
● De atypische wijk Ikseondong, waar oude huizen die zouden worden afgebroken gered zijn dankzij vintage renovatie en de opening van kleine lokale winkeltjes.
● Wandeling langs de kleine Cheonggyecheon rivier, de groene ader van de hoofdstad.
● De moderne wijk Myeongdong, bekend om zijn vele winkels en modeboetieks.
● Ewha Girls' University, met het auditorium dat is ontworpen door Dominique Perrault.
● De studentenwijk Hongdae, met zijn winkels, cafés, restaurants, karaokebars en clubs.
● De Namsan Toren met een panoramische uitzicht over Seoul. Vooral 's Avonds aan te bevelen.
● De Dongdaemun Gate, de oostelijke grens van de oude stad Seoul
● De vestingmuren die naar het Naksan Park leiden, met een mooiuitzicht over Seoul van noord naar zuid.
● Hyehwa Art Village, beroemd om zijn muurschilderingen en decoraties, die de meeste huizen van de ondergang hebben gered. Het is een geweldige plek om een wandeling te maken en de straatkunst van Seoul te ontdekken.
● De Gwangjang markt, een geweldige plek om lokale specialiteiten te proeven en het dagelijkse leven van de mensen in Seoul te ontdekken.
● De tegenwoordig wereldberoemde wijk Gangnam, met zijn felle lichten en levendige sfeer 's nachts. Het is het hart van het zakendistrict van Seoul en een geweldige plek om de stad vanuit een andere hoek te bekijken.

Je tijd in Daejeon en Jeonju

Daejeon (alleen tijdens de rondreis van 21 nachten)

Vanuit Seoul neem je de trein naar Daejeon, een rit van ongeveer 1 uur 45 minuten.

We raden je aan om een lokale bus naar Buyeo te nemen, de voormalige hoofdstad van de Baekje-dynastie. Bezoek daar het heiligdom van Jeongnimsa (UNESCO) en het nabijgelegen museum, waar je leert hoe pagodes destijds werden gemaakt.

Neem ook een kijkje in het Buseosanseong fort (UNESCO), dat uitkijkt over de rivier de Keumgang. Maak van de gelegenheid gebruik om rond te dwalen in de omgeving, in het bijzonder bij de lotusvijver. Als je nog tijd hebt, kan je nog even naar de Baekeje Cultural Area.

 

Jeonju (alleen tijdens de rondreis van 21 nachten)

Neem de expres bus naar naar Jeonju, waar je ongeveer 2,5 uur later aankomt.

Verken het dorp Hanok, beroemd om zijn traditionele Koreaanse huizen, evenals de kathedraal en de drukke winkelstraten. Mis een bezoek aan de Hyanggyo Confucian school en het Gyeonggijeon heiligdom niet, waar het standbeeld van Koning Taejo, stichter van de Joseon dynastie, staat.

Vergeet niet het kunstdorp en de traditionele markt van Pungnammun te bezoeken om je helemaal onder te dompelen in de plaatselijke cultuur en tradities.

Je tijd in Gyeongju

Gyeongju

Je komt aan per bus of trein in Gyeongju, een kleine stad in het zuidoosten van het Koreaanse schiereiland. Het is de bestemming bij uitstek voor een totale verandering van omgeving en een waar openluchtmuseum, vol met archeologische vindplaatsen. De stad heeft ook verschillende Unesco werelderfgoed sites waaronder het historisch dorp Yangdong, de Bulguksa boeddhistische tempel, de Seokguramgrot en de Gyeongju Historic Area.

 
Overige bezienswaardigheden:
● Daereungwon Mound Park (UNESCO Werelderfgoedsite), met meer dan een dozijn grafheuvels, waarvan de bekendste de Heavenly Horse Tomb is.
● Cheomseongdae Astronomisch Observatorium, een van de weinige astronomische observatoria in Azië, dat dateert uit de 8e eeuw
● De overblijfselen van het Wolseong fort
● De kleine dorpjes Kyochon en Seokchon
● De gereconstrueerde brug van Wolyeonggyo
● Gyeongju Nationaal Museum, waarschijnlijk een van de meest complete musea na het Nationaal Museum van Korea in Seoul. Het herbergt prachtige massief gouden sieraden en een bronzen klok van 18,9 ton.
● Wandeling 's avonds rond Anapji Pond, gebouwd om de koninklijke familie van de Shilla-dynastie te vermaken, maar nooit voltooid.
● De Bulguksa Tempel (UNESCO), een juweel van boeddhistische architectuur onder de Shilla dynastie.
● De Seokguram-grot met een van de mooiste boeddha's ter wereld (UNESCO), zittend in lotushouding en omringd door goddelijke apsara-dansers en hemelse krijgers.
● Wandeling in het Tohamsan massief tussen Seokguram en Bulguksa om te genieten van de natuur en de rust.

Je tijd in Busan

Busan

Busan is de op één na grootste stad en het belangrijkste handelscentrum van Zuid-Korea, met 3,4 miljoen inwoners. Sinds de opening van de eerste Koreaanse internationale haven in 1876 is de stad uitgegroeid tot het centrum van handel, commercie en industrie.
Wereldwijde evenementen zoals het Busan International Film Festival, het Busan International Fireworks Festival en diverse andere festivals vinder er jaarlijks plaats.
Het is tegelijk een historische stad die diende als tijdelijke hoofdstad tijdens de Koreaanse oorlog, waar vluchtelingen uit het noorden dorpen bouwden.
 
De must-sees:
● Huin-yeo-ul Art Village
●  Haedong Yonggungsa Tempel
● Monorail langs het water van Cheongsapo naar Dalmaji
●  De Jagalchi vismarkt
● De wijk Nampodong, waar het Busan Film Festival plaatsvindt, een traditionele wijk met smalle straatjes vol kraampjes met goederen uit de hele wereld. 
● De wijk Gamcheon met zijn beschilderde huizen die doen denken aan Cinque Terre in Italië.
● Een nachtelijke wandeling langs het Haeundae strand, de trendy boulevard van Busan, waar straatmuzikanten, goochelaars en dansers zich komen meten met de menigte en waar glazen en stalen torens uitkijken over het zandstrand.
● De Beomeosa Tempel, ook bekend als de Tempel van de Zilveren Vis, een van de mooiste tempels in de stad met een adembenemend uitzicht op het Geumjeongsan fort.
● Wandeling door het Geumjeongsan-bos naar het kleine dorpje Geumseong, waar je een bijzonder onverwacht gebakje kunt proeven: een broodje met gouden eieren.
● Wandeling langs het strand van Gwangalli, met een prachtig uitzicht op de gelijknamige brug over de baai van Busan die 's avonds verlicht is.

Je tijd in Fukuoka en Hiroshima

Fukuoka

Fukuoka is de grootste stad in Kyushu en een van de tien dichtstbevolkte steden in Japan. Vanwege de nabijheid van het Aziatische continent (dichter bij Seoul dan Tokio) is Fukuoka al eeuwenlang een belangrijke havenstad en werd het in de 13e eeuw door binnenvallende Mongoolse troepen gekozen als landingsplaats.

Het huidige Fukuoka is het resultaat van een fusie van twee steden in 1889, toen de havenstad Hakata en de oude ommuurde stad Fukuoka werden samengevoegd tot één stad met de naam Fukuoka. Hakata blijft de naam van een van Fukuoka's centrale districten en het hoofdstation.

 

De must-sees:

● De Tocho-ji tempel, een boeddhistische tempel die beroemd is om zijn grote houten Boeddhabeeld van meer dan tien meter hoog.

● De wijk Hakata, bekend om zijn heerlijke keuken, levendige markten en pittoreske straatjes.

● Onsens, of thermale baden, zijn populair in Fukuoka. Je vindt ze in verschillende delen van de stad, waaronder Oita.

 

Hiroshima (alleen tijdens de rondreis van 21 nachten)

Als symbool van de kracht en vasthoudendheid van het hele Japanse volk werd de stad volledig herbouwd na de atoombom, die het volledig met de grond gelijk maakte. Desondanks zijn er nog overblijfselen, symbolisch voor wat er gebeurd is, zoals het Genbaku Dome gebouw.
 
De must-sees:
● Hiroshima Peace Memorial Park en Museum
● De vredesmonumenten (de koepel, het gedenkteken van de jonge Sadako Sasaki, een van de vele slachtoffers van de straling)
● Het beroemde kasteel van Hiroshima
● Itsukushima-jinja Shrine en zijn wereldberoemde, zeer gefotografeerde grote torii
● Folklore Museum (Egami House)
● Senjôkaku Shinto tempel en zijn pagode
 
Dagtrip naar het eiland Miyajima:
Met 1 uur trein en boot bereik je het eiland en word je getrakteerd op de aanblik van het beroemde Itsukushima heiligdom, schijnbaar drijvend op het water. Dit panorama wordt simpelweg beschouwd als een van de drie mooiste bezienswaardigheden van Japan.
Dit Shinto-heiligdom staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en je zult begrijpen waarom als je de grote vermiljoenkleurige torii ziet.
Beklim ook Mount Misen, te voet voor de moedigsten of met de kabelbaan voor ... de slimmeren. Geniet boven van het prachtige panorama op Hiroshima Bay.
 
Let op: de grote torii van Miyajima wordt voor onbepaalde tijd gerenoveerd.

Je tijd in Kyoto en Hakone

Kyoto

Artistiek, spiritueel en gastronomisch: een bezoek aan Kyoto is een gelegenheid om de bakermat van de Japanse ziel in al zijn facetten te ontdekken. Een must tijdens je verblijf in Japan.
 
Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden:
● Kinkakuji (Gouden Paviljoen) en Ginkakuji (Zilveren Paviljoen)
● De wijk Gion en het Filosofenpad
● Ryoanji Zen Garden, een beroemd droog landschap
● Kiyomizu-dera, een duizend jaar oude tempel die over de stad uitkijkt
● Nishiki markt, waar u de typische ingrediënten van de Kyoto-keuken kunt vinden
● Kasteel Nijo en zijn "nachtegaal" parketvloeren
● Arashiyama bamboebos, ten westen van Kyoto
● De Ginkaku-ji tempel of "Zilveren Paviljoen" aan. Dit paviljoen is geclassificeerd als Nationaal Erfgoed. De tuin is een mooi voorbeeld van Karesansui (stenen tuin).
● Teramachi, de hoofdstraat van Kyoto. Op ongeveer 400 meter vind je een honderdtal winkels en restaurants met specialiteiten uit Kansai!
 
Dagtrip naar Nara
Met 1 uur trein ben je in Nara, de eerste hoofdstad van Japan. Je wordt er verwelkomd door de plaatselijke herten. Breng een bezoek aan de Kofuku-ji tempel en zijn weelderige pagode, en Todai-ji, de tempel van de stad die je niet mag missen met zijn imposante Boeddhabeeld.
Ga verder naar het Kasuga-taisha heiligdom langs een magisch pad met honderden stenen lantaarns. Als je nog puf hebt, kun je de berg Wakasuka beklimmen voor een prachtig uitzicht over de omgeving. Loop ook nog door de oude wijk Nara-machi om de mooie houten huizen te bewonderen die je terugvoeren naar de Edo-periode.
 
Hakone

Reis in 2 uur naar de regio van Hakone en Mount Fuji, waar zich maar liefst 17 heetwaterbronnen bevinden om heerlijk te ontspannen. Met piratenboot over het Ashinokomeer varen, dat 3000 jaar geleden ontstaan is tijdens de laatste uitbarsting van Mount Fuji, is ook een aanrader!

De zwarte eieren van Owakudani verlengen je leven met maar liefst 7 jaar, zo gelooft men, dus waarom de gok niet wagen?
 
Houd je van kunst? Ga dan naar het eerste openluchtmuseum van Japan. En dit alles met mooie uitzichten op de machtige Mount Fuji!

Je tijd in Tokio

Tokio

Vanaf het moment dat je 's ochtends wakker wordt, word je meegesleurd door de drukte van Tokio en raak je misschien aan het twijfelen of je nog wel op dezelfde planeet aarde bent.

Ontdek de vele verschillende buurten met elk hun eigen sfeer en karakter van futuristische architectuur tot kleine rommelige straatjes, waar het leven verrassend rustig en vredig is.

 
De must-sees:
● De wijk Asakusa en de Senso-ji tempel
● De Tokyo Skytree, met een hoogtepunt van 634 meter, en de Tokyo Tower, symbool van de stad
● Ueno Park en zijn vele musea
● De districten Shibuya en Shinjuku
● Hamarikyu, de Japanse tuin tussen de gebouwen van Tokio
● De tuinen van het keizerlijk paleis Meiji-jingu Schrijn
● Ginza, de chique wijk van Tokio
● Harajuku: de avant-garde wijk
● ...en andere plaatsen gedetailleerd in je reisgids

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
 • Accommodatie volgens programma
 • Ontbijt (behalve in het traditionele, Koreaanse huis: verblijf op basis van logies)
 • 1 traditioneel dinerbuffet (exclusief drankjes) bij overnachting in een ryokan
 • Digitaal reisgidsje
 • Ontvangst op de luchthaven

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Wij hebben voor jou een Standaard Kamer in de volgende hotels geselecteerd (of gelijkwaardig):

 

Zuid-Korea:

 • Seoul : Hotel Nafore
 • Daejeon : Hotel Graytone
 • Jeonju : Hotel Roni
 • Gyeongju : Traditioneel huis
 • Busan : Hotel Stanford Inn

 

Japan:

 • Fukuoka : Hotel JR Kyushu Hotel Blossom Hakata Chuo
 • Hiroshima : hotel Sotetsu Fresa Inn Hiroshima
 • Kyoto : Hotel Shizutetsu Hotel Prezio Kyoto Shijo
 • Hakone : Ryokan Hakone Tenseien
 • Tokio : Asakusa Tobu Hotel

Uw pension

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het verblijf in het traditioneel huis is op basis van logies.

Tijdens de overnachting in de ryokan is een traditioneel dinerbuffet (excl. drankjes) inbegrepen.

Optionele excursies

Kookworkshop (3 uur)

Optionele excursies

Leer nieuwe recepten en kom terug met een schat aan kennis! Een onvergetelijke manier om je reis te herinneren.

Na afloop kan je je creatie proeven.

Proeverij van traditionele, Koreaanse, alcoholische drankjes (3 uur)

Optionele excursies

Azië, en Korea in het bijzonder, heeft veel traditionele, alcoholische dranken die bij verschillende gelegenheden worden gedronken. Trakteer jezelf op een proeverij en ontdek een hele kant van de lokale cultuur!

Vanaf 18 jaar

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

 • Gedeelde luchthaventransfer Seoul
 • Openbaar Vervoer-kaart (T-money) met KRW 15.000
 • KTX trein (2e klas) Seoul - Gyeongju (rondreizen 14 en 18 nachten)
 • KTX trein (2e klas) Seoul - Daejeon (rondreis 21 nachten)
 • Express bus Daejeon - Jeonju en Jeonju - Gyeongju (rondreis 21 nachten)
 • Express bus Gyeongju - Busan
 • Lokale vlucht (economy class) Busan - Fukuoka
 • Openbaar Vervoer-kaart (SUICA) met ¥ 2500
 • Hakone Pass (2 dagen)
 • Japan Rail Pass 7 dagen (rondreis van 14 nachten) of 14 dagen (rondreis vanaf 18 nachten)
 • Skylinerticket (enkele reis)

Bestemmingen

Welkom in ... Zuid-Korea!

Op zoek naar een vakantie die anders is? Ga naar het Verre Oosten, waar een fascinerend land op u wacht. Zuid-Korea voert u mee naar een verscheidenheid aan boeiende landschappen en een rijke cultuur waarvan de tempels en paleizen slechts prachtige voorbeelden zijn van een vermaard erfgoed. Neem de tijd om deze ruwe diamant te verkennen die een eeuwenoude culturele traditie naadloos combineert met de meest futuristische en technologisch moderne steden ter wereld.

Welkom in ... Japan!

Ga je mee naar het veelzijdige Japan? Een land met een duizendjarige traditie voor de cultuurliefhebbers, een betoverend landschap voor wie een passie heeft voor wandelen en een paradijs vol technologie en de nieuwste snufjes voor nerds … Japan is de ideale bestemming voor iedereen!

 

De moderne en trendy hoofdstad Tokyo zal je verleiden met een bos van wolkenkrabbers in de wijk Shinjuku of met het keizerlijke paleis Kokyo. Ook als je van de natuur houdt, valt er heel wat te beleven in en rond Tokyo! Beklim de befaamde Fuji-berg, ga tijdens de lente wandelen in een van de parken waar je de prachtige kersenbloesems kunt bewonderen of ontspan in een Japanse onsen, de typische natuurlijke thermale bronnen.

 

Japan is rijk aan cultuur, maar staat ook bekend om zijn traditionele herbergen, de ryokan, maar uiteraard ook om de unieke gastronomie. Bezoek de talrijke musea en kunstgalerijen, woon een fascinerende robotvoorstelling bij, geniet van de overheerlijke sushi en proef van de befaamde sake. Er is zoveel te beleven in Japan dat je op het einde van je reis helemaal herboren huiswaarts keert!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis van 14 tot 21 nachten door Zuid-Korea en Japan