Rondreis van 11 nachten door Vietnam en Cambodja met optioneel verblijf in Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness 5* - Vietnam - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van Vietnam en Cambodja met lokale gids
  • Ontdek de prachtige regio Mu Cang Chai en zijn rijstterrassen
  • Bewonder de onevenaarbare schoonheid van Ha Long Bay dankzij de inbegrepen cruise
  • Kies voor de optionele verlenging en rust uit aan de paradijselijke stranden van Hoi An

De beoordeling van onze klanten

Een prachtige rondreis om het noorden van Vietnam en de majestueuze tempels van Angkor te ontdekken. U kunt ook genieten van een paar dagen ontspanning aan het strand van Hoi An, in centraal Vietnam.

Rémi

Uw reisprogramma

Ga mee op een rondreis van 11 nachten en ontdek, in het gezelschap van deskundige gidsen, de vele geheimen van de meest emblematische historische en geologische monumenten van het prachtige Vietnam.

 

Kies voor de verlenging van 3 nachten op de exotische stranden van Hoi An en eindig in stijl in het oogverblindende Siem Reap.

 

Uw reisprogramma:

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi - Stadstour

Dag 3: Hanoi - Tu Le - Onsen

Dag 4: Tu Le - Mu Cang Chai - Tu Le

Dag 5: Tu Le  - Hanoi

Dag 6: Hanoi - Halong Bay: cruise en overnachting aan boord

Dag 7: Ha Long Bay - Hanoi - vlucht Da Nang - Hoi An

Dag 8: Hoi An - vrije tijd

Dag 9: Hoian - Da Nang - vlucht Siem Reap 

Dag 10: Siem Reap

Dag 11: Siem Reap

Dag 12: Siem Reap - vertrek

 

Met verlenging van 3 nachten in Hoi An:

Dag 9: Hoi An - vrije tijd - voetmassage van 30 minuten

Dag 10: Hoi An - vrije tijd

Dag 11: Hoi An - vrije tijd

Dag 12: Hoi An - Da Nang - vlucht naar Siem Reap 

Dag 13: Siem Reap

Dag 14: Siem Reap

Dag 15: Siem Reap - vertrek

Uw reisbeschrijving

DAG 1 - AANKOMST IN HANOI

Bij aankomst op Noi Bai International Airport, ontvangst door onze Engelssprekende gids en transfer naar uw hotel in het stadscentrum (let op: inchecktijd is vanaf 14:00 uur).

 

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 2 - HANOI (ONTBIJT)

U bezoekt het complex gewijd aan Ho Chi Minh (buiten), de stichter van de natie en bij de Vietnamezen liefkozend bekend als "Oom Ho". Bezoek de One Pillar Pagoda, gebouwd in 1049 van hout op een enkele stenen pilaar, ontworpen om te lijken op een lotusbloem, een symbool van zuiverheid, vervolgens Tran Quoc Pagoda, de oudste pagode in Hanoi, gelegen aan het Westelijke Meer. In de middag bezoekt u de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam. Wandeling door de smalle straatjes van de oude wijk, bekend om zijn "36 straten met 36 producten". De 36 smalle straatjes van de oude wijk, zoals ze al sinds de 15e eeuw bestaan, hebben namen die de handel weerspiegelen die er vroeger plaatsvond: Silk Street, Rice Street, Paper Street, Lacquerware Street en Jewellery Street. Proef eierkoffie, een specialiteit van Hanoi. Sluit uw reis af met een wandeling rond het schilderachtige Hoan Kiem Meer, het "Meer van het Teruggekeerde Zwaard", genoemd naar een magisch zwaard dat ooit door de meest vereerde helden werd gebruikt om de Chinese Ming Dynastie te verslaan, en dat vervolgens werd teruggegeven aan de gouden schildpadgod van het meer.

 

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 3 - HANOI - TU LE

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes) 

Vandaag verlaat u het centrum van Ha Noi voor een schilderachtige rit in noordwestelijke richting naar de charmante provincie Yen Bai, bewoond door etnische minderheden die tussen de oprijzende rijstterrassen leven en hun traditionele gewoonten en levenswijze behouden ondanks de invloed van het moderne leven daarbuiten. Tijdens uw reis zult u merken hoe het landschap verandert van vlakke vlaktes naar junglegroen tot eindeloze rijstterrassen die de berg opdraaien.

 

Halverwege de middag komt u aan in het stadje Tu Le. Tu Le, gelegen aan de stopplaats van de Khau Pha Pass, herbergt prachtige rijstterrassen en dorpjes van Zwarte H'mong en Thaise mensen die verspreid liggen. U installeert zich in uw accommodatie en brengt de rest van de dag in uw eigen tempo door. U kunt ontspannen en verjongen in de onsen of een paar drankjes (eigen kosten) drinken bij de infinity pool met uitzicht op de eindeloze Tu Le vallei.

 

Overnachting in Tu Le.

 

DAG 4 - TU LE - MU CANG CHAI - TU LE

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes)

Sta vroeg in de ochtend op en geniet van de frisse lucht, de bezienswaardigheden en de geluiden van deze bucolische berghelling voordat u begint aan een bijzondere reis naar het ongerepte stadje Mu Cang Chai, een land van weelderig beboste bergen en uitgestrekte rijstterrassen bezaaid met huizen van de bergstammen. Onderweg stopt u bij de Khau Pha Pass, ook bekend als de "Hoorn des Hemels", voor een van de meest spectaculaire uitzichten in Noord-Vietnam. De pas is een indrukwekkende 30 km lange bochtige weg, uitgehouwen in de bergen op 1500 m boven de zeespiegel.

 

De eerste stop van de dag is het dorp La Pan Tan. Begin de wandeling door authentieke dorpen en observeer het dagelijks leven met de mogelijkheid om een praatje te maken met de vriendelijke lokale bevolking. Als u het glooiende pad volgt, bereikt u Mam Xoi Hill, een iconische plek waar u de onmetelijke schoonheid van de eindeloze rijstterrassen kunt bewonderen die in de loop der eeuwen door de inheemse bevolking generaties lang zijn gevormd. Luister naar de geschiedenis van deze oude rijstterrassen om de landbouw van de etnische bevolking en hun traditionele manier van leven beter te begrijpen. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant, waar de lokale bevolking zalm kweekt met behulp van het natuurlijke klimaat.

 

In de namiddag maakt u een korte rit naar het verborgen dorp Lim Mong, bekend om zijn magische rijstterrassen die vanuit vredige bergen omhoog kronkelen. Geniet van een ontspannen wandeling over een glooiende weg om het dorp te bereiken, waar u de traditionele huizen van de H'mong bevolking kunt bewonderen langs schilderachtige watervallen en uitgestrekte rijstvelden. Strek uw benen in het dorp en praat met de dorpelingen om inzicht te krijgen in hun dagelijkse boerenleven. Neem afscheid van uw nieuwe vrienden en rijd aan het eind van de middag terug naar Tu Le.

 

Overnachting in Tu Le.

DAG 5: TU LE - HANOI

Ontbijt

Deze ochtend bezoekt u Tien Nu Cave, waar volgens lokale legenden feeën vanuit de hemelpoort van Khau Pha afdalen naar de aarde. Langs het pad in de grot kunt u de prachtige ongerepte natuur bewonderen en u een voorstelling maken van de mythische geschiedenis van het Thaise volk.

 

Ga verder op een aangename fietstocht om het slaperige Thaise dorpje te ontdekken, genesteld in een prachtig bewaard gebleven vallei. Pak uw fiets en rijd door de smalle straatjes van het dorp, ruik de geur van de terrasvormige velden en dompel u onder in de traditionele gebruiken en cultuur van de lokale bevolking. Houd uw camera gereed om het landschap van bergen en valleien met terrasvelden zo ver het oog reikt vast te leggen. Afhankelijk van de tijd van het jaar kunt u de plaatselijke boeren aan het werk zien.

 

Fiets terug naar uw resort voor de lunch en keer later op de dag terug naar Ha Noi.

 

Overnachting in Hanoi.

 

DAG 6 - HANOI - HALONG BAY - CRUISE 

Ontbijt, lunch (exclusief drankjes) en diner (exclusief drankjes)

Ontbijt in uw hotel. Rond 07:45 uur haalt de chauffeur u op in de lobby van uw hotel. U reist per collectieve bus (zonder gids) naar Ha Long Bay, een werelderfgoedlocatie. Bij aankomst gaat u aan boord van een van de meest luxueuze cruises in de baai, geniet u van het welkomstdrankje, checkt u in in uw hut en luncht u terwijl de boot langzaam naar de baai vaart (Ha Long Bay of Lan Ha Bay), de rotsformatie passeert en de schoonheid van de baai ontdekt via een reeks fascinerende excursies. Diner aan boord. In de avond is nachtvissen mogelijk op aanvraag.

 

Overnachting aan boord.

 

Opmerking:

 

Deze route wordt aangepast aan de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van de boot.
Engelssprekende gids wordt alleen op de boot gedeeld
Geen privégids voor de reis Hanoi - Halong - Hanoi en aan boord van de boot

 

DAG 7 - HALONG - HANOI - DANANG - HOI AN 

Licht ontbijt en brunch (exclusief drankjes)

In de ochtend kijkt u naar de zonsopgang en oefent u Tai Chi op het terras.

Tijdens het ontbijt vaart u over de baai. U passeert verschillende rotsen en eilandjes, grotten en visdorpen. Ontscheping rond 10:30 - 11:00 uur. De chauffeur brengt u naar de luchthaven van Noi Bai voor de vlucht naar Da Nang. Bij aankomst transfer zonder gids naar uw hotel.

 

Overnachting in Hoi An.

 

DAG 8 - HOI AN 

Ontbijt

Een dag ter vrije besteding in uw eigen tempo of maak gebruik van onze optionele excursies tegen extra kosten.

Onze suggesties: ontspannen in uw hotel, winkelen in de oude stad, genieten van het zwembad van uw hotel of van het An Bang strand dat op 4 km van het stadscentrum ligt.

 

Overnachting in Hoi An.

DAG 9 - HOIAN - DANANG - SIEM REAP

Ontbijt

Ontbijt in uw hotel en vrije dag. In de namiddag transfer per auto (privétransfer zonder gids) naar de luchthaven voor de vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst transfer van de luchthaven naar het hotel door uw chauffeur en gids.

 

Overnachting in Siem Reap.

 

DAG 10 - SIEM REAP - ANGKOR WAT - ANGKOR TOM - TA PROHM - SIEM REAP 

Ontbijt en lunch (exclusief drankjes) 

Ontbijt in het hotel. Vertrek uit het hotel om 8:30 uur. Dit is een zeer bijzondere, aangrijpende dag omdat u enkele van de mooiste tempels van Angkor gaat verkennen. U bezoekt Ta Prohm, in de volksmond misschien beter bekend als de Tomb Raider tempel. Deze prachtige tempel is overwoekerd met vijgenbomen, waardoor hij een spookachtige maar exotische sfeer uitstraalt.

 

Ga verder naar de westelijke ingang van Angkor Thom en bezoek :

-De oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw)

-De zuidelijke ingang, Bayon tempel, uniek om zijn 54 torens versierd met meer dan 200 lachende gezichten van Avolokitesvara

-De koninklijke behuizing, Phimeanakas

-Het olifantenterras en het terras van de leprakoning.

 

Lunch in een restaurant. In de namiddag bezoekt u de beroemde Angkor Wat tempel, die sinds 1992 op de Werelderfgoedlijst staat en beroemd is om zijn schoonheid en pracht. Angkor Wat is het langste aaneengesloten bas-reliëf ter wereld, dat langs de muren van de buitengalerij loopt en verhalen uit de hindoeïstische mythologie vertelt. Zicht op de zonsondergang vanaf de tempel van Angkor Wat. Diner op eigen kosten.

 

Overnachting in Seam Reap.

 

DAG 11 - SIEM REAP 

Ontbijt

Ontbijt in het hotel en vrije dag. Overnachting in Siem Reap

 

OPTIONEEL: Homestay en Banteay Srei tempel met culinaire ervaring - lunch inbegrepen - privétour - min 2 pers.

Duur van de tour: 08:00 - 16:30

Inclusief: transfer per privé auto, lokale Engelssprekende gids, entreeprijs, lunch set menu en 02 flessen mineraalwater per persoon

 

Om de cultuur en manier van leven van een land te ontdekken, is er niets interessanter dan een bezoek aan een lokale familie die nog steeds de traditionele gebruiken en manier van leven bewaart ondanks de invloed van het moderne leven daarbuiten. Met deze unieke activiteit kunt u ontsnappen aan het lawaai en de drukte van het centrum van Siem Reap en het leven van de lokale bevolking ervaren door een bezoek aan een vredig plattelandsdorpje. Bij aankomst ontmoet u uw vriendelijke gastheer en loopt u door zijn of haar tuin om te leren hoe de lokale bevolking traditioneel kruiden en groenten verbouwt. Rol uw mouwen op en waag u in de tuin om groenten te plukken. U leert hoe u verse producten en essentiële ingrediënten voor de Khmer-keuken selecteert. Daarna gaat u naar zijn persoonlijke keuken voor een kookdemonstratie. De gastheer deelt graag zijn heerlijke zelfgemaakte recepten met u, die u ook mee naar huis mag nemen. Na de maaltijd is het tijd voor interactie met uw gastgezin om de relaties in een Khmer-familie beter te begrijpen.

 

Begin de dag met een transfer naar Banteay Srei "De citadel van de vrouwen", de enige grote tempel die niet door een monarch is gebouwd. Deze tempel van rode zandsteen, oorspronkelijk gebouwd in de 10e eeuw en gewijd aan de hindoegod Shiva, is een van de belangrijkste bouwwerken van Angkor, omdat de muren zijn versierd met uitgebreid houtsnijwerk dat opmerkelijk goed bewaard is gebleven. Maak een stop en bezoek Banteay Samre, en het palmsuikerdorp. Terugkeer naar het hotel.

 

DAG 12 - SIEM REAP - VERTREK

Ontbijt

Ontbijt in uw hotel, vrije tijd om te ontspannen tot de transfer zonder gids naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis.

Opmerking: Uitchecktijd is 12:00 uur.

VERLENING VAN 3 NACHTEN IN HOI AN

Dag 1 tot 8 is gelijk aan de rondreis van 11 nachten. Na het ontbijt wordt u op dag 9 van uw hotel in het centrum van de stad naar het resort aan het Binh Minh strand gebracht voor uw verblijf aan zee. Hier geniet u een paar dagen van ontspanning op het strand en van een voetmassage van 30 minuten op dag 10.

 

Binh Minh Beach ligt ongeveer 13 km van Hoi An Oude Stad en is dicht bij Tam Ki Stad, Quang Nam. Dit strand is nog vrij wild, dus u zult hier zeker rust vinden, wat anders is dan het strand in Hoi An dat druk is met toeristen en lawaaiig op momenten dat de golven de kust raken. Op het Binh Minh strand vindt u niet zo veel diensten als op andere drukke stranden, maar wel een rustige en vredige plek.

 

Op dag 12 vliegt u naar Siem Reap, waar u tot aan uw vertrek op dag 15 blijft.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

Uw accommodatie

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Accommodatie volgens het programma in 4* / 5* of 5* hotels (afhankelijk van uw keuze)
  • Pension volgens programma (zie beschrijving)
  • 1 nacht Ha Long Bay Cruise + 1 dagpas Angkor
  • 1 x 30 minuten voet- of hoofdmassage in het hotel in Hoi An (kinderen onder de 16 jaar niet toegestaan) bij de rondreis van 14 nachten
  • Lokale Engelssprekende gidsen (volgens het programma en in Ha Long Bay)
  • Entreegelden en bootkosten volgens programma inbegrepen
  • Overheidsbelastingen en servicekosten inbegrepen
  • Binnenlandse vluchten Hanoi / Da Nang en Da Nang / Siem Reap (inclusief 7 kg handbagage en 20 kg ruimbagage)
  • Gedeelde transfer Hanoi / Ha Long Bay / Hanoi per limousine
  • Transfer in voertuig met airconditioning en privéchauffeur volgens programma (behalve voor Ha Long Bay)

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit

Tijdens uw rondreis verblijft u in zorgvuldig geselecteerde hotels om u een comfortabel verblijf te bezorgen.  U kunt kiezen tussen 4* en 5* accommodatie.

 

4/5*-hotels:

In Hanoi: The Ann 4* (of gelijkwaardig)

In Tu Le: Champ Tú Lệ Resort Hot Spring & Spa 4* (of gelijkwaardig)

In Ha Long: Indochine Cruise 5* (of gelijkwaardig)

In Hoi An: Delicacy Hotel & Spa 4* (of gelijkwaardig)

In Siem Seap: Lotus Blanc Resort 4* (of gelijkwaardig)

 

5*-hotels:

In Hanoi: Melia Hanoi Hotel 5* (of gelijkwaardig)

In Tu Le: Champ Tú Lệ Resort Hot Spring & Spa 4* (of gelijkwaardig)

In Ha Long: Capella Cruise 5* Luxury (of gelijkwaardig)

In Hoi An: Allegro 5* (of gelijkwaardig)

In Siem Seap: FCC Angkor door Avani 5* (of gelijkwaardig)

 

Tijdens de verlenging:

In Hoi An: Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness 5*

Eten & drinken

U geniet tijdens uw rondreis van een pension aangepast aan het programma zodat u kennis kunt maken met de culinaire smaken en tradities van Vietnam en Cambodja.

Uw inbegrepen opties

Guide anglophone selon programme - included - FOR BU UK/NL/BE-NL

Uw inbegrepen opties

Guide francophone selon programme - included - FOR BU FR/CH-fr/BE-fr

Uw inbegrepen opties

Kies voor een extra optie

Excursion Jour 12 - Expérience culinaire chez l’habitant et au temple de Banteay Srei - optional - FOR BU UK/NL/BE-nl/FR/CH-fr/BE-fr

Kies voor een extra optie

Ontdek het platteland van Hoi An per boot en fiets - min 2 pers.

Kies voor een extra optie

Ontdek het leven op het platteland aan de rand van Hoi An met een ochtend in de rijstvelden waar je de dagelijkse activiteiten van lokale boeren kan zien.

Uw reis

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Voor een zorgeloos verblijf vanaf het moment van aankomst, geniet je van gedeelde transfers heen en terug.

 

Uw bestemmingen

Welkom in... Vietnam!

Reis je met ons mee naar het ‘Land van de Rijzende Draak’? Vietnam bestaat uit een mix van prachtige landschappen en plaatsen van een ongekende schoonheid en is rijk aan ontdekkingen, verrassingen en emoties. Van de oude Chinese tempels in Hoi An, tot de adembenemende citadel van Hué en de kleurrijke pagodes, langs het kristalheldere water van de Ha Long Bay, Vietnam is een land met een fascinerende cultuur en geschiedenis en absoluut de moeite waard.

 

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je tijdens je reis laten verleiden door de Vietnamese culinaire lekkernijen vol exotische smaken die zelfs de smaakpapillen van de grootste fijnproevers onder jullie weten te behagen.

Welkom in ... Cambodja!

Reis met ons mee naar het magische Cambodja, een verborgen parel in Azië, en laat je verleiden door dit mythische land. Met provinciale steden, prachtige bergstreken en monumentale tempels zul je betoverd zijn door de schoonheid van dit land.

 

De gastvrije bevolking, erfgenamen van het Khmer-rijk, laten je met plezier kennismaken met de oude boeddhistische tradities. Ga op verkenning langs de prachtige landschappen waar mens en natuur nog in perfecte harmonie samenleven. Er wacht je een avontuur vol bijzondere ontdekkingen!

Meer details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.



Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Inbegrepen in de prijs:

- Accommodatie volgens het programma in 4* / 5* of 5* hotels (afhankelijk van uw keuze)
- Pension volgens programma (zie beschrijving)
- 1 nacht Ha Long Bay Cruise
- 1 dagpas Angkor
- 1 x 30 minuten voet- of hoofdmassage in het hotel in Hoi An (kinderen onder de 16 jaar niet toegestaan) bij de rondreis van 14 nachten
- Engelssprekende gids in Ha Long Bay
- Lokale Engelssprekende gidsen (volgens het programma)
- Entreegelden en bootkosten volgens programma inbegrepen
- Overheidsbelastingen en servicekosten inbegrepen
- Binnenlandse vluchten Hanoi / Da Nang en Da Nang / Siem Reap (inclusief 7 kg handbagage en 20 kg ruimbagage)
- Gedeelde transfer Hanoi / Ha Long Bay / Hanoi per limousine
- Transfer in voertuig met airconditioning en privéchauffeur volgens programma (behalve voor Ha Long Bay)

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis van 11 nachten door Vietnam en Cambodja met optioneel verblijf in Bliss Hoi An Beach Resort & Wellness 5*